gerstavros2 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Όχι, ίδια έκδοση (lollipop), απλά έχει βγει OTA update το οποίο χρειάζεται το recovery της Lenovo για να περαστεί. Αλλά όσες φορές κι αν έχω φλασάρει το recovery, πάντα το TWRP εμφανίζεται! Αυτό γίνεται γιατί το twrp έχει περάσει script στο /system όπου επαναφέρει το twrp recovery σε καθε boot. Μπορείς να το βρεις στο /system/etc, to install-recovery.sh και να το διαγράψεις. Αν δεν πετύχει, bootαρε το τηλέφωνο σε bootloader mode (fastboot) και τρέξε απ το pc το fastboot boot <recovery.img>, όπου recovery.img το stock ths lenovo. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Φίλε Σταύρο είσαι ο guru του android!!! Έσβησα το αρχείο που είπες και εγκαταστάθηκε αμέσως το recovery της Lenovo!!! :up: ...αλλά παρόλο που εγκατέστησα το Lenovo recovery και ξερούταρα το κιν. το update δε λέει να εγκατασταθεί με τίποτα! Όλο ''failed'' μου βγάζει!:mad: Edited August 6, 2015 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos36 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα στην παρέα, είμαι και εγώ κάτοχος του Lenovo, έχω περάσει την AP Rom και έκανα και το update ( Πέρασα το system και το recovery και έκανα κανονικά το update χωρίς να χάσω πληροφορίες, έπειτα πέρασα το Custom TWRP και το SuperSU και όλα κάλα!), έχω όμως δυο σημαντικά θεματάκια, το πρώτο είναι ότι το δεύτερο μικρόφωνο δε πρέπει να δουλεύει σωστά, στις κλήσεις ακούγονται διάφορα "τριξίματα" με το παραμικρό κούνημα του τηλεφώνου και κάποιοι παραπονιούνται ότι δε με ακούν κάλα Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Επικοινώνησα με MINIDEAL και μου είπαν να το στείλω στο κατάστημα τους Ελλάδα για έλεγχο.... Το δεύτερο πρόβλημα είναι αυτό με το touch, που έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, γίνεται πολύ δύσχρηστο το κινητό έτσι, πολύ δύσκολο στο να γράψεις ένα μήνυμα, οτιδήποτε... Αν έχει βρει κάνεις κάτι κάλο θα ήταν να μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Φίλε Σταύρο είσαι ο guru του android!!! Έσβησα το αρχείο που είπες και εγκαταστάθηκε αμέσως το recovery της Lenovo!!! :up: ...αλλά παρόλο που εγκατέστησα το Lenovo recovery και ξερούταρα το κιν. το update δε λέει να εγκατασταθεί με τίποτα! Όλο ''failed'' μου βγάζει!:mad: Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, και βρήκα λύση με τον τρόπο που ανέφερα. Δεν δοκιμάζεις την λύση του Tasos36?έχω περάσει την AP Rom και έκανα και το update ( Πέρασα το system και το recovery και έκανα κανονικά το update χωρίς να χάσω πληροφορίες, έπειτα πέρασα το Custom TWRP και το SuperSU και όλα κάλα!) Το δεύτερο πρόβλημα είναι αυτό με το touch, που έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, γίνεται πολύ δύσχρηστο το κινητό έτσι, πολύ δύσκολο στο να γράψεις ένα μήνυμα, οτιδήποτε... Αν έχει βρει κάνεις κάτι κάλο θα ήταν να μας ενημερώσει. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά όταν απενεργοποίησα την δόνηση όταν γράφω. Καμία σχέση πρίν και μετά. Θες να το δοκιμάσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos36 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εγώ είδα μεγάλη διαφορά όταν απενεργοποίησα την δόνηση όταν γράφω. Καμία σχέση πρίν και μετά. Θες να το δοκιμάσεις ? Φίλε Kokofli, τη δόνηση την έχω απενεργοποιημένη καθώς και τη ρύθμιση για αυξημένη ευαισθησία στο touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Φίλε Kokofli, τη δόνηση την έχω απενεργοποιημένη καθώς και τη ρύθμιση για αυξημένη ευαισθησία στο touch. Και τις 2 ρυθμίσεις δόνησης τις έχεις απενεργοποιημένες? 1) Ρυθμίσεις -> Ήχοι κλήσεις και έντ. ήχου -> Άλλοι ήχοι -> Δόνηση κατά την αφή 2) Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Google -> Πρτιμήσεις -> Δόνηση κατά το πάτημα πληκτρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos36 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ναι, αλλά το θέμα με το touch δεν είναι μόνο όταν πληκτρολογείς κάτι, είναι γενικό, όταν ας πούμε είσαι στο μενού, είσαι στο net, γενικά το touch του είναι υπερευαίσθητο … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ναι, αλλά το θέμα με το touch δεν είναι μόνο όταν πληκτρολογείς κάτι, είναι γενικό, όταν ας πούμε είσαι στο μενού, είσαι στο net, γενικά το touch του είναι υπερευαίσθητο … Αν δεν βρεις αλλη λυση, δες μηπως βαλεις μια ζελατινα ή καλυτερα ενα τζαμακι ασφαλειας (tempered glass. Και μειωνει την ευαισθησια και προστατευει ;) Τα τζαμακια "παχαινουν" 10 χιλιοστα το κινητο αλλα κολλανε ευκολα χωρις φυσσαλιδες (δες καναδυο βιντεο στο youtube για πανευκολη εφαρμογη). Ξεκινουν μολις απο 1,5 ευρω στο ebay, πχ http://www.ebay.com/itm/9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Film-Guard-For-Lenovo-Lephone-Series-/231532813952?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35e86e5e80 και μπορεις να βρεις ακριβοτερα επωνυμα πχ nillkin. Τωρα ειδα οτι εχεις και αλλο προβλημα, ισως hardware. Με την προηγουμενη ρομ, στα εμφανιζε αυτα? Για βαλε μια παλαιοτερη cu απο needrom και δες αν στα εμφανιζει και τα 2 θεματα σου. Αν ναι, μην παρεις τζαμακι, στειλτο για τεχνικο ελεγχο. (Σε μενα η ευαισθησια ηταν υψηλη οταν το πρωτοπηρα με cu απο κινα. Μετα εξαφανιστηκε το προβλημα, δεν θυμαμαι ομως αν ηταν πριν την ap ή οχι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Ναι, αλλά το θέμα με το touch δεν είναι μόνο όταν πληκτρολογείς κάτι, είναι γενικό, όταν ας πούμε είσαι στο μενού, είσαι στο net, γενικά το touch του είναι υπερευαίσθητο … Δεν διαφωνώ στο συγκεκριμένο. Εγώ έχω τζαμακι ασφαλειας (tempered glass) όπως προτείνει και ο nek4d, και παρ' όλα αυτά είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα που ήμουν έτοιμος να το βγάλω το τζάμι. Να γράψω γράμμα με τόνο? Με τίποτα, απλά. Προσπαθώ να βρώ λύση πολλές μέρες τώρα, και χτές μου ήρθε φλασιά και απενεργοπ. όλες τις δονήσεις του κινητού. Απο εκείνη την στιγμή, όλα δουλεύουν οκ σε εμένα τουλάχιστον. Η δόνηση επηρεάζει την πίεση που ασκεί το δάχτυλο στην οθόνη όταν γράφεις, και επίσης με την συγκεκριμένη ρύθμιση, το κινητό "περιμένει" την πίεση απο το δάχτυλο για να δονηθεί. Με αποτέλεσμα να είναι υπερευαίσθητη η οθόνη. Έχεις απενεργοποιήσει και τις 2 ρυθμίσεις δόνησης που αναφέρω πιο πάνω και συνεχίζει να είναι υπερευαίσθητο? Edited August 6, 2015 by kokofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 @kokofli Ευτυχώς υπάρχει και το φόρουμ! Απενεργοποίησα την δόνηση του πληκτρολογίου μόνο και τώρα μπορώ να γράψω σαν άνθρωπος! Όχι τέλεια αλλά καμία σχέση με πριν. Είμαι με την ΑΡ ρομ και πληκτρολόγιο το TouchPal. Έχω δύο θεματακια με την ΑΡ, όποιος μπορεί ας βοηθήσει. 1ο με το μόντεμ. Με το μόντεμ της ΑΡ δεν μου ανοίγει πάντα με τα δεδομένα και όταν το κάνει επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση ή αν μπω με Wi-Fi. Αυτό όταν είμαι με 4g, με 3g δουλεύει οκ. Δοκίμασα το ν41 και με αυτό δεν μπαίνει καν! Το μόντεμ που είχαμε στην cu ήταν το ν40? Υπάρχει λινκ να το κατεβάσω μόνο του? 2ο το ραδιόφωνο μου παιζει μόνο στα ακουστικά και όχι στο ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos36 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Αγαπητέ nek4d, έχω πάνω τέτοιο screen protector, η αλήθεια είναι ότι με την CU δε το δούλεψα σχεδόν καθόλου οπότε δε ξέρω πως συμπεριφέρονταν εκεί γενικά, όταν βρω χρόνο να το δοκιμάσω, αν και προτιμώ τα θέματα που έχω από την CU από το λίγο που την είδα. Φίλε kokofli όπως σου είπα δεν έχω καμία δόνηση, ούτε καν στις κλήσεις, εντάξη δεν είναι και για πέταμα το touch, απλά είναι λίγο σπαστικό ώρες ώρες . Giorgos_gti δοκίμασα μόλις το radio και παίζει και στο ηχείο εμένα, έχω την AP_S224, όσον αφορά το 3G-4G εγώ το έχω συνέχεια σε 3G, πιστεύω αν πιάνει συνέχεια 3G είναι μια χαρά. Βρήκα σε Ελληνικό E-shop την μπαταριά Cover με 32+5e μεταφορικά από Αθήνα, δεν είναι άσχημη η τιμή νομίζω, με μια αναζήτηση στο Google, Lenovo MXP100 θα το βρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoz1 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Έχουμε καμία ιδέα γιατί δεν πιάνει καθόλου GPS παρά μόνο με agps;δεν κλειδώνει με τίποτα όση ώρα και αν περάσει.έχω ap s224 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Tasos36 ευχαριστώ για το τσεκάρισμα! Εγώ είμαι με την 223 ακόμα. Από την στιγμή που έκανα αλλαγή από 4g σε 3g και δουλεύει σωστά εννοείται δεν το πειράζω. Απλά ίσως δοκιμάσω το μόντεμ της cu. Είναι λίγο σπαστικό το touch του, το ήθελα πιο αναίσθητο! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλουτσικη είναι η τιμή του. Αν δεν έχεις κανα power bank όπως εγώ δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις αυτό που μεταφέρεται εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Επιτέλους κατάφερα και εγκατέστησα την S224 αφού ξερουτάρισα το κιν. και φλάσαρα το system και το recovery. Ο λόγος που δεν εγκαθίσταται πάντα η αναβάθμιση μάλλον βρίσκεται εδώ! Με άλλα λόγια η παραμικρή αλλαγή στο system εμποδίζει τις OTA updates. Όπως αναφέρει το άρθρο βγήκε νέα TWRP που πρόκειται να λύσει πολλά προβλήματα συμβατότητας με τα τελευταία λειτουργικά! Ελπίζω να την προσαρμόσουν σύντομα και στο δικό μας κιν. μπας και καταφέρουμε να πάρουμε επιτέλους κανά backup της προκοπής! ;) Edited August 8, 2015 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Επιτέλους κατάφερα και εγκατέστησα την S224 αφού ξερουτάρισα το κιν. και φλάσαρα το system και το recovery. Ο λόγος που δεν εγκαθίσταται πάντα η αναβάθμιση μάλλον βρίσκεται εδώ! Με άλλα λόγια η παραμικρή αλλαγή στο system εμποδίζει τις OTA updates. Όπως αναφέρει το άρθρο βγήκε νέα TWRP που πρόκειται να λύσει πολλά προβλήματα συμβατότητας με τα τελευταία λειτουργικά! Ελπίζω να την προσαρμόσουν σύντομα και στο δικό μας κιν. μπας και καταφέρουμε να πάρουμε επιτέλους κανά backup της προκοπής! ;) Τι διαφορές είδες σε σύγκριση με την 223? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδια τι ειναι μια φατσουλα που αναβοσβηνει πανω δεξια στη notification bar καθε τοσο :)...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τι διαφορές είδες σε σύγκριση με την 223? Δεν είχα την ευκαιρία να το παρατηρήσω γιατί έτρεχα, αλλά δεν έδειξε κάτι σημαντικό! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια τι ειναι μια φατσουλα που αναβοσβηνει πανω δεξια στη notification bar καθε τοσο :)...? Είναι ή έξυπνη αναμονή που έχουν και τα samsung αισθητήρας δηλαδη που διατηρεί αναμενη την οθόνη όσο τα μάτια εστιάζουν σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δεν είχα την ευκαιρία να το παρατηρήσω γιατί έτρεχα, αλλά δεν έδειξε κάτι σημαντικό! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πει αυτή η έκδοση που πουλάει το to2c αν είναι CU ή TO; http://www.to2c.com/lenovo-vibe-x2-2gb-ram-16gb-rom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πει αυτή η έκδοση που πουλάει το to2c αν είναι CU ή TO; http://www.to2c.com/lenovo-vibe-x2-2gb-ram-16gb-rom.html Αν είναι σωστές οι εικόνες από το antutu που έχουν στο descripsion είναι το cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αν είναι σωστές οι εικόνες από το antutu που έχουν στο descripsion είναι το cu Μακάρι! Γιατί τους έχω στείλει μήνυμα και δεν έχουν απαντήσει ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για οσους εχουν θεμα με την ευαισθησια στην οθονη, για δοκιμαστε αυτες τις 2 εφαρμογες και ενημερωστε τους υπολοιπους εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=redpi.apps.touchscreencalibration https://play.google.com/store/apps/details?id=br.shop4apps.touchscreenbooster.com&hl=en (Η 2η λεει μονο για samsung αλλα εχει δουλεψει και σε αλλα κινητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavel_fabian Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, είμαι και γω χρήστης του Χ2 με εγκατεστημενη την κινεζικη CU . Εχω κατεβασει τη lolipop AP -ROW S223 και ολα τα σχετικα εργαλεια (flashtool). Ακουλουθω τη διαδικασια φλασαρισματος αφου το εχω rootαρει και δεν ξεκιναει με τιποτα το φλασαρισμα.Εχω προσπαθησει με ολους τους προηγουμενους τροπους και δεν λειτουργει.Προσπαθησα επισης και απο recovery αλλα και απο εκει ουτε καν ξεκιναει...υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, είμαι και γω χρήστης του Χ2 με εγκατεστημενη την κινεζικη CU . Εχω κατεβασει τη lolipop AP -ROW S223 και ολα τα σχετικα εργαλεια (flashtool). Ακουλουθω τη διαδικασια φλασαρισματος αφου το εχω rootαρει και δεν ξεκιναει με τιποτα το φλασαρισμα.Εχω προσπαθησει με ολους τους προηγουμενους τροπους και δεν λειτουργει.Προσπαθησα επισης και απο recovery αλλα και απο εκει ουτε καν ξεκιναει...υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα??? Δες το νημα 1457 πρεπει να κατεβάσεις τους vcom drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts