Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θετική πλευρά???

Μόλις μου τελείωσε. 6.48 το πρωί παρέλαβα το ενδεκατο μειλ από το Coolicool... Το αποτέλεσμα; ΤΙΠΟΤΑ!!

Εξακολουθούν να λένε ότι ο ΤΚ είναι λάθος ενώ τους έχω ήδη στείλει τον ΤΚ της DHL Λάρισας από χθες. Κοινώς κάτι άλλο βρωμάει. Οπότε άρχισα το τροπαρι του παυπαλ μπας και συνελθουν. Μην αναφέρω τα κακιστα αγγλικά τους κτλ... Γνωστές κινεζοκαταστασεις

Πάντως το σίγουρο είναι ότι με βλέπουν τελευταία φορά!!!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δε κάνω λάθος αυτή είναι ή τελευταία επίσημη..http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=97.

Χαιρετώ και εγώ την παρέα καθώς προχθές αγόρασα το κινητό σας και έστειλα για σύνταξη το πιστό μου G2. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό από άποψη μπαταρίας και snappiness ως τώρα. Επίσης παίζει το Hearthstone καλύτερα και από το PC μου :p !

Έχω μία ερώτηση σχετικά με την έκδοση που ρωτούσε ο φίλος και του προτείνατε να κατεβάσει από το site την τελευταία έκδοση, εγώ έχω ήδη την EMUI3.0 , υπάρχει λόγος να κατεβάσω κάτι χειροκίνητα; Επίσης, όσο αφορά αξεσουάρ, είμαι σίγουρος ότι κάπου στις προηγούμενες σελίδες θα έχετε αναφερθεί αλλά ήθελα να ρωτήσω, πως το κυκλοφορείτε; Θέλω να το αφήσω χωρίς θήκη, είναι φανταστική κατασκευή και είναι υπέροχο στο χέρι αλλά φοβάμαι λίγο μην γίνει χάλια η πλάτη.

Σχετικά με την οθόνη θέλω να δοκιμάσω κάποιο tempered glass, στο aliexpress τα έχει με 3-4 ευρώ, είναι οκ αυτά; Έχει κανείς;

Ευχαριστώ και καλό μας Ascension !

ο Κόκκινος

Καλοριζιικη η κινητάρα... Eγω έχω όλων των ειδών τις θήκες αλλά συνήθως το κυκλοφορώ με slim διάφανη θήκη σιλικόνης. Screenprotectors κλπ δεν έχω βάλει. Eχει πάρει μερικές τούμπες στους 4 μηνες που το έχω αλλά δεν έχει το παραμικρό σημάδι.

Eρώτηση : Ξερει κανείς αν μπορώ να βρω σε ελληνικο μαγαζί sim removal tool. γιατί το έχω χάσει;

Ευχαριστώ, ελπίζω να κρατήσει όσο ο προκάτοχός του... Όσο αφορά το SIM removal tool, συνδετήρα λεπτό, γιατί να ψάξεις για κάτι άλλο; =)
ο Κόκκινος

Χαιρετώ και εγώ την παρέα καθώς προχθές αγόρασα το κινητό σας και έστειλα για σύνταξη το πιστό μου G2. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό από άποψη μπαταρίας και snappiness ως τώρα. Επίσης παίζει το Hearthstone καλύτερα και από το PC μου :p !

Έχω μία ερώτηση σχετικά με την έκδοση που ρωτούσε ο φίλος και του προτείνατε να κατεβάσει από το site την τελευταία έκδοση, εγώ έχω ήδη την EMUI3.0 , υπάρχει λόγος να κατεβάσω κάτι χειροκίνητα; Επίσης, όσο αφορά αξεσουάρ, είμαι σίγουρος ότι κάπου στις προηγούμενες σελίδες θα έχετε αναφερθεί αλλά ήθελα να ρωτήσω, πως το κυκλοφορείτε; Θέλω να το αφήσω χωρίς θήκη, είναι φανταστική κατασκευή και είναι υπέροχο στο χέρι αλλά φοβάμαι λίγο μην γίνει χάλια η πλάτη.

Σχετικά με την οθόνη θέλω να δοκιμάσω κάποιο tempered glass, στο aliexpress τα έχει με 3-4 ευρώ, είναι οκ αυτά; Έχει κανείς;

Ευχαριστώ και καλό μας Ascension !

Κατ αρχην να το χαρεις οσο πιο πολυ γινεται

Για το θεμα του tempered glass χωρις να γνωριζψ την ποιοτητα των εκ του aliexpress, γιατι να το ρισκαρεις ??

Αν δεν κανω λαθος σε ελληνικα μαγαζια κυκλοφορουν τις Nillkin που θεωρουνται καλα με 12 ευρω.

Αν λοιπον η ποιοτητα ειναι καλυτερη αξιζει για 8 ευρω διαφορα να ρισκαρεις ενα κινητο των 400 ευρω??

Απλα ρωταω ...δε σε μαλλωνω;):)

Κατ αρχην να το χαρεις οσο πιο πολυ γινεται

Για το θεμα του tempered glass χωρις να γνωριζψ την ποιοτητα των εκ του aliexpress, γιατι να το ρισκαρεις ??

Αν δεν κανω λαθος σε ελληνικα μαγαζια κυκλοφορουν τις Nillkin που θεωρουνται καλα με 12 ευρω.

Αν λοιπον η ποιοτητα ειναι καλυτερη αξιζει για 8 ευρω διαφορα να ρισκαρεις ενα κινητο των 400 ευρω??

Απλα ρωταω ...δε σε μαλλωνω;):)

Μακάρι να υπάρχει Nilkin με 12 ευρώ από Ελλάδα, στο skroutz και bestprice.gr τα βρίσκω με 25€ + μεταφορικά όμως. Αν μου ξεφεύγει κάτι παρακαλώ πες μου σε ένα pm.

Ευχαριστώ για τις ευχές! :)

ο Κόκκινος

Tελευταίες πληροφορίες για την επίσημη λολι λένε οτι θα βγει διαθέσιμη για download και εγκατασταση μεσω SD card τέλη Σεπτέμβρη και σαν ΟΤΑ από Οκτώβρη.

Ο χαρακτηρισμός "στολίδι" είναι λίγος για να περιγράψει κανείς την ποιότητα κατασκευής και την αίσθηση αυτής της συσκευής.

Θέλει λίγο ψάξιμο το δικό μου γιατί ήρθε από Κίνα και έχει προεγκατεστημένες αρκετές κινεζιές μέσα...

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Ο χαρακτηρισμός "στολίδι" είναι λίγος για να περιγράψει κανείς την ποιότητα κατασκευής και την αίσθηση αυτής της συσκευής.

Θέλει λίγο ψάξιμο το δικό μου γιατί ήρθε από Κίνα και έχει προεγκατεστημένες αρκετές κινεζιές μέσα...

ρε περασε του μια ευρωπαικη rom και τελειωνε απο το να ψαχνεσαι...

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Μια και είστε πολύ / πολλοί active στο thread, έχετε κάνει root; Το προτείνετε; Με ξενερώνει το γεγονός ότι το bootloader ξεκλειδώνει μόνο από το επίσημο site αλλά από την άλλη ... Θέλω το adaway μου =(
ο Κόκκινος

Μια και είστε πολύ / πολλοί active στο thread, έχετε κάνει root; Το προτείνετε; Με ξενερώνει το γεγονός ότι το bootloader ξεκλειδώνει μόνο από το επίσημο site αλλά από την άλλη ... Θέλω το adaway μου =(

Στην 8εση σου θα περιμενα την λολι πρωτα και μετα ψαξου οντως ξενερωμα με το ξεκλειδωμα .Παντως σκανε γαιδαρο οι κινεζοι το ελληνικο δημοσιο θα την ειχε βγαλει πιο γρηγορα ΟΤΑ:lol::lol::lol::lol:

ρε καλυτερα να μας δωσουν μια αριστη εκδοση και με 2-3 update ακομα να γινει αψεγαδιαστη παρα να δωσει αρον αρον ο,τι να ναι υλικο.. αλλα οντως αργουν πολυ... μακαρι να δουμε και android m συντομα...

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Στο δικό μου έχω μια πολύ λεπτή διάφανη. Θήκη και είναι οκ. Για την οθόνη δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια προστασία, τρεις φορές που μου έχει πέσει δεν έχει πάθει τίποτα.

Τελικά ψώνισα μία προστασία οθόνης από Nillkin, απ'έξω για 12$ και θα δούμε, ως τότε θα αφήσω την ζελατίνα που έχει πάνω. Όσο για θήκη, του φοράω και εγώ μία διάφανη πλαστική πολύ λεπτή αλλά είναι πολύ μαλακιά επίσης, οπότε ήδη κάποιες φορές όπως το βγάζω από την τσέπη βγαίνει λίγο. Σε κάνα μήνα που θα έρθει το tempered glass θα σας πω.
ο Κόκκινος

Καλησπέρα σε όλους έχω την 308 beta έκδοση και χωρίς root προσπαθώ να περάσω την τελευταία beta 317 και ενώ ολοκληρώνει το install κάνει επανεκκίνηση αλλά η καινούργια δεν έχει μπει...Έχω το MT7-L09!! Καμία λύση υπάρχει?

Ωχχχ... Και πως με το ίδιο σύστημα ή θέλει τπτ άλλες "μαγκιές"??

Ισως θελει, ψαξτο στο XDA...

Βρήκα αυτή http://www.carbontesla.com/2015/07/how-to-downgrade-ascend-mate-7-to-kitkat-firmware/ τη διαδικασία για downgrade σε B137 kitkat και μετά για upgrade σε lollipop 5.1.1 B312 τώρα κάνω την διαδικασία να δω αν δουλέψει!! Edited by donkixoths