PP6210 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ποσο σημαντικο ειναι να ειναι αυθεντικο? (ασε που το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω δεν ειναι και διαθεσιμο τελικα απο οτι μου ειπαν). δεν είναι σημαντικό, αρκεί να μην είναι τελείως φτηνιάρικο - δηλαδή μπες στο aliexpress και ψάξε και από τα αποτελέσματα διάλεξε αυτό που έχει περισσότερες θετικές αξιολογήσεις ως προϊόν και δεν είνια ούτε το φτηνότερο ούτε το ακριβότερο. Εγώ έχω πάρει αυτό και βγήκε μια χαρά http://www.aliexpress.com/item/Trustworthy-2014-New-Magnetic-Charging-Cable-W-LED-For-Sony-Xperia-Z3-L55t-Z2-Z1-Compact/32219550454.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ @hasiotis. @ddr2 δεν έχω dock φόρτισης αλλά μαγνητικό καλώδιο το οποίο το έχω κοντά ένα χρόνο(είχα και το z1c) , δεν είναι γνήσιο, αλλά δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ούτε με τους μαγνήτες του ούτε μέ κάτι άλλο. Αυτό εδώ πήρα http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Enhanced-Version-Aluminum-Led-Magnetic-USB-Data-Sync-Charger-Cable-Adapter-For-SONY-Xperia/1868664847.html Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ @hasiotis. @ddr2 δεν έχω dock φόρτισης αλλά μαγνητικό καλώδιο το οποίο το έχω κοντά ένα χρόνο(είχα και το z1c) , δεν είναι γνήσιο, αλλά δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ούτε με τους μαγνήτες του ούτε μέ κάτι άλλο. Αυτό εδώ πήρα http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Enhanced-Version-Aluminum-Led-Magnetic-USB-Data-Sync-Charger-Cable-Adapter-For-SONY-Xperia/1868664847.html Εντάξει, και στο σκρούτζ έχουν καλώδια από 6,5 ευρώ. Δεν πιστεύω ότι ένα καλώδιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, έχω παραγγείλει ένα και περιμένω. Λόγω θέσης, το καπάκι της usb ανοίγει δύσκολα, όταν είναι το κινητό σε θήκη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Για θηκη καποια προταση? Εχω τη ringke fusion αλλα με δυσκολευει στο ανοιγμα του καπακιου της φορτισης. Σ αυτη τη θηκη που λες πατιουνται ευκολα τα κουμπια εντασης και το power ? Η ειναι σπαστικο ? Γενικα προτιμω να μην εχει τιποτα εκει στα κουμπια γι αυτο ρωταω Γενικα ειναι λεπτη σαν θηκη ? To υλικο της ειναι το σκληρο ή μαλακο που λυγιζει ? Edited May 14, 2015 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σ αυτη τη θηκη που λες πατιουνται ευκολα τα κουμπια εντασης και το power ? Η ειναι σπαστικο ? Γενικα προτιμω να μην εχει τιποτα εκει στα κουμπια γι αυτο ρωταω Γενικα ειναι λεπτη σαν θηκη ? To υλικο της ειναι το σκληρο ή μαλακο που λυγιζει ? φιλε μου την εχω και γω και σε πληροφορω πως οσες θηκες ειχα ως τωρα σε ολα τα Ζ δεν συγκρινονται μαζι της. τα κουμπια ειναι σαν να τα πατας χωρις θηκη. θα τους βαθμολογουσα με ενα 99% μιας και 1% ειναι για τους δυστροπους. γι αυτο αλλωστε και η τιμη της. συνηθως ψωνιζα απο ebay εγω και μετα με μια φαλτσετα εκοβα προσεκτικα τα κουμπια. με αυτην ΟΧΙ. την αγορασα απο ebay απο ιταλια 14ευρω και σε 3 μερες την ειχα. την smoke grey εχω. ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΗΚΗ! ringke ειχα μονο σε nexus 5 kai nexus 3 παλαιοτερα... Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Οπως τα λεει ο φιλος. Η θηκη ειναι πολυ καλη, απλα ειναι δυσκολι να ανοιξεις το καπακι της usb. Με οποιαδηποτε θηκη θα ηταν δυσκολο, λογωτης θεσης, πανω στη γωνια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ποσο σημαντικο ειναι να ειναι αυθεντικο? (ασε που το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω δεν ειναι και διαθεσιμο τελικα απο οτι μου ειπαν). Πολλοί έχουν αναφέρει ότι ένα μαγνητικό ανταπτοράκι, τους ξεκόλησε τις επαφές του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο: Όταν συνδέομαι στο Wifi του σπιτιού μου το κινητό εμφανίζει παράλληλα και το σύμβολο της σύνδεσης με το Wifi αλλά και με την υπηρεσία δεδομένων!!! Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό? Είναι θέμα το υ Wifi άραγε ή του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μπα σε όλους είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δεν νομίζω οτι ειναι φυςιολογικο. Σε κανένα κινητό βασικά δεν μου συμβαίνει αυτο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο: Όταν συνδέομαι στο Wifi του σπιτιού μου το κινητό εμφανίζει παράλληλα και το σύμβολο της σύνδεσης με το Wifi αλλά και με την υπηρεσία δεδομένων!!! Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό? Είναι θέμα το υ Wifi άραγε ή του κινητού? Καμια φορα συμβαινει για λιγο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καμια φορα συμβαινει για λιγο. εμενα συμβαινει συχνα..και εχω καταλαβει οτι μαλλον ειναι κολλημα και οχι ουσια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πρέπει να είναι γενικά θέμα της lollipop (ή στην υλοποίηση της Sony), γιατί το κάνει και στο Z1c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πρέπει να είναι γενικά θέμα της lollipop (ή στην υλοποίηση της Sony), γιατί το κάνει και στο Z1c ακριβως. εγω αν μεινω για ωρα σπιτι και το δω στην αρχη κλεινω το 3G αν και πρακτικα δεν εχω δει αναλογη πτωση οποτε δεν πιστευω οτι τρωει ενεργεια. Θα το προσεχα μονο αν δε με εφτανε η μερα..αλλιως τωρα που στη 2η ημερα ειμαι με 35-40% δεν με απασχολει να πω την αληθεια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 εμενα συμβαινει συχνα..και εχω καταλαβει οτι μαλλον ειναι κολλημα και οχι ουσια. Εγώ δεν μπορούσα να πώ αν συμβαίνει συχνά, γιατί το έχω 3 μέρες το κινητό. :p Κάτι άλλο τώρα: Παρατηρώ, στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, στην αριστερή γωνία υπάρχει μια εγκοπή, (δίπλα από την τρύπα που είναι για να κρεμάμε κορδονάκι) ενώ στη δεξιά όχι. Είναι σωστό αυτό? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εγώ δεν μπορούσα να πώ αν συμβαίνει συχνά, γιατί το έχω 3 μέρες το κινητό. :p Κάτι άλλο τώρα: Παρατηρώ, στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, στην αριστερή γωνία υπάρχει μια εγκοπή, (δίπλα από την τρύπα που είναι για να κρεμάμε κορδονάκι) ενώ στη δεξιά όχι. Είναι σωστό αυτό? τι εννοεις? πανω στη γωνια? μονο η τρυπα για το κορδονακι υπαρχει με το πλαστικο στο κεντρο της για να δενει. Στη γωνια οχι, μονο απο την πλαινη πλευρα που ανοιγει η υποδοχη της σιμ. Βαλε καμια φωτο αν θες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 https://www.dropbox.com/s/qr8ddpjkdtedjhs/2015-05-15_14.02.21.jpg?dl=0 Aυτό εννοώ Νίκο. Είναι εντάξει αυτό το μικρό κενό? Από την άλλη πλευρά είναι σαν ενιαίο, δεν έχει καθόλου κενό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 https://www.dropbox.com/s/qr8ddpjkdtedjhs/2015-05-15_14.02.21.jpg?dl=0 Aυτό εννοώ Νίκο. Είναι εντάξει αυτό το μικρό κενό? Από την άλλη πλευρά είναι σαν ενιαίο, δεν έχει καθόλου κενό. Βούτα το στο νερό, αν δε μπάζει, είσαι οκ... :lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 https://www.dropbox.com/s/qr8ddpjkdtedjhs/2015-05-15_14.02.21.jpg?dl=0 Aυτό εννοώ Νίκο. Είναι εντάξει αυτό το μικρό κενό? Από την άλλη πλευρά είναι σαν ενιαίο, δεν έχει καθόλου κενό. Ακριβώς έτσι είναι κ εμένα. Και όντως αυτό με το θέμα παραπάνω με wifi και 3 g το κάνει κ εμένα. Ίσως είναι θέμα λολιποπ πριν δεν το έκανε.Αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα στην σύνδεση , Μόνο εικονικό είναι σε μενα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Βούτα το στο νερό, αν δε μπάζει, είσαι οκ... :lol: Εσένα Τάσο έτσι είναι? δηλαδή διακόπτεται το πλαστικό? το κενό δεν είναι καθόλου μεγάλο (στη φωτογραφία φαίνεται λόγω σκιάς, μεγαλύτερο από ότι είναι.) Απλά ρωτάω αν στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να έχει κενό ή όχι. Εσάς έχει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εσένα Τάσο έτσι είναι? δηλαδή διακόπτεται το πλαστικό? το κενό δεν είναι καθόλου μεγάλο (στη φωτογραφία φαίνεται λόγω σκιάς, μεγαλύτερο από ότι είναι.) Απλά ρωτάω αν στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να έχει κενό ή όχι. Εσάς έχει? Δε νομίζω να είναι κενό, δηλαδή τι? Βάζεις το νύχι σου ή κάτι άλλο λεπτό και χωράει ας πούμε? Γιατί όχι αυτό δε γίνεται σε εμένα. Αλλά είναι το σημείο που κολλάνε τα κομμάτια οκ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δε νομίζω να είναι κενό, δηλαδή τι? Βάζεις το νύχι σου ή κάτι άλλο λεπτό και χωράει ας πούμε? Γιατί όχι αυτό δε γίνεται σε εμένα. Αλλά είναι το σημείο που κολλάνε τα κομμάτια οκ. Ναι, είναι το σημείο που κολλάνε τα κομμάτια. Από την δεξιά πλευρά στο ίδιο σημείο, το κομμάτι είναι ενιαίο, γι αυτό το ρωτάω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ναι, είναι το σημείο που κολλάνε τα κομμάτια. Από την δεξιά πλευρά στο ίδιο σημείο, το κομμάτι είναι ενιαίο, γι αυτό το ρωτάω. Α ναι τώρα το πρόσεξα. Έχει μια εσωτερική εγκοπή αλλά απέξω είναι ενιαίο. Έτσι είναι τότε ναι. Πάντως μη το ψάχνεται τόσο πολύ (εγώ ούτε καν το ήξερα αυτό). Και πέρα από την πλάκα, αν είναι αδιάβροχο, μη σε νοιάζει τίποτα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έχει μια εσωτερική εγκοπή αλλά απέξω είναι ενιαίο. Αυτό που λες είναι στα δεξιά. Γιατί αριστερά η εγκοπή είναι εξωτερική. Αυτό λέω. :) Ρε, εγώ έχω αρρώστια και τα προσέχω όλα αυτά... είμαι τελειομανής... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αυτό που λες είναι στα δεξιά. Γιατί αριστερά η εγκοπή είναι εξωτερική. Αυτό λέω. :) Ρε, εγώ έχω αρρώστια και τα προσέχω όλα αυτά... είμαι τελειομανής... Μια χαρά είναι η συσκευή σου, όπως και η δική μου λοιπόν. Στο νερό τη βούτηξες ή μπα? Εγώ κάθε μέρα σχεδόν το κάνω και γελάω με τους άλλους που κοιτάνε σαν εξωγήινοι. "Μα καλά και πως δε παίρνει νερό από τα ακουστικά ή το ηχείο" :lol::lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts