Tek_Killa Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν ξέρω για τις αγγελίες γιατί δεν τις βλέπω. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως πούλησα το g3 που είχα ως κύριο κινητό και πήρα δεύτερο z3c σε άλλο χρώμα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του και από την ποιότητα του. Το μέγεθος του είναι ιδανικό. Η οθόνη του πολύ καλή με αποδεκτή ανάλυση για ανθρώπους χωρίς "πιξελοανασφάλειες", η φωτογραφική του μια χαρά για average χρήση, η μπαταρία του σούπερ και η ταχύτητα του απίθανη. Το πορτάκι στη usb μου τη σπάει λίγο αλλά πήρα καλώδιο για μαγνητική φόρτιση και έτσι έγιναν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Η πρώτη συσκευη που πήρα, είχε στη συσκευασία ως μοναδικό αξεσουάρ φιλμάκι μόνο για την οθόνη, ενώ η δεύτερη (από άλλο μαγαζί και μήνες μετά η αγορά) είχε μέσα στη συσκευασία φιλμάκια μπρος - πίσω και καλώδιο μετατροπέα micro usb σε θηλυκό usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipos22gr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ξέρουμε κάτι για αυτό? http://forum.xda-developers.com/z3-compact/help/video-pressing-screen-spot-makes-t2918289 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία χρήσης με γάντια; Κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη την αφή.Και αυτό που λέει ο φίλος κάνει δουλειά, αλλά και το κλείδωμα με μοτίβο που έβαλα είναι αποτελεσματικό, μόνο που είναι λίγο σπαστικό να θέλεις δυο κινήσεις για να βρεθείς στην αρχική οθόνη σου κάθε φορά.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά έχω ψάξει τα πάντα ( νομίζω) έβαλα αλλά πληκτρολόγια, έφτιαξα γραμματοσειρά, ότι ρύθμιση έβρισκα την πείραζα αλλά να καταφέρω να στείλω στα ελληνικά μήνυμα 160 χαρακτήρων δεν τα κατάφερα. Στην αρχή μου γράφει έτσι και μετά μου το γυρνά στους 70 . Τι δεν κάνω καλά? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά έχω ψάξει τα πάντα ( νομίζω) έβαλα αλλά πληκτρολόγια, έφτιαξα γραμματοσειρά, ότι ρύθμιση έβρισκα την πείραζα αλλά να καταφέρω να στείλω στα ελληνικά μήνυμα 160 χαρακτήρων δεν τα κατάφερα. Στην αρχή μου γράφει έτσι και μετά μου το γυρνά στους 70 . Τι δεν κάνω καλά? Απλά δεν υποστηρίζει το κινητό σου 160. Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει υποστήριξη ή εξοικονόμηση κόστους όπως το λέει ? Αν όχι, θα πρέπει να αλλάξεις ρομ ή εφαρμογή μηνυμάτων Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Απλά δεν υποστηρίζει το κινητό σου 160. Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει υποστήριξη ή εξοικονόμηση κόστους όπως το λέει ? Αν όχι, θα πρέπει να αλλάξεις ρομ ή εφαρμογή μηνυμάτων Ευχαριστώ... Τώρα ρομ δεν το βλέπω να αλλάξω αλλά της εφαρμογές θα της δω. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστώ... Τώρα ρομ δεν το βλέπω να αλλάξω αλλά της εφαρμογές θα της δω. Βάλε chomp SMS ή textra. Εγώ έχω το πρώτο και είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστώ... Τώρα ρομ δεν το βλέπω να αλλάξω αλλά της εφαρμογές θα της δω. βαλε το handcent sms, ειναι ο,τι καλυτερο..Ειναι διπλη εφαρμογη, δηλαδη κατεβαζεις την βασικη εφαρμογη, και το πακετο ελληνικων, θα το βρεις με το αναλογο ψαξιμο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 βαλε το handcent sms, ειναι ο,τι καλυτερο..Ειναι διπλη εφαρμογη, δηλαδη κατεβαζεις την βασικη εφαρμογη, και το πακετο ελληνικων, θα το βρεις με το αναλογο ψαξιμο. Απλα ειναι λιγο ασχημη και θα εχει διαφημιστικα spam και στην εφαρμογη των sms. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Απλα ειναι λιγο ασχημη και θα εχει διαφημιστικα spam και στην εφαρμογη των sms. :p Και το chomp έχει διαφημίσεις. Για αυτούς τιυς λόγους αγαπάμε root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Και το chomp έχει διαφημίσεις. Για αυτούς τιυς λόγους αγαπάμε root. Άσε με.... δεν μπορώ να μπλέκω πάλι με τέτοια!!!! είμαι μεγάλος άνθρωπος!! :p:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Άσε με.... δεν μπορώ να μπλέκω πάλι με τέτοια!!!! είμαι μεγάλος άνθρωπος!! :p:lol: Tι να πω και εγώ που είμαι μεγάλος άνθρωπος και έχω και Samsung. :p Edited May 26, 2015 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Και το chomp έχει διαφημίσεις. Για αυτούς τιυς λόγους αγαπάμε root. Εγώ χωρίς root δεν έχω καμία διαφήμιση στο chomp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγώ χωρίς root δεν έχω καμία διαφήμιση στο chomp Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, καμία εφαρμογή δεν εμφανίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, καμία εφαρμογή δεν εμφανίζει... Συνδεδεμένος κανονικά. Δεν ξέρω αν είχα πληρώσει όμως πιο παλιά και δεν το θυμάμαι τώρα. Έχει τέτοια επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Απλα ειναι λιγο ασχημη και θα εχει διαφημιστικα spam και στην εφαρμογη των sms. :p Δεν εχει παντα θα έλεγα κυρίως άμα πατήσει ρυθμίσεις εκεί βγαίνουν κάτω. Οταν ειναι να γράψεις η διαβάσεις μήνυμα δεν εμφανίζει. Το καλύτερο θα ειναι να δίνουν επιλογή για paid εκδοςη χωρις εςτω μια διαφήμιση,οπως γίνεται σε άλλες εφαρμογές. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ορίστε. [ATTACH]61286[/ATTACH][ATTACH]61287[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ορίστε. [ATTACH]61286[/ATTACH][ATTACH]61287[/ATTACH] Τότε έχω την pro. Περίεργο όμως γιατί λέει ότι είναι με συνδρομή ετήσια και δεν έχω τέτοια εφαρμογή στις συνδρομές. Ίσως να μην ήταν με συνδρομή όταν την αγόρασα παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Tι να πω και εγώ που είμαι μεγάλος άνθρωπος και έχω και Samsung. :p Κρίμας.... :) Δεν εχει παντα θα έλεγα κυρίως άμα πατήσει ρυθμίσεις εκεί βγαίνουν κάτω. Οταν ειναι να γράψεις η διαβάσεις μήνυμα δεν εμφανίζει. Το καλύτερο θα ειναι να δίνουν επιλογή για paid εκδοςη χωρις εςτω μια διαφήμιση,οπως γίνεται σε άλλες εφαρμογές. Επειδή έχω πολλά δωρεάν sms, δεν με ενδιαφέρει και έχω τη μαμά εφαρμογή, κυρίως επειδή μου αρέσει το Interface. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν και είμαστε off topic, είναι καλή τιμή πιστεύω για αυτά που προσφέρει η πλήρης έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Λύθηκε το μυστήριο. Είχα πληρώσει πριν 2 χρόνια μια κι έξω. [ATTACH]61289[/ATTACH] Ωραίο το interface της μαμάς εφαρμογής αλλά δεν έχει μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων SMS όπως το chomp Edited May 26, 2015 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Για email ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε? Η μαμά έχει κακό σκρόλιγκ όταν διαβάζω ένα μέιλ και για αυτό το λόγο δεν μου αρέσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Για email ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε? Η μαμά έχει κακό σκρόλιγκ όταν διαβάζω ένα μέιλ και για αυτό το λόγο δεν μου αρέσει. Gmail κλασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts