Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι που νομιζω δεν εχω καταλαβει. Οταν το rootταρεις για να λειτουργουν τα Ελληνικα, δεν λειτουργει η δευτερη sim?

Αν παρεις κινεζικη εκδοση εχει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και 2 ΚΑΡΤΕΣ.

Αν παρεις ευρωπαϊκη εχει ελληνικα και 1 καρτα.

το Root δεν εχει καμια σχεση

"Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα"

(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.)

便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.)

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν παρεις κινεζικη εκδοση εχει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και 2 ΚΑΡΤΕΣ.

Αν παρεις ευρωπαϊκη εχει ελληνικα και 1 καρτα.

το Root δεν εχει καμια σχεση

Όταν λες ευρωπαϊκή εννοείς την Eu και κινέζικη εννοείς τη Cu, έτσι; Ή εννοείς την to;

Όταν λες ευρωπαϊκή εννοείς την Eu και κινέζικη εννοείς τη Cu, έτσι; Ή εννοείς την to;

Την CU. εννοεί.... .

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Δηλαδή για να έχω δύο κάρτες μαζί και σήμα 4G στη μία κάρτα δε γίνεται με αυτό το κινητό?

Για να έχεις 4G θα έχεις μιά μονο κάρτα μέσα?

Xiaomi Mi Mix 3

Δηλαδή για να έχω δύο κάρτες μαζί και σήμα 4G στη μία κάρτα δε γίνεται με αυτό το κινητό?

Για να έχεις 4G θα έχεις μιά μονο κάρτα μέσα?

Όχι δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Αγοράζεις τη cu εκδοση από κίνα και πιάνει κανονικά και στην ελλάδα το 4g.

Μετά προς το παρόν έχεις 2 επιλογές:

1) είτε χρησιμοποιείς τη rom που έχει μέσα (ή κάποια άλλη για τη cu εκδοση) (ρουτ ή όχι ειναι άλλο θέμα) και έχεις κανονικά 4g συμφωνα με τους συμφορουμιτες που το αγόρασαν. (και λειτουργουν και οι 2 sim)

2) είτε φλασάρεις τη rom της eu έκδοσης και ουσιαστικά ειναι σα να έχεις μία συσκευή ευρωπαική κατα καποιο τρόπο. Χάνεις τη μία sim και κατα τα άλλα έχεις όλα τα χαρακτηριστικά που θα είχε το κινητο αν το αγόραζες από public πχ

το θέμα ειναι να βγει μια International rom dual sim είτε να moddarei Κανεις την eu να δουλευει με 2 sim αν γίνεται. Επιμένω στη eu rom γιατι αν καταλαβα καλά από τα ποστ εδώ μέσα η rom αυτή προσφέρει πράματα που η cu rom δεν προσφέρει (?)

Έχω εντοπίσει κάποια bugs που υπήρχαν στην αρχική ρομ και εξακολουθούν και στις αναβαθμίσεις:

1. διαδρομή: ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/χρήση δεδομένων και έλεγχος εφαρμογής, αν το πατήσω βγάζει ένα αστραπιαίο μήνυμα ''δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει'' (απ' όσο προλαβαίνω να διακρίνω) και επιστρέφει στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων.

2. διαδρομή: ρυθμίσεις/λογαριασμοί προϋπάρχει ο λογαριασμός SYNCit. Ακόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή και έχω δημιουργήσει λογαριασμό όταν πατάω πάνω του βγάζει μήνυμα ''δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει'' και το κιν γυρνάει στην αρχική οθόνη.

3. διαδρομή: ρυθμίσεις/προφίλ ήχου, αν επιλέξω έναν ήχο κλήσης σε οποιοδήποτε προφίλ, αυτός μπαίνει και στα υπόλοιπα προφίλ. Έτσι λοιπόν αν και υπάρχουν τέσσερα προφίλ (γενικά, αθόρυβη λειτουργία, δόνηση, εξωτερικοί χώροι), στην ουσία υπάρχει μόνο ένα αφού όλα είναι ίδια! :wacko:

Συμβαίνουν και σε άλλα CU αυτές οι δυσλειτουργίες; Είναι θέμα λειτουργικού δηλαδή ή το κιν μου είναι προβληματικό;

Ας μας πει και κάποιος με EU αν έχει τα ίδια θέματα!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Έχω εντοπίσει κάποια bugs που υπήρχαν στην αρχική ρομ και εξακολουθούν και στις αναβαθμίσεις:

1. διαδρομή: ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/χρήση δεδομένων και έλεγχος εφαρμογής, αν το πατήσω βγάζει ένα αστραπιαίο μήνυμα ''δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει'' (απ' όσο προλαβαίνω να διακρίνω) και επιστρέφει στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων.

2. διαδρομή: ρυθμίσεις/λογαριασμοί προϋπάρχει ο λογαριασμός SYNCit. Ακόμα κι αν έχω κατεβάσει την εφαρμογή και έχω δημιουργήσει λογαριασμό όταν πατάω πάνω του βγάζει μήνυμα ''δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει'' και το κιν γυρνάει στην αρχική οθόνη.

3. διαδρομή: ρυθμίσεις/προφίλ ήχου, αν επιλέξω έναν ήχο κλήσης σε οποιοδήποτε προφίλ, αυτός μπαίνει και στα υπόλοιπα προφίλ. Έτσι λοιπόν αν και υπάρχουν τέσσερα προφίλ (γενικά, αθόρυβη λειτουργία, δόνηση, εξωτερικοί χώροι), στην ουσία υπάρχει μόνο ένα αφού όλα είναι ίδια! :wacko:

Συμβαίνουν και σε άλλα CU αυτές οι δυσλειτουργίες; Είναι θέμα λειτουργικού δηλαδή ή το κιν μου είναι προβληματικό;

Για το τριτο που αναφερεις θα σου πω οτι το κανει και σε μενα στο Ρ780.

Δεν ειναι bug αυτο. Απο οτι θυμαμαι και στο ΝΟΚΙΑ Ν8 που εχω το ιδιο κανει.

Για τα υπολοιπα που αναφερεις φυσιολογικα πρεπει να ειναι η ROM.....

Για πες ομως σε πια ROM τα εχει αυτα τα bugs ? Την ROM που ερχεται το κινητο

απο Κινα ή στην EU ROM που του εχεις περασει ?

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Την CU rom έχω και τα προβλήματα αυτά τα είχε και η αρχική αλλά και οι δύο αναβαθμίσεις της.

Αλλά δεν είναι τρελό να έχουν διάφορα προφίλ ήχου αλλά στην ουσία να έχουν μόνο ένα;

Η CU εκδοση οπως ερχεται ειναι πειραγμενη οποτε αυτα τα μικροπροβλημα υπαρχουν.

Το ιδιο εχω δει και στα S860 που εχω φερει για καποιους φιλους.....

Το θεμα των προφιλ δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο......στο γενικο βαζεις τον ηχο που θελεις

οποτε και κουδουναει ενω οταν το γυρνας σε αθορυβο αστο να εχει οτι ηχο θελει.

Drivers που να ειναι σωστοι εχεις καποιο λινκ να μην ψαχνομαι ?

Εχω ξεκινησει και κατεβαζω ROMs ( CU & EU απο needrom ή αν εχεις καποια αλλη πηγη) να τα εχω ετοιμα

οταν με το καλο θα ερθει.

Βλεπω και τιμες........

Minideal --->212.94

Pandawill--->194.37

Vickmall--->204.47

Συνηθως αγοραζω απο minideal και ειμαι υπερ-εχαριστημενος με το after service τους.

Παρακαλω τη γνωμη σας .......ειμαι ενα κλικ !!!

Κάτι τέτοιες δυσλειτουργίες + κάτι άλλα περίεργα με οδήγησαν στη EU ROM (Τα είχα αναφέρει εξάλου στο post #134) και από τότε τρέχει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από την ευαισθησία αφής της οθόνης μέχρι και την σταθερότατη απόδοση του...;)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνηθως αγοραζω απο minideal και ειμαι υπερ-εχαριστημενος με το after service τους.

Παρακαλω τη γνωμη σας .......ειμαι ενα κλικ !!!

Σε συμβουλεύω αν το γουστάρεις να το πάρεις από εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Ωραιος.....Και εγω απο minideal θα προτημισω.Αυριο το πρωι θα κανω την παραγγελια μιας και πριν λιγο μου ειπαν το ΟΚ για το Ρ780 οτι θα το παρουν......

Ακόμη κανένας δεν έχει αυτή τη ROM να μας πει;:worry:

Official ROM Lenovo X2-CU Version: VIBEUI_V2.0_11443_5.5.1_ST_X2-CU – X2- CU_USR_ST11443_5.5.1_11410241921_MP11V1.9_CN

Gapps include – No Rooted

Language support : Multilang

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Η CU εκδοση οπως ερχεται ειναι πειραγμενη οποτε αυτα τα μικροπροβλημα υπαρχουν.

Το ιδιο εχω δει και στα S860 που εχω φερει για καποιους φιλους.....

Το θεμα των προφιλ δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο......στο γενικο βαζεις τον ηχο που θελεις

οποτε και κουδουναει ενω οταν το γυρνας σε αθορυβο αστο να εχει οτι ηχο θελει.

Drivers που να ειναι σωστοι εχεις καποιο λινκ να μην ψαχνομαι ?

Εχω ξεκινησει και κατεβαζω ROMs ( CU & EU απο needrom ή αν εχεις καποια αλλη πηγη) να τα εχω ετοιμα

οταν με το καλο θα ερθει.

Tο πρόβλημά μου με τα προφίλ είναι ότι λόγω θορύβου στη δουλειά μου θέλω να έχω διαπεραστικούς ήχους για κλήσεις, μνματα και ειδοποιήσεις απλά με ένα κλικ και όχι ρυθμίζοντας τα πάντα απ' την αρχή και μετά αλλάζοντάς τα! Τέλος πάντων... ίσως στο εγγύς μέλλον με τη lollipop διορθωθούν!

Γιατί κατεβάζεις EU; Δε σου χρειάζεται δίκαρτο;

Πάντως τις CU δεν χρειάζεται να τις κατεβάσεις γιατί αυτές που έχει το needrom είναι οι officials. H μία είναι αυτή που θα έχει ήδη το κιν και η άλλη είναι το update της που θα σου έρθει με ΟΤΑ ούτως ή άλλως. Αν το κάνεις όμως θα χάσεις τα ελληνικά και τις gapps.

Οι μόνες custom προς το παρόν είναι αυτές (να 'ναι καλά το παλικάρι γιατί είναι ο μόνος που ασχολείται με το κιν μας), που δεν είναι τίποτε άλλο από τις officials με προσθήκη γλωσσών, gapps και root. Έχει μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση που στις επίσημες δεν την έβαλαν ακόμα.

Για drivers (μόνο για Windows 8/8.1) και το πως θα τους εγκαταστήσεις θα τα βρεις εδώ απλά και αναλυτικά!

Αν πάλι έχεις 7άρια νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... κατεβαίνουν αυτόματα όταν συνδέσεις το κιν. Αν όχι με ελάχιστο googlάρισμα βρίσκεις!

Για root, kingRoot (το application, όχι το πρόγραμμα για PC) ΚΑΙ KingUser. Χρειάζονται και τα δύο για να ρουταριστεί και μετά βάζεις άλλον superuser αν δε θες αυτόν!

Και τέλος το τελευταίο flashtool (μην κατεβάσεις παλιότερο καλύτερα) και καθάρισες! :superman:

Κάτι τέτοιες δυσλειτουργίες + κάτι άλλα περίεργα με οδήγησαν στη EU ROM (Τα είχα αναφέρει εξάλου στο post #134) και από τότε τρέχει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από την ευαισθησία αφής της οθόνης μέχρι και την σταθερότατη απόδοση του...;)

Αν υπήρχε τρόπος να λειτουργεί ως δίκαρτο με EU rom θα το έκανα κι εγώ! Δυστυχώς πρέπει να το υπομείνω!

Edited by SO69

Όπως λέει στο review του gsmarena που σε γενικές γραμμές θεωρείται αξιόπιστο έχει gorilla glass 3.

To ίδιο έλεγε και στο pandawill που το αγόρασα. Πάντως μετά από ένα περίπου μήνα χωρίς προστασία οθόνης δεν μου έχει πάθει το παραμικρό!

Η δική μου απορία είναι άλλη: στη σελίδα της lenovo.com/gr λέει ότι δεν υποστηρίζει την μπάντα των 5 GHz(φωτό) ... το δικό μου γιατί την βλέπει και συνδέεται σε αυτή;;;

καλημέρα!

με αυτα που λέτε για τα προφιλ..με μπερδέψατε λίγο..

δηλαδή θα το βάζεις στο αθόρυβο..με δόνηση.. και αυτό θα συνεχίσει να χτυπάει με ήχο κανονικά;

επίσης έχει θέμα με τα δεδομένα κινητής;

και με synchronization λογαριασμου με τα apps;

και για να διορθωθούν πρέπει να περάσεις την EU;

Ευχαριστώ!

Οποιο ηχο και να βαλεις οταν θα το βαλεις σε αθορυβο ή δονηση δεν θα ακους τον ηχο κλησεις

Έτσι ακριβώς... με τους ήχους έχει θέμα όχι με την ησυχία!!! :lol:

Όσο για τα δεδομένα απλά δεν μπορείς από τις ρυθμίσεις να καθορίσεις όρια και να παρακολουθήσεις τη ροή τους. Έχει όμως την εφαρμογή Lenovo Security η οποία κάνει τη δουλειά αυτή και μάλιστα πολύ αξιόπιστα (εκτός όλων των άλλων που κάνει)!

Με το συγχρονισμό λογαριασμών γιατί να έχει κάποιο πρόβλημα; :what:

Παιδιά έδωσα το xiaomi mi3 που είχα, σκέφτομαι να πάω στο x2. Πιστευω θα ξενερώσω λίγο από την ελληνική miui τη τελειοποιημένη και τη 3 ημερών μπαταρία, αλλά θα πάω να το δοκιμάσω. Θα περάσω την eu έκδοση μάλλον, και ας δουλεύει η μια sim. Πιο πολύ θέλω το mi4 αλλά ξεφευγει σε τιμή και δεν λέει να πέσει, αλλά τώρα που έπεσε το lenovo πιστεύω αξίζει άνετα τα λεφτά του.

Αρχικά να ρυθμίσεις την φωτεινότητα λίγο παραπάνω από τη μέση και να έχεις ενεργή την αυτόματη φωτεινότητα γιατί υπάρχει για να εξοικονομεί ενέργεια και κατά δεύτερον να κάνεις καλιμπράρισμα την μπαταρία σου, όπως και σε κάθε συσκευή. Δλδ: να την αφήσεις να σβήσει εντελώς από ρεύμα και να τη φορτίσεις χωρίς να βάλεις σε λειτουργία τη συσκευή. Να περιμένεις να φορτίσει στο 100% και μετά να την ανοίξεις!

Αυτή την διαδικασία την κάνουμε σαν service ας πούμε, για κάθε νέα συσκευή ή αν αλλάξουμε την ROM προκειμένου να ξέρει το λειτουργικό της συσκευής μας (ROM) την μέγιστη ισχύ της μπαταρίας της και να λειτουργήσει αναλόγως.

Το κάνεις όποτε θέλεις για να την φέρεις στα 'ίσα" ;)

*υπάρχει και μια ρύθμιση στο μενού των ρυθμίσεων/διαχείριση ισχύος/απενεργοποίηση των εφαρμογών όταν η οθόνη είναι σβηστή & η εξοικονόμηση ενέργειας GPU, ενεργοποίησε τα και τα 2.

**Ψάξ'τε πριν να ρωτήσετε...

Αν και κάπως καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δύστυχως ύστερα και από αυτές τις ρυθμίσεις δεν υπήρξε κάποια βελτίωση.

Για το 2ο αστερίσκο σου, προφανώς και είχα ψάξει αλλά ρώτησα και εδώ γιατί θεωρώ τα μέλη της κοινότητας πιο εξειδικευμένα σε αυτόν τον τομέα.

Όποιαδήποτε άλλη απάντηση είναι πάντοτε δεκτή.

Οποιος το θελει σε 15 λεπτα δηλδδη 8 ακριβως το panda το εχει παλι σε happy hour 190 και μετα 195 που ειναι παλι πολυ καλη τιμη(το χρυσο)

Οποιος το θελει σε 15 λεπτα δηλδδη 8 ακριβως το panda το εχει παλι σε happy hour 190 και μετα 195 που ειναι παλι πολυ καλη τιμη(το χρυσο)

Εχεις παρει απο PANDAWILL γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα και θελω να το παρω το τηλ.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

παιδια καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο (απο το εξωτερικο) αλλα πρωτη φορα αγοραζω απο εξω!

Το εχω δει σε κανα δυο site αλλα δν το βρισκω σε κοκκινο !!! μπορει να βοηθησει καποιος(αν οχι θα βολευτώ με το ασπρο); και τελος τι παιζει με την εγγυηση;

Ευχαριστω εκ'το πρότερων.

Εχεις παρει απο PANDAWILL γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα και θελω να το παρω το τηλ.

μονο μικροπραγματα (θηκες μπαταριες ολα σε προσφορες) και το πρωτο κινητο που παρηγγειλα απο αυτους ηταν το lenovo vibe x2 στις 20/2 μεσα στις γιορτες τους τωρα ειναι σιγκαπουρη και ετοιμαζεται το πακετο να αναχωρησει για εδω