CRISPAF77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ναι ρε συ το είδα. Απίστευτοι!!!! Μ' αρέσει που αλλάζουν και τις τιμές. Πρόσεξε όμως στο λινκ που σου έστειλα τον τρόπο αποστολής Τη Γερμανική αποθήκη λες;Γιατί έχουν δύο Αγγλική και Γερμανική... (και υπάρχει λόγος που έχουν στη Γερμανία αποθήκη :p) απλά τωρα εγινα off topic:X Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ ο κακομοίρης εχω μείνει από συσκευή ( Honor 6-έρωτας) και ψάχνω το mate7 dual sim (λόγω μπαταρίας κτλ) και δε το βρίσκω;Μόνο από coolicool eu warehouse στα 470$ και ψηνομαι τρελά:wacko: μεταχειρισμενο σε καλη κατάσταση με εγγυηση οπως πηρα κι εγω το απλό.. ή πας σε αγορα απο skroutz το απλό... ή τελος περιμενεις να βγει και να πεσει η τιμη του mate s και μας την βγαινεις κιολας.... εξωτερικο μονο και μονο λογο ελλειψει εγγυησης δεν στο προτεινω.... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) μεταχειρισμενο σε καλη κατάσταση με εγγυηση οπως πηρα κι εγω το απλό.. ή πας σε αγορα απο skroutz το απλό... ή τελος περιμενεις να βγει και να πεσει η τιμη του mate s και μας την βγαινεις κιολας.... εξωτερικο μονο και μονο λογο ελλειψει εγγυησης δεν στο προτεινω.... Φιλέ μου έχω βάλει αγγελία ζήτησης για το dual sim γιατί θέλω οπωσδήποτε δικαρτο full active και δε σκοπεύω να τσιγκουνευτω (μέχρι 400€ Ναούμ)...απλά εδώ Ελλάδα το χουν στα 599€:cry: και "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" δε μπορώ να δώσω τόσα. Mate s για 2700mah μπαταρία και τόσα λεφτά για μένα κακώς το έβγαλαν. Ο.Κ. πρόλαβε την Apple ε και; Το mate 8 αργεί και θα κάνει και 600€ τουλαχιστον αμα λάχει. Edited September 16, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Φιλέ μου έχω βάλει αγγελία ζήτησης για το dual sim γιατί θέλω οπωσδήποτε δικαρτο full active και δε σκοπεύω να τσιγκουνευτω (μέχρι 400€ Ναούμ)...απλά εδώ Ελλάδα το χουν στα 599€:cry: και "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" δε μπορώ να δώσω τόσα. Mate s για 2700mah μπαταρία και τόσα λεφτά για μένα κακώς το έβγαλαν. Ο.Κ. πρόλαβε την Apple ε και; Το mate 8 αργεί και θα κάνει και 600€ τουλαχιστον αμα λάχει. Δεν τα ξες κανα συναδελφε :p mate s 650 η αρχικη τιμη του και μαλλον απο οκτωβρη χωρις force touch.. αυτο με το force touch θα χτυπησει 800αρι ανετα σε ρυ εγω το mate 8 φετος το περιμενα γτ ειχα σκοπο αμα βγει καλο να κανω την μεταβαση απο το 7 στο 8 αλλα δυσκολα να βγει φετος... εν οψη huawei nexus δεν νομιζω να βρει φετος τον δρομο... παμε για του χρονου λογικα... και οσο για το s εχω διαβασει τεραστιες εντυπωσεις απο μπαταρια.. για 2 μερες ανετα λενε πολυ αν και αν δεν δω review απο χρηστες δεν το πιστευω ωστοσο ειναι εντυπωσιακο... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Και το ειχα ενα κακο προαισθημα. Ενω πριν δυο ωρες μου εστειλαν μειλ απο το Coolicool να ειμαι υπομονετικος και μεχρι Δευτερα θα το εχω πριν 5 λεπτα μου ξαναεστειλαν οτι τους εχω στειλει λαθος διευθυνση (#$%@^#&^#^).........Θα με τρελανουν ρε σεις ...η διευθυνση που εχω βαλει ειναι του παυπαλ και εχω κανει πανω απο 500 αγορες ως τωρα χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα Μεχρι να βρω τι παιζει τα νευρα μου θα γινουν κροσια λεμε.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για πείτε ρε παιδιά, ο Kirin έχει ασυμβατότητα με πολλά apps (και games)? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για πείτε ρε παιδιά, ο Kirin έχει ασυμβατότητα με πολλά apps (και games)? Ποιος στο είπε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ποιος στο είπε αυτό; To internet :p, δεν είναι δα και κάτι κρυφό, αν δεν έχεις qualcomm, ασυμβατότητες υπάρχουν.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 To internet :p, δεν είναι δα και κάτι κρυφό, αν δεν έχεις qualcomm, ασυμβατότητες υπάρχουν.. εγω δεν εχω διαβάσει/συναντήσει κάτι τέτοιο.Εχεις κάποιο λινκ απο αυτό που διάβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Και το ειχα ενα κακο προαισθημα. Ενω πριν δυο ωρες μου εστειλαν μειλ απο το Coolicool να ειμαι υπομονετικος και μεχρι Δευτερα θα το εχω πριν 5 λεπτα μου ξαναεστειλαν οτι τους εχω στειλει λαθος διευθυνση (#$%@^#&^#^).........Θα με τρελανουν ρε σεις ...η διευθυνση που εχω βαλει ειναι του παυπαλ και εχω κανει πανω απο 500 αγορες ως τωρα χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα Μεχρι να βρω τι παιζει τα νευρα μου θα γινουν κροσια λεμε.............. Υπομονή φιλέ μου...εγώ σε ματιασα ο π@π@#€%ς:blink: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν τα ξες κανα συναδελφε :p mate s 650 η αρχικη τιμη του και μαλλον απο οκτωβρη χωρις force touch.. αυτο με το force touch θα χτυπησει 800αρι ανετα σε ρυ εγω το mate 8 φετος το περιμενα γτ ειχα σκοπο αμα βγει καλο να κανω την μεταβαση απο το 7 στο 8 αλλα δυσκολα να βγει φετος... εν οψη huawei nexus δεν νομιζω να βρει φετος τον δρομο... παμε για του χρονου λογικα... και οσο για το s εχω διαβασει τεραστιες εντυπωσεις απο μπαταρια.. για 2 μερες ανετα λενε πολυ αν και αν δεν δω review απο χρηστες δεν το πιστευω ωστοσο ειναι εντυπωσιακο... Καλά το mate 8 θα θέλει το bonus μου για να το αποκτήσω:cry:.Μη κάνω αυτά που κοροιδευω όμως;Ανταλλαγή μηχανής ή αυτοκινήτου... με iphone:lol:..."Άντε γυναίκα από αύριο θα πηγαίνουμε με το iphone στη δουλειά ":lol::lol::lol: Edited September 16, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλά το mate 8 θα θέλει το bonus μου για να το αποκτήσω:cry:.Μη κάνω αυτά που κοροιδευω όμως;Ανταλλαγή μηχανής ή αυτοκινήτου... με iphone:lol:..."Άντε γυναίκα από αύριο θα πηγαίνουμε με το iphone στη δουλειά ":lol::lol::lol: Το καλο που χαν τα κινητα τις Huawei μεχρι τωρα ήταν πως μεσα σε ενα 6μηνο το πολυ (μπορει και λιγοτερο) εφταναν στα 300 με 350 ευρω... επομενως συνεφερε... πχ το mate 7 γυρω στα τελη Μαη ειχε 330 .. δλδ δεν ειναι σαν τα LG και τα Samsung που περιμενεις να κυκλοφορησει το επομενο μοντελο.. ωστοσο τωρα που ανεβασε στα υψη τις τιμες η Huawei ή θα πεσουν κατακορυφα και πιο γρηγορα ή θ αποκτησει καλυτερη φημη με το Nexus και τοτε ζήτω που καηκαμε :!::!::!: Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αύριο παίρνω στα χέρια μου το monarch medallion edition :ninja: Επιτέλους :) Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το καλο που χαν τα κινητα τις Huawei μεχρι τωρα ήταν πως μεσα σε ενα 6μηνο το πολυ (μπορει και λιγοτερο) εφταναν στα 300 με 350 ευρω... επομενως συνεφερε... πχ το mate 7 γυρω στα τελη Μαη ειχε 330 .. δλδ δεν ειναι σαν τα LG και τα Samsung που περιμενεις να κυκλοφορησει το επομενο μοντελο.. ωστοσο τωρα που ανεβασε στα υψη τις τιμες η Huawei ή θα πεσουν κατακορυφα και πιο γρηγορα ή θ αποκτησει καλυτερη φημη με το Nexus και τοτε ζήτω που καηκαμε :!::!::!: Και γω το φοβάμαι με το Nexus πως θα γυρίσουμε σε honor 3c ή 4...αλλά δε θα γυρίσει το Honor 6 μου από Κίνα;Θα σας δείξω εγώ..θα δείτε τι θα παθετε:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αύριο παίρνω στα χέρια μου το monarch medallion edition :ninja: Επιτέλους :) Άντε με το καλό να σου ρθει και καλομιλητο να ναι. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για πείτε ρε παιδιά, ο Kirin έχει ασυμβατότητα με πολλά apps (και games)? Με το Angry Birds 2 σίγουρα. Έχει βγάλει και σχετική ανακοίνωση η rovio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αύριο παίρνω στα χέρια μου το monarch medallion edition :ninja: Επιτέλους :) Σκαω σκαω σκαω !!! Γ@μω την DHL και το coolicool μου μεσα Να το ξεζουμισεις οσο δεν παει ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και γω το φοβάμαι με το Nexus πως θα γυρίσουμε σε honor 3c ή 4...αλλά δε θα γυρίσει το Honor 6 μου από Κίνα;Θα σας δείξω εγώ..θα δείτε τι θα παθετε:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε με το καλό να σου ρθει και καλομιλητο να ναι. Απο που και ποσο? ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκαω σκαω σκαω !!! Γ@μω την DHL και το coolicool μου μεσα Να το ξεζουμισεις οσο δεν παει ;);) Απο που και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δε ξέρω τιμή ακόμα γιατί μου το έφερε συνεργάτης από Κίνα... http://www.vmall.com/product/1668.html Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Απο που και ποσο? ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο που και ποσο? Το Honor 6 32gb το πήρα από to2c πέρυσι το Νοέμβριο στα 300€ ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκαω σκαω σκαω !!! Γ@μω την DHL και το coolicool μου μεσα Να το ξεζουμισεις οσο δεν παει ;);) Το tracking number ακόμα δε δείχνει τίποτα φιλέ μου; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παρελήφθη το θηριάκι :), για πείτε κανένα λινκ για αναβάθμιση με προεγκατεστημένα gapps για το AM7-TL10 Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παρελήφθη το θηριάκι :), για πείτε κανένα λινκ για αναβάθμιση με προεγκατεστημένα gapps για το AM7-TL10 Αν δε κάνω λάθος αυτή είναι ή τελευταία επίσημη..http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=97. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλοριζικο,το χρωμα τι λεει? Βλεπετε; δεν το εχω δει απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Αν δε κάνω λάθος αυτή είναι ή τελευταία επίσημη..http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=97. Είναι ευρωπαϊκή έκδοση??? Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Είναι ευρωπαϊκή έκδοση??? Στην Huawei μια έκδοση υπάρχει (χωρίζεται σε stable την καταλαβαινεις απο το προθεμα B132 π.χ και developer συνήθως έχουν αριθμούς π.χ. 5.9.16 )...και αυτή είναι παγκόσμια multilang:D Edited September 17, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και το show με το Coolicool και τη DHL συνεχίζεται. Σήμερα μου έστειλαν μειλ με δύο σελίδες συνημμένα από τη DHL όπου αναγράφεται ο τ.κ μου στη χώρα Greece με την πρώτη τοποθεσία στην Αφρική και τη δεύτερη στη Γαλλία.... (!!!) Μίλησα λοιπόν με την DHL Λάρισας και έδωσα τον δικό τους τ.κ μπας και αυτόν τον βρούνε τελικά. Από Παρασκευή λοιπόν φτάσαμε Σε Παρασκευή και ακόμα δεν έχει φύγει από κει..... Μετά λοιπόν από καμμια χιλιαδα αγορές πλέον επίσημα ζω στην Αφρική κατά τον Βρετανό εγκέφαλο!!!! Απελπισία αδέρφια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και το show με το Coolicool και τη DHL συνεχίζεται. Σήμερα μου έστειλαν μειλ με δύο σελίδες συνημμένα από τη DHL όπου αναγράφεται ο τ.κ μου στη χώρα Greece με την πρώτη τοποθεσία στην Αφρική και τη δεύτερη στη Γαλλία.... (!!!) Μίλησα λοιπόν με την DHL Λάρισας και έδωσα τον δικό τους τ.κ μπας και αυτόν τον βρούνε τελικά. Από Παρασκευή λοιπόν φτάσαμε Σε Παρασκευή και ακόμα δεν έχει φύγει από κει..... Μετά λοιπόν από καμμια χιλιαδα αγορές πλέον επίσημα ζω στην Αφρική κατά τον Βρετανό εγκέφαλο!!!! Απελπισία αδέρφια!!! Φιλε μου δες τη θετική πλευρά του όλου θέματος.Έχεις αγοράσει μια κινητάρα πιο φθηνά από παντού...ακόμα και από τα εδώ μονόκαρτα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts