tegeatis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Έχει βάλει κανένας το tempered glass της Devilcase; Τι λέει σε σχέση με Ultimate Shield και Nillkin σε αντοχή και δακτυλιές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι και εγώ να γίνω κάτοχος της εν λόγω συσκευής αλλά θέλω να ρωτήσω , από φωτεινότητα πως πάει σε εξωτερικό χώρο; επίσης η μπαταρία πόσο σας κρατάει;και τελευταίο ποιο μοντέλο είναι το ευρωπαικό; γιατί θα το πάρω από εξωτερικό και θέλω η εγγύηση να ισχύει και Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι και εγώ να γίνω κάτοχος της εν λόγω συσκευής αλλά θέλω να ρωτήσω , από φωτεινότητα πως πάει σε εξωτερικό χώρο; επίσης η μπαταρία πόσο σας κρατάει;και τελευταίο ποιο μοντέλο είναι το ευρωπαικό; γιατί θα το πάρω από εξωτερικό και θέλω η εγγύηση να ισχύει και Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Η φωτεινοτητα νομιζω οτι ειναι πολυ καλη στον ηλιο..εγω δηλαδη βλεπω σε οποιεσδηποτε συνθηκες πολυ καλα. Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι τελειως υποκειμενικο, αλλα ειναι το μονο που δεν πρεπει να ανησυχεις, δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλες συσκευες που θα εφταναν την αυτονομια του. Πχ αν εχεις iphone θα δεις και τριπλασια αυτονομια, αναλογως το μοντελο κτλ. Αλλα η συγκριση για μενα εχει σημασια απο το ιδιο που ειχε μια συσκευη πριν και της κανει ιδια χρηση της νεας..που και παλι, τωρα καλοκαιρι ειναι αλλιως..Εγω πχ βλεπω μιση μερα λιγοτερη απο την 25η μαρτιου και μετα που αλλαξε η ωρα και αρχισε να μεγαλωνει η μερα..Αντι για 3 ευκολα ειμαι στις 2 ευκολα. 1 ημερα για να βγαλει πρεπει νασαι με το κινητο στο χερι πανω απο 6-7 ωρες.μονο να του πιεις το αιμα δηλαδη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι και εγώ να γίνω κάτοχος της εν λόγω συσκευής αλλά θέλω να ρωτήσω , από φωτεινότητα πως πάει σε εξωτερικό χώρο; επίσης η μπαταρία πόσο σας κρατάει;και τελευταίο ποιο μοντέλο είναι το ευρωπαικό; γιατί θα το πάρω από εξωτερικό και θέλω η εγγύηση να ισχύει και Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. D5803 ειναι για Ευρώπη. Μην πάρεις τιποτα αλλο διοτι εγγύηση το ξεχνάς οπως πήρες στο μεγαλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_shelter Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Έχει βάλει κανένας το tempered glass της Devilcase; Τι λέει σε σχέση με Ultimate Shield και Nillkin σε αντοχή και δακτυλιές;; Πριν λίγο μου έπεσε το κινητό σε ξύλινο τραπέζι και το τζαμάκι της ultimate shield έγινε κομμάτια. η οθόνη ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. να προτιμήσω/δοκιμάσω Nillkin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πριν λίγο μου έπεσε το κινητό σε ξύλινο τραπέζι και το τζαμάκι της ultimate shield έγινε κομμάτια. η οθόνη ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. να προτιμήσω/δοκιμάσω Nillkin; Εννοειται...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 εγω θα το παρω σε λευκο το xperia z3 c βρηκα και την θηκη http://warp.gr/thikes/thikes-sony/nillkin-flip-sparkle-series-sony-xperia-z3-compact-white.html και η δευτερη αυτη http://www.amazon.in/Xperia-Compact-Rock-Delight-Leather/dp/B00OFOEK6M παντα για λευκο Ζ3C γιατι ηδη εχω το Ζ σε μαυρο ποτε παμε για λευκο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...γυαλι για πισω που βρεισκουμε; καμια προταση; καποια προταση για πολυ λεπτη θηκη; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πριν λίγο μου έπεσε το κινητό σε ξύλινο τραπέζι και το τζαμάκι της ultimate shield έγινε κομμάτια. η οθόνη ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. να προτιμήσω/δοκιμάσω Nillkin; Δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά και εδώ και στο xda διαβάζω συνέχεια για ηλίθιες αστοχίες της ultimate shield. Έχω την εντύπωση ότι είναι σκέτο γυαλί και μας κοροϊδεύει. Από την άλλη για την Nillkin έχω διαβάσει ότι χάνει αμέσως το oleophobic coating και γίνεται χειρότερο και από ζελατίνα. Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα Brando και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του (20€), έχει αντέξει απροβλημάτιστα, πρόσκρουση σε καλοριφέρ, αλλά στο Z3 compact μου έστειλαν ένα πανάσχημο γυαλί που λείπει ολόκληρη η πάνω αριστερή γωνία και με τεράστιες τραπεζοείδής εγκοπές για τα ηχεία, ενώ στο σιτε έχουν μια εντελώς διαφορετική φωτογραφία και τους έβρισα, οπότε ψάχνω εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά και εδώ και στο xda διαβάζω συνέχεια για ηλίθιες αστοχίες της ultimate shield. Έχω την εντύπωση ότι είναι σκέτο γυαλί και μας κοροϊδεύει. Από την άλλη για την Nillkin έχω διαβάσει ότι χάνει αμέσως το oleophobic coating και γίνεται χειρότερο και από ζελατίνα. Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα Brando και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του (20€), έχει αντέξει απροβλημάτιστα, πρόσκρουση σε καλοριφέρ, αλλά στο Z3 compact μου έστειλαν ένα πανάσχημο γυαλί που λείπει ολόκληρη η πάνω αριστερή γωνία και με τεράστιες τραπεζοείδής εγκοπές για τα ηχεία, ενώ στο σιτε έχουν μια εντελώς διαφορετική φωτογραφία και τους έβρισα, οπότε ψάχνω εναλλακτική. εμενα παντως το ultimate μου βγηκε καλυτερο απο το nillikin στο Ζ3c.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το play services παρουσιάζει τρελή κατανάλωση τελευταία. Προτείνετε κάτι?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 εμενα παντως το ultimate μου βγηκε καλυτερο απο το nillikin στο Ζ3c.. Και εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο το ultimate. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγω έχω το nillkin και ειναι τέλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Το τελευταιο Ελληνικο firmware με τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα,που το βρισκουμε για το φλασαρω μεσω flashtool??Ευχαριστω Edited June 3, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγω έχω το nillkin και ειναι τέλειο Φαντάζομαι δεν σου κάνει τίποτα ιριδισμούς. Επηρεάζει την ορατότητα κάτω από το φως του ήλιου? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το τελευταιο Ελληνικο firmware με τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα,που το βρισκουμε για το φλασαρω μεσω flashtool??Ευχαριστω Κανεις??:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το play services παρουσιάζει τρελή κατανάλωση τελευταία. Προτείνετε κάτι?? Δηλαδη ? Εμενα πχ ειναι στο 7% Καποιο restart ισως Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το τελευταιο Ελληνικο firmware με τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα,που το βρισκουμε για το φλασαρω μεσω flashtool??Ευχαριστω δεν γνωριζω αν το τελευταιο firmware εχει αυτο με τους 160 χαρακτηρες μιας και εγω εχω το .28 αλλα οι χαρακτηρες παραμενουν το ιδιο οπως πριν. μπορεις να κατεβασεις ΟΠΟΙΟ θες και ΟΠΟΙΑΣ χωρας θες απο εδω: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/pc-xperifirm-xperia-firmware-downloader-t2834142 Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 δεν γνωριζω αν το τελευταιο firmware εχει αυτο με τους 160 χαρακτηρες μιας και εγω εχω το .28 αλλα οι χαρακτηρες παραμενουν το ιδιο οπως πριν. μπορεις να κατεβασεις ΟΠΟΙΟ θες και ΟΠΟΙΑΣ χωρας θες απο εδω: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/pc-xperifirm-xperia-firmware-downloader-t2834142 Ευχαριστω φιλε μου.Και το περναω κανονικα με flashtool,ετσι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ευχαριστω φιλε μου.Και το περναω κανονικα με flashtool,ετσι?? Με flashtool βέβαια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δηλαδη ? Εμενα πχ ειναι στο 7% Καποιο restart ισως Απο restart ημουν. Τελικα σταματησα την αυτοματη αναβαθμιση των εφαρμογων και σταματησε να ρουφαει μπαταρια. Ειχε φτασει να ειναι στο 21%!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Φαντάζομαι δεν σου κάνει τίποτα ιριδισμούς. Επηρεάζει την ορατότητα κάτω από το φως του ήλιου? Τίποτα δε παρουσιάζει και με την φωτεινότητα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τίποτα δε παρουσιάζει και με την φωτεινότητα ολα οκ Thx! Θα το εχω υποψη μου, αν και δεν ψηνομαι για γυαλι, επειδη δεν θα ακουει καλα το duble tap... Θα το σκεφτω παντως.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Thx! Θα το εχω υποψη μου, αν και δεν ψηνομαι για γυαλι, επειδη δεν θα ακουει καλα το duble tap... Θα το σκεφτω παντως.. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παίζει τέλεια, αλλά μην το πληρώσεις και 1-2€... Ότι πληρώνεις παίρνεις. Στο Ζ1 compact έχω γυαλί που καλύπτει κάμερα και αισθητήρες και πάλι δεν έχω καταλάβει καμία μα καμία διαφορά!!! Δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ γυαλί, αλλά βάλτο και θα νιώθεις ότι πήρες καινούριο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παίζει τέλεια, αλλά μην το πληρώσεις και 1-2€... Ότι πληρώνεις παίρνεις. Στο Ζ1 compact έχω γυαλί που καλύπτει κάμερα και αισθητήρες και πάλι δεν έχω καταλάβει καμία μα καμία διαφορά!!! Δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ γυαλί, αλλά βάλτο και θα νιώθεις ότι πήρες καινούριο κινητό. Ναι, βέβαια έχω χρησιμοποιήσει. Είχα και στο iphone, έχω και στο Ipad. Απλά, στο συγκεκριμένο θέμα διάβασα ότι η ευαισθησία του διπλού χτυπήματος μειώνεται με το γυαλί. Στο μεταξύ, του έχω βάλει μια matt ζελατίνα που το κάνει πολύ όμορφο (ξέρεις, total black η πρόσοψη) και λυπάμαι να την πετάξω.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts