chryant Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Άσχετο αλλά είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με καινούρια σχετικά φωτογραφική ψηφιακή μηχανή σε ταξίδι με αεροπλάνο . Μετά την πτήση κόλλησε . Άρα παίζει να ισχύει! Θα περιμένω να επιστραφεί η συσκευή και θα δω αν έχουν πάνω καμιά πιθανή διάγνωση.:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Χθες το πηρα σημερα το χαλασα!!:yahoo::yahoo::yahoo: οχι ολοκληρωτικα αλλα...κατι του εκαμα.. πως τα καταφερα?? βαζοντας με ανταπτορακι καρτα nano sim σε micro sim στην θεση 2..καπου κολλησε,πηγα να το τραβηξω και μαλλον θα του λυγισα τις επαφες.. κοντευω να σκασω, τωρα το κινητακι ειναι μονοκαρτο, αραγε να φτιαχνεται?? προσοχη παιδες, για 5 ευρο κοστος αλλαγης δεν θα το χαρω οπως θα θελα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Χθες το πηρα σημερα το χαλασα!!:yahoo::yahoo::yahoo: οχι ολοκληρωτικα αλλα...κατι του εκαμα.. πως τα καταφερα?? βαζοντας με ανταπτορακι καρτα nano sim σε micro sim στην θεση 2..καπου κολλησε,πηγα να το τραβηξω και μαλλον θα του λυγισα τις επαφες.. κοντευω να σκασω, τωρα το κινητακι ειναι μονοκαρτο, αραγε να φτιαχνεται?? προσοχη παιδες, για 5 ευρο κοστος αλλαγης δεν θα το χαρω οπως θα θελα!!! Σε ανάλογο περιστατικό σε Lumia 1020 ήθελε αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Κόστος γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω για το 730 να σου πουνε αρκετά μικρότερο ποσό. Θέλει πολύ προσοχή με τα ανταπτοράκια των SIM. Δεν αξίζει για γλιτώσει κάποιος 5 ευρώ να τα σκάσει στο σέρβις σε περίπτωση που τύχει να γίνει η στραβή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σε ανάλογο περιστατικό σε Lumia 1020 ήθελε αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Κόστος γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω για το 730 να σου πουνε αρκετά μικρότερο ποσό. Θέλει πολύ προσοχή με τα ανταπτοράκια των SIM. Δεν αξίζει για γλιτώσει κάποιος 5 ευρώ να τα σκάσει στο σέρβις σε περίπτωση που τύχει να γίνει η στραβή. Σωστος!! περισσοτερο απο ανυπομονησια το εκανα μιας και το επιασα στα χερια μου αργα χθες βραδυ.. τελος παντων, δεν θα πεθανουμε κιολας. το κοστος που ρωτησα σε nokia care ειναι περιπου 90 ευρο.. δεν αιζει, 130 το αγορασα. κατα τ αλλα το τηλεφωνακι μου αρεσει πολυ, και απο φωτο δεν τα παει και ασχημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Χθες το πηρα σημερα το χαλασα!!:yahoo::yahoo::yahoo: οχι ολοκληρωτικα αλλα...κατι του εκαμα.. πως τα καταφερα?? βαζοντας με ανταπτορακι καρτα nano sim σε micro sim στην θεση 2..καπου κολλησε,πηγα να το τραβηξω και μαλλον θα του λυγισα τις επαφες.. κοντευω να σκασω, τωρα το κινητακι ειναι μονοκαρτο, αραγε να φτιαχνεται?? προσοχη παιδες, για 5 ευρο κοστος αλλαγης δεν θα το χαρω οπως θα θελα!!!την ίδια πατατιά έκανα κι εγώ, δεν ήμουν τυχερός να διαβάσω πρώτα το ποστ αυτό και την πάτησα έτι ακριβώς, 90 είπες κοστίζει? Σε επισκευαστικό κέντρο στο Χαλάνδρι μου είπαν ότι λόγω θερμικής παρέμβασης η οποία απαιτείται για να βγει η υποδοχή, μπορεί α προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο εσωτερικό κύκλωμα, ενώ και στην Νόκια Κηφισιάς μου είπαν ότι πρέπει να αποσταλεί στο εξωτερικό για να μάθουμε το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης( με μία ελάχιστη χρέωση 8 ευρώ για την όλη διαδικασία),...αυτά!! Edited April 24, 2015 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ρε παιδιά εγω πήγα να ακούσω μουσική και δεν τα άνοιγε, μετά κατάλαβα οτκ δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα μνήμης την διαβάζει αλλά δεν εμφανίζει τιποτα, λέτε να τα παίξε η κάρτα ;.Εντωμεταξυ την εγώ βγάλει και ξαναβάλει 100 φορές τίποτα ,δεν έχω και το ανταπτορακι να την βάλω πάνω στο λαπτοπ γιατί όταν την κοτσαρω με το καλώδιο του κινητού δεν φαίνεται....και είχα μεσα τόσες φωτογραφίες κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 την ίδια πατατιά έκανα κι εγώ, δεν ήμουν τυχερός να διαβάσω πρώτα το ποστ αυτό και την πάτησα έτι ακριβώς, 90 είπες κοστίζει? Σε επισκευαστικό κέντρο στο Χαλάνδρι μου είπαν ότι λόγω θερμικής παρέμβασης η οποία απαιτείται για να βγει η υποδοχή, μπορεί α προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο εσωτερικό κύκλωμα, ενώ και στην Νόκια Κηφισιάς μου είπαν ότι πρέπει να αποσταλεί στο εξωτερικό για να μάθουμε το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης( με μία ελάχιστη χρέωση 8 ευρώ για την όλη διαδικασία),...αυτά!! την πατησαμε,:mad::mad::mad:. δεν πειραζει φιλαρακο μονοκαρτο!!! μια χαρα ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) την πατησαμε,:mad::mad::mad:. δεν πειραζει φιλαρακο μονοκαρτο!!! μια χαρα ειναι!!Κάτσε ντε περίμενε, το πήγα σε ένα άλλο νοκια κερ στην κατεχάκη και θα μου απαντήσουν μου είπαν σε κανά δυο εβδομάδες, αν δεν ξεφεύγει το ποσό πάνω από 60-70 ευρώ που μου είπαν κατ' εκτίμηση, τότε βλέπουμε. Αν δεν την είχα τραβήξει όταν σφήνωσε με τον αντάπτορα και τους το πήγαινα ετσι, θα το έφτιαχναν μου είπαν, αλλά ήθελα να κάνω τον μαστροχαλαστή, καλά να πάθω. Εγώ πάντως είτε 730 είτε 735 3g, θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ καλό κινητό και δεν του το 'χα. Edited April 26, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κάτσε ντε περίμενε, το πήγα σε ένα άλλο νοκια κερ στην κατεχάκη και θα μου απαντήσουν μου είπαν σε κανά δυο εβδομάδες, αν δεν ξεφεύγει το ποσό πάνω από 60-70 ευρώ που μου είπαν κατ' εκτίμηση, τότε βλέπουμε. Αν δεν την είχα τραβήξει όταν σφήνωσε με τον αντάπτορα και τους το πήγαινα ετσι, θα το έφτιαχναν μου είπαν, αλλά ήθελα να κάνω τον μαστροχαλαστή, καλά να πάθω. Εγώ πάντως είτε 730 είτε 735 3g, θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ καλό κινητό και δεν του το 'χα. συμφωνω το κινητο ειναι super! τα ιδια μου ειπαν και εμενα.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Καλησπερα το αγορασα και εγω σημερα με συμβολαιο στην cytanet για την ωρα ολα πανε ρολοι δεν εχω το παραμικρο θεμα και ευχομαι να μην το εχω ποτε μου. Το πρωτιμαω αυτο το κινητο παρα το Nokia Lumia 530 που ειχα (βασικα το αγορασα πριν απο δυο εβδομαδες στις 14/2/2015 συγκεκριμενα και λογο του οτι δεν ειχε μπροστινη καμερα ειπα να παρω αυτο το 730 που εχει και ειναι και με μεγαλη οθοναρα 4.7.) Παιδια την καλησπερα μου αντιμετοπιζω δυο προβληματα το πρωτο μου προβλημα ειναι οτι δεν συγχωνιζεται αμεσα το φβ Messenger για να μου ερχονται τα μηνυματα το ιδιο λεπτο που στελονται και οταν πηγαινω να ανεβασω μια φωτογραφια στο φβ αργει περνει περιπου στα 10-15 λεπτα απαραδεχτω προβλημα για Windows Phone οταν ειχα Android , iOS οι φωτογραφιες ανεβενονταν αμεσος στο φβ τι να κανω για την επιλυση τον δυο ζητηματων μου ; To δευτερο προβλημα το ειχα και στο Nokia Lumia 530 (14/2/2015 ημερομηνια αγορας του) , και στο Nokia Lumia 520 (7/1/2014 ημερομηνια αγορας του) Σας ευχαριστω πολυ. Κατα τα αλλα να χτυπησω ξυλο ΟΛΑ ΟΚ :D Kαι εδω θα βρειτε τις φωτογραφιες του που ξεχασα να τις ανεβασω τοτε που το αγορασα (24/2/15) http://postimg.org/gallery/2zcb1v7rq/5a66a8d8/ http://s26.postimg.org/tp12oicmh/image.jpg http://s26.postimg.org/q6p2s4bqh/image.jpg http://s26.postimg.org/5wrrczall/image.jpg http://s26.postimg.org/q7z0ljdk9/image.jpg http://s26.postimg.org/n8s3yf42x/image.jpg http://s26.postimg.org/cfp73nc6h/image.jpg http://s26.postimg.org/hfmnblht5/image.jpg Edited June 22, 2015 by niotheros αφαίρεση IMG tag Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurupas Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα.. Θα ηθέλα τη γνώμη σας για την απόδοση της κύριας κάμερας του κινητού σε νυχτερινές λήψεις (φωτογραφίες, όχι βίντεο). Έχω το κινητο για περίπου 3 μήνες και η απόδοση στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό, δεν μου φαίνονται και οι καλύτερες. Την ημέρα οι φωτογραφίες ειναι πολύ καλές. Επισης, ποια εφαρμογή πέρα απο το Lumia camera χρησιμοποιείτε ( μπας και υπάρχει κάποια καλύτερη για νυχτερινές λήψεις..) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Φίλε μου Mid range συσκευή αγορσες, σίγουρα δεν συγκρίνεται αντικειμενικά με συσκευές που έχουν διπλό led ή dual tone φλας. Με σωστή όμως ρύθμιση για κλείστρου και iso μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπέστατές φωτο το βράδυ. Εξαρτάται όμως πιο είναι το μετρο σύγκρισης σου. Σαν συσκευή αποδίδει πολύ καλύτερα από τη κατηγορία του :) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά καλημέρα, Όταν γράφω ελληνικά, δεν μου προτείνει λέξεις όπως γίνεται όταν γράφω στα αγγλικά με αποτέλεσμα να πρέπει να τις πληκτρολογώ ολόκληρες στα ελληνικά. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά καλημέρα, Όταν γράφω ελληνικά, δεν μου προτείνει λέξεις όπως γίνεται όταν γράφω στα αγγλικά με αποτέλεσμα να πρέπει να τις πληκτρολογώ ολόκληρες στα ελληνικά. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; ευχαριστώ Ρυθμίσεις--> πληκτρολόγιο --> Ελληνικά. Πάτα πάνω στο -Ελληνικά- και τσεκάρισε ότι θες. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλημερα σας. αντιμετωπιζω εδω και καμια δεκαρια μερες ενα θεμα με το κινητο... Χωρις να το επιλεξω εγω,μου κανει συνδεση δεδομενων με αποτελεσμα να μου χρεωνουν το ενα ευρο για ημερισια χρεωση!!! πως γινεται αυτο?? πρεπει ν αλλαξω κατι στης ρυθμισεις?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλημερα σας. αντιμετωπιζω εδω και καμια δεκαρια μερες ενα θεμα με το κινητο... Χωρις να το επιλεξω εγω,μου κανει συνδεση δεδομενων με αποτελεσμα να μου χρεωνουν το ενα ευρο για ημερισια χρεωση!!! πως γινεται αυτο?? πρεπει ν αλλαξω κατι στης ρυθμισεις?? ευχαριστω.κοσμοκάρτα να υποθέσω? αλλά ότι και να είναι, μου το έκανε κι εμένα κανα δυο φορές και τα πήρα στο κρανίο, ότι και καλά κάποια εφαρμογή ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ κλπ, μείον δυο τρια ευρώ απο τα αρχικά πεντε, χωρις λόγο δηλαδή, τέσπα ζήτα από την πάροχό σου όποιος και ανα ειναι να σου μπλοκάρει την πρόσβαση στο mobile internet μέσω αυτής της σύνδεσης και εκτός αυτού πήγαινε στις ρυθμίσεις καρτας σιμ στο μενού της συσκευής και επέλεξε από ποια κάρτα θέλεις να συνδέεται η συσκευή στο ιντερνετ Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 κοσμοκάρτα να υποθέσω? αλλά ότι και να είναι, μου το έκανε κι εμένα κανα δυο φορές και τα πήρα στο κρανίο, ότι και καλά κάποια εφαρμογή ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ κλπ, μείον δυο τρια ευρώ απο τα αρχικά πεντε, χωρις λόγο δηλαδή, τέσπα ζήτα από την πάροχό σου όποιος και ανα ειναι να σου μπλοκάρει την πρόσβαση στο mobile internet μέσω αυτής της σύνδεσης και εκτός αυτού πήγαινε στις ρυθμίσεις καρτας σιμ στο μενού της συσκευής και επέλεξε από ποια κάρτα θέλεις να συνδέεται η συσκευή στο ιντερνετ whats up... την προηγουμενη εβδομαδα μου εφαγε τρια ευρο και σημερα αλλο ενα. αυτο με την ρυθμιση που μου λες δεν το βρηκα.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 whats up... την προηγουμενη εβδομαδα μου εφαγε τρια ευρο και σημερα αλλο ενα. αυτο με την ρυθμιση που μου λες δεν το βρηκα.. ευχαριστω. Αρχικά πήγαινε ρυθμίσεις>κινητή τηλεφωνία+SIM και απενεργοποίησε τη σύνδεση δεδομένων σε περίπτωση που είναι ενεργή για να μην μπορεί κάποια εφαρμογή αυθαίρετα να συνδεθεί στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σου. Έπειτα κλείσε από την οικονομία μπαταρίας εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεσαι για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα προσπαθήσουν να συνδεθούν στο ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο χωρίς να το επιλέξεις εσύ. Τέλος στείλε με SMS τις λέξεις END DAY στο 1333 για να απενεργοποιήσεις αυτή την υπηρεσία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Διάβασα σε ξένα sites ότι έχει αρχίσει το update σε 8.1 GRD2 για το 735 στην Πολωνία. Λογικά θα το πάρει και το 730. Εδώ στην Ελλάδα να δούμε πότε θα έρθει. Το πιο πιθανό είναι να μη προλάβει και να έχουν βγει τα Windows for Phone 10.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγώ την είχα περάσει με το κόλπο για την αναβάθμιση σε technical preview και πλέον στο update μου εμφανίζει μόνο να αναβαθμίσω σε WP10. Δεν νομίζω να έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει η επίσημη, σωστά; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Διάβασα σε ξένα sites ότι έχει αρχίσει το update σε 8.1 GRD2 για το 735 στην Πολωνία. Λογικά θα το πάρει και το 730. Εδώ στην Ελλάδα να δούμε πότε θα έρθει. Το πιο πιθανό είναι να μη προλάβει και να έχουν βγει τα Windows for Phone 10.:lol: Ήδη έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται επίσημα όπως αναφέρουν κάποια μέλη στο θέμα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Φοβερό τηλέφωνο, καταπληκτική ποιότητα ήχου και κάμερας! Το πήρα το Σάββατο και το έχω σκίσει στην κυριολεξία! Καμία σχέση με τα Android που είχα τα τελευταία χρόνια. 2 γρήγορες απορίες που δε βρήκα στις πρώτες 10 σελίδες και θα επανέλθω: 1) Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις επαφές SIM ξεχωριστά, χωρίς να τις κάνω import; 2) Στην πληκτρολόγηση των SMS δε μου βγάζει προτεινόμενες λέξεις, υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Σήμερα πήρα το update στο κινητό μου σχετικά με τα reboots. Ελληνικό από ΠΛΑΙΣΙΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημέρα στου φίλους.. έχω αυτές τις 2 μέρες που παρατηρώ μια απότομη πτώση της μπαταρίας από το 30% στο 20 % μετά από πλήρη φόρτιση και διάρκεια(μέχρι το 30%) 2 μέρες με απλή χρήση. Στο παρασκήνιο όλες οι εφαρμογές είναι απενεργοποιημένες, τοποθεσία, δεδομένα και wifi κλειστά. Παίζει να είναι θέμα λογισμικού η να φταίει η μπαταρία? Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δε του κάνεις κανένα soft reset μήπως και αλλάξει κάτι? Μήπως έχεις αλλάξει τίποτε στις ρυθμίσεις αυτές τις μέρες ή καμία νέα εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts