Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενας ρε παιδες δεν εχει το ιδιο προβλημα με τους ηχους κλησεις;Οτι ηχο και να βαλω στις επαφες μου αυτο χτυπαει με τον γενικο ηχο που εχω βαλει για ολες τις κλησεις,τι να κανω;Και αυτο μετα την τελευταια αναβαθμιση

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ καταλαβα..Οποτε εχω 2 ερωτησεις!Ποσο παει να το φτιαξω?Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος το λαστιχακι εχει ψηλό φύγει..

Αν το κολλαγα μονος μου το λαστιχακι?Και ενας μαγνητικος ποσο κανει?

Ουαου νόημα Σκρουτζ και όχι μόνο και οι τιμές έχουν ανέβει αισθητά. Εγώ είχα πάρει από ebay και dock και μαγνητικό φορτιστή σύνολο 7€ και εδώ και ένα χρόνο άριστα και τα δύο χωρίς να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα πουθενά.κρίμα και το πειπαλ είναι κλειστό κ θα χρειαστούν τόσα χρηματα

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Αυτο εχω New Magnector X2 Improved High Performance Sony Xperia Z1 / Z2 / Z3 Magnetic Charging Adapter for Micro USB Cable - Advanced Magnetic Connection and Charging Speed / with Charging Status LED Oσοι εχετε μαγνητικο να προσεχετε πως τον βγαζετε απο το τηλεφωνο, δεν θελει αποτομο τραβηγμα. Στον Magnector X2 που εχω οταν θελω να τον βγαλω κανω απαλη κινηση προς τα πανω ή προς τα κατω, ποτε τραβηγμα προς τα εξω. Πιστευω να καταλαβατε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτο εχω New Magnector X2 Improved High Performance Sony Xperia Z1 / Z2 / Z3 Magnetic Charging Adapter for Micro USB Cable - Advanced Magnetic Connection and Charging Speed / with Charging Status LED Oσοι εχετε μαγνητικο να προσεχετε πως τον βγαζετε απο το τηλεφωνο, δεν θελει αποτομο τραβηγμα. Στον Magnector X2 που εχω οταν θελω να τον βγαλω κανω απαλη κινηση προς τα πανω ή προς τα κατω, ποτε τραβηγμα προς τα εξω. Πιστευω να καταλαβατε.

Σωστο. Ποτε τραβηγμα προς τα εξω.

Το ιδιο κανω και στο magsafe του mac. Πρωτα πανω ή κατω και βγαινει σχεδον χωρις τραβηγμα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εχω παρει αυτον τον μαγνητικο φορτιστη:

http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Genuine-Magnetic-Charger-Desktop-Dock-Station-Stand-Hold-for-Sony-Xperia-/261797701153?var=&hash=item3cf45be621

απο αλλο πωλητη ομως, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Εχω κρατησει το καλωδιο της σονυ φυσικα, και ο φορτιστης παιζει ειτε με λεπτες θηκες ειτε χωρις..ιδανικος και ομορφος, αλλα οχι παμφθηνος. ομως ειναι κομπλε 1 χρονο σχεδον που τον εχω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα στην παρέα. Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες ότι το κινητό όταν το βάζω στην τσέπη και το βγάζω μετά από λίγο όχι όλες τις φορές αλλάζουν ρυθμίσεις πχ μπαίνει σε airplane mode, χθες έκανε κλήση στο viber τρελό?? Με έχει προβληματίσει λοιπόν και Δοκίμαζα να δω μήπως ενεργοιείτε μέσα από την τσέπη η οθόνη αλλά δεν βρήκα κάτι. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι με το greenify όταν κάνει auto hibernation αναβοσβήνει η οθόνη όταν κλείνει τις εφαρμογές μιας και δεν είμαι root και από εκεί μήπως με την τριβή πατιούνται Διαφορα .το έκανα factory reset τώρα θα το τσεκάρω. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι αντίστοιχο?

Καλησπέρα στην παρέα. Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες ότι το κινητό όταν το βάζω στην τσέπη και το βγάζω μετά από λίγο όχι όλες τις φορές αλλάζουν ρυθμίσεις πχ μπαίνει σε airplane mode, χθες έκανε κλήση στο viber τρελό?? Με έχει προβληματίσει λοιπόν και Δοκίμαζα να δω μήπως ενεργοιείτε μέσα από την τσέπη η οθόνη αλλά δεν βρήκα κάτι. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι με το greenify όταν κάνει auto hibernation αναβοσβήνει η οθόνη όταν κλείνει τις εφαρμογές μιας και δεν είμαι root και από εκεί μήπως με την τριβή πατιούνται Διαφορα .το έκανα factory reset τώρα θα το τσεκάρω. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι αντίστοιχο?

Έχεις ενεργοποιημενο το double tap to wake ;

Το παρατήρησα και εγώ με την 5.1.1 σε έντονο βαθμό όταν το βγάζω από την τσέπη(δεδομενα ανοίγουν από μονα τους,διαφορα app το ίδιο μόνο τηλέφωνο από μόνο του δεν πήρε :lol:

Πριν καθόλου η σπάνια.

Και στις 2 περιπτώσεις το double tap πάντα ενεργο(must feature για εμένα)

Τώρα που γύρισα στην 4.4.4 για άλλους λόγους δεν μου το κάνει.

Άρα κάποια πατατα η bug που πρέπει η Sony να βελτιώσει με την 5.1.1

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανενας ρε παιδες δεν εχει το ιδιο προβλημα με τους ηχους κλησεις;Οτι ηχο και να βαλω στις επαφες μου αυτο χτυπαει με τον γενικο ηχο που εχω βαλει για ολες τις κλησεις,τι να κανω;Και αυτο μετα την τελευταια αναβαθμιση

Και σε μένα το κάνει αυτό.. Χτυπάει πάντα ο ίδιος ήχος κι ας έχω βάλει διαφορετικούς σε κάποιες επαφές...

Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, μήπως φταίει αυτό?!?!

Το παρατήρησα και εγώ με την 5.1.1 σε έντονο βαθμό όταν το βγάζω από την τσέπη(δεδομενα ανοίγουν από μονα τους,διαφορα app το ίδιο μόνο τηλέφωνο από μόνο του δεν πήρε :lol:

Πριν καθόλου η σπάνια.

Και στις 2 περιπτώσεις το double tap πάντα ενεργο(must feature για εμένα)

Τώρα που γύρισα στην 4.4.4 για άλλους λόγους δεν μου το κάνει.

Άρα κάποια πατατα η bug που πρέπει η Sony να βελτιώσει με την 5.1.1

μήπως φταίει και η ζέστη και όχι τόσο το update? μήπως ιδρώνει το πόδι και κάνει καλύτερη επαφή με το κινητό και ανάβει η οθόνη. γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο nexus μου.

Παιδιά το είχα πάθει και εγώ εμένα μία ανοιγαν δεδομένα μια ο φακός ότι νανε έχανε 50% μπαταρία τελικά έβγαλα το double tap και έβαλα κωδικό και έτσι υσηχασα

Εγώ πάντως που το κουβαλάω τώρα τελευταία επάνω μ στην δουλειά όπου όλη την ώρα είμαι όρθιος ξεκλειδώνει πολύ συχνά με το double tap που με βολεύει πολυ.η λύση όμως βρέθηκε πια.κλείδωμα με μοτίβο :-)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

μήπως φταίει και η ζέστη και όχι τόσο το update? μήπως ιδρώνει το πόδι και κάνει καλύτερη επαφή με το κινητό και ανάβει η οθόνη. γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο nexus μου.

Δεν νομίζω.

3 ημέρες με την 4.4.4 τωρα και πριν με 5.0.2 δεν μου το κανει.

Αρα μάλλον η οθονη με την 5.1.1 απέκτησε μια παραπάνω ευαισθησία και με τη παραμικρή κίνηση οσο ειναι στην τσέπη "ξυπνάει" η συσκευη πιο εύκολα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπερα και καλο μηνα.

Θελω να ρωτησω δυο πραγματακια σε σχεση με το xperia z3 compact που μολις αγορασα απο ενα αξιολογο μελος απο εδω μεσα.

Καταρχην θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο θεμα με τα μαγνητικα καλωδια φορτισης που πουλανε στο εμποριο.

Σκεφτομαι να παρω ενα, το γνησιο dock station μου φανηκε αρκετα ακριβο για αυτο που προσφερει, οποτε κατεληξα σε ενα απο αυτα. Εαν υπαρχει καποιο θεμα με την μπαταρια η κατι αλλο θα ηθελα εαν καπιος γνωριζει να με ενημερωσει.

Σαν δευτερο θα ηθελα να ρωτησω εαν πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα μια και πρωτη φορα πεφτει στα χερια μου καποιο κινητο της σειρας Ζ, οποτε εαν εχετε κατι να με συμβουλεψετε θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα και καλο μηνα.

Θελω να ρωτησω δυο πραγματακια σε σχεση με το xperia z3 compact που μολις αγορασα απο ενα αξιολογο μελος απο εδω μεσα.

Καταρχην θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο θεμα με τα μαγνητικα καλωδια φορτισης που πουλανε στο εμποριο.

Σκεφτομαι να παρω ενα, το γνησιο dock station μου φανηκε αρκετα ακριβο για αυτο που προσφερει, οποτε κατεληξα σε ενα απο αυτα. Εαν υπαρχει καποιο θεμα με την μπαταρια η κατι αλλο θα ηθελα εαν καπιος γνωριζει να με ενημερωσει.

Σαν δευτερο θα ηθελα να ρωτησω εαν πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα μια και πρωτη φορα πεφτει στα χερια μου καποιο κινητο της σειρας Ζ, οποτε εαν εχετε κατι να με συμβουλεψετε θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

φιλε μου λιγα ποστ πανω προτεινω καποια βαση αλλα οχι με 5 ευρω.. Γενικα με ενα κακο καλωδιο/βαση παιζει να μην εχει σωστη ροη ρευματος λογω κακων επαφων κτλ και να αργεινα φορτισει, δεν ξερω αν θα εκανε ζημια.. Εγωμε αυτη που εχω δεν εχω δει πτωση στην αποδοση της μπαταριας 7 μηνες τωρα.

οσο για το κινητο, απλα σουταρεις ολες τιςπεριττες εφαρμογες και το στηνεις οπως θες. double tap βγαλε γιατι ειναι πολυ ευαισθητοκαι ανοιγει μονη τηςη οθονη..

ο,τι αλλο θες ρωτας, αν δεν εισαι πρωταρης στο ανδροιδ,δεν θα εχεις πολλες αποριες λογικα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε Nikos_Mpl σε ευχαριστω για το λινκ και για τις συμβουλες

Δε με χαλαει που ειναι λιγο πιο ακριβο, τουλαχιστον να κανει σωστη δουλεια.

Αν ειναι να παρω αυτο με τα 5 και να εχω θεμα, καλυτερα ενα 10αρικο πανω και τουλαχιστον να ειναι αξιοπιστο.

Θελω μαγνητικη φορτιση για να γλυτωσω το πορτακι απο τα ανοιξε κλεισε.

Θα το παραλαβω αυριο και εαν εχω καποιες αποριες δεν θα δυστασω να ξαναρωτησω :)

Η αληθεια ειναι οτι προερχομαι απο ios και αυτο θα ειναι η δευτερη συσκευη, οποτε δεν μπορω να πω πως ειμαι πολυ προχωρημενος στο android, απλα μεχρι τωρα ειχα συσκευες android των 100-200 ευρω σαν δευτερες και ομολογω πως μετα απο λιγη χρηση βαραινανε απιστευτα πολυ με αποτελεσμα να μην εχω την πολυτελεια να περιμενω να κανει επανεκκινηση η μεχρι να ξεκωλησει, το τηλ το χρησιμοποιω απσιτητικα λογο δουλειας, και ετσι αποφασισα να παρω μια πιο σοβαρη προταση πιστευωντας πως δεν θα εχω τα ιδια παρατραγουδα.

Εννοειται πως κατα την γνωμη απο αποψη design τα xperia ειναι πολυ μπροστα καθως επισης ειναι και το πιο δυνατο compact που υπαρχει αυτη τη στιγμη (κατω των 5" δηλαδη)

Τελευταια συσκευη Lg Spirit 4g. (Σκετη απελπισια)

Edited by kstavros1981

Τίποτα φίλε μου, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Το Ζ3c δεν έχει καμία σχέση με ότι ήξερες στο ανδροιδ, δε θα σου κολλήσει και δε θα του κάνεις ποτέ ούτε επαναφορά για να πάει πιο καλά..δεν μπουκωνει.. Από το Ζ1 και μετά το Ανδροιδ έχει γίνει απόλαυση, γιαυτό και έχω πάψει τα ρουτ, και τις αλλαγές ρομ.. Σβήνω απλά όλες τις εφαρμογές που δε θέλω από μεσα, ειδικά κάτι antivirus, cleaners κτλ, όλα περιττά και μετά από έναν χρόνο το κινητό πετάει..θα το δεις. Μόνο στις αναβαθμίσεις παίζει να θες επαναφορά και κυρίως όταν είναι μεγάλες.

Και εγω αυτη την εντυπωση εχω, πως το τηλ ειναι πολυ δυνατοκαι πως δεν εχει σχεση με οτι αλλο παιζει στα χρηματα αυτα.

Να μην βαλω μεσα ουτε cleaners ουτε τιποτα??

Antivirus ετσικαι αλλιως δεν βαζω αλλα να σβησω οτι αχρηστο και να το αφησω να ρολαρει μονο του?

Αν δεν μου το ελεγες θα εβαζα αυτο cleaner Που βαζουν ολοι, να κλεινει εφαρμογες να πεταει σκουπιδια και τετοια!

Ευχαριστω πολυ konstantinoslp.

Το αφηνω δηλαδη χωρις τιποτα?

Και τα σκουπιδια που με τον καιρο θα μενουν μεσα?

Θα πρεπει να το κανω αραια και που καποια επαναφορα?

Και τοσο καιρο εβαζα διαφορα μεσα, και απο οτι μου λετε μονο κακο εκανα!

Ευχαριστω πολυ konstantinoslp.

Το αφηνω δηλαδη χωρις τιποτα?

Και τα σκουπιδια που με τον καιρο θα μενουν μεσα?

Θα πρεπει να το κανω αραια και που καποια επαναφορα?

Και τοσο καιρο εβαζα διαφορα μεσα, και απο οτι μου λετε μονο κακο εκανα!

Εγώ έχω εγκαταστήσει το appmgr III που εκτός των άλλων κάνει εκκαθάριση της cache. Αλλιώς μπορείς να πας μέσω των ρυθμίσεων.

[ATTACH]63411[/ATTACH]

[ATTACH]63412[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω εγκαταστήσει το appmgr III που εκτός των άλλων κάνει εκκαθάριση της cache. Αλλιώς μπορείς να πας μέσω των ρυθμίσεων.

[ATTACH]63411[/ATTACH]

[ATTACH]63412[/ATTACH]

Το προτεινεις δηλαδη να το βαλω αυτο?

Απο οτι ειδα κανει αρκετα πραγματακια.

Κατι ακομα που σκεφτηκα, ειναι καλο να μετακεινω τις εφαρμογες στην sd?

Βοηθαω ετσι την εσωτερικη μνημη να ειναι πιο ελευθερη ωστε να μην τρωει ζορι η συσκευη?

Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα θελω επιτελους μια συσκευη να την κρατησω γιατι ολα τα αλλα στο 2μηνο σερνοτανε και τα αλλαζα.

Βοηθαω ετσι την εσωτερικη μνημη να ειναι πιο ελευθερη ωστε να μην τρωει ζορι η συσκευη?

Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα θελω επιτελους μια συσκευη να την κρατησω γιατι ολα τα αλλα στο 2μηνο σερνοτανε και τα αλλαζα.

Εγώ το έχω αυτό γιατί όπως είπες κάνει και αλλά πράγματα. :)

Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην SD αφενός γιατί η SD είναι πάντα πιο αργή από την εσωτερική μνήμη αφετέρου είναι άπλετος ο εσωτερικος χώρος της συσκευής σου. :) Εκτός και αν έχεις 400 εφαρμογές στη συσκευή και σου τελειώνει ο χώρος.

Μην αγχώνεσαι, έχεις συσκευάρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω αυτη την εντυπωση εχω, πως το τηλ ειναι πολυ δυνατοκαι πως δεν εχει σχεση με οτι αλλο παιζει στα χρηματα αυτα.

Να μην βαλω μεσα ουτε cleaners ουτε τιποτα??

Antivirus ετσικαι αλλιως δεν βαζω αλλα να σβησω οτι αχρηστο και να το αφησω να ρολαρει μονο του?

Αν δεν μου το ελεγες θα εβαζα αυτο cleaner Που βαζουν ολοι, να κλεινει εφαρμογες να πεταει σκουπιδια και τετοια!

εγω δεν βαζω απολυτως τιποτα, ουτε cleaners ουτε τιποτα. Παει ορθιο και εφοσον δεν του κανεις τιποτα περιεργο, καμια μαπα εφαρμογη δηλαδη κτλ να το κολλησεις, δεν εχει θεμα. πιο πολυ αυτο παιζει ρολο, να προσεχουμε τι εφαρμογες βαζουμε..θεωρω οτι οι cleaners σε αυτα ειναι τα τηλεφωνα ειναι περιττοι..

Για μενα χρησιμοποιησε την εσωτερικη μονο για εφαρμογες & παρε μια δυνατη sd και στελνε εκει ολα τα multimedia αρχεια.

Αν δεν κανω λαθος το z3c ειναι 16αρι, οποτε πιστευω τα καμια 10αρια gb που μενουν αρκουν μονο για εφαρμογες.

Για cleaners πιστευω δεν χρειαζονται, μια cache απο ρυθμισεις αρκει.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact