Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για σας

σκέφτομαι να αγοράσω το sony com

διάβασα αρκετά σχόλια κai ειναι καλό.

2 ερωτησούλες..

αν έχει χάλαση σε κανέναν και ηταν ευχαριστημένος με το σερβισ της sony;

αν έxeι δυνατότητα να μετράει τους παλμούς σωστά έστω και me την εφαρμογή heart rate ;

ευχαριστω

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου Νικο τα ειπα ολα 100 φορες..Στην Omnitech ειπαν θα το κρατήσουν μεχρι την Δευτέρα μήπως κανει κατι ο Υπεύθυνος τους

..Θα πω και αυτο με την καμερα...Ομως με τον δικηγόρο τι μπορω να κανω?Παιδια ειμαι σαλταρισμενος..Δεν μου περισευουν για κανενα λογο 400 ευρο...

εγω οποτε ειχα θεμα πηγαινα επι τοπου εκει, αλλα αν θυμαμαι καλα ειπες οτι εισαι επαρχια?

Βρηκαν ευκαιρια οι αλητες..

Ενταξει, αν το κινητο ηταν οκ πριν και δεν το εκλεισαν καλα, ειναι απλα αλητεια.

Για μενα ζητα τους να σου αποδειξουν οτι δεν ειχες κλεισει καλα την ταπα, οτι δηλαδη αν ειναι κλειστη, δεν μπαζει. Αν σου το αποδειξουν τοτε φιλε μαλλον δεν ειχες πατησει καλα την ταπα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω οποτε ειχα θεμα πηγαινα επι τοπου εκει, αλλα αν θυμαμαι καλα ειπες οτι εισαι επαρχια?

Βρηκαν ευκαιρια οι αλητες..

Ενταξει, αν το κινητο ηταν οκ πριν και δεν το εκλεισαν καλα, ειναι απλα αλητεια.

Για μενα ζητα τους να σου αποδειξουν οτι δεν ειχες κλεισει καλα την ταπα, οτι δηλαδη αν ειναι κλειστη, δεν μπαζει. Αν σου το αποδειξουν τοτε φιλε μαλλον δεν ειχες πατησει καλα την ταπα..

Οχι οχι Αθηνα ειμαι...Κανονικα!Ωραια ναι αλλα μαλλιασε η γλωσσα μου και μου λενε πως δεν γινετε κατι τετοιο...Και πως δεν εχει να κανει με αυτους αλλα με την SONY και το κακο λεει ειναι πως δεν μπορουμε να κανουμε κατι να το περασουμε μεσα στην εγγυηση...Αραγε αν ημουν γιος τους η χαδερφακι τους θα γινοταν?

Οχι οχι Αθηνα ειμαι...Κανονικα!Ωραια ναι αλλα μαλλιασε η γλωσσα μου και μου λενε πως δεν γινετε κατι τετοιο...Και πως δεν εχει να κανει με αυτους αλλα με την SONY και το κακο λεει ειναι πως δεν μπορουμε να κανουμε κατι να το περασουμε μεσα στην εγγυηση...Αραγε αν ημουν γιος τους η χαδερφακι τους θα γινοταν?

Θανο, εχω φαει τα νιατα μου στα σερβις της ericsson (παλι αρβατο στο κεντρο και στην γλυφαδα καποτε), φυσικα και ειναι στο χερι τους αν θελουν....

Απο εκει και περα, εσυ θα πας εκει αυτοπροσωπως και θα ζητησεις να μιλησεις με τον τεχνικο και με τον υπευθυνο, θα πεις οτι ειναι περιουσιακο σου στοιχειο και θες πληρη αιτιολογηση για την αποφαση αυτη και θα ζητησεις τα ρεστα εννοειται μολις σου πουν οτι η σονυ το εβγαλε εκτος...

Πρωτον δεν το βγαζει η σονυ, αυτοι κρινουν, η σονυ δινει τις προδιαγραφες, 2ον ειπαμε, θα ζητησεις να σου αποδειξουν αυτο που λενε, εμπρακτως!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το moto g 2015 δεν έχει καν τάπα. βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί αν όταν το βάλεις σε θαλασσινό νερό και έρθει σε επαφή με την Micro usb θύρα το αλάτι.

Οκ και το Ζ3 δεν εχει ταπα. Επισης το compact δεν εχει ταπα στο βυσμα ακουστικων. Το καλυτερο ειναι να μην υπαρχει ταπα, αλλα οσα εχουν, ειμαι τετοιες. Φαινονται ψευτικες, αλλα δεν χαλανε συνηθως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ελπίζω να μη διαβάζουν το φόρουμ :D

Πόσες φορές το έχω σκεφτεί και εγώ...:-)

Κρίμα πάντως που δεν πέρασαν το κινητό στην εγγύηση του φίλου μας. Τόσα εχουμε διαβάσει τα οποια χωρίς ερώτηση τους τα επισκευαζαν η έδιναν νέα και ζ3 και κομπακτ.σίγουρα πάντως μην το αφήσεις έτσι όσο γίνεται κυνήγησε το. Δυστυχώς όλα εδώ στην Ελλάδα με τις φωνές περνάνε. Εφόσον έχει το κινητό περαστεί στην omnitech φαίνεται και στην αρβατο η νεκροψία; για ομνιτεκ δεν ξέρω αλλά αρβατο μ είχαν φανεί συνεργάσιμοι αν και ψυχροί. Αν δεν φαίνεται δεν χάνεις να δοκιμάσεις και εκεί

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

5-6 σελίδες για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Πάνω που αρχίσαμε να βλέπουμε θετικότατα σημάδια βελτίωσης της αρβάτο και εμφανίστηκε από το πουθενά η ομνιτεκ σαν εναλλακτική, πάει ο ένας και ο άλλος που έχει περάσει το κινητό του για υποβρύχιο και απαιτεί να το το αλλάξουν και μετά πας για μια πραγματική βλάβη και σε βλέπουν καχύποπτα και προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα. Εδώ υποβρύχια δισεκατομμυρίων έβγαλαν προβλήματα, το smartphone μας μάρανε.

Είπαμε το κινητό είναι αδιάβροχο σε ΓΛΥΚΟ νερό μέχρι 1,5 μέτρο και για το πολύ 30 λεπτά. Επίσης, πρέπει να λειτουργεί και υπό κάποια λογικά όρια θερμοκρασιών Min και Max. Αν πας και το αφήσεις καλοκαιριάτικα πάνω σε ένα μεταλλικό τραπέζι να το βαράει ο ήλιος ή πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, πάει έλιωσε η κόλλα στεγανοποίησης και δεν σου εγγυάται κανένας ότι όταν παγώσει θα κολλήσει όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Αν πας και το βουτήξεις και σε θαλασσινό νερό, τα κενά στην κόλλα θα πάνε να καλυφθούν από το αλάτι και θα αφήνουν πάντα ελεύθερη δίοδο στο εσωτερικό, ακόμα και σε γλυκό νερό.

Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας διαβάσουμε και τα εγχειρίδια καμιά φορά, γιατί με αυτή την στάση δεν κάνουμε κακό στην Sony αλλά σε όλους τους υπόλοιπους που μεταχειρίζονται το τηλέφωνο τους σωστά και πάνε στα σέρβις και έχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

ΥΓ: Όπως καταλάβατε είμαι μεγαλομέτοχος της Sony και υπερασπίζομαι τα υπερκέρδη μου...:lol::lol::lol:

Ακόμη και αν η συσκευή σας είναι ανθεκτική στη σκόνη και το νερό, θα πρέπει να αποφύγετε την

υπερβολική έκθεσή της σε περιβάλλοντα με υπερβολική σκόνη, άμμο και λάσπη ή σε υγρά

περιβάλλοντα με άκρως υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Η ανθεκτικότητα της θύρας micro USB, των

υποδοχών της κάρτας SIM και της κάρτας μνήμης, καθώς και της υποδοχής σύνδεσης του ακουστικού

στο νερό δεν είναι εγγυημένη σε κάθε περιβάλλον ή συνθήκη.

Ποτέ μη βυθίσετε τη συσκευή σας σε αλμυρό νερό ή μην αφήσετε τη θύρα micro USB ή την υποδοχή του

ακουστικού να έρθει σε επαφή με αλμυρό νερό. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στην παραλία,

προστατεύστε τη συσκευή σας από την επαφή με το θαλασσινό νερό. Επίσης, μην εκθέτετε τη συσκευή

σας σε υγρές χημικές ουσίες. Για παράδειγμα, αν πλένετε τα πιάτα στο χέρι χρησιμοποιώντας υγρό

απορρυπαντικό, αποφύγετε την επαφή της συσκευής με το απορρυπαντικό. Μετά την έκθεση σε μη

πόσιμο νερό, ξεβγάλτε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας γλυκό νερό.

Η φυσιολογική φθορά μαζί με τυχόν ζημιά στη συσκευή μπορεί να υποβαθμίσει την ανθεκτικότητά της

στη σκόνη ή την υγρασία. Μετά τη χρήση της συσκευής στο νερό, στεγνώστε τις περιοχές γύρω από όλα

τα καλύμματα, συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων της θύρας micro USB και των υποδοχών κάρτας

SIM και κάρτας μνήμης.

5-6 σελίδες για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Πάνω που αρχίσαμε να βλέπουμε θετικότατα σημάδια βελτίωσης της αρβάτο και εμφανίστηκε από το πουθενά η ομνιτεκ σαν εναλλακτική, πάει ο ένας και ο άλλος που έχει περάσει το κινητό του για υποβρύχιο και απαιτεί να το το αλλάξουν και μετά πας για μια πραγματική βλάβη και σε βλέπουν καχύποπτα και προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα. Εδώ υποβρύχια δισεκατομμυρίων έβγαλαν προβλήματα, το smartphone μας μάρανε.

Είπαμε το κινητό είναι αδιάβροχο σε ΓΛΥΚΟ νερό μέχρι 1,5 μέτρο και για το πολύ 30 λεπτά. Επίσης, πρέπει να λειτουργεί και υπό κάποια λογικά όρια θερμοκρασιών Min και Max. Αν πας και το αφήσεις καλοκαιριάτικα πάνω σε ένα μεταλλικό τραπέζι να το βαράει ο ήλιος ή πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, πάει έλιωσε η κόλλα στεγανοποίησης και δεν σου εγγυάται κανένας ότι όταν παγώσει θα κολλήσει όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Αν πας και το βουτήξεις και σε θαλασσινό νερό, τα κενά στην κόλλα θα πάνε να καλυφθούν από το αλάτι και θα αφήνουν πάντα ελεύθερη δίοδο στο εσωτερικό, ακόμα και σε γλυκό νερό.

Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας διαβάσουμε και τα εγχειρίδια καμιά φορά, γιατί με αυτή την στάση δεν κάνουμε κακό στην Sony αλλά σε όλους τους υπόλοιπους που μεταχειρίζονται το τηλέφωνο τους σωστά και πάνε στα σέρβις και έχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

ΥΓ: Όπως καταλάβατε είμαι μεγαλομέτοχος της Sony και υπερασπίζομαι τα υπερκέρδη μου...:lol::lol::lol:

Το ότι ο φίλος έκανε το λάθος να το βάλει σε θαλασσινό νερό δε σημαίνει ότι έχουν δίκιο στο σέρβις δεν τον έκοψαν για αυτό το λόγο, είπαν ότι απλά δεν είχε κλείσει καλά τις ταπες.. Για αυτό, εάν δεν έχουν τρόπο να το αποδείξουν καλά κάνει και διαμαρτυρεται..

Και εμείς τί να του κάνουμε από δω; Να του δώσουμε θετική ενέργεια με ohmmmm να φτιαχτεί το κινητό; Κουραστικό κατάντησε...

Και εμείς τί να του κάνουμε από δω; Να του δώσουμε θετική ενέργεια με ohmmmm να φτιαχτεί το κινητό; Κουραστικό κατάντησε...

Εγώ δίνω πάντως: Ohhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:lol:

ας κανουμε ρεικι ολοι μαζι :p

Παντως εγω εχω να πω τα καλυτερα.Το εχω λιωσει στην θαλασσα και στις πισινες και δεν εχει βγαλει κιχ .

Παντως λυπαμαι που υπαρχουν και μερικοι πονηροί (η μαλλον το αντυθετο) εδω μεσα....

Αλλα επίσης χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που εχουν ολη την καλη καρδια και διαθεση και βοηθανε συνεχώς..

Εσεις λοιπον που κουραστήκατε καλο ειναι να μην διαβάζετε αλλο... Αν εσας σας περισσεύουν τοτε απλα να σκύβετε το κεφαλι η να γυρνάτε και το αλλο μάγουλο ωστε να τρωμε φαπες και εμεις οι επομενοι εξαιτιας σας ;) Εμενα οταν κατι μου ανήκει και το εχω πληρώσει απαιτώ να μαθω τι και πως..Δηλαδη αν το αμαξι μου παθει κατι δεν θα μου πει εμενα η εταιρια γιατι το επαθε και πως?Θα μου πει κυριε λυπόμαστε πρεπει να παρετε αλλο?

Παντως λυπαμαι που υπαρχουν και μερικοι πονηροί (η μαλλον το αντυθετο) εδω μεσα....

Αλλα επίσης χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που εχουν ολη την καλη καρδια και διαθεση και βοηθανε συνεχώς..

Εσεις λοιπον που κουραστήκατε καλο ειναι να μην διαβάζετε αλλο... Αν εσας σας περισσεύουν τοτε απλα να σκύβετε το κεφαλι η να γυρνάτε και το αλλο μάγουλο ωστε να τρωμε φαπες και εμεις οι επομενοι εξαιτιας σας ;) Εμενα οταν κατι μου ανήκει και το εχω πληρώσει απαιτώ να μαθω τι και πως..Δηλαδη αν το αμαξι μου παθει κατι δεν θα μου πει εμενα η εταιρια γιατι το επαθε και πως?Θα μου πει κυριε λυπόμαστε πρεπει να παρετε αλλο?

Καλά χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να αντιληφθείς τη φιλική και χιουμορίστικη διάθεσή μας. Κανείς δεν είπε κάτι πονηρό ή κάτι εναντίων κάποιου. Αν κάτι είναι πονηρό είναι να προσπαθεί κάποιος, παρόλο που έχει ομολογήσει σε εμάς έστω ότι βύθισε το κινητό σε αλμυρό νερό ενώ δεν κάνει, να πάει να τους πει ψέματα. Και ξανά δε θέλω να παρεξηγηθώ, και εγώ το ίδιο θα έκανα. Αλλά οκ, ας παραδεχτούμε ότι δεν είναι σωστό. Ωστόσο τόσα που έχουμε υποφέρει από τις αντιπροσωπείες στη χώρα μας και λίγο τους είναι, ή τόσα που έχουμε σκάσει για κινητά, δε νομίζω να πτωχεύσουν με το να μας αλλάξουν μερικά. Αλλά το σωστό να λέγεται, μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Τέσπα, μη ξεφύγουμε άλλο εκτός. Ελπίζω εν τέλη να του το φτιάξουνε του φίλου.

φιλε Θανο απλα ενημερωσε μας για το τι σου ειπαν, και μην το αφησεις και δεν πας απο εκει!

Επισης, απο οσο ξερω αυτες οι εταιρειες ειναι ονλινε, οποτε ναι αν πας στην αρβατο θα δουν τι λενε οι αλλοι, αλλα δεν παιρνω και ορκο..

Επισης εχει αναφερει μελος εδω οτι πηγε εδω και του το εβγαλαν εκτος και το πηγε γερμανια και του το αντικατεστησαν...

Οποτε κυνηγα το.

Τελος, ολοι μας ξερουμε να το παιζουμε εξυπνοι εξω απο το χορο, αλλα αμα μας χαλασεικαι ξεμεινουμε τοτε θα δουμε ποσο μαγκες ειμαστε..

Εγω προσωπικα δεν το βαζω για ψιλου πηδημα γιατι τωρα που εχει παει στα 400 ευρω σχεδον, δε με ψηνει να τα ξανα σκασω αν παθει κατι, αν και εχει δοκιμαστει και ειναι οκ..

Απο την αλλη, αμα ειναι να δωσεις 800 ευρω για να το παρεις 2 φορες, παρε μια καμερα υποβρυχια με 200-300 ευρω να κανεις δουλεια και στη θαλασσα και ναναι ολοι χαρουμενοι.

Ποιος ο λόγος να χαλάει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο νήμα;

Να λείπουν οι προσωπικές επιθέσεις και τα υπονοούμενα παρακαλώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για ευκολο root υπαρχει τροπος? Επισης με το ροοτ δεν χανονται οι αλγοριθμοι της φωτογραφικης σωστα?

Παιδια για ευκολο root υπαρχει τροπος? Επισης με το ροοτ δεν χανονται οι αλγοριθμοι της φωτογραφικης σωστα?

Για το πρώτο ερώτημα δεν ξέρω αλλά για το δεύτερο, Όταν είχα ένα ζ2 ξεκλειδωτο σαν να είχαν χαθεί οι αλγόριθμοι της κάμερας υπήρχαν διάφορες στις φωτο όπως και σε αλλα,οθονη,ήχος κα. Όχι και τεράστιες αλλά σαν με κλειδωμένο δεν ήταν :-)

Παιδια απεγκατεστησα τη εφαρμογη TOP GAMES (με παιχνίδια της Gameloft) και δεν τη βρίσκω στο store για να την εγκαταστήσω ξανα. Ξερει κανεις καμία λύση??

για σας

σκέφτομαι να αγοράσω το sony com

διάβασα αρκετά σχόλια κai ειναι καλό.

2 ερωτησούλες..

αν έχει χάλαση σε κανέναν και ηταν ευχαριστημένος με το σερβισ της sony;

αν έxeι δυνατότητα να μετράει τους παλμούς σωστά έστω και me την εφαρμογή heart rate ;

ευχαριστω

Το εχω απο τον περασμένο οκτωμβριο και δεν μου εχει παρουσιάσει προβλημα. Δε το εχω βαλει σε νερο αλλα το πιανω καμια φορα με βρεγμενα χερια η υδρωμενα χερια οταν τρεχω χωρις κανενα πρόβλημα. Το συνδεω με ζωνη καρδιακών παλμων ΑΝΤ+ και αναγνωρίζει κανονικά καρδιακούς παλμούς. Επισης το πλαστικο πλαίσιο εχει καλυτερη λαβη στο χερι και δε γλιστράει ευκολα. Το τζαμι μονο γλιστράει λιγο και θελει προσοχή.

Για την πρώτη σου ερώτηση, για την 5.1.1 δεν υπάρχει εύκολο ρουτ. Για την δεύτερη, με το ρουτ όχι δεν χάνονται . Χάνονται αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

λοιπον, παιδες, επειδη βαρεθηκα να μου ζεσταινεται για πλακα με την 5..πηγα σε 4.4.4

Δεν ξερω αν εσεις το εχετε παρατηρησει αλλα πολλες φορες στο ασχετο ζεσταινεται το κινητο, ακομα και με καθαρη εγκατασταση..και οταν λεω στο ασχετο εννοω αν πχ χρησιμοποιεις μονο viber, αυτο να αναβει λες και παιζεις παιχνιδι.

Γιαυτο, επειδη 1ον αυτο δεν το εκανε παλια,και ασχετως οτι δεν ειναι εντονο, δε θελω υψηλες θερμοκρασιες λογω μονωσης, και 2ον επειδη μου ειχε κανει εντυπωση που απο την 1η μερα στην 5 η μπαταρια με το που το εβγαζα απο φορτιστη πηγαινε απο 100% στο 99% μεσα σε λιγα λεπτα, ειπα να παιξω λιγο με την 4.4.4 παλι..

Ειμαι απο τις 9 εκτος φορτιστη, εχω παρει 1 τηλ 5 λεπτα, εχω φυγει απο το σπιτι και ειμαι με 3G κανα 10λεπτο, εχω στειλει 1 μηνυμα viber και μεχρι τωρα ειναι στο 100%!!

Πιστευω οτι η σονυ στην 5 εκανε καλη δουλεια, αλλα μας ξεγελαει το γεγονος οτι το κινητο εχει τρομερη μπαταρια..και γιαυτο θεωρουμε οτι η 5 ειναι πολυ καλη.. Θα το δουλεψω καμια εβδομαδα με την 4.4.4 και αν δω διαφορα δεν ξανα βαζω 5. Ειχα σκοπο να το κανω τον χειμωνα αυτο, αλλα ειπα να το δοκιμασω τωρα που εχω λιγο χρονο να δω τελικα αν η πτωση της αποδοσης οφειλοταν στην μεγαλυτερη μερα που εχει το καλοκαιρι και στις μεγαλυτερες θερμοκρασιες ή και στην κακη διαχειριση της 5?

Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά στις θερμοκρασίες από 5.0.2 σε 5.1.1. Σίγουρα το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο από την kitkat αλλά τώρα είναι καλοκαίρι, ενώ την kitkat την είχα την άνοιξη που ήταν πολύ χαμηλότερες οι θερμοκρασίες, οπότε μου φαίνεται λογικό. Επίσης η μπαταρία στην 5 είναι χειρότερη, αλλά η 5 είναι πιο όμορφη και για αυτό δεν σκέφτομαι την επιστροφή. Ας ελπίσουμε με την marshmallow να επιστρέψει η φανταστική αυτονομία

Και μένα δεν μου ζεσταίνεται και τόσο παραπάνω, οπότε θεωρώ πως μάλλον είναι λόγο καλοκαιριού. Θα δούμε και το φθινόπωρο πως θα πάει και βλέπουμε

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Πραγματι, δεν βλεπω θεμα με τις θερμοκρασιες. Ακομα και στην παραλια το κινητο δεν εχρι περιεργη συμπεριφορα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλά δεν είπα ότι καίγεται, αλλά πρώτα ήταν πολύ ψυχρό.. Τώρα βλέπω ότι ανεβάζει λίγο.μπορεί να φταίει ο καιρός.

Επίσης η μπαταρία έχει μεγάλη διαφορά τελικά, από το πρωί το έχω λιώσει και είμαι στο 95%, χθες με ίδια χρήση στο 90%.

Εγώ θα βάλω lollipop μόνο αν δω ότι η κάμερα ήταν όντως καλύτερη με 5.1..

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact