Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 830

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το pure view του 830 έχει της ίδιες ακριβώς δυνατότητες με το 1020 ή είναι κουτσουρεμένες στο 830!

Ελπίζω να τις... χώνεψες και τις 7 μπύρες!!!! :lol:

Δεν έχει να κάνει μόνο με το Pureview... Ε νταξ... Δεν έχουν καμία σχέση....

Σκέψου απλά ότι το 1020 δεν έχει καν Lumia Camera 5 (έχει την classics η οποία λέγεται σκέτο Lumia Camera στο 1020), οπότε έχεις και διαφορετικούς αλγόριθμους και και....

Δεν υπάρχει σύγκριση γενικώς, ειδικά στο ζοομ και στο φλας, όπου το 1020 δεν έχει αντίπαλο (ακόμη κατα την άποψή μ). Επίσης στο OIS πάλι το 1020 είναι καλύτερο. Αντιθέτως σε ταχύτητα κάμερας το 830 έχει τραβήξει και την 1η φωτό, μέχρι το 1020 να ανοίξει το μηχανικό κλείστρο... :blink: .

Εν ολίγοις, αν μιλάμε για "στημένη" φωτογραφία ή έστω "περπατώ στο δάσος και την έχω ανοικτή τραβόντας φωτό" το 1020 είναι μπροστά... Πολύ μπροστά.... Έχει μια ποιότητα ρε παιδί μου η φωτό του... ΑΝ ΟΜΩΣ θέλω να τραβήξω κάτι γρήγορα, με την έννοια βγάζω από την τσέπη και τραβάω, ε τότε το 830 κερδίζει (η κάμερα το 1020 θέλει περίπου 4" για να ανοίξει) ενώ το 830 λιγότερο από 1"

ΑΛΛΆ

δε νομίζω πως χρειάζεται κάποιος κάτι παραπάνω από την camera του 830... Ας πούμε..

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΑΛΛΆ

δε νομίζω πως χρειάζεται κάποιος κάτι παραπάνω από την camera του 830... Ας πούμε..

Χα χα... Αυτό ξαναπέστο!!!! :)

Αλλά ένα xenon flash θα το ηθελε/α ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν έχει led το 930?

Για το Continuum μιλούσα, ότι δεν θα έρθει σε κάποια από τις παλιότερες συσκευές... Για led δεν ξέρω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Νομίζω τα 730/735 και 930 ακούστηκε ότι έχουν led. Το 830 νομίζω δεν έχει, εκτός αν ενεργοποιηθεί το led πίσω ή τα παράθυρα μπροστά κάτω!

Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς σε πιο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης μπορώ να βρω τη συσκευή να τη δω από κοντά;

Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς σε πιο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης μπορώ να βρω τη συσκευή να τη δω από κοντά;

Πλέον νομίζω δεν πωλείται πουθενά το 830. Σταμάτησε η παραγωγή του! Οπότε δυστυχώς, μόνο από κάποιον γνωστό σου αν το εχει θα το δεις!

Στα καταστήματα της Vodafone υπάρχει και μπορείς να το δεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

πηρα να βαλω ενα κρύσταλλο στον φιλο με το 830 και δεν καθεται καθολου καλα λογο οτι εχει καμπύλη η οθονη.μπορειτε να προτείνεται κανενα που να μην εχει θεμα?
Γιαννης

Βρήκα τελικά ένα και μοναδικό εκθεσιακό κομμάτι στα public. Μια χαρά είναι η συσκευή πολύ μου άρεσε. Μια ερώτηση γιατί δεν γνώριζε ο πωλητής. Τα 3 κουμπιά αφής είναι φωτιζόμενα ή όχι; Γιατί εκεί δεν ήταν φωτιζόμενα

Είναι ανάλογα με το φως... Αν είσαι σε σκοτάδι ανάβουν... Επίσης νομίζω ότι κλείνουν όταν βλέπεις βίντεο πχ.... Τέσταρε το γιατί δεν θυμάμαι...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Είναι ανάλογα με το φως... Αν είσαι σε σκοτάδι ανάβουν... Επίσης νομίζω ότι κλείνουν όταν βλέπεις βίντεο πχ.... Τέσταρε το γιατί δεν θυμάμαι...

Ναι όταν βλέπεις βίντεο σβήνουν και τη μέρα δεν ανάβουν! Καλά τα είπες.

Βρήκα τελικά ένα και μοναδικό εκθεσιακό κομμάτι στα public. Μια χαρά είναι η συσκευή πολύ μου άρεσε. Μια ερώτηση γιατί δεν γνώριζε ο πωλητής. Τα 3 κουμπιά αφής είναι φωτιζόμενα ή όχι; Γιατί εκεί δεν ήταν φωτιζόμενα

Σε τι τιμή το είχαν στα Public; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω, να δω αν και κατά πόσο έριξαν τη τιμή!

Edited by evris2013

Ναι όταν βλέπεις βίντεο σβήνουν και τη μέρα δεν ανάβουν! Καλά τα είπες.

Σε τι τιμή το είχαν στα Public; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω, να δω αν και κατά πόσο έριξαν τη τιμή!

260 αλλά το είχαν μόνο εκθεσιακό κομμάτι. Δεν είχαν να μου δώσουν. Το παράγγειλα από skyfon τελικά πρώτη φορά ελπίζω να πάνε όλα καλα

Edited by Minas_Kriti

260 αλλά το είχαν μόνο εκθεσιακό κομμάτι. Δεν είχαν να μου δώσουν. Το παράγγειλα από skyfon τελικά πρώτη φορά ελπίζω να πάνε όλα καλα

Καλό κι αυτό. Να έχει τιμή και να μην το πουλάνε! Ας το έβγαζαν απο κει εφόσον δεν υπάρχει! Τι το κρατανε;

Πόσο το έχουν στο skyfon;

Καλό κι αυτό. Να έχει τιμή και να μην το πουλάνε! Ας το έβγαζαν απο κει εφόσον δεν υπάρχει! Τι το κρατανε;

238 ευρώ

10 χαρακτήρες

Αφού έχουν απλά είναι εκθεσιακό. Όταν πουλήσουν κι αυτά τότε τα βγάζουν...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αφού έχουν απλά είναι εκθεσιακό. Όταν πουλήσουν κι αυτά τότε τα βγάζουν...

ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

.

Σωστά! Σαν αγοράζεις μεταχειρισμένο είναι!!!! ;)

238 ευρώ

10 χαρακτήρες

Πολυ καλή η τιμή!

Το πήρες τελικά;

Edited by evris2013

Σωστά! Σαν αγοράζεις μεταχειρισμένο είναι!!!! ;)

Πολυ καλή η τιμή!

Το πήρες τελικά;

Ναι σήμερα το περιμένω. Ελπίζω να μείνω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ερχόμενος από ναυαρχίδα Android. (xiaomi mi4)

Ναι σήμερα το περιμένω. Ελπίζω να μείνω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ερχόμενος από ναυαρχίδα Android. (xiaomi mi4)

Αν έχεις αυτό:

http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-6518.php

Τα χαρακτηριστικά του είναι πολυ καλύτερα από του 830, στα χαρτιά!

Στη πράξη θα μας πεις εσύ πως θα ειναι το 830 σε σχέση με το Mi4.

http://m.gsmarena.com/nokia_lumia_830-6638.php

Edited by evris2013

Αν έχεις αυτό:

http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-6518.php

Τα χαρακτηριστικά του είναι πολυ καλύτερα από του 830, στα χαρτιά!

Στη πράξη θα μας πεις εσύ πως θα ειναι το 830 σε σχέση με το Mi4.

http://m.gsmarena.com/nokia_lumia_830-6638.php

Το παρέλαβα! Σίγουρα το προηγούμενο ειχε καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά ήθελα να αλλάξω λειτουργικό.Προς το παρον με ευχαριστεί η συσκευή μια χαρά δουλεύει. Ήμουν ανάμεσα σε 830 και 930 αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο διάβασα για κάποια θέματα που έχει το 930 και δεύτερον με κέρδισε και η διαφορά τιμής μεταξύ τους.Αν χρειαστώ κάτι θα ρωτήσω εσάας τους παλιότερους όσο αφορά τη λειτουργία του τηλεφώνου

Το παρέλαβα! Σίγουρα το προηγούμενο ειχε καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά ήθελα να αλλάξω λειτουργικό.Προς το παρον με ευχαριστεί η συσκευή μια χαρά δουλεύει. Ήμουν ανάμεσα σε 830 και 930 αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο διάβασα για κάποια θέματα που έχει το 930 και δεύτερον με κέρδισε και η διαφορά τιμής μεταξύ τους.Αν χρειαστώ κάτι θα ρωτήσω εσάς τους παλιότερους όσο αφορά τη λειτουργία του τηλεφώνου

Να σημειώσω ότι η συσκευασία περιείχε ακουστικά και στις ρυθμίσεις το mobile operator γράφει ΒΕ όποιος ξέρει από που βγαίνει να μου πεί

BElgium?

Αν μας πεις product code (κάπου κάτω απ' την μπαταρία θα το λέει) θα σου πούμε απο που είναι...

Πέρα απ' την τιμή, γιατί έμεινες μακρυά απ' το 930?

:rtfm:

BElgium?

Αν μας πεις product code (κάπου κάτω απ' την μπαταρία θα το λέει) θα σου πούμε απο που είναι...

Πέρα απ' την τιμή, γιατί έμεινες μακρυά απ' το 930?

Είχα διαβάσει για υπερθερμάνσεις και προβλήματα με το μικρόφωνο και ηθέλα να τα αποφύγω

Από που απενεργοποιούμε ή αλλάζουμε το pin της κάρτας sim?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Για ποιον λόγο Δημήτρη (πέραν ότι είναι ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο κομμάτι)???

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση off topic σχολιασμών

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είχα διαβάσει για υπερθερμάνσεις και προβλήματα με το μικρόφωνο και ηθέλα να τα αποφύγω

Από που απενεργοποιούμε ή αλλάζουμε το pin της κάρτας sim?

Πάνε στο ιστορικό κλήσεων, πατάς τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά και πάτα ρυθμίσεις μετά!

Για ποιον λόγο Δημήτρη (πέραν ότι είναι ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο κομμάτι)???

Μονο ελαφρώς;...

Edited by evris2013