Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο προγραμμα ειναι για συνδεση με το pc?

Για αναβάθμιση; PC Companion

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

not for the faint-hearted...

ROOT + Xposed ή Lucky Patcher... ή αλλιώς ΑΥΤΟ = καλώς ήρθε η "ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" κάμερα για το κινητό... ;)

2 δοκιμές εδώ..

not for the faint-hearted...

ROOT + Xposed ή Lucky Patcher... ή αλλιώς ΑΥΤΟ = καλώς ήρθε η "ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" κάμερα για το κινητό... ;)

2 δοκιμές εδώ..

Οι δοκιμές είναι στο αυτόματο; λειτουργεί η φωτομετρηση άμα κανείς touch to focus?

Οι δοκιμές είναι στο αυτόματο; λειτουργεί η φωτομετρηση άμα κανείς touch to focus?

όχι, χειροκίνητα, είχα επιλέξει 1/2000 (1/2^11) και "1/5000" (από τον τρόπο που το ορίζεις.. θεωρώ ότι πρέπει να είναι 1/2^12 =~ 1/4000, αλλά who cares.. ;))

Έχω την εντύπωση ότο το touch to focus, δεν δουλεύει σωστά, αλλά με metering->center, η φωτομέτρηση δουλεύει σωστά λίγο που μετακινούσα την κάμερα από και πρός πηγές φωτός, εστιάζοντας πάντα στο κέντρο...

Α Όχι δεν εννοώ αυτό εγώ. Τα χρώματα κάποια στιγμή γίνονται κάπως όπως σε οθόνες χωρίς ips ,όπως πχ Xperia sp ,δλδ κάνει τα χρώματα κάπως ξεβαμμενα για λίγα λεπτά .Βέβαια πριν την αναβάθμιση δεν τ εκανε πότε.

Το έχω παρατηρήσει και εγω στο μεγάλο z3. Μετά το ξεκλείδωμα, κάποιες φορές τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα και φτιάχνουν μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Αν δεν κάνω λάθος πριν την 5.1.1 δεν το έκανε. Αυτό εννοείς κ εσυ?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Το έχω παρατηρήσει και εγω στο μεγάλο z3. Μετά το ξεκλείδωμα, κάποιες φορές τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα και φτιάχνουν μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Αν δεν κάνω λάθος πριν την 5.1.1 δεν το έκανε. Αυτό εννοείς κ εσυ?

Αυτο ναι.Οντως και εμενα πιο πριν δεν το εκανε

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Αν κατάλαβα τι εννοείτε, αυτό είναι ένα bug (?) με την αυτόματη φωτεινότητα, η αλλιώς με την προσαρμοστικη φωτεινότητα. Για πολύ λίγο πάει στο full και μετά επανέρχεται. Δοκιμάστε να απενεργοποιησετε την προσαρμοστικη φωτεινότητα από τις ρυθμίσεις οθόνης και δείτε αν επιμένει το θέμα.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλημέρα, πριν μερικές σελίδες το είχα γράψει για την 5.1.1 αυτό με τη φωτεινότητα μετά το ξεκλείδωμα.

ποιο προγραμμα ειναι για συνδεση με το pc?

Pc Companion, εκτός αν θες μόνο Black up κτλ που το my phone Explorer είναι ιδανικό..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτο ναι.Οντως και εμενα πιο πριν δεν το εκανε

Εγω πάντως δεν παρατήρησα τέτοιο θέμα ίσως διότι χειροκίνητα πάντα ρυθμίζω την φωτεινότητα και όχι αυτόματα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πως αλλάζω ρυθμίσεις στην κάμερα να μοτ αποθηκεύει απευθείας στην sd;

στις ρυθμίσεις κάμερας,στο γρανάζι κάτω κάτω

Edited by vriz27

στις ρυθμίσεις κάμερας,στο γρανάζι κάτω κάτω

Ευχαριστώ φίλε μου.

Ξέρει κανείς το path για την sd card? Είναι μια εφαρμογή που μου ζητάει να το βάλω manual...

Σε εμένα είναι sdcard1/dcim/100andro. Εκεί βάζει τις φωτογραφίες που τραβάω την κάμερα του κινητού.

παιδια συγνωμη να ρωτησω κατι... εκανε κανεις σας την αναβαθμιση που βγηκε πριν απο λιγο καιρο? και αν ναι του εβγαλε κανενα προβλημα στην ανοιχτη ακροαση?

παιδια συγνωμη να ρωτησω κατι... εκανε κανεις σας την αναβαθμιση που βγηκε πριν απο λιγο καιρο? και αν ναι του εβγαλε κανενα προβλημα στην ανοιχτη ακροαση?

Εννοείς την 5.1.1;

Εάν ναι, έκανες hard reset για να δέσει καλύτερα σαν καθαρη εγκατάσταση η το άφησες ως έχει πάνω από την 5.0.2 που είχες πριν.

Εννοείς την 5.1.1;

Εάν ναι, έκανες hard reset για να δέσει καλύτερα σαν καθαρη εγκατάσταση η το άφησες ως έχει πάνω από την 5.0.2 που είχες πριν.

ναι την 5.1.1 εβαλα. ουσιαστικα μπηκε πανω απο την προηγουμενη και δεν εκανα Hard reset. το θεμα ειναι οτι στην αρχη λειτουργουσε μια χαρα και μετα αρχισε η κομπλα. μιλαγα κανονικα με το που εβαζα ανοιχτη ακροαση τελος!!! δεν με ακουγαν ποτε ουτε αν την εβγαζα. επρπε να κλεισω και να ξανακαλεσω. απο την τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν να κανω επιδιορθωση της εκδοσης μεσω του λογισμικου της sony αλλα μετα απο καποιο σημειο σταματαει.

οσο για το hard reset πως μπαινεις? με το πληκτρο της ενεργοποιησης και το κουμπι της εντασης ή κανω κτ λαθος ?

Τελικά το πήγαμε το κινητό του κολλητού μου την Παρασκευή το πρωί στην Arvato (η Omnitech μας πέφτει πολύ μακριά!) και σήμερα πήγε και το πήρε!Να υπενθυμίσω τι προβλήματα είχε:

1.Πίσω κάμερα δεν δούλευε

2.Ηχείο πολύ χαμηλά

3.Το μικρόφωνο έκανε διάφορα κόλπα στην ένταση την ώρα της κλήσης

4.Οθόνη.....σαν να έφευγε η καλωδιοταινία και μία έπιανε μία όχι ή τα έδειχνε όπως να'ναι!

Τελικά του έγραψαν στην επισκευή ότι του άλλαξαν τα εξής:

1.Πλακέτα

2.Ηχείο

3.Μικρόφωνο

4. Κάμερα

Με λίγα λόγια ολόκληρο το κινητό! Θα δούμε τώρα πώς θα πάει στην πορεία!

Τελικά παιδιά όλα καλά μέχρι τώρα ΕΚΤΟΣ από το μικρόφωνο!!!Συνεχίζει κατά διαστήματα καθώς μιλάει ξαφνικά να μην τον ακούει ο άλλος!Σαν να μιλάει από πηγάδι ένα πράγμα!Πάντως δεν είναι σίγουρα θέμα σήματος γιατί όταν μιλάει με hands free είναι κομπλέ η φωνή του!

Κάτι ακόμα.....έχει παρατηρήσει κανείς σε περιοχές με φουλ σήμα ξαφνικά να πηγαίνει σε μηδέν-ένα αλλά αυτό να μην επηρεάζει την λήψη;;;;;

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

ναι την 5.1.1 εβαλα. ουσιαστικα μπηκε πανω απο την προηγουμενη και δεν εκανα Hard reset. το θεμα ειναι οτι στην αρχη λειτουργουσε μια χαρα και μετα αρχισε η κομπλα. μιλαγα κανονικα με το που εβαζα ανοιχτη ακροαση τελος!!! δεν με ακουγαν ποτε ουτε αν την εβγαζα. επρπε να κλεισω και να ξανακαλεσω. απο την τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν να κανω επιδιορθωση της εκδοσης μεσω του λογισμικου της sony αλλα μετα απο καποιο σημειο σταματαει.

οσο για το hard reset πως μπαινεις? με το πληκτρο της ενεργοποιησης και το κουμπι της εντασης ή κανω κτ λαθος ?

Μέσα απο το μενού στις ρυθμίσεις τις συσκευής το βρίσκεις.

Η αλλιώς απο το pc με pc companion επιλέγοντας επιδιωρθωση λογισμικού και σαν να κανεις clean install.

Ειτε στην μια ειτε στην άλλη ξαναστηνεις την συσκευή απο την αρχή,όπως οταν την αγόρασες την συσκευή,αλλα ειναι απαραίτητο να το κανεις.

Λογικά θα στρώσει,αν δεν στρώσει τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την συσκευή σου και θα χρειαστείς service.

Πάρε αντίγραφα ότι χρήσιμο έχεις μέσα,αν ειναι στην micro sd δεν επηρεάζεται κατι.

Edited by alextrela

παντως με το double tap Παιδες εχω δει αυξημενη καταναλωση στη μπαταρια γιατι οταν το εχω στα χερια και τρεχω σε δουλειες, πατιεται και ξεκλειδωνει η οθονη ή εστω αναβει, οποτε παρατηρω οτι τσιμπαει πολυ και δεν ειναι και ασφαλες...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παντως με το double tap Παιδες εχω δει αυξημενη καταναλωση στη μπαταρια γιατι οταν το εχω στα χερια και τρεχω σε δουλειες, πατιεται και ξεκλειδωνει η οθονη ή εστω αναβει, οποτε παρατηρω οτι τσιμπαει πολυ και δεν ειναι και ασφαλες...

Εγω το εχω πάντα ενεργό και δεν παρατήρησα μειωμένη κατανάλωση,το ίδιο και σε lg και htc.

Παλιά επηρέαζε κυρίως στα Nokia,πλέον καθόλου η πολυ ελάχιστα.

Τώρα το άλλο ότι ξεκλειδώνει εύκολα ναι ισχύει κυρίως μαζί με αλλα πράγματα μαζί οταν το έχεις η κανεις τζόκινγκ η ποδήλατο.

Edited by alextrela

Εγω το εχω πάντα ενεργό και δεν παρατήρησα μειωμένη κατανάλωση,το ίδιο και σε lg και htc.

Παλιά επηρέαζε κυρίως στα Nokia,πλέον καθόλου η πολυ ελάχιστα.

Τώρα το άλλο ότι ξεκλειδώνει εύκολα ναι ισχύει κυρίως μαζί με αλλα πράγματα μαζί οταν το έχεις η κανεις τζόκινγκ η ποδήλατο.

Το είχα στα χέρια γιατί έκανα και πολλά τηλ και ήταν μόνιμα αναμμένη η οθόνη από αγγιγματα σε αυτή.

Το είχα στα χέρια γιατί έκανα και πολλά τηλ και ήταν μόνιμα αναμμένη η οθόνη από αγγιγματα σε αυτή.

Κάπως λογικό τότε.

Σε αναμονή στο χέρι πολυ σπάνια να ξυπνήσει η οθονη,βασικά δεν θυμάμαι να μου εχει τύχει.

Αλλα στην τσέπη ακόμα και περπατώντας και μέσα σε τσάντα με αλλα αντικείμενα πχ tablet μου είχε τύχει να δω ακόμα και κάμερα ανοιχτή και τον dailer.

Πάλι καλά που δεν τηλεφωνούσε απο μόνο του :lol:

Το δικό μου είχε κάνει και κλήσεις. Από τότε που το πήρα χαμπάρι, απενεργοποίησα το double tap.

Μέσα απο το μενού στις ρυθμίσεις τις συσκευής το βρίσκεις.

Η αλλιώς απο το pc με pc companion επιλέγοντας επιδιωρθωση λογισμικού και σαν να κανεις clean install.

Ειτε στην μια ειτε στην άλλη ξαναστηνεις την συσκευή απο την αρχή,όπως οταν την αγόρασες την συσκευή,αλλα ειναι απαραίτητο να το κανεις.

Λογικά θα στρώσει,αν δεν στρώσει τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την συσκευή σου και θα χρειαστείς service.

Πάρε αντίγραφα ότι χρήσιμο έχεις μέσα,αν ειναι στην micro sd δεν επηρεάζεται κατι.

σε ευχαριστω θα το δοκιμασω απλα ειναι κουραστικο ρε γμτ στα android γτ πρεπει μετα να ξανακατεβασεις ολες τις εφαρμογες... να βαλεις παλι κωδικους... και χεσε μεσα!! anyway ευχαριστω

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact