Xander Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 οχι, με αλλαγη ρομ , επισημης παντα, δεν τιθεται θεμα. μια χαρά τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μετα την χθεσινη αναβαθμισηενω εχω βαλει ex dialer για ομαδοποιηση των επαφων μου και ξεχωριστο ηχο κλησης σε καθε ομαδα,οποιος και να με παρει χτυπαει με τον ιδιο ηχο κλησης που εχω βαλει στις ρυθμισεις κλησεων για αγνωστα νουμερα.Παρολο που στην καθε επαφη μου απο την εφαρμογη των επαφων μου μου δειχνει κανονικα των εκαστοτε ηχο που εχω επιλεξει.Ξερει κανεις καμια λυση μου εχουν σπασει τα νευρα,και πανω που ελεγα οτι βρηκα μια εφαρμογη να ομοδοποιω τις επαφες μου και να βαζω σε καθε ομαδα τους ηχους που θελω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Είχα βάλει μια καστομ ρομ (παλιά, στο χπερια Τ) και μπορούσα από τις επαφές να επιλέγω νέα φωτογραφία της επαφής (ειδικά αν είχα κάνει συνδεση με επαφή του facebook) και να την κατεβάζει απευθείας σε καλή ανάλυση και όχι αυτές τις αηδιαστικές μικρογραφίες που έχουν οι στοκ εφαρμογές. Ήλπιζα σε κάποια από τις αναβαθμίσεις το Z3c μας να αποκτούσε αυτή τη δυνατότητα, αλλά μπα, ούτε και στην 5.1.1. Έχει κανείς καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μπορείτε να μου θυμίσετε ποιο tempered glass είναι προτιμότερο για τη συσκευή μας; Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάποιες άσχημες κριτικές για τη NIilkin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μετά την αναβάθμιση όταν ξεκλειδώνω τη συσκευή η οθόνη μου τα δείχνει όλα πολύ έντονα και μετά από λίγο επανέρχεται. Το κάνει και σε άλλους? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μετά την αναβάθμιση όταν ξεκλειδώνω τη συσκευή η οθόνη μου τα δείχνει όλα πολύ έντονα και μετά από λίγο επανέρχεται. Το κάνει και σε άλλους? Έχεις μήπως ενεργοποιημενο το adaptive brightness; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχεις μήπως ενεργοποιημενο το adaptive brightness; Φυσικά και το έχω. Κάθε φορά θα προσαρμόζω μόνος μου τη φωτεινότητα? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Φυσικά και το έχω. Κάθε φορά θα προσαρμόζω μόνος μου τη φωτεινότητα? Αυτό είναι πάντως που σου κάνει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Παρατηρώ ότι στο τζαμάκι της κάμερας έχει φύγει (ελάχιστα είναι η αλήθεια) στην άκρη η αντιθαμβωτική επικάλυψη. Κανείς άλλος με παρόμοιο θέμα? για ψαχτείτε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 #moralas Και εμένα μ.κάνει κάτι παρόμοιο μετά την αναβάθμιση. Μ έκανε δλδ δύο τρεις φορές κ μετα απο επανεκκίνηση δεν το ξανα έκανε. Δλδ έξω έιχα τέρμα φωτεινότητα, χωρίς αυτόματη προσαρμογή όμως, το ξεκλειδωνα και μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα μ αύξανε κιαλο την φωτεινότητα. Δεν σ έστρωσε εσένα μετα απο επανεκκίνηση; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 #moralas Και εμένα μ.κάνει κάτι παρόμοιο μετά την αναβάθμιση. Μ έκανε δλδ δύο τρεις φορές κ μετα απο επανεκκίνηση δεν το ξανα έκανε. Δλδ έξω έιχα τέρμα φωτεινότητα, χωρίς αυτόματη προσαρμογή όμως, το ξεκλειδωνα και μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα μ αύξανε κιαλο την φωτεινότητα. Δεν σ έστρωσε εσένα μετα απο επανεκκίνηση; Εγώ το έχω στο αυτόματο και μάλιστα τη φωτεινότητα λίγο κάτω από τη μέση. Απλά δείχνει να αργεί λίγο να προσαρμόσει την φωτεινότητα. Επίσης αργεί να φορτώσει τα widgets μετά από επανεκκίνηση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αυτό ακριβώς μ έκανε όπως λες και εμένα στην οθόνη αλλά τώρα έστρωσε δεν το ξανα εκανε. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Φιλέ μου leongr18 μην γράφεις σαν να γράφεις sms. Απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχεις δίκιο θα το διορθώσω στα επόμενα μυνήματα μου :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγώ το έχω στο αυτόματο και μάλιστα τη φωτεινότητα λίγο κάτω από τη μέση. Απλά δείχνει να αργεί λίγο να προσαρμόσει την φωτεινότητα. Επίσης αργεί να φορτώσει τα widgets μετά από επανεκκίνηση. Τα ίδια ακριβώς κάνει και στο δικό μου η τελευταία αναβάθμιση. Η φωτεινότητα δεν με νοιάζει και τόσο, αλλά το widget του καιρού που έχω αργεί χαρακτηριστικά. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δεν βλεπω το προβλημα με τη φωτεινοτητα που αναφερετε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Δεν βλεπω το προβλημα με τη φωτεινοτητα που αναφερετε. Με βλέπω να πάω για καθαρή εγκατάσταση 5.1.1 και αν δεν, πάω πίσω σε 4.4.4. Το ενοχλητικό μήνυμα με την sd πως φεύγει? Και για να μη λέτε ότι γκρινιάζω συνέχεια, έχω να πω ότι η φωτογραφία στο αυτόματο βελτιώθηκε αισθητά. Και το είδα νύχτα μάλιστα. Πλέον είναι αξιοπρεπές. Edited August 1, 2015 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγω το κινητο το βλεπω πολυ ποιο ωραιο τωρα με το Update που εκανα σημερα! Παιδια εχω σημαντικη ερωτηση..Βλεπω πως εχει χαλαρωσει το πορτακι που ανοιγω για να το φορτίσω... Ξερουμε ποσο παει αυτο για φτιάξιμο?Να φανταστω δεν ειναι στην εγγυηση αυτο..(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Έχω παρατηρήσει ότι το led δεν είναι ακριβώς πίσω από την οπή, αλλά το φως μοιάζει σαν να έρχεται από πιο κάτω. Ισχύει το ίδιο και στα δικά σας κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγω το κινητο το βλεπω πολυ ποιο ωραιο τωρα με το Update που εκανα σημερα! Παιδια εχω σημαντικη ερωτηση..Βλεπω πως εχει χαλαρωσει το πορτακι που ανοιγω για να το φορτίσω... Ξερουμε ποσο παει αυτο για φτιάξιμο?Να φανταστω δεν ειναι στην εγγυηση αυτο..(?) οχι δεν ειναι στην εγγυηση.εχω βρεθει σε δυσαρεστη θεση οταν πηγα να to αλλαξω σε ενα sony Z1.η μονη λυση για μενα και για πληρη στεγανοτητα της συσκευης ειναι μαγνητικος φορτιστης.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 οχι δεν ειναι στην εγγυηση.εχω βρεθει σε δυσαρεστη θεση οταν πηγα να to αλλαξω σε ενα sony Z1.η μονη λυση για μενα και για πληρη στεγανοτητα της συσκευης ειναι μαγνητικος φορτιστης.;) Ωχ καταλαβα..Οποτε εχω 2 ερωτησεις!Ποσο παει να το φτιαξω?Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος το λαστιχακι εχει ψηλό φύγει.. Αν το κολλαγα μονος μου το λαστιχακι?Και ενας μαγνητικος ποσο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ωχ καταλαβα..Οποτε εχω 2 ερωτησεις!Ποσο παει να το φτιαξω?Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος το λαστιχακι εχει ψηλό φύγει.. Αν το κολλαγα μονος μου το λαστιχακι?Και ενας μαγνητικος ποσο κανει? δεν εχω ιδεα.παντως καπακι αφτερ μαρκετ το κοστος ειναι κανα 15ευρο.τοσο εκανε για το Ζ1.μαγνητικο φορτιστη ιμιτασιον γυρω στα 15 ευρο,αυθεντικος 35 ευρο μαζι με βαση.δηλαδη να αφηνεις το κινητο και να χαζευις βιντεακια η ν'ακους μουσικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 δεν εχω ιδεα.παντως καπακι αφτερ μαρκετ το κοστος ειναι κανα 15ευρο.τοσο εκανε για το Ζ1.μαγνητικο φορτιστη ιμιτασιον γυρω στα 15 ευρο,αυθεντικος 35 ευρο μαζι με βαση.δηλαδη να αφηνεις το κινητο και να χαζευις βιντεακια η ν'ακους μουσικη. Βρηκα αυτο εδω https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/sony-xperia-cases/sony-Xperia-Z3-cases/Magnetic-Docking-Station-Charge-and-Sync-for-Sony-Xperia-Z3-Z3Compact#!prettyPhoto Καλο? Εχεις να προτείνεις να το παω καπου?Αθηνα μενω και θελω να το φτιαξω γιατι θελω να κανουμε βουτιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Με βλέπω να πάω για καθαρή εγκατάσταση 5.1.1 και αν δεν, πάω πίσω σε 4.4.4. Το ενοχλητικό μήνυμα με την sd πως φεύγει? Και για να μη λέτε ότι γκρινιάζω συνέχεια, έχω να πω ότι η φωτογραφία στο αυτόματο βελτιώθηκε αισθητά. Και το είδα νύχτα μάλιστα. Πλέον είναι αξιοπρεπές. Ούτε εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση. Πάνω από την 5.0.2 την πέρασα. Μόνο θετικά έχω να πω. όλες οι προσθήκες ήταν απαραίτητες, με κυριότερη ότι δεν χρειάζεται πλέον να πατάς το ΟΚ, όταν βάζεις κωδικό ξεκλειδώματος οθόνης. Μεγάλη υπόθεση! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Βρηκα αυτο εδω https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/sony-xperia-cases/sony-Xperia-Z3-cases/Magnetic-Docking-Station-Charge-and-Sync-for-Sony-Xperia-Z3-Z3Compact#!prettyPhoto Καλο? Εχεις να προτείνεις να το παω καπου?Αθηνα μενω και θελω να το φτιαξω γιατι θελω να κανουμε βουτιες... DK 39 θα ψαξεις να λεει για το κινητο.τωρα αυτος μου φαινετε πολυ φθηνος για να ναι αυθεντικος.παρτον.σε συμφερει.αλλα δεν σου εγγυωμαι αν φορτιζει καλα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts