Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά αν ισχύει αυτό με το ξυπνητήρι είναι μεγάλο bug τι να λέμε! το εχουν ολα τα κινητα στην 5.0.2 νομιζω, δεν ξερω αν ειναι θεμα της σονυ. Λοιπον, μια διαφορα στις ρυθμισεις της καμερας που νομιζω οτι βλεπω ειναι οτι στο βιντεο αν πας καταρχην στις Μ ρυθμισεις και το γυρισεις βιντεο, εχει επιλογη για εγγραφη βιντεο FHD στα 60fps.. Υπηρε αυτο πριν σαν επιλογη ρε σεις? μπορει να το δει καποιος? Το θεωρω σημαντικο για δημιουργια slowmotion βιντεο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το εχουν ολα τα κινητα στην 5.0.2 νομιζω, δεν ξερω αν ειναι θεμα της σονυ. Λοιπον, μια διαφορα στις ρυθμισεις της καμερας που νομιζω οτι βλεπω ειναι οτι στο βιντεο αν πας καταρχην στις Μ ρυθμισεις και το γυρισεις βιντεο, εχει επιλογη για εγγραφη βιντεο FHD στα 60fps.. Υπηρε αυτο πριν σαν επιλογη ρε σεις? μπορει να το δει καποιος? Το θεωρω σημαντικο για δημιουργια slowmotion βιντεο.. Το Ζ3 το χει και στην kitkat Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το Ζ3 το χει και στην kitkat οκ αρα εγω δεν το θυμομουν.. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά αν ισχύει αυτό με το ξυπνητήρι είναι μεγάλο bug τι να λέμε! Λοιπον, το ξυπνητηρι λειτουργια μια χαρα, το εβαλα αθορυβο το κινητο και χτυπησε. το ιδιο και σε flight. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 μου ηρθε και μενα για αναβαθμιση λογισμικου αλλα μεσω pc. οποτε πρεπει να εγκαταστησω το pc companion για να την περασω. πρεπει να βγαλω καρτα μνημης? θα σβησει τιποτα απο εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το εχουν ολα τα κινητα στην 5.0.2 νομιζω, δεν ξερω αν ειναι θεμα της σονυ. Λοιπον, μια διαφορα στις ρυθμισεις της καμερας που νομιζω οτι βλεπω ειναι οτι στο βιντεο αν πας καταρχην στις Μ ρυθμισεις και το γυρισεις βιντεο, εχει επιλογη για εγγραφη βιντεο FHD στα 60fps.. Υπηρε αυτο πριν σαν επιλογη ρε σεις? μπορει να το δει καποιος? Το θεωρω σημαντικο για δημιουργια slowmotion βιντεο.. Πια είναι η διαφορά 30fps στα 60fps? Τραβάει πιο καθαρά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πια είναι η διαφορά 30fps στα 60fps? Τραβάει πιο καθαρά ? εχει πιο πολλα καρε καθε δευτερολεπτο. Στην πραξη δεν βλεπεις διαφορα πιστευω, ειδικα σε μικρες οθονες και αργες..Αλλα αν θες να φτιαξεις ενα slowmotion video μπορεις ακομα πιο ευκολα..οπως και αν βλεπεις σε πολυ μεγαλη με πολλα Hz νομιζω οτι αποδιδει καλυτερα.. Το τελευταιο το λεω με επιφυλαξη. Το σιγουρο ειναι η ιδιοτητα του true slow motion..γιατι εχεις την βαση να δημιουργησεις πολυ καλης ποιοτητας.. το Iphone στα 720p τραβαει 240fps ενω εμας 120..πολυ σημαντικο για να παιξεις με slow motion.. (οχι οτι τα 120 ειναι λιγα, αλλα στα 1080P αν ειχαμε 120 οπως το Iphone θα ελεγε ακομα πιο πολυ..ειδικα για εμας που κανουμε αθληματα και το λιωνουμε) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εχει πιο πολλα καρε καθε δευτερολεπτο. Στην πραξη δεν βλεπεις διαφορα πιστευω, ειδικα σε μικρες οθονες και αργες..Αλλα αν θες να φτιαξεις ενα slowmotion video μπορεις ακομα πιο ευκολα..οπως και αν βλεπεις σε πολυ μεγαλη με πολλα Hz νομιζω οτι αποδιδει καλυτερα.. Το τελευταιο το λεω με επιφυλαξη. Το σιγουρο ειναι η ιδιοτητα του true slow motion..γιατι εχεις την βαση να δημιουργησεις πολυ καλης ποιοτητας.. το Iphone στα 720p τραβαει 240fps ενω εμας 120..πολυ σημαντικο για να παιξεις με slow motion.. (οχι οτι τα 120 ειναι λιγα, αλλα στα 1080P αν ειχαμε 120 οπως το Iphone θα ελεγε ακομα πιο πολυ..ειδικα για εμας που κανουμε αθληματα και το λιωνουμε) Ευχαριστώ για την απάντηση ρε Νίκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Στο iPhone είναι σούπερ το slow motion 240 fps ειναι αυτά! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ενώ χθες μου είχε έρθει η αναβάθμιση για την ελληνική unbranded rom, ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω του PC Companion. Πριν από λίγο ξαναχτύπησε ειδοποίηση και πλέον είναι διαθέσιμη και ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Μια χαρά..., το προτιμώ έτσι γιατί βαριέμαι να βάζω προγράμματα και καλώδια! :p Την κατεβάζω τώρα (625MB) και επανέρχομαι το βράδυ με εντυπώσεις. Edited April 8, 2015 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Επίσης χθες παρόλο που υπήρχε η αναβάθμιση στο Update Center, δεν υπήρχε το εικονίδιο με το "1" στο εικονίδιο της εν λόγω εφαρμογής αλλά ούτε και notification στην task bar. Σήμερα που έγινε διαθέσιμη η ΟΤΑ έσκασε και το notification και το "1" στο εικονίδιο του Update Center. Όχι ότι έχει καμιά σημασία βέβαια, κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 [ATTACH]59247[/ATTACH] Ήρθε κι από δω , OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν ξέρω αν είναι από την διαδικασία της αναβάθμισης, αλλά ζεστάθηκε αρκετά η συσκευή... Ελπίζω να είναι προσωρινό, θα το αφήσω να κρυώσει, του έκανα και μια επανεκκίνηση και βλέπουμε! Στα γρήγορα που το είδα, όμορφες οι αλλαγές αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο! Στο Youtube ενώ τελευταία που είχε εμφανιστεί η επιλογή 1080p , τώρα πάλι πήγε στα 720! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ζεστάθηκε κι εμένα αρκετά η συσκευή με την αναβαθμιση. Μετά όλα κομπλέ. Επιτέλους έφυγε κι αυτό το κακόγουστο home button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγώ πού είχα περάσει nordic λέτε να την βγάλω και να περάσω την ota? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και ποια να βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Εγώ πού είχα περάσει nordic λέτε να την βγάλω και να περάσω την ota? Ποια OTA ;;; Αφου ηδη την εβαλες χειροκινητα,δεν μπορει να σου βγαζει μεσω ΟΤΑ τωρα. Εκτος αν θες να περασεις για την συσκευη σου τη μαμισια η αλλη ξενη rom Εγω καθομαι με την Nordic εως το δωσω το κινητο που θα περασω την γερμανικη για την συσκευη μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ΥΓ:Καντε hard reset ολοι οσοι την περασετε ειτε μεσω υπολογιστη η ΟΤΑ. Τωρα στην αρχη να ξεμπερδευεται μια και εξω για καλυτερο δεσιμο. Edited April 8, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Λοιπον, απο το λιγο που επαιξα με το κινητο, ειδα 2 πραγματα κυριως: 1ον οτι αν το κλεισειςκαι το ανοιξεις παλι, και πατησεις το δεξι πληκτρο απο το Home button σου δειχνει ο,τι εφαρμογη ετρεχες και πριν...δεν τις κλεινει δηλαδη ή τελος παντων τις κραταει ενω πρωτα εφευγαν ολα! Αυτο δεν ξερω τι σημαινει στο θεμα καταναλωση και διαχειριση ραμ, αλλα οταν του περασα την αναβαθμιση ειχα 1GB ελευθερη ram ενω πρωτα ηταν πιο χαμηλα..και γενικα αυτη τη στιγμη εχω πανω απο 700ΜΒ ελευθερη ram Που πρωτα με τις ιδιες εφαρμογες (εβαλα τα παντα ολα μεσα και τα σεταρα απο το πρωι) ειχα 500ΜΒ περιπου.. ΘΕωρω οτι αυτο ειναι σημαντικο. Επισης η notification bar εγινε λιγο πιο σπαστικη γιατι οι συντομευσεις των ρυθμισεων δε μου κατεβαινουν με τη μια. Τελος, αυτο που μαρεσε ειναι οτι αν ψαχουλευεις το κινητο, ρυθμισεις κτλ και σε παρει καποιος, δεν εμφανιζεται σε ολοκληρη την οθονη αλλα μονο πανω, με αποτελεσμα να μπορεις να συνεχισεις τη δουλεια που εκανες ή να απαντησεις! Στην αρχη μου φανηκε βλακεια αλλα ειδα οτι εξυπηρετει..να δουμε βεβαια αν στην πραξη θα αποδειχτει οντως πρακτικο.. Α! και οι ειδοποιησεις ολες στην lock screen,δε θυμαμαι αν ηταν ετσι στην 4.4.4 μιας και τα ειχα απενεργοποιησει ο,τι ειχε απο την αρχη, δεν ξερω καν αν ειχε..ομως τωρα μαρεσουν. Αυτα σαν πρωτη εικονα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά γιατί θα αρχίσω να κλαίω σε λίγο. Το πήρα το απόγευμα (ακόμη ζελατινες έχει ) και αφού άρχισα να το στηνω είδα ότι το φλαπ της κάρτας μνήμης και usb, ανοίγει μόνο του και δεν κουμπώνει τέλεια. Όσο και όπως και να το πατήσω αυτό μετά από 1-2 λεπτά ανοίγει μόνο του,σαν να μην κουμπώνει. Το έχει πάθει κάνεις άλλος αυτό; Πάει για επιστροφή ρε ****το?από πλαίσιο το πήρα. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά γιατί θα αρχίσω να κλαίω σε λίγο. Το πήρα το απόγευμα (ακόμη ζελατινες έχει ) και αφού άρχισα να το στηνω είδα ότι το φλαπ της κάρτας μνήμης και usb, ανοίγει μόνο του και δεν κουμπώνει τέλεια. Όσο και όπως και να το πατήσω αυτό μετά από 1-2 λεπτά ανοίγει μόνο του,σαν να μην κουμπώνει. Το έχει πάθει κάνεις άλλος αυτό; Πάει για επιστροφή ρε ****το?από πλαίσιο το πήρα. το εχουμε ξανα ακουσει νομιζω..αλλα για τη σιμ. το πας DOA, και απο το πλαισιο νομιζω παιρνεις κατευθειαν αλλο. αν μπορεις βγαλε μια φωτο την ταπα να δουμε τι διαφορα μπορει να εχει απο τις δικες μας..ααααν φαινεται κατι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μην σκας φίλε! Το πας αύριο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και (...απαιτείς) σου δίνουν καινούργιο χωρίς πολλά πολλά! (DOA) Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ του κάνεις αλχημείες και καλά να το φτιάξεις μόνος σου, μιας και μπορεί να κάνεις άλλη ζημιά και μετά να σου λένε πως εσύ το έκανες! Πακέταρε το όπως ήταν και αύριο το πας πίσω με την απόδειξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόλις πέρασα κ γω lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόλις πέρασα κ γω lollipop βασικα δεν εγραψα μονο αυτο..δεν ξερω γιατι δεν βγηκε ολο το κειμενο που εγραφα (απο το κινητο) τα νουμερα δεν ξερω αν λενε τιποτα..ειναι το πριν (kitkat) και το μετα (lolipop) επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κρατωντας πατημενο το backspace δε σβηνει συνεχομενα αλλα σταματαει στο πρωτο γραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ενώ χθες μου είχε έρθει η αναβάθμιση για την ελληνική unbranded rom, ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω του PC Companion. Πριν από λίγο ξαναχτύπησε ειδοποίηση και πλέον είναι διαθέσιμη και ΟΤΑ. Η αδελφή μου παρέλαβε μολις σημερα το μεγαλο Ζ3 που ειχαν στη προσφορα και ειχε την ιδια περιπτωση και τελικα το εγκατέστησε μεσω ΟΤΑ. Απο ΟΤΑ ειναι πιο γρήγορη η αναβάθμισή. Απο εκει το έκανα και εγω και δεν ειχα κανένα πρόβλημα μέχρι τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον, απο το λιγο που επαιξα με το κινητο, ειδα 2 πραγματα κυριως: 1ον οτι αν το κλεισειςκαι το ανοιξεις παλι, και πατησεις το δεξι πληκτρο απο το Home button σου δειχνει ο,τι εφαρμογη ετρεχες και πριν...δεν τις κλεινει δηλαδη ή τελος παντων τις κραταει ενω πρωτα εφευγαν ολα! Αυτο δεν ξερω τι σημαινει στο θεμα καταναλωση και διαχειριση ραμ, αλλα οταν του περασα την αναβαθμιση ειχα 1GB ελευθερη ram ενω πρωτα ηταν πιο χαμηλα..και γενικα αυτη τη στιγμη εχω πανω απο 700ΜΒ ελευθερη ram Που πρωτα με τις ιδιες εφαρμογες (εβαλα τα παντα ολα μεσα και τα σεταρα απο το πρωι) ειχα 500ΜΒ περιπου.. ΘΕωρω οτι αυτο ειναι σημαντικο. Επισης η notification bar εγινε λιγο πιο σπαστικη γιατι οι συντομευσεις των ρυθμισεων δε μου κατεβαινουν με τη μια. Τελος, αυτο που μαρεσε ειναι οτι αν ψαχουλευεις το κινητο, ρυθμισεις κτλ και σε παρει καποιος, δεν εμφανιζεται σε ολοκληρη την οθονη αλλα μονο πανω, με αποτελεσμα να μπορεις να συνεχισεις τη δουλεια που εκανες ή να απαντησεις! Στην αρχη μου φανηκε βλακεια αλλα ειδα οτι εξυπηρετει..να δουμε βεβαια αν στην πραξη θα αποδειχτει οντως πρακτικο.. Α! και οι ειδοποιησεις ολες στην lock screen,δε θυμαμαι αν ηταν ετσι στην 4.4.4 μιας και τα ειχα απενεργοποιησει ο,τι ειχε απο την αρχη, δεν ξερω καν αν ειχε..ομως τωρα μαρεσουν. Αυτα σαν πρωτη εικονα. Καλο ειναι οσες εφαρμογές τρεχεις συνέχεια να μην τις αφαιρείς καθολου για να μπορουν να εκινησουν πιο γρηγορα την επόμενη φορα. Κλεινε μονο οσες εφαρμογές χρησιμοποιήσεις σπανια. Αυτος ειναι ο ρολος αυτης της λειτουργίας του κατω δεξιού κουμπιου. Επισης οι Ρυυθμισεις εμφανίζονται κατευθειας αμα τις σειρεις κατω με τα 2 δακτυλα. Αλλιως εμφανιζονται συνεχομενα αμα συρεις με το 1 δακτυλο. Επισης παρατήρησα οτι πρεπει να πας συνεχομενα καποια κουμπια και notifications για να τα παραμετροποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) εσείς έχετε προχωρήσει, περνάτε την lolipop τώρα, εγώ μέχρι τώρα πάλευα φλασσάρισμα. ευτυχώς μετά από τρεις βδομάδες, κατάφερα και την πέρασα. πέρασα πρώτα μια άλλη που είχε ανεβάσει κάποιος άλλος εδώ και ευτυχώς είχα κατεβάσει και του Νίκου (νάσαι καλά) την ROM και με αυτήν το έφτιαξα. κράτησα back up τις επαφές και τα υπόλοιπα. τώρα αρχίζω τις ερωτήσεις. όταν κάνεις back up, ξέρω ότι κάνεις και σε αρχεία, εδώ δεν γίνεται αυτό. μπορεί εσείς να ξέρετε κάποιο πρόγραμμα. εννοείτε ότι έχω το PC companion. και με τις επαφές, όταν τις έχεις <<πειραγμένες>> τι γίνεται; αφού έχει ένα πεδίο προσαρμοσμένη και μπορείς εκεί να γράψεις κάτι που δεν υπάρχει στα άλλα πεδία, γιατί δεν τα κάνει αυτά τα πεδία back up, αλλά τα αλλάζει ; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διατηρεί τις πειραγμένες επαφές; σας ευχαριστώ πολύ. Edited April 8, 2015 by skiouros_54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts