joe-4 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Παιδια οσοι εχετε Lollipop πειτε μου κατι . Στη χρηση μπαταριας οταν το συνδεεις για φορτιση σου βγαζει απομενουν Υ ωρες για φορτιση . Εμενα με 38% μπαταρια μου λεει θελει ακομα 7 ωρες για πληρη φορτιση . Τι παιζει ? Το χετε παρατηρησει ? Λεει απλα οτι να ναι ? Μου φαινεται σαν να φορτιζει πιο αργα παντως με καλωδιο usb και μαγνητικο που το χω δοκιμασει μεχρι τωρα . http://forums.androidcentral.com/sony-xperia-z3-compact/457658-z3c-charging-via-side-magnetic-connector-very-slow-why.html Καλύτερα να πάρεις το γνήσιο DK-48 να ξεμπερδεύεις. Εγώ σε 2,5-3 ώρες το φορτίζω πλήρως εκεί. Εχω δει πολλά παράπονα με τους φθηνούς. Edited May 29, 2015 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 http://forums.androidcentral.com/sony-xperia-z3-compact/457658-z3c-charging-via-side-magnetic-connector-very-slow-why.html Καλύτερα να πάρεις το γνήσιο DK-48 να ξεμπερδεύεις. Εγώ σε 2,5-3 ώρες το φορτίζω πλήρως εκεί. Εχω δει πολλά παράπονα με τους φθηνούς. Τόσο περίπου μου κάνει και εμένα με το καλώδιο που αγόρασα. Το θέμα είναι ότι είναι αρκετός χρόνος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Τόσο περίπου μου κάνει και εμένα με το καλώδιο που αγόρασα. Το θέμα είναι ότι είναι αρκετός χρόνος. Πάντως 7 ωρες φόρτιση μήνυμα εμένα δεν έβγαλε ποτε. Υπάρχει ομως και ο ταχυφοριστης EP881 αμα θέλεις πιο γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Πάντως 7 ωρες φόρτιση μήνυμα εμένα δεν έβγαλε ποτε. Υπάρχει ομως και ο ταχυφοριστης EP881 αμα θέλεις πιο γρήγορη φόρτιση. Ουτε εμενα μου εβγαλε ποτε τετοιο μηνυμα. Edit: Βλεπω οτι αν πιεσω την οθονη στο κεντρο της και λιγο πιο πανω, κανει ενα κλικ. Απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι πολυ διαδεδομενο. Edited May 29, 2015 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Πείτε μου πως απενεργοποιώ τον ενοχλητικό music player να μη ξεκινάει όποτε συνδέω ακουστικά... Επίσης, προσπαθώ να αλλάξω ξανά φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος και δε μπορώ, κολλάει στο άλμπουμ. Ενώ επιλέγω αυτή που θέλω μόλις πάω να πατήσω το ν (οκ) δε γίνεται τίποτα... (έχω Nova launcher) Edited May 31, 2015 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Πείτε μου πως απενεργοποιώ τον ενοχλητικό music player να μη ξεκινάει όποτε συνδέω ακουστικά... Επίσης, προσπαθώ να αλλάξω ξανά φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος και δε μπορώ, κολλάει στο άλμπουμ. Ενώ επιλέγω αυτή που θέλω μόλις πάω να πατήσω το ν (οκ) δε γίνεται τίποτα... (έχω Nova launcher) Απο το Smart Connect απενεργοποιησε το "Μουσικη εν Κινήσει". Για το δευτερο δεν ξερω γιατι δεν εχω Nova launcher. Edited May 31, 2015 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ουτε εμενα μου εβγαλε ποτε τετοιο μηνυμα. Edit: Βλεπω οτι αν πιεσω την οθονη στο κεντρο της και λιγο πιο πανω, κανει ενα κλικ. Απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι πολυ διαδεδομενο. Κι εμένα και τα 2 κανουν το κλικ. Έτσι θα είναι η κατασκευή του, δε νομιζω πως υπάρχει λόγος ανησυχιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Απο το Smart Connect απενεργοποιησε το "Μουσικη εν Κινήσει". Για το δευτερο δεν ξερω γιατι δεν εχω Nova launcher. Ευχαριστώ φίλε μου. Δε πρέπει να παίζει ρόλο ο launcher μιας και τον απενεργοποιησα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Κι εμένα και τα 2 κανουν το κλικ. Έτσι θα είναι η κατασκευή του, δε νομιζω πως υπάρχει λόγος ανησυχιας... Οχι, δεν ανησυχω γιατι βλεπω οτι ειναι εντελως κοινο. Παντως, δεν το κανει παντα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Είμαι root κανονικά αλλά δε μπορώ να εγκαταστήσω adaway ξέρετε κάποια λύση? Το έχει άλλος το πρόβλημα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Έχει βρει/βάλει κανείς καμία βάση για το ποδήλατο ? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια καλημερα!θα ηθελα να ρωτησω παρατηρησα εδω και 2 μερες οτι οταν παιρνω τηλ το κινητο μου μαυριζει κατα την διαρκεια της κλησης και δεν μπορω να κανω τπτ ουτε να το κλεισω ππυ λεμε ενω δουλευει εκειννη την ωρα η ομιλια και μιλαω κανονικα και οταν τελειωση η κληση ξαναρχιζει να ανοιγει η οθονη και να ειναι νορμαλ.ειναι καποια ρυθμιση που εχω πειραξει αθελα μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το xperia z3 compact από μαγαζί του skroutz και πρόσεξα πως η συσκευασία που μου ήρθε είχε πάνω από τα γνήσια αυτοκόλλητα της sony δικά τους στρόγγυλα απλά αυτοκολλητα και πως από κάτω τα γνήσια ήταν κομμένα. άνοιξα το κουτάκι και η συσκευή ήταν κανονικά με τις ζελατίνες της στο σακουλάκι όμως δεν προχώρησα και είπα στο κατάστημα πως θα επιστρέψω την συσκευτή καθώς τους είχα προειδοποιήσει εξ αρχής πως θέλω η συσκευασία να είναι απείραχτη. Αυτοί μου είπαν πως βαζουν απο επάνω δικά τους γιατι καμιά φορά τα γνήσια ξεκολλάνε εύκολα και τέτοια. Θα ήθελα να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες στο ξεσφράγισμα. Είναι έτσι όντως? Να την κρατήσω ή να την στείλω? Ευχαριστώ!! Περιμένω άμεσα τα μηνύματά σας για να μπορέσω να δω πώς θα το χειριστώ. Edited June 1, 2015 by cuculos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το xperia z3 compact από μαγαζί του skroutz και πρόσεξα πως η συσκευασία που μου ήρθε είχε πάνω από τα γνήσια αυτοκόλλητα της sony δικά τους στρόγγυλα απλά αυτοκολλητα και πως από κάτω τα γνήσια ήταν κομμένα. άνοιξα το κουτάκι και η συσκευή ήταν κανονικά με τις ζελατίνες της στο σακουλάκι όμως δεν προχώρησα και είπα στο κατάστημα πως θα επιστρέψω την συσκευτή καθώς τους είχα προειδοποιήσει εξ αρχής πως θέλω η συσκευασία να είναι απείραχτη. Αυτοί μου είπαν πως βαζουν απο επάνω δικά τους γιατι καμιά φορά τα γνήσια ξεκολλάνε εύκολα και τέτοια. Θα ήθελα να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες στο ξεσφράγισμα. Είναι έτσι όντως? Να την κρατήσω ή να την στείλω? Ευχαριστώ!! Περιμένω άμεσα τα μηνύματά σας για να μπορέσω να δω πώς θα το χειριστώ. απο ποιο μαγαζι? το φορουμ αυτο το νοημα εχει, πες μαγαζι να δουμε αν και τι εμπειριες εχουμε απο το συγκεκριμενο. Οσο για τα αυτοκολλητα της σονυ,οντως αν ξεκολλησουν λιγο μετα δεν κολλανε, και το εζησα γιατι εχω παρει 3 συσκευες και επειδη τη μια την πηρα δωρο, ανοιξα μια φορα να το σεταρω και να το στησω για να το δωσω ετοιμο και δεν ξανακολλησαν..Οποτε ισως να εχουν δικιο,αλλα γιατι να κοψουν τα σονυ? αυτο μου κανει εντυπωση..μηπως ηταν απλα επιστροφη απο αυτες που προβλεπει ο νομος πλεον? και μπορεις να επιστρεψεις συσκευη σε 15 ημερες μεσα? γιατι πλεον παιζουν τετοια, τι θα τις κανουν αυτες τις συσκευες? μαγαζια ειναι,δεν ειναι φιλανθρωπικα κεντρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια καλημερα!θα ηθελα να ρωτησω παρατηρησα εδω και 2 μερες οτι οταν παιρνω τηλ το κινητο μου μαυριζει κατα την διαρκεια της κλησης και δεν μπορω να κανω τπτ ουτε να το κλεισω ππυ λεμε ενω δουλευει εκειννη την ωρα η ομιλια και μιλαω κανονικα και οταν τελειωση η κληση ξαναρχιζει να ανοιγει η οθονη και να ειναι νορμαλ.ειναι καποια ρυθμιση που εχω πειραξει αθελα μου?? Λογικά κάτι επηρεάζει τον αισθητήρα που υπάρχει για να κλείνει την οθόνη όταν το βάζεις στο αυτί, έχεις κάποιο screen protector ή κάτι άλλο πάνω στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Υπάρχει κανείς με Cosmote branded που να έχει πάει στην 28 version? το πήρα πίσω από το service και δε με αφήνει από flashtool πλέον να περάσω άλλο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 απο ποιο μαγαζι? το φορουμ αυτο το νοημα εχει, πες μαγαζι να δουμε αν και τι εμπειριες εχουμε απο το συγκεκριμενο. Οσο για τα αυτοκολλητα της σονυ,οντως αν ξεκολλησουν λιγο μετα δεν κολλανε, και το εζησα γιατι εχω παρει 3 συσκευες και επειδη τη μια την πηρα δωρο, ανοιξα μια φορα να το σεταρω και να το στησω για να το δωσω ετοιμο και δεν ξανακολλησαν..Οποτε ισως να εχουν δικιο,αλλα γιατι να κοψουν τα σονυ? αυτο μου κανει εντυπωση..μηπως ηταν απλα επιστροφη απο αυτες που προβλεπει ο νομος πλεον? και μπορεις να επιστρεψεις συσκευη σε 15 ημερες μεσα? γιατι πλεον παιζουν τετοια, τι θα τις κανουν αυτες τις συσκευες? μαγαζια ειναι,δεν ειναι φιλανθρωπικα κεντρα. καλησπέρα! τα sony αυτοκολλητά ήταν κομμένα και απο πάνω είχαν βάλει ίδιου μεγέθους στρόγγυλα αυτοκόλλητα για να ξανακλείσει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η συσκευή μέσα ήταν κανονικά μέσα στην ζελατίνα της και δεν την πείραξα. sevenspot λέγεται το μαγαζί...μόλις μίλησα μαζί τους μου είπαν πως αν θέλω να την γυρίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Λέω να την γυρίσω και να την αγοράσω από sony hellas στα 399. Δηλαδή 40 ευρώ πάνω.... Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος να βοηθήσει να πάρω την απόφασή μου. Αλλιώς μέχρι αύριο θα την έχω αποστείλει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 καλησπέρα! τα sony αυτοκολλητά ήταν κομμένα και απο πάνω είχαν βάλει ίδιου μεγέθους στρόγγυλα αυτοκόλλητα για να ξανακλείσει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η συσκευή μέσα ήταν κανονικά μέσα στην ζελατίνα της και δεν την πείραξα. sevenspot λέγεται το μαγαζί...μόλις μίλησα μαζί τους μου είπαν πως αν θέλω να την γυρίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Λέω να την γυρίσω και να την αγοράσω από sony hellas στα 399. Δηλαδή 40 ευρώ πάνω.... Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος να βοηθήσει να πάρω την απόφασή μου. Αλλιώς μέχρι αύριο θα την έχω αποστείλει πίσω. Έχω πάρει Ζ1 από αυτούς και ήταν πολύ εξυπηρετικοι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από επιστροφή. Αν δεν έχει κανένα σημάδι, ψαχτο προσεκτικά, θεωρώ ότι δεν έχεις πρόβλημα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 http://forums.androidcentral.com/sony-xperia-z3-compact/457658-z3c-charging-via-side-magnetic-connector-very-slow-why.html Καλύτερα να πάρεις το γνήσιο DK-48 να ξεμπερδεύεις. Εγώ σε 2,5-3 ώρες το φορτίζω πλήρως εκεί. Εχω δει πολλά παράπονα με τους φθηνούς. Λοιπον... προφανως και ειναι λαθος εκτιμηση ο χρονος που βγαζει , γιατι κανει λιγοτερο. Σημερα παραδειγμα μου εβγαλε απο την αρχη με 8% πληρης φορτιση σε 4 ωρες. Παντως διαπιστωνω οτι εχει αυξηθει λιγο ο χρονος φορτισης με την Lollipop και νομιζω πως δεν ειναι ιδεα μου. ----- Κατι αλλο που παρατηρησα. Οταν πατας το τετραγωνο που βγαζεις τις καρτελες με εφαρμογες κλπ που τρεχουν 1) Βγαζει ψηλα μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η προσθηκη του γραφικου στοιχειου" . ΤΙ παιζει ? 2)Μετα απο επανεκκινηση/απενεργοποιηση του κινητου, εχει οτι ετρεχε και πριν . Δεν τις κλεινει ? Γιατι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Έχει βρει/βάλει κανείς καμία βάση για το ποδήλατο ? Εγώ έχω πάρει αυτή http://m.ebay.com/itm/301424092362?nav=SEARCH το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι όταν βάζεις το λαστιχακι για να το κρατάει καλύτερα πέφτει ακριβώς πάνω στα volume buttons κ μπορεί να πατιουντε..τη χρησιμοποιώ μόνο για βίντεο.. Αλλιώς στο Jersey ή στο τσαντάκι που έχει θήκη για κινητό (σαν αυτό http://m.ebay.com/itm/181698096622?nav=SEARCH) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Γεια σας... θα ηθελα να αγορασω την εν λογω συσκευη αλλα με προβληματιζει το οτι εχει γυαλι μπρος πισω....σε περιπτωση πτωσης δηλαδη παει το γυαλι; δεν θα ηθελα να το βαλω σε θηκη. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Γεια σας... θα ηθελα να αγορασω την εν λογω συσκευη αλλα με προβληματιζει το οτι εχει γυαλι μπρος πισω....σε περιπτωση πτωσης δηλαδη παει το γυαλι; δεν θα ηθελα να το βαλω σε θηκη.Δεν έχεις κι άδικο, η αίσθηση που αφήνει στο χέρι σκέτη η συσκευή είναι μοναδική, όμως απ' ότι έχω κι' εγώ ακούσει υπάρχει το ενδεχόμενο σπασίματος γι' αυτό μην το διακινδυνεύεις, θα βρεις σίγουρα θήκες που ίσα που φαίνονται εντελώς διαφανείς και λειτουργικές, αν πάλι θες σώνει και καλά να το έχεις γυμνό βάλε τουλάχιστον ένα λουράκι και πέρνα το στον καρπό σου όταν το χρησιμοποιείς. Και μην ξεχάσεις τζαμάκι στην οθόνη αντί για πλαστική μεμβράνη. Edited June 2, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 tampered glass μπρος πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Γεια σας... θα ηθελα να αγορασω την εν λογω συσκευη αλλα με προβληματιζει το οτι εχει γυαλι μπρος πισω....σε περιπτωση πτωσης δηλαδη παει το γυαλι; δεν θα ηθελα να το βαλω σε θηκη. Εγώ το έχω σε θήκες - πορτοφόλι ή κάλτσα κτλ,γενικά να μπαίνει μέσα όσο δεν το χρησιμοποιώ και να το βγάζω όταν μόνο το χρειάζομαι. Έτσι, δεν έχω το άγχος να πέσει γιατί δε θα πάθει τίποτα ενώ γλυτώνεις τα μικρό χτυπήματα και γδαρσιματα από απροσεξια που γίνονται καθημερινά. Προσωπικά το έβαλα και σε θήκη που είναι πολύ λεπτή να βγάλει το καλοκαίρι ακόμα πιο άνετα γιατί παραλίες κτλ δε με ψήνει να φθαρει, ασχέτως αν το προσέχω πολύ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το πίσω ειδικά γυαλί γρατζουνιεται πολύ εύκολα. Άλλα με μια ζελατινα ή γυαλί δεν παθαίνει τπτ. Όσο για την αίσθηση στο χέρι όντως μοναδική. Τέτοιες τρομερή στιβαρότητα. Εγώ το έδωσα για το g3 μόνο κ μόνο για αλλαγή άλλα την αίσθηση του κομπακτ δεν έχει καμμία σχέση. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts