makis2788 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα, μια φορά που τους είχα ρωτήσει και εγώ για καπάκι, αρχικά κάναν τους Κινέζους και μετά μου πρότειναν μόνο τα παλιά Nokia care καταστήματα. Δεν ασχολήθηκα ξανά με το θέμα καπάκι... Δεν χάνεις να ρίξεις μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα, μια φορά που τους είχα ρωτήσει και εγώ για καπάκι, αρχικά κάναν τους Κινέζους και μετά μου πρότειναν μόνο τα παλιά Nokia care καταστήματα. Δεν ασχολήθηκα ξανά με το θέμα καπάκι... Δεν χάνεις να ρίξεις μια ματιά. ευχαριστώ πολύ, με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω στις Γλυφάδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 ...google it OR skroutz it... ...βάλε "κάλυμμα μπαταρίας lumia 830"... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Μια εβδομάδα διακοπές με το 830 πάνω σε σκάφος μια χαρά τα πήγε, πρόβλημα με τον ήλιο και την ζέστη δεν είχε. Πολύ ωραίες φωτογραφίες έβγαζε σε σχέση με iPhone, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή της μάνας και όχι την Lumia. Έχω όμως δύο απορίες που δεν βρήκα λύση. Στην φωτογραφική υπάρχει timer? και όταν συνδέσω selfie μπαστούνι δεν βγάζει φωτογραφίες αλλά αυξάνει την ένταση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Την καλησπέρα μου. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πίσω καπάκι για να το αγοράσω?? Στα public plaisio κτλ με κοίταγαν περίεργα όταν τους ρώτησα.e-choice.gr σε όλα τα χρώματα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Να θυμίσω ότι για θέματα που αφορούν τα αξεσουάρ υπάρχει ανάλογο τόπικ και παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Καλησπέρα σε όλους, Μια εβδομάδα διακοπές με το 830 πάνω σε σκάφος μια χαρά τα πήγε, πρόβλημα με τον ήλιο και την ζέστη δεν είχε. Πολύ ωραίες φωτογραφίες έβγαζε σε σχέση με iPhone, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή της μάνας και όχι την Lumia. Έχω όμως δύο απορίες που δεν βρήκα λύση. Στην φωτογραφική υπάρχει timer? και όταν συνδέσω selfie μπαστούνι δεν βγάζει φωτογραφίες αλλά αυξάνει την ένταση του ήχου. Για selfies χρησιμοποίησε την εφαρμογή Lumia Selfie... Είναι πολύ καλή και έχει και timer :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Για selfies χρησιμοποίησε την εφαρμογή Lumia Selfie... Είναι πολύ καλή και έχει και timer :) Αυτό ισχύει για όλα τα Lumia; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ναι... Πάτα στο store "Lumia Selfie" και θα στο βγάλει... Είναι επίσημη εφαρμογή της Microsoft... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ναι... Πάτα στο store "Lumia Selfie" και θα στο βγάλει... Είναι επίσημη εφαρμογή της Microsoft... Την έχω ήδη την εφαρμογή! Απλά νόμιζα ότι γίνετε και χωρίς αυτήν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Γινεται να βγάλεις selfie και χωρίς αυτή (αν εννοείς αυτό) :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Γινεται να βγάλεις selfie και χωρίς αυτή (αν εννοείς αυτό) :) Για το Selfie μπαστούνι και τον timer εννοούσα που λέει και ο φίλος πιο πάνω! Νόμιζα ότι γινόταν και χωρίς την εφαρμογή Lumia selfie! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μάλλον βρήκα κι άλλο bug στη Lumia Camera 5. Βάλτε HDR και κάνετε zoom (έστω και λίγο) και τραβήξτε... Καμιά φορά ΔΕΝ αποθηκεύει τη φωτογραφία... Λέει "επεξεργασία..." και δεν τελειώνει ποτέ... Αν μάλιστα τραβήξεις άλλη φωτό μετά, εμφανίζει αυτήν την τελευταία μια χαρά, "χάνοντας" αυτή με το HDR+Zoom (την οποία έλεγε ότι "επεξεργάζεται" επ άπειρον). Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μάλλον βρήκα κι άλλο bug στη Lumia Camera 5. Βάλτε HDR και κάνετε zoom (έστω και λίγο) και τραβήξτε... Καμιά φορά ΔΕΝ αποθηκεύει τη φωτογραφία... Λέει "επεξεργασία..." και δεν τελειώνει ποτέ... Αν μάλιστα τραβήξεις άλλη φωτό μετά, εμφανίζει αυτήν την τελευταία μια χαρά, "χάνοντας" αυτή με το HDR+Zoom (την οποία έλεγε ότι "επεξεργάζεται" επ άπειρον). Το HDR πως το βάζεις; Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες ακόμα! Στις άλλες εφαρμογές της κάμερας λειτουργεί κανονικά το HDR; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μάλλον βρήκα κι άλλο bug στη Lumia Camera 5. Βάλτε HDR και κάνετε zoom (έστω και λίγο) και τραβήξτε... Καμιά φορά ΔΕΝ αποθηκεύει τη φωτογραφία... Λέει "επεξεργασία..." και δεν τελειώνει ποτέ... Αν μάλιστα τραβήξεις άλλη φωτό μετά, εμφανίζει αυτήν την τελευταία μια χαρά, "χάνοντας" αυτή με το HDR+Zoom (την οποία έλεγε ότι "επεξεργάζεται" επ άπειρον). το δοκίμασα τώρα και μου δουλεύει μία χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μάλλον θα ειναι μεμονωμένο το πρόβλημα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) το δοκίμασα τώρα και μου δουλεύει μία χαρά. Σόρρυ ξέχασα να πω πως θέλει και φλας... Το κάνει όταν έχεις HDR+ZOOM+Flash ΟΝ και όχι πάντα (με ΖΟΟΜ στο τέρμα το κάνει συνήθως). Χωρίς φλας τραβάει με ΖΟΟΜ. Τώρα ας πούμε που το ξαναδοκίμασα δεν το έκανε... :blink: @evris Μόνο η Lumia Camera 5 έχει τη δυνατότητα HDR (εμπλουτισμένης λήψης). Ανοίγεις την Lumia5 συρρικνώνεις το μενού ρυθμίσεων στο πάνω μέρος πατώντας το " < " βελάκι και εκεί θα δεις 3 κουμπιά: - Επιλογή Μπροστινής κάμερας - Φλας - Εμπλουτισμένη λήψη (HDR) edit και ΌΧΙ δεν είναι μεμονωμένο: http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdcamera/lumia-camera-rich-capture-bug/0e3518de-f4b2-41ab-909d-e0380eb5d393?auth=1 Edited July 31, 2015 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μάλλον βρήκα κι άλλο bug στη Lumia Camera 5. Βάλτε HDR και κάνετε zoom (έστω και λίγο) και τραβήξτε... Καμιά φορά ΔΕΝ αποθηκεύει τη φωτογραφία... Λέει "επεξεργασία..." και δεν τελειώνει ποτέ... Αν μάλιστα τραβήξεις άλλη φωτό μετά, εμφανίζει αυτήν την τελευταία μια χαρά, "χάνοντας" αυτή με το HDR+Zoom (την οποία έλεγε ότι "επεξεργάζεται" επ άπειρον). Αποθηκεύεις φωτογραφίες στη μνήμη του τηλεφώνου ή σε κάρτα SD? Γενικά έχω παρατηρήσει που και που προβλήματα με την κάμερα, όταν αποθήκευα στην SD, αν και έχω από τις καλύτερες και ταχύτερες κάρτες της αγοράς. Με την αποθήκευση στη μνήμη του τηλεφώνου δεν έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους, Μια εβδομάδα διακοπές με το 830 πάνω σε σκάφος μια χαρά τα πήγε, πρόβλημα με τον ήλιο και την ζέστη δεν είχε. Πολύ ωραίες φωτογραφίες έβγαζε σε σχέση με iPhone, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή της μάνας και όχι την Lumia. Έχω όμως δύο απορίες που δεν βρήκα λύση. Στην φωτογραφική υπάρχει timer? και όταν συνδέσω selfie μπαστούνι δεν βγάζει φωτογραφίες αλλά αυξάνει την ένταση του ήχου. Τα selfie sticks που ελέγχουν την κάμερα με καλώδιο ήχου, δεν υποστηρίζονται προς το παρόν από το Lumia Camera. Παλιότερα στο τηλέφωνο ενός γνωστού είχαμε βρει μια λύση, με ένα app που ονομαζόταν OneShot. Δεν θυμάμαι αν υποστήριζε selfie stick κατευθείαν ή έπρεπε να κάνεις κάποια επιπλέον ρύθμιση. Αν θέλεις δοκίμασέ το και πες μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αποθηκεύεις φωτογραφίες στη μνήμη του τηλεφώνου ή σε κάρτα SD? Γενικά έχω παρατηρήσει που και που προβλήματα με την κάμερα, όταν αποθήκευα στην SD, αν και έχω από τις καλύτερες και ταχύτερες κάρτες της αγοράς. Με την αποθήκευση στη μνήμη του τηλεφώνου δεν έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα. Όντως στην SD αποθηκεύω φωτο-βίντεο... Αλλά με το που "έδωσες" την ιδέα, επανέλαβα το πείραμα αλλάζοντας την αποθήκευση από την SD στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά πάλι τα ίδια. Αν έχω τέρμα το ζοομ + HDR + ΦΛΑΣ ΟΝ δεν αποθηκεύει την φωτογραφία (η LUMIA Camera 5 μόνο), άρα κάποιο προβλημα δημιουργεί η ύπαρξη του HDR σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα (φλας και ζοομ), γιατί η microsoft και η classics δουλεύουν "ρολόι" Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Όντως στην SD αποθηκεύω φωτο-βίντεο... Αλλά με το που "έδωσες" την ιδέα, επανέλαβα το πείραμα αλλάζοντας την αποθήκευση από την SD στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά πάλι τα ίδια. Αν έχω τέρμα το ζοομ + HDR + ΦΛΑΣ ΟΝ δεν αποθηκεύει την φωτογραφία (η LUMIA Camera 5 μόνο), άρα κάποιο προβλημα δημιουργεί η ύπαρξη του HDR σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα (φλας και ζοομ), γιατί η microsoft και η classics δουλεύουν "ρολόι" Με έβαλες σε πειρασμό, το δοκίμασα και έχεις δίκιο! Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και το πρόβλημα επιβεβαιώνεται σε hdr + full zoom + φλας. Δεν μου έβγαλε "επεξεργασία" όσο τράβαγα φωτογραφίες. Μπορούσα να τραβήξω κατευθείαν και δεύτερη και τρίτη. Όμως αυτές οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύτηκαν ποτέ. Όταν πάτησα στο μικρό κυκλάκι με τη φωτογραφία (πάνω αριστερά στο Lumia Camera) τότε μου έδειξε την τελευταία φωτογραφία με το μήνυμα "Επεξεργασία....". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ το δοκίμασα όπως γράψατε HDR+ Full ZOOM+Flash ΟΝ σε SD και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ το δοκίμασα όπως γράψατε HDR+ Full ZOOM+Flash ΟΝ σε SD και δουλεύει κανονικά. Κι εμένα κανονικά δουλεύει! Αλλά εμένα μου συνεβει το εξής, τράβηξα βίντεο με HDR και φλας χωρίς ζοομ, αποθηκεύτηκε κανονικά, αλλά για να το διαγράψω ήθελε 4 με 5 προσπάθειες!!!!!! Για δοκιμάστε το! Στο τηλέφωνο το αποθηκευσα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγώ το δοκίμασα όπως γράψατε HDR+ Full ZOOM+Flash ΟΝ σε SD και δουλεύει κανονικά. Τι κάρτα μνήμης έχεις? Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τι κάρτα μνήμης έχεις? Verbatim 32GB class10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Το HDR θέλει πολυυυυυυυυυυ σταθερό χέρι για να δουλέψει. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήστε και ζουμ...δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επεξεργαστεί διαφορετικές φωτογραφίες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 ...πάντως στα windows 10 που χρησιμοποιώ (10166), η εφαρμογή camera εχει επίσης rich capture και βγάζει πολύ καλές φωτό... ...η εκδοση είναι 5.42.2007.0... ...κάποια στιγμή θα συγκρίνω τα αποτελέσματα των δυο εφαρμογών... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts