Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία σήμερα (μετά από δύο εβδομάδες που έχω το κινητό) παρατήρησα το εξής. Οι φωτογραφίες που τραβάω έχουν ανάλυση 5,3 megapixels και όχι 6,7. Δεν έχω βρει καμία ρύθμιση σχετική.

Μπορείτε να δείτε εσείς τα dimensions των δικών σας φωτογραφιών και να μου πείτε. Γιατί αν είναι να το πάω σε κανένα Nokia care.

φυσιολογικό είναι , διάβασε για τις αναλογίες εδώ

http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_(image)

μπορείς να το γυρίσεις σε 4:3 αναλογία και θα σου βγάλει όλη την ανάλυση των 6.7 αλλά θα είναι πιο τετράγωνη η φωτογραφία

Edited by ignus

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν αλλάζει κάτι, μπορείς να δεις εσύ την ανάλυση των φωτογραφιών σου που βγάζεις?

Άκυρο είχες δίκιο, σε ευχαριστώ πολύ.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Να λοιπόν που το είδαμε κι αυτό...Τρεις μεγάλες αλυσίδες το έβαλαν στα 179 ευρώ και με άτοκες...Πιο συμφέρον κι από τα απλά σκρουτζομάγαζα.Το παρήγγειλα!

Να λοιπόν που το είδαμε κι αυτό...Τρεις μεγάλες αλυσίδες το έβαλαν στα 179 ευρώ και με άτοκες...Πιο συμφέρον κι από τα απλά σκρουτζομάγαζα.Το παρήγγειλα!

Τελευταιες μερες εκπτωσεων.

Πολυ καλα εκανες που το τσιμπισες.

Και εγω αν δεν το ειχα παρει σε προσφορα 150 ευρω ( κινηση της Μιcrosoft ) απο Ελλαδα , θα το αγοραζα τωρα 100%.

Οποιος προλαβει , στο 1 μαγαζι ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ....

Ναι φιλε μου αλλα σημερα πηγα να ανεβασω μια φωτογραφια που την εβγαλα με την εφαρμογη Lumia Camera και καθυστερουσε παρα πολυ 15+ λεπτα περιμενα οκ τωρα θα μ πεις φταιει και το γεγονος οτι ειμουν σε καφετερια πολλοι ειχαν τα wifi τους ανοιχτα στα κινητα τους στα ταβλετσ τους καταλαβενω αλλα ε οχι και να μην ανεβενει καθολου η φωτογραφια μετα που πηγα να ανεβασω ακομα δυο σε γενικες γραμμες ανεβηκαν οχι αμεσα ουτε γρηγορα αλλα καλα σχετικα. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο το προβλημα ; :/

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Σημερα που ανεβαζα φωτογραφιες παιδια ανεβαιναν σφαιρα μια χαρα φενεται πως δεν ειχει πολυ κοσμια εκει στο Μαλλ ομως περιεργο πραμα ειναι χθες να ηταν αλλιως και σημερα αλλιως αν ηταν μια φορα στο τοσο να το καταλαβω.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Τι να σας πω ρε παιδιά, πριν δυο εβδομάδες το πήρα 230 και τώρα τα κλαίω :mad:

Τι να σας πω ρε παιδιά, πριν δυο εβδομάδες το πήρα 230 και τώρα τα κλαίω :mad:

Καλημερα αυτα ειναι τα βιαστικα μας λαθη που κανουμε φιλε τριαντα πηγαινουμε αγοραζουμε ενα νεο κινητο στην παραπανω τιμη απο οσο ειναι το πραγματικο του κοστος και σε λιγες μερες ακουμε οτι εχει πεσει κατω η τιμη του τοσα π.χ. και λεμεν τι ******* που ειμουν ρε παιδι μου δεν μπορουσα να περιμενω νομιζα πως θα εξαφανιζοταν απο το καταστημα ; Ελα ομως που οι περισσοτεροι περιμενουν τετοιες προσφορες για να το τζιμπισουν και δεν ειναι ολοι μανιακοι σαν και μας που τα περνουμε στην ψυλοτερη τους τιμη και μετα κλαιμε τα λεφτα μας λεμεν δεν μπορουσα να περιμενω να πεσει κατω η τιμη του.

Καλημερα αυτα ειναι τα βιαστικα μας λαθη που κανουμε φιλε τριαντα πηγαινουμε αγοραζουμε ενα νεο κινητο στην παραπανω τιμη απο οσο ειναι το πραγματικο του κοστος και σε λιγες μερες ακουμε οτι εχει πεσει κατω η τιμη του τοσα π.χ. και λεμεν τι ******* που ειμουν ρε παιδι μου δεν μπορουσα να περιμενω νομιζα πως θα εξαφανιζοταν απο το καταστημα ; Ελα ομως που οι περισσοτεροι περιμενουν τετοιες προσφορες για να το τζιμπισουν και δεν ειναι ολοι μανιακοι σαν και μας που τα περνουμε στην ψυλοτερη τους τιμη και μετα κλαιμε τα λεφτα μας λεμεν δεν μπορουσα να περιμενω να πεσει κατω η τιμη του.

To τηλεφωνο πηγε ξανα στην κανονικη του τιμη 239 ευρω (κανονικα μαγαζια οχι σκρουτζ) .

Να υπενθυμισω οτι η τιμη εναρξης οταν ηρθε το τηλεφωνο στην χωρα μας ηταν 269 ευρω.

Δηλαδη εχει πεσει η τιμη του ηδη.

Τα μαγαζια λογω τελευταιας βδομαδας εκπτωσεων ειχα ριξει την τιμη για λιγα κομματια στα 179 πραγματικη υπερπροσφορα.

Αλλα αν περιμενει καποιος τετοιες ευκαιριες δεν προκειτε να αγορασει ποτε κατι.

To τηλεφωνο πηγε ξανα στην κανονικη του τιμη 239 ευρω (κανονικα μαγαζια οχι σκρουτζ) .

Να υπενθυμισω οτι η τιμη εναρξης οταν ηρθε το τηλεφωνο στην χωρα μας ηταν 269 ευρω.

Δηλαδη εχει πεσει η τιμη του ηδη.

Τα μαγαζια λογω τελευταιας βδομαδας εκπτωσεων ειχα ριξει την τιμη για λιγα κομματια στα 179 πραγματικη υπερπροσφορα.

Αλλα αν περιμενει καποιος τετοιες ευκαιριες δεν προκειτε να αγορασει ποτε κατι.

Σωστος επειδη δεν ξερουμε ποτε θα βγουν οι προσφορες και τα καταστηματα τις ανακοινωνουν μια μερα πριν.

Φίλοι μου μην τρελαίνεστε! Οπως συμβαίνει με κάθε τι που αγοράζουμε το timing είναι κάτι που καθορίζεται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Όσοι το αγοράσατε νωρίτερα, το χαίρεστε εδώ και καιρό, άρα είστε ευχαριστημένοι. Όσοι περιμέναμε να πέσει η τιμή είτε δεν "καιγόμαστε" είτε ανήκουμε στην κατηγορία αγοραστές-κυνηγοί (στηνόμαστε σε ενέδρες και περιμένουμε να περάσει η...μπεκάτσα). Όπως και να έχει η ελληνική αγορά εξακολουθεί να θεωρείται φθηνή στα ηλεκτρονικά, με εξαίρεση τις "απίθανες προσφορές" συμβολαίων των εταιριών κινητής που είναι για κλάματα (ή μήπως για καταγγελία λόγω "καρτελοποίησης";) Edited by haniotis_

Φίλοι μου μην τρελαίνεστε! Οπως συμβαίνει με κάθε τι που αγοράζουμε το timing είναι κάτι που καθορίζεται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Όσοι το αγοράσατε νωρίτερα, το χαίρεστε εδώ και καιρό, άρα είστε ευχαριστημένοι. Όσοι περιμέναμε να πέσει η τιμή είτε δεν "καιγόμαστε" είτε ανήκουμε στην κατηγορία αγοραστές-κυνηγοί (στηνόμαστε σε ενέδρες και περιμένουμε να περάσει η...μπεκάτσα). Όπως και να έχει η ελληνική αγορά εξακολουθεί να θεωρείται φθηνή στα ηλεκτρονικά, με εξαίρεση τις "απίθανες προσφορές" συμβολαίων των εταιριών κινητής που είναι για κλάματα (ή μήπως για καταγγελία λόγω "καρτελοποίησης";)

Ολα οσα ειπες ηταν οκ αλλα αυτο οτι θεωρειται φθηνη στα ηλεκτρονικα η Ελλαδα που το ειδες ;;;

Τους μισθους τους ελαβες υποψην σου ;

Τελος παντων για να φυγουμε και για το offtopic , θελω να πω οτι το mobile windows store ειναι απαραδεκτο.

Ενταξη δεν περιμενα να ειναι σε επιπεδα iPhone που εκει εχει τις καλυτερες εφαρμογες , αλλα ειχα την ελπιδα οτι θα ειναι σαν το android store.

Αντι για αυτο ειδα : εφαρμογες να μην υπαρχουν καθολου ( π.χ what's up απο cosmote ) εφαρμογες με χειροτερο user interface , παιχνιδια καλα ελαχιστα σε σχεση με appstore και google play συν οτι πολλα που ειναι εκει δωρεαν εδω τα πληρωνεις !!!!!

Ημαρτων δηλαδη. Για εμενα φταιει και η microsoft για αυτην την καταντια.

Και κατι αλλο που με πειραζει εδω και καιρο ειναι οτι εχουν περασει 2 μηνες και βαλε απο τοτε που βγηκε για αλλες χωρες το τελευταιο denim update για το 730 και εμεις εδω ακομα περιμενουμε.....

Τελικα ολοι βριζουν την apple αλλα αυτη βγαζει update και το διαθετει παγκοσμια την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

Η microsoft τι κανει ηθελα να ηξερα.

Πράγματι ήμουν offtopic εννοώντας TVs, amps κλπ. Ταξιδεύω συχνά και οι βιτρινάτες τιμές του εξωτερικού είναι υψηλές. Τες παν...To θέμα των apps δεν το κατέχω. Όσο για τα updates είναι κάτι που με απασχολεί και το έχω διαβάσει συχνά...Είναι απορίας άξιο πως μια Microsoft είναι τόσο δυσκίνητη...

Εδω και μερικες μερες εκει ειναι η τιμη στην ηλεκτρονικη...

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

για καποιο λογο που δεν μπορω να συσχετισω με κατι τα δεδομενα κινητης καποιες φορες ενεργοποιουνται μονα τους?

το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

για καποιο λογο που δεν μπορω να συσχετισω με κατι τα δεδομενα κινητης καποιες φορες ενεργοποιουνται μονα τους?

το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

ναι εγώ στο 925 μου . Όταν κατεβάζω το notification tray αραιά και που βλέπω την ρύθμιση των δεδομένων αναμμένη για κάτι δευτερόλεπτα αλλά τα δεδομένα κλειστά κανονικά . Μάλλον bug της denim είναι . Ελπίζω να το διορθώσουν με την GDR2

Καλά όλο ακούω για GDR2, αλλά πότε θα βγει? Εδώ λένε μετά το καλοκαίρι θα βγάλουν τα windows 10. Πότε θα το βγάλουν μία μέρα πριν?

Καλά όλο ακούω για GDR2, αλλά πότε θα βγει? Εδώ λένε μετά το καλοκαίρι θα βγάλουν τα windows 10. Πότε θα το βγάλουν μία μέρα πριν?

δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αλλά φαντάζομαι μετά την κυκλοφορία του 640 που έχει gdr2 out of the box.

Δεν είναι και μεγάλη πάντως , για visual refresh στα settings και υποστήριξη Bluetooth HID ξέρω μόνο

Αναλόγως την χρήση. Προσωπικά με βγάζει 2-3 ημέρες. Την μέρα πάντως την βγάζεις άνετα.

Άσχετο, υπάρχει εφαρμογή my vodafone σε windows mobile?

Edited by kostas23a

...και υποστήριξη Bluetooth HID ξέρω μόνο

Σε απλά Ελληνικά τι σημαίνει αυτό;

Ρωτάω επειδή ελπίζω σε κάτι. :)

3>4

Σε απλά Ελληνικά τι σημαίνει αυτό;

Ρωτάω επειδή ελπίζω σε κάτι. :)

υποστήριξη για σύνδεση με ποντίκια , πληκτρολόγια , gamepads

ξερει κανεις πως μπορω να κανω την sim με το data plan να δουλευει σε 3g

και την αλλη αναγκαστικα σε 2g

(νομιζω πως και οι 2 δουλευουν σε 3g αλλα δεν μπορω να το τσεκαρω καπως)

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Γραμμενους μας εχει η microsoft στην Ελλαδα....

Σε αλλες χωρες εχουν παρει 2 μηνες τωρα αναβαθμιση και εμεις τα παπακια μας....

Μεγαλη απογοητευση τα updates.