Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, άστο όπως έχει. Όταν πας all apps βλέπεις "όλες τις εφαρμογές" που είναι optimized. Αυτές οι δύο είναι που δε γίνονται λόγω google optimize. Μέχρι να έρθει στο επόμενο update το stamina.

Πάντως στο s7 το fb δεν κάνει refresh αν δεν το βάλεις στις εξαιρέσεις της βελτιστοποιησης..

Από εκεί και πέρα εγώ τα έχω κλείσει όσα θέλω να έρχονται συνέχεια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως στο s7 το fb δεν κάνει refresh αν δεν το βάλεις στις εξαιρέσεις της βελτιστοποιησης..

Από εκεί και πέρα εγώ τα έχω κλείσει όσα θέλω να έρχονται συνέχεια.

Εγώ δε πείραξα τίποτα και όλα δουλέυουν, τι να σου πω.

Ένα bug που παρατήρησα στην 6.0.1 είναι ότι στην μαμά εφαρμογή Email, δεν μπορείς να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης. Βάζω άλλο ήχο, φαίνεται ότι τον έχει πάρει κανονικά αλλά όταν έρχεται email, χτυπάει με τον γενικό ήχο ειδοποιήσεων του τηλεφώνου.

Ένα bug που παρατήρησα στην 6.0.1 είναι ότι στην μαμά εφαρμογή Email, δεν μπορείς να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης. Βάζω άλλο ήχο, φαίνεται ότι τον έχει πάρει κανονικά αλλά όταν έρχεται email, χτυπάει με τον γενικό ήχο ειδοποιήσεων του τηλεφώνου.

Πως στο καλό απενεργοποιείται η δόνηση γενικά;;

Εγώ δε πείραξα τίποτα και όλα δουλέυουν, τι να σου πω.

εχεις δοκιμασει να τραβηξεις προς τα κατω το nees feed 2-3 φορες? να δεις αν κανει ανανεωση ? βεβαια εγω εχω ανοιχτη εξοικονομηση, αλλα με κλειστη βελτιστοποιηση δουλευει, ενω χωρις εξαιρεση στη βελτιστοποιηση δεν δουλευει...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχεις δοκιμασει να τραβηξεις προς τα κατω το nees feed 2-3 φορες? να δεις αν κανει ανανεωση ? βεβαια εγω εχω ανοιχτη εξοικονομηση, αλλα με κλειστη βελτιστοποιηση δουλευει, ενω χωρις εξαιρεση στη βελτιστοποιηση δεν δουλευει...

Ναι, δουλέυει Νίκ.

Ακόμα και μετά από επαναφορά συνεχίζει να μην εμφανίζει το νούμερο των νέων μηνυμάτων δίπλα από τις συντομεύσεις του watchapp και viber, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό η μόνο το δικό μου έχει φάει κόλλημα;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

πενυ, καθαρη εγκατασταση εκανες? το δικο μου βγαζει 5 μερες απο 3 περιπου που εβγαζε στη μανα μου..με ολα τεντα κτλ.

για μενα κατι φταιει στο στησιμο..αν την εκανες απο πανω, λαθος..

Ασχετο, αλλα ειμαι στην 6 αρκετες μερες και χθες ειδα ειχε ερθει αναβαθμιση, ξερει κανεις changelog? 190ΜΒ νομιζω

Niko δεν εκανα καθαρη εγκατασταση λογω φορτου εργασιας, σκεφτομαι να την κανω την Κυριακη, αλλα εστρωσε καπως η μπαταρια

αφου το αφησα τελειως να ξεφορτισει και το φορτισα πληρως, ομως οχι και 5 μερες να κραταει, τι στο καλο δεν κανεις τιποτα απο το κινητο?

εγω απο εκει τα κανω ολα υπολογιστη δεν ανοιγω πια

This is Sparta!!!:nagger:

Niko δεν εκανα καθαρη εγκατασταση λογω φορτου εργασιας, σκεφτομαι να την κανω την Κυριακη, αλλα εστρωσε καπως η μπαταρια

αφου το αφησα τελειως να ξεφορτισει και το φορτισα πληρως, ομως οχι και 5 μερες να κραταει, τι στο καλο δεν κανεις τιποτα απο το κινητο?

Δούλεψε το όπως συνήθως και όταν είναι άδειο και πριν το βάλεις για φόρτιση ανέβασε στο site εδώ τα στατιστικά από την μπαταρία για να δούμε αν κάτι τρέχει. Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις καλύτερος κριτής από τον εαυτό μας δεν υπάρχει και είναι κάτι λογικό μιας και κάνουμε διαφορετική χρήση ο καθένας. Εγώ πχ έχω δυο κινητά πάντα και από το Z3c δεν κάνω καθόλου κλήσεις μηνύματα άρα δεν μπορώ να κάνω σύγκριση πχ με εσένα. Έλεγξα τα στατιστικά πριν και μετά και είναι καλυτέρα με την αναβάθμιση.

Welcome to Rapture

Έχει βγει ένα στρογγυλό λευκό επάνω αριστερά της οθόνης, τι είναι αυτό ξέρει κάποιος να μου πει ?

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160525/ea2f11d7cbcb9d65c58e5c4a6d065f22.jpg

Το είχα και εγώ σήμερα το μεσημέρι, όταν το πατούσα με πήγαινε στις ρυθμίσεις των Google play services.

Με ένα restart έφυγε και δεν ξαναεμφανιστηκε.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Oneplus 6 8/128

Έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι μου εμφανίστηκε

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι μου εμφανίστηκε

Όταν το πατάω δεν με πάει πουθενά

penny δεν το συζηταμε οτι με καθαρη εγκατασταση βγαζει παραπανω και ειναι πιο σταθερο..Οσο για τις 5 μερες, εγω εχω παει σε s7 edge, το Ζ3c το εχει η μανα μου η οποια λιωνει whatsapp και καμερα (στελνει συνεχεια στην αδερφη μου που ειναι εξωτερικο), αλλα δεν εχει FB και δεν μπαινει ιντερνετ πολυ. Με μονιμα ανοιχτο 3G και με χρηση εκτος σπιτιου της βγαζει 5 μερες περιπου, καποια στιγμη θα ανεβασω και screen shots αν την πετυχω στο τελειωμα. Απο εκει και περα, προσωπικα τα κανω ολα απο το pc γιατι ειμαι σε pc Ολη μερα λογω δουλειας, το κινητο το εχω για ομιλια και για επικοινωνια, αλλα απο τη στιγμη που μπορω να κανω κατι στο pc εννοειται οτι δεν το κανω απο το κινητο..

Και εγω ειμαι εμπρός απο ενα pc όλη μέρα αλλ εχω συνηθίσει πια να τα κάνω όλα από το κινητό, θα κοιτάξω να εφαρμοσω την τακτική σου

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μου κ εσύ αν ξέρεις πως θα φύγει εκείνο το στρογγυλό μπαλάκι αριστερά επάνω στην οθόνη κοίτα σε προηγούμενο ποστ που έστειλα φωτογραφία

@p3nny

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις google (αυτόματα backup, sync σε browser history, location κτλ) που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, κάποια ίσως έχουν ενεργοποιηθεί χωρίς να το ξέρεις και σου τρώνε μπαταρία. Εγώ το κατάλαβα από τα στατιστικά μπαταρίας, τα google services και τα anonymous stats είχαν την ψηλότερη κατανάλωση....

Σήμερα μου ήρθε update 23.5.A.0.575 περίπου 200 ΜΒ, από εκείνα τα επίμονα που δεν καθαρίζουν από το statusbar, το έχει βάλει κανένας άλλος να δούμε τι φτιάχνει;

@p3nny

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις google (αυτόματα backup, sync σε browser history, location κτλ) που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, κάποια ίσως έχουν ενεργοποιηθεί χωρίς να το ξέρεις και σου τρώνε μπαταρία. Εγώ το κατάλαβα από τα στατιστικά μπαταρίας, τα google services και τα anonymous stats είχαν την ψηλότερη κατανάλωση....

Σήμερα μου ήρθε update 23.5.A.0.575 περίπου 200 ΜΒ, από εκείνα τα επίμονα που δεν καθαρίζουν από το statusbar, το έχει βάλει κανένας άλλος να δούμε τι φτιάχνει;

Το εβαλα εγω αλλα επειδη ειναι της μανας μου το κινητο δεν εχω καταλαβει διαφορα σε κατι, οσο το εψαξα..παντως δεν ειδα να χαλαει κατι :p

Bugfixes είναι, πέρνατο.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Oneplus 6 8/128

Ακόμα και μετά από επαναφορά συνεχίζει να μην εμφανίζει το νούμερο των νέων μηνυμάτων δίπλα από τις συντομεύσεις του watchapp και viber, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό η μόνο το δικό μου έχει φάει κόλλημα;

Και στο δικό μου παρουσιάζεται αυτό που περιγράφεις. Ακόμη και μετά από καθαρή εγκατάσταση.

Προσωρινή λύση μέχρι να το διορθώσουν είναι η εφαρμογή notifyer, δοκίμασε το.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχω ένα θέμα που με είχε απασχολήσει παλιότερα και έλπιζα με την αναβάθμιση σε 6 να έχει λυθεί.

Το κινητό ΔΕΝ συγχρονίζει τις επαφές του Facebook. Παλιά, όταν έβαζες συγχρονισμό, σε ρωτούσε αν θέλεις όλες τις επαφές ή μόνο όσες έχουν τηλεφωνικό νούμερο και μετά, σου τις εμφάνιζε στις επαφές του κινητού. Έπειτα μπορούσες να τις συγχωνεύσεις με τις ήδη υπάρχουσες, ωστε να έχεις φωτο επαφών, μαιλ κλπ...

Τώρα, παρόλο που στο facebook messenger έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών, δεν κάνει τίποτε...Οι επαφές δεν εισάγονται στο μενού επαφών του κινητού και δεν φαίνονται πουθενά...

Καμιά ιδέα για επιτυχή εισαγωγή;;;

Λογικά είναι θέμα της σονυ, αφού το ίδιο μου κάνει και στο z5c... (και θα αναρτήσω κ εκεί την ίδια ερώτηση μπας και έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα...)

Έχω ένα θέμα που με είχε απασχολήσει παλιότερα και έλπιζα με την αναβάθμιση σε 6 να έχει λυθεί.

Το κινητό ΔΕΝ συγχρονίζει τις επαφές του Facebook. Παλιά, όταν έβαζες συγχρονισμό, σε ρωτούσε αν θέλεις όλες τις επαφές ή μόνο όσες έχουν τηλεφωνικό νούμερο και μετά, σου τις εμφάνιζε στις επαφές του κινητού. Έπειτα μπορούσες να τις συγχωνεύσεις με τις ήδη υπάρχουσες, ωστε να έχεις φωτο επαφών, μαιλ κλπ...

Τώρα, παρόλο που στο facebook messenger έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών, δεν κάνει τίποτε...Οι επαφές δεν εισάγονται στο μενού επαφών του κινητού και δεν φαίνονται πουθενά...

Καμιά ιδέα για επιτυχή εισαγωγή;;;

Λογικά είναι θέμα της σονυ, αφού το ίδιο μου κάνει και στο z5c... (και θα αναρτήσω κ εκεί την ίδια ερώτηση μπας και έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα...)

ΤΟ είχα κάνει κάποτε στο N8 και δεν είχα ποτέ μπαταρία ενώ κάποια στιγμή μου άλλαζε και ονόματα σε μερικούς. Είσαι σίγουρος ότι αξίζει αυτή η λειτουργία?

ΤΟ είχα κάνει κάποτε στο N8 και δεν είχα ποτέ μπαταρία ενώ κάποια στιγμή μου άλλαζε και ονόματα σε μερικούς. Είσαι σίγουρος ότι αξίζει αυτή η λειτουργία?

Ω, ναι...

Πριν 1-2 χρόνια, με το Xperia T και στην αρχή με το Z3c ήταν πολύ καλά υλοποιημένο. Όσοι γνωστοί στο facebook ήταν και επαφές στο κινητό περνούσε αυτόματα η εικόνα προφίλ τους και επιπλέον πληροφορίες όπως μαιλ, εξτρα τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ. Xperia με Facebook ή κάπως έτσι λεγόταν η εφαρμογή και δούλευε πολύ καλά... Και δεν χρησιμοποιούσε πόρους αφού συγχρονισμό έκανε μόνο χειροκίνητα...

Περίπου όπως κάνει τώρα με το λογαριασμό του Skype.

Ω, ναι...

Πριν 1-2 χρόνια, με το Xperia T και στην αρχή με το Z3c ήταν πολύ καλά υλοποιημένο. Όσοι γνωστοί στο facebook ήταν και επαφές στο κινητό περνούσε αυτόματα η εικόνα προφίλ τους και επιπλέον πληροφορίες όπως μαιλ, εξτρα τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ. Xperia με Facebook ή κάπως έτσι λεγόταν η εφαρμογή και δούλευε πολύ καλά... Και δεν χρησιμοποιούσε πόρους αφού συγχρονισμό έκανε μόνο χειροκίνητα...

Περίπου όπως κάνει τώρα με το λογαριασμό του Skype.

Ναι το είχα βάλει και εγώ στο Τ. Αλλά έπαιρνε και τα status τους κτλ.έκανε δηλαδή αυτόματο συγχρονισμό. Κι έβλεπα να πέφτει η μπαταρια πολύ.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact