vriz27 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Νομίζω φίλε Νίκο έχεις απενεργοποιησει το Google now η το Google search. Κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι ήταν το θέμα Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Έχει ξανά ειπωθεί, κάτι έχεις απενεργοποιήσει αλλά δε θυμάμαι τί Το google search? κάτι τέτοιο.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Αυτα ειναι τα καλα του ios. Και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ολα τα παιχνίδια οταν τα εγκαταστάσεις ξανα βρίσκεις τα παντα οπως τα άφησες πριν. Ολα αυτόματα γίνονται. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Έχει ξανά ειπωθεί, κάτι έχεις απενεργοποιήσει αλλά δε θυμάμαι τί Νομίζω φίλε Νίκο έχεις απενεργοποιησει το Google now η το Google search. Κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι ήταν το θέμα Το google search? κάτι τέτοιο.. ναι οντως αυτο ειχα κανει αλλα το ειχα ξεχασει...ευχαριστω πολυ παιδες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 τωρα με αυτο που εχει γινει το κινητο ανεβηκε σε τιμη πριν μια εβδομαδα ειχε 320 και τωρα 335 το Ζ3+ περιμενω να ερθει ποτε ομως και ακομα δεν ξερουμε τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 τωρα με αυτο που εχει γινει το κινητο ανεβηκε σε τιμη πριν μια εβδομαδα ειχε 320 και τωρα 335 το Ζ3+ περιμενω να ερθει ποτε ομως και ακομα δεν ξερουμε τιποτα? Μην περιμένεις.. Μέχρι να έρθει θα έχουμε δραχμή. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Γκαντεμιά... Στην πάνω δεξιά γωνία του κινητού, δίπλα στην εμπρόσθια κάμερα, ξεκόλλησε η οθόνη. Όλα λειτουργούν κανονικά, αλλά όπως βλέπετε το πλαστικό μπροστά έχει πιτσικάρει περίπου μισό χιλιοστό. Όταν το πατάω έρχεται κανονικά στη θέση του. Φυσικά πάει η αδιαβροχοποιηση και φυσικά το τηλέφωνο φεύγει για σέρβις. Το κινητό δεν έχει φάει καμιά θεαματική τούμπα, μόνο κάτι μικρές και δεν έχει κανένα εξωτερικό χτύπημα. Ελπίζω να μην μου πουν τίποτε χαζά στο σέρβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 τωρα με αυτο που εχει γινει το κινητο ανεβηκε σε τιμη πριν μια εβδομαδα ειχε 320 και τωρα 335 το Ζ3+ περιμενω να ερθει ποτε ομως και ακομα δεν ξερουμε τιποτα? Σε ολα τα κινητα έχουν τσιμπήσει οι τιμες προς τα πάνω και οχι μονο στα Sony. Και δύσκολα προβλέπω να πέσουν,το να ανέβουν πιο πάνω ειναι πιο πιθανό υπό τις σημερινές συνθήκες. Για τον μικροέμπορα οι συνθήκες συναλλαγών με εξωτερικό εχει χειροτερέψει πολυ και φυσικά την νύφη θα την πληρώσει ο τελικός καταναλωτής εφοσον θέλει να αγοράσει νεα συσκευη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Γκαντεμιά... Στην πάνω δεξιά γωνία του κινητού, δίπλα στην εμπρόσθια κάμερα, ξεκόλλησε η οθόνη. Όλα λειτουργούν κανονικά, αλλά όπως βλέπετε το πλαστικό μπροστά έχει πιτσικάρει περίπου μισό χιλιοστό. Όταν το πατάω έρχεται κανονικά στη θέση του. Φυσικά πάει η αδιαβροχοποιηση και φυσικά το τηλέφωνο φεύγει για σέρβις. Το κινητό δεν έχει φάει καμιά θεαματική τούμπα, μόνο κάτι μικρές και δεν έχει κανένα εξωτερικό χτύπημα. Ελπίζω να μην μου πουν τίποτε χαζά στο σέρβις... Έτσι ήταν ένα Ζ3c που πήρα μέσα από το κουτί, καινούριο. .. μου έγινε αντικατασταση με doa. . Ίσως είναι κακή συναρμολογηση. Το είχες βάλει νερο; ήλιο μήπως το έχεις αφησει; Σε ολα τα κινητα έχουν τσιμπήσει οι τιμες προς τα πάνω και οχι μονο στα Sony. Και δύσκολα προβλέπω να πέσουν,το να ανέβουν πιο πάνω ειναι πιο πιθανό υπό τις σημερινές συνθήκες. Για τον μικροέμπορα οι συνθήκες συναλλαγών με εξωτερικό εχει χειροτερέψει πολυ και φυσικά την νύφη θα την πληρώσει ο τελικός καταναλωτής εφοσον θέλει να αγοράσει νεα συσκευη. Παιδιά, απλά δεν γίνονται εισαγωγές. .Όσο αδειάζουν στοκ τόσο τσιμπάνε οι τιμές, και θα κλείσουν τα μαγαζιά. . Λεφτά δεν βγαίνουν έξω, άρα καμιά εισαγωγή. . Προσοχη λοιπόν ... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Έτσι ήταν ένα Ζ3c που πήρα μέσα από το κουτί, καινούριο. .. μου έγινε αντικατασταση με doa. . Ίσως είναι κακή συναρμολογηση. Το είχες βάλει νερο; ήλιο μήπως το έχεις αφησει; Παιδιά, απλά δεν γίνονται εισαγωγές. .Όσο αδειάζουν στοκ τόσο τσιμπάνε οι τιμές, και θα κλείσουν τα μαγαζιά. . Λεφτά δεν βγαίνουν έξω, άρα καμιά εισαγωγή. . Προσοχη λοιπόν ... Καλα εννοειται νέο stock τέλος διοτι θα πρέπει να προκαταβάλουν το 100% της αξίας της παραγγελιας και μονο σε μετρητά πράγμα αδύνατο ειδικά για τα πιο μικρά μαγαζιά που ειναι η πλειοψηφία. Απο 410 το z3 copper βλεπω πήγε στα 450 σε λίγες ημέρες και κατόπιν παραγγελιας μαλιστα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλα εννοειται νέο stock τέλος διοτι θα πρέπει να προκαταβάλουν το 100% της αξίας της παραγγελιας και μονο σε μετρητά πράγμα αδύνατο ειδικά για τα πιο μικρά μαγαζιά που ειναι η πλειοψηφία. Απο 410 το z3 copper βλεπω πήγε στα 450 σε λίγες ημέρες και κατόπιν παραγγελιας μαλιστα. Ετσι είναι..πλέον συμφέρει μονο οσους θέλουν να πουλήσουν μεταχειρισμένο, θα πιάσουν καλύτερη τιμή χωρίς να χρειαστεί να το ''σκοτώσουν'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εχετε παρατηρησει κατι . Με lollipop ορισμενες φορες η λειτουργια stamina ενω ειναι ενεργη ουσιαστικα δεν ειναι, και οι ειδοποιησεις απο fb πχ ερχονται κανονικα αφου ειναι ενεργα δεδομενα ή wifi. Σαν να κολαει δηλαδη η ενεργοποιηση της μετα απο οταν ησουν στο ιντερνετ σε καποια εφαρμογη . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Έτσι ήταν ένα Ζ3c που πήρα μέσα από το κουτί, καινούριο. .. μου έγινε αντικατασταση με doa. . Ίσως είναι κακή συναρμολογηση. Το είχες βάλει νερο; ήλιο μήπως το έχεις αφησει; Το έχω ενα εξάμηνο και έχει περάσει το τεστ της πισίνας 3-4 φορές με επιτυχία, βγάζοντας και ωραιότατες υποβρύχιες φωτο. έχει πάνω από μήνα να το βρέξω. Στον ήλιο, όχι, όχι κάτι εξτριμ... Μοιάζει σα να έχει φύγει ο κόλλα που κρατά το μπροστινό φύλλο με το πλαϊνό πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλα εννοειται νέο stock τέλος διοτι θα πρέπει να προκαταβάλουν το 100% της αξίας της παραγγελιας και μονο σε μετρητά πράγμα αδύνατο ειδικά για τα πιο μικρά μαγαζιά που ειναι η πλειοψηφία. Απο 410 το z3 copper βλεπω πήγε στα 450 σε λίγες ημέρες και κατόπιν παραγγελιας μαλιστα. βασικα αυτο που λες δεν γινεται.. Σε μετρητα πως? να πανε βουλγαρια με τα λεφτα? αφου μεσω τραπεζης δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα, τελος, ξεχαστε εισαγωγες, αν παραμεινει η κατασταση αυτη,που με το οχι που θα βγει αποψε θα παραμεινει, απλα παμε για κουβα, βενεζουελα μερια! δεν εισαγεται τιποτα, αντε κανα ειδος πρωτης αναγκης και αυτο για τους λιγους.. Μονο οποιος εχει τραπεζα και λεφτα εξω θα κανει δουλεια...χρυση-χρυσες δουλειες μαλιστα.. Εχετε παρατηρησει κατι . Με lollipop ορισμενες φορες η λειτουργια stamina ενω ειναι ενεργη ουσιαστικα δεν ειναι, και οι ειδοποιησεις απο fb πχ ερχονται κανονικα αφου ειναι ενεργα δεδομενα ή wifi. Σαν να κολαει δηλαδη η ενεργοποιηση της μετα απο οταν ησουν στο ιντερνετ σε καποια εφαρμογη . Το stamina δεν εχει νοημα να σου κλεινει το wifi..αν ηταν ετσι τοτε απλα θα σου ελεγε κλεισε το wifi.. Η δουλεια που κανει ειναι να το κοβει καμποση ωρα και να το ανοιγει να ερχονται ολα μαζεμενα.. Βεβαια, αν εχεις βαλει στις εξαιρεσεις καμια εφαρμογη, τοτε το σταμινα θεωρω οτι δεν λειτουργει, γιατι το wifi δεν λειτουργει επιλεκτικα..αν δηλαδη βγαλτε ολες τις εφαρμογες απο το σταμινα, θα δειτε οτι δε θα λαβετε μηνυμα πχ απο viber για πολληηηη ωρα..αν βαλτε πχ το whatsapp, τοτε θα λαβετε και στο viber, και λογικο ειναι γιατι χωρις εξαιρεσεις κλεινει τελειως το wifi.. Μηπως εσενα λοιπον ερχονται με το που ξεκλειδωνεις οθονη οπου παντα ενεργοποιειται? Μονο στη λειτουργια χαμηλης μπαταριας και εφοσον το εχεις κλικαρει, απενεργοποιειται εντελως το wifi και οσα αλλα εχεις κλικαρει.. Το έχω ενα εξάμηνο και έχει περάσει το τεστ της πισίνας 3-4 φορές με επιτυχία, βγάζοντας και ωραιότατες υποβρύχιες φωτο. έχει πάνω από μήνα να το βρέξω. Στον ήλιο, όχι, όχι κάτι εξτριμ... Μοιάζει σα να έχει φύγει ο κόλλα που κρατά το μπροστινό φύλλο με το πλαϊνό πλαστικό. Παντως εμενα οταν ειχε ερθει, αν την πιεζες την οθονη εμπαινε παλι μεσα, σα να ειχε ξεκολλησει δηλαδη απο το σασι, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι αν αρχισουμε να εχουμε τετοια, τοτε ανα πασα στιγμη κινδυνευει η συσκευη και τα δεδομενα μας! (βεβαια και εγω οσες φορες του βουτηξα ειχα παρει πληρες back up, πχ πριν παω μια εκδρομη που ειχα σκοπο να το βαλω πισινα ή ποταμι, τα ειχα ριξει ολα στο pc μου) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το stamina δεν εχει νοημα να σου κλεινει το wifi..αν ηταν ετσι τοτε απλα θα σου ελεγε κλεισε το wifi.. Η δουλεια που κανει ειναι να το κοβει καμποση ωρα και να το ανοιγει να ερχονται ολα μαζεμενα.. Βεβαια, αν εχεις βαλει στις εξαιρεσεις καμια εφαρμογη, τοτε το σταμινα θεωρω οτι δεν λειτουργει, γιατι το wifi δεν λειτουργει επιλεκτικα..αν δηλαδη βγαλτε ολες τις εφαρμογες απο το σταμινα, θα δειτε οτι δε θα λαβετε μηνυμα πχ απο viber για πολληηηη ωρα..αν βαλτε πχ το whatsapp, τοτε θα λαβετε και στο viber, και λογικο ειναι γιατι χωρις εξαιρεσεις κλεινει τελειως το wifi.. Μηπως εσενα λοιπον ερχονται με το που ξεκλειδωνεις οθονη οπου παντα ενεργοποιειται? Μονο στη λειτουργια χαμηλης μπαταριας και εφοσον το εχεις κλικαρει, απενεργοποιειται εντελως το wifi και οσα αλλα εχεις κλικαρει.. Στην 4.4.2 που ειχε stock το κινητο ο τροπος λειτουργιας ηταν να "μπλοκαρει" δεδομενα/wifi οταν σβηνει η οθονη. Αρα οταν το ξεκλειδωνες ερχοταν οτι υπηρχε. Αυτο στη lollipop οπως εγραψα γινεται αλλα οχι παντα, οπως εγραψα. Δηλαδη σαν να κολλαει καποιες φορες και να μην ενεργοποιειται οταν κλειδωνει η οθονη. Δεν εχω καμια εφαρμογη στις εξαιρεσεις εκτος απο το ημερολογιο (οπως ειχα και στην 4.4.2) Αυτο το κολλημα συμβαινει με το κινητο αφημενο οχι οταν ανοιγω την οθονη Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Στην 4.4.2 που ειχε stock το κινητο ο τροπος λειτουργιας ηταν να "μπλοκαρει" δεδομενα/wifi οταν σβηνει η οθονη. Αρα οταν το ξεκλειδωνες ερχοταν οτι υπηρχε. Αυτο στη lollipop οπως εγραψα γινεται αλλα οχι παντα, οπως εγραψα. Δηλαδη σαν να κολλαει καποιες φορες και να μην ενεργοποιειται οταν κλειδωνει η οθονη. Δεν εχω καμια εφαρμογη στις εξαιρεσεις εκτος απο το ημερολογιο (οπως ειχα και στην 4.4.2) Αυτο το κολλημα συμβαινει με το κινητο αφημενο οχι οταν ανοιγω την οθονη το λογικο παντως, το σωστο αν θες, ειναι να ανοιγει ανα συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα το wifi. Δεν το εχεις κλειστο, θες να κανει οικονομια..αρα μηπως απλα αλλαξε ο τροπος λειτουργιας και εγινε πιο εξυπνος? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Τελικά αξίζει η μετάβαση σε Lollipop? Είναι μόνο αισθητικές οι αλλαγές ή υπάρχει και κάτι ουσίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 το λογικο παντως, το σωστο αν θες, ειναι να ανοιγει ανα συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα το wifi. Δεν το εχεις κλειστο, θες να κανει οικονομια..αρα μηπως απλα αλλαξε ο τροπος λειτουργιας και εγινε πιο εξυπνος? Ισως να αλλαξε δεν το ξερω. Αμα καποιος γνωριζει ας μας πει. Παντως νομιζω οτι κολαει που λεω γιατι δεν το κανει καθε μερα πχ Τελικά αξίζει η μετάβαση σε Lollipop? Είναι μόνο αισθητικές οι αλλαγές ή υπάρχει και κάτι ουσίας; Για μενα ναι και οχι. Σιγουρα δεν θα σε χαλασει αλλα ειναι λιγο πιο ενεργοβορα σε καταναλωση μπαταριας με την ιδια χρηση απο οτι η 4.4.2. Κατι το φοβερο για να βαλεις οπωσδηποτε lollipop δεν νομιζω οτι υπαρχει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Τελικά αξίζει η μετάβαση σε Lollipop? Είναι μόνο αισθητικές οι αλλαγές ή υπάρχει και κάτι ουσίας; εγω εχω κρατησει την τελευταια εκδοση της Kitkat και δουλευω lollipop μιας και εχει ακομα μελλον, δηλαδη δεν ειναι οτι πηραμε μια τελευταια εκδοση αλλα θα δουμε κιαλλες, οποτε περιμενω να δω πως θα βγει, αυτη που εχω τωρα, η 5.1 μελλοντικα..και αν δε με καλυπτει αφου τη συνηθισω, θα γυρισω πισω. Νομιζω οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας, εγω τη συνηθισα και δε με χαλαει. Δεν ξερω αν ειναι πιο ενεργοβορα γιατι το κινητο μου βγαζει με λιγη δυσκολια 2 ημερες πλεον, αλλα ειμαστε στη μεση του καλοκαιριου, με διαρκεια ημερας διπλασια..Την κιτκατ την ειχα οταν νυχτωνε στις 5-6, τωρα νυχτωνει σχεδον 10 και κοιμομαστε πιο αργα το βραδυ, η χρηση ειναι πιο εντονη και πιο πολλη ωρα μες τη μερα, χωρια οτι δουλευει πιο ψηλα η φωτεινοτητα. Οποτε θα δουλεψω lollipop μεχρι χριστουγεννα, και αν δεν καταφερω να φτασω στις 3 ημερες χρησης οπως εφτανα, ισως γυρισω πισω..Δεν ειναι ονειρο μου να βγαζω 3 ημερες, απλα η κιτκατ ηταν πολυ σταθερη, ενω εδω υπαρχει κατα καιρους μια ασταθεια στην ενεργειακη αποδοση. Τεσπα, το καλυτερο ειναι να τη δοκιμαζεις εσυ και να αποφασιζεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Η Lollipop ειναι κατι σαν τα Vista. Δεν προσφέρει τιποτα ουσιαστικό,ενώ αντιθετα χαλάει την πιο ομοιογένεια,σταθερότητα και ομαλότητα της 4.4.4. Ακόμα και η 5.1.1 που θα βγει απλά αυτο που κανει ειναι η διόρθωση των αδυναμιών της έκδοσης του android στα επίπεδα της 4.4.4. Τιποτα λιγότερο τιποτα περισσοτερο. Με την Μ αυστηρα θα δούμε την πραγματική εξέλιξη του android και τον πραγματικό και φυσικό διάδοχο της kit kat. Δουλεύοντας την 4.4.4 του m8 που δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο την 5.0.2 του z3 και την 5.1.1 του flex 2 αυτο το συμπέρασμα βγάζω. Επισης αρνητικό της Lollipop θα ελεγα ειναι η αστάθεια σε οτι εχει σχεςη να κανει με πλοήγηση στο Ίντερνετ με δίκτυα κινητής και οταν δίνεις Ίντερνετ σε αλλες συσκευές. Ανεξήγητης κολλήματα,κρέμασματα η και αδυναμία ειδικά οταν δίνεις Ίντερνετ μεσω wifi tethering που δεν τα εχω με την 4.4.4 ούτε στο ελαχιστο. Edited July 6, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Να παραθέσω λοιπόν και την δική μου εμπειρία. Έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος από το Sony Active που ήταν πραγματικά αδιάβροχο (με τα όποια προβλήματα μετά το νερό σε ηχεία και μικρόφωνο...) και το οποίο το είχα πάντα σαν δεύτερο για το windsurfing, αποφάσισα να πάω στο Ζ3c που θεωρητικά συνδύαζε ένα δυνατό smartphone και την αδιαβροχοποιήση που ήθελα. Τον Νοέμβριο το αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο και η πρώτη απογοήτευση ήταν ότι ενώ είχα ζητήσει unbranded μου έστειλαν ένα της T-Mobile από Γερμανία. Η αλήθεια είναι ότι το τηλέφωνο από την αρχή δεν μου έμοιαζε ποιοτικά ότι καλύτερο, ήμουν απογοητευμένος από τον ήχο του, τις επιδόσεις της κάμερας και γενικά την ποιότητα κατασκευής. Τέλος πάντων αφού είδα ότι δεν είχε τρόπο να το κρεμάσω με ασφάλεια γύρω από τον λαιμό όπως είχα το active, του αγόρασα μία θήκη αδιάβροχη για όταν έκανα το σπορ μου και έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ να τεστάρω την αδιαβροχοποίηση του. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως σε μία πισίνα που ήθελα να κουνηθώ στην παρέα με τα iphone το έβαλα στο νερό να τραβήξω φωτογραφίες. (εννοείται ότι καπάκια κλειστά και τσεκαρισμένα ότι ήταν σφραγισμένα). μετά από καμιά ώρα, το κουμπί της κάμερας έπαψε να δουλεύει, το κινητό άνοιγε και έκλεινε μόνο του, άρχισε να δονείται ακόμα και όταν το έκλεινα τελείως. Το αποτέλεσμα ήταν να το πάω στην ΑΡΒΑΤΟ και μέσα σε δύο μέρες μου το αντικατέστησαν (τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό και μπράβο για την άψογη εξυπηρέτηση) με ελληνικό πλέον το οποίο όμως έχει το γνωστό πρόβλημα με το καπάκι της sim να το βρίσκω ανοιχτό σε άσχετες φάσεις. Έσπρωξα τέρμα μέσα την πλαστική πινακίδα του ΙΜΕΙ, αλλά γιατριά δεν έχει που με κάνει να πιστεύω ότι είναι τα λαστιχάκια από το καπάκι, που εύχομαι με το καιρό ίσως να μαλακώσουν και να κάτσουν καλύτερα. Η ουσία είναι η SONY σαμποτάρει από μόνη της τα προϊόντα ανέκαθεν με το να δίνει έμφαση ίσως στις τεχνικές προδιαγραφές και στον σχεδιασμό ΑΛΛΑ να ξεχνάει το quality control. Εύχομαι να βελτιωθεί στο μέλλον γιατί είναι κρίμα στα χαρτιά τα τηλέφωνα να είναι σούπερ αλλά στην πράξη να έχουν αυτά τα μικρά αλλά ενοχλητικά προβλήματα, γιατί δεν γίνεται να αγοράζεις ένα τηλέφωνο που σου λέει μπορείς να το βάλεις σε πισίνα και μία ώρα μετά να μην δουλεύει.... Προσωπικά δεν το ξαναβάζω σε νερό χωρίς την θήκη μου και θα εξακολουθήσω να χρησιμοποιώ το Sony Ericsson Active για φωτογραφίες μέσα στο νερό που ήταν τέλειες και μάλιστα όχι μόνο σε πισίνα αλλά κυρίως στην θάλασσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Το αποτέλεσμα ήταν να το πάω στην ΑΡΒΑΤΟ και μέσα σε δύο μέρες μου το αντικατέστησαν (τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό και μπράβο για την άψογη εξυπηρέτηση) με ελληνικό πλέον το οποίο όμως έχει το γνωστό πρόβλημα με το καπάκι της sim να το βρίσκω ανοιχτό σε άσχετες φάσεις. Έσπρωξα τέρμα μέσα την πλαστική πινακίδα του ΙΜΕΙ, αλλά γιατριά δεν έχει που με κάνει να πιστεύω ότι είναι τα λαστιχάκια από το καπάκι, που εύχομαι με το καιρό ίσως να μαλακώσουν και να κάτσουν καλύτερα. . Η αποψη μου για την arvato ειναι οτι εχει ανεβασει το επιπεδο της σε σχεση με ποιο παλια. Στα τελευταια μοντελα της sony και ειδικα στα αδιαβροχα ειναι σχεδον στανταρ η επισκευη ή και αντικατασταση συσκευης. Για το θεμα με το καπακι του imei θα ελεγα να μιλησεις παλι μαζι τους και θα σου αλλαξουν στο καπακι το καπακι ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Να παραθέσω λοιπόν και την δική μου εμπειρία. Έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος από το Sony Active που ήταν πραγματικά αδιάβροχο (με τα όποια προβλήματα μετά το νερό σε ηχεία και μικρόφωνο...) και το οποίο το είχα πάντα σαν δεύτερο για το windsurfing, αποφάσισα να πάω στο Ζ3c που θεωρητικά συνδύαζε ένα δυνατό smartphone και την αδιαβροχοποιήση που ήθελα. Τον Νοέμβριο το αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο και η πρώτη απογοήτευση ήταν ότι ενώ είχα ζητήσει unbranded μου έστειλαν ένα της T-Mobile από Γερμανία. Η αλήθεια είναι ότι το τηλέφωνο από την αρχή δεν μου έμοιαζε ποιοτικά ότι καλύτερο, ήμουν απογοητευμένος από τον ήχο του, τις επιδόσεις της κάμερας και γενικά την ποιότητα κατασκευής. Τέλος πάντων αφού είδα ότι δεν είχε τρόπο να το κρεμάσω με ασφάλεια γύρω από τον λαιμό όπως είχα το active, του αγόρασα μία θήκη αδιάβροχη για όταν έκανα το σπορ μου και έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ να τεστάρω την αδιαβροχοποίηση του. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως σε μία πισίνα που ήθελα να κουνηθώ στην παρέα με τα iphone το έβαλα στο νερό να τραβήξω φωτογραφίες. (εννοείται ότι καπάκια κλειστά και τσεκαρισμένα ότι ήταν σφραγισμένα). μετά από καμιά ώρα, το κουμπί της κάμερας έπαψε να δουλεύει, το κινητό άνοιγε και έκλεινε μόνο του, άρχισε να δονείται ακόμα και όταν το έκλεινα τελείως. Φιλε μου, νομιζω οτι εισαι λιγο λαθος στην κριτικη σου. λες οτι 1η απογοητευση ειναι που ηρθε branded. τι σχεση εχει αυτο? ειναι σα να μας λες οτι ζητησες μαυρο και σου εστειλα κοκκινο, φταιει το κινητο?? 2ον συσχετιζεις ενα premium κινητο με ενα καθαρα αθλητικο. Το Ζ3c δεν μπορει να συγκριθει με το active, καθως η αδιαβροχοποιηση του ειναι διακριτικη και φυσικα προσπαθουν να κρατησουν μια ελκυστικη εμφανιση ωστε να εχεις ενα ομορφο κινητο, ναυαρχιδα, και με χαρακτηριστικα μοναδικα οπως η αδιαβροχοποιηση.. το οτι δεν ειναι μεταλλο ειναι ισως μειον, αλλα αν σκεφτουμε οτι οι αλλοι στα μινι τους δινουν ακομα 1gb ram τοτε ειναι το τελευταιο που με απασχολει, εξαλλου το πλαστικο που εχει δεν ειναι φτηνιαρικο,δεν δειχνει φτηνιαρικο οπως στα samsung, και εαν θες μεταλλο παιρνεις Ζ1c ή το μεγαλο Ζ3... Μην ειμαστε λοιπον τοσο αυστηροι. Με το ιδιο σκεπτικο ενα iphone δεν εχει ανοιχτο ΒΤ, δεν εχει Sd, αλλα για αυτα εχουμε δικαιολογιες.. το active λοιπον ειχε προδιαγραφες για πιο σκληρη χρηση αλλα ηταν πιο ασχημο. Επισης δε λεει πουθενα οτι επιτρεπεται να το βαλεις στο θαλασσινο νερο, ειναι για γλυκο μονο και με ξεπλυμα αν το βαλεις σε πισινα με χλωριο.. Οσο για το quality control, το κοστος για μια εταιρεια να το παει απο το 99% στο 100% ειναι τοσο μεγαλο που δε συμφερει, προτιμαει να στο αντικαθιστα στο σερβις. Αποψη μου ειναι οτι το βουτας στο νερο με το που το παρεις, και αν χαλασει το στελνεις DOA, αλλιως ξερεις οτι ειναι οκ και νιωθεις ασφαλης να κανεις το κομματι σου στα αι φον ,οπως εχω κανει εγω απειρες φορες.. Γενικα το κινητο θεωρω οτι ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει σαν συνολο. Μονο η καμερα του θελει βελτιωση στις βραδινες, μικρο το κακο για μενα, ειδικα αν ξερεις να παιζεις στο Μ,χωρις να κανεις 50 ωρες να βγαλεις μια φωτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Μετά απ 4 μήνες ανακάλυψα ότι στο νυχτερινό σκηνικό(scene) κατεβάζει το shutter στο 1 sec με 250 iso...τί μαθαίνει κανείς. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Τελικά αξίζει η μετάβαση σε Lollipop? Είναι μόνο αισθητικές οι αλλαγές ή υπάρχει και κάτι ουσίας; Εγώ το αγόρασα με ΚΚ και το πήγα σε Lollipop μετά από κανένα μήνα, δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην αναβαθμίσεις.... εκτός ίσως του οτι δεν έχει βρεθεί λύση έυκολου ρουτ. Το μόνο που πραγματικά μου τη σπάει είναι οι σιωπηλές ενημερώσεις των υπηρεσιών google (το καταλαβαίνεις αν κάνεις restart και βλέπεις το γνωστό πλέον android is upgrading) και η αυτόματη ενεργοποίηση εφαρμογών (κυρίως της SONY) που έχεις απενεργοποιήσει.... αυτό το ρημάδι το lifeblog π.χ. έχει ενεργοποιηθεί από μόνο του τουλάχιστον 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts