Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε πριν απο λιγο OTA η lolipop. Αξιζει να προχωρησω στην αναβαθμιση η να κατσω με 4.4.4;

Και εμένα ΟΤΑ ηρθε. Απο το PC Companion δεν μου την εμφάνιζε καθόλου.

Εκανα την αναβάθμιση και οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις έμειναν απείραχτες.:)

Ολα στο κινητό δουλεύουν άψογα μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε προχώρα άφοβα στην αναβάθμιση.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον ασχολήθηκα αρκετα με το νεο λογισμικο!

Εχουμε και λεμε...Απο θεμα γρηγοράδας το κινητο πηρε πολλα αλογα ακομα :D Απλα φυσαει...

Οταν πατας το Power button για να ξεκλειδώσεις την οθονη το κανει απλα αστραπιαία απλα!

Απο θεμα εμφανισης τελικα εγινε πολυ κουκλιστικο..Ομως...Με δυσκολευει αρκετα μεχρι να

συνηθησω την μπαρα με τα εργαλεια...Οταν το κανεις μια φορα απλα σου βγαζει αυτο το γκρι σκετο και θελει και αλλη μια

για να στα βγαλει ολα..Εκει λιγο μου φαίνεται καπως...Βγαζει απιστευτα γρηγορα φωτογραφιες και επισης τις εμφανιζει και γρηγορα...

Επισης λιγο μπερδεύομαι με τις κλησεις...Ειναι καπως αλλα οκ...Γενικα ομως οι αλλαγες ειναι πρως το καλυτερο εννοειτε...Και το κινητο

πηρε και αλλη γρηγοράδα ακομα...Αξιζει να το βαλετε!

Μόνο και μόνο που έχω άμεση πρόσβαση στις κλήσεις από την οθόνη κλειδώματος μετράει πολύ, εμένα γενικά με βολέψαν ήδη οι αλλαγές στο ui

Εχω σπατει με την status bar...Δεν εχει ενα βασικο να μπορεις να βαζεις το κινητο απο εκει με δονηση χωρις ηχο

η ακομα και εντελως αθορυβο κατι που εμενα με βολευε πολυ πριν..Εχει λιγες επιλογες για την status bar..

Μπορει να βοηθησει καποιος με αυτο?Μπορω να αλλαξω την μπαρα μονο καπως?

Εχω σπατει με την status bar...Δεν εχει ενα βασικο να μπορεις να βαζεις το κινητο απο εκει με δονηση χωρις ηχο

η ακομα και εντελως αθορυβο κατι που εμενα με βολευε πολυ πριν..Εχει λιγες επιλογες για την status bar..

Μπορει να βοηθησει καποιος με αυτο?Μπορω να αλλαξω την μπαρα μονο καπως?

εγω εχω βαλει το power toggles και εχω προσθεσει εκει την δονηση και το αθορυβο.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω , το παρηγγειλα.

Παιδιά καλημέρα κατι περίεργο που έγινε χθες βράδυ....στα ξαφνικά είχα κοντά στα 5 force restart χωρίς λόγο και αιτία.Είμαι με Lollipop Nordic εδω και 3 βδομάδες.Για τον φίλο που είπε αν υπάρχει βελτίωση στην κάμερα να πω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει βελτίωση αν δεν δοθεί η raw δυνατότητα δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση .Πάντως με την google camera εχω καταφέρει να βγάλω καλα αποτελέσματα.

Παιδιά καλημέρα κατι περίεργο που έγινε χθες βράδυ....στα ξαφνικά είχα κοντά στα 5 force restart χωρίς λόγο και αιτία.Είμαι με Lollipop Nordic εδω και 3 βδομάδες.Για τον φίλο που είπε αν υπάρχει βελτίωση στην κάμερα να πω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει βελτίωση αν δεν δοθεί η raw δυνατότητα δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση .Πάντως με την google camera εχω καταφέρει να βγάλω καλα αποτελέσματα.

την εβαλες ΟΤΑ ή με clean install? επισης, πιστευεις οτι οφειλεται στη ρομ ή εχεις βαλει και τιποτα νεες εφαρμογες που δεν ειχες πριν ή γενικα καμια αλλαγη?

Μου κανει εντυπωση που τοσο καιρο δεν εχουμε ακουσει τιποτα αρνητικο για την 5...στατιστικα δεν γινεται να μην βγαλει ενα προβλημα..Παρολα αυτα, απο την εμπειρια μου με ενα S5, με ΟΤΑ, οφειλω να πω οτι το κινητο δεν λειτουργουσε..οταν λεμε οτι δε λειτουργουσε ομως, πραγματικα τιποτα δε δουλευε σωστα..με clean επαιξε οκ, αν και δεν το εχω ξανα δει απο τοτε αλλα για να μην με εχουν ενοχλησει θαναι οκ. Γιαυτο λοιπον θα ηθελα να μας πεις αυτες τις λεπτομερειες..

Οσο για την καμερα, τι σχεση εχει η δυνατοτητα raw με την βελτιωμενη αποδοση του αυτοματου που εχουμε κυριως θεμα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η εγκατάσταση έγινε με clean install.Απεγκατέστησα ότι εφαρμογές είχα εγκαταστήσει προσφατα και σταμάτησε όποτε δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα rom μπορει ομως και να ήταν...δεν το ξέρω.Θα δω πως θα πάει σημερα και θα σας πω.Πάντως η lollipop είναι πολύ καλή.Δουλεύει νερακι εδω και 3 βδομάδες που την έχω...

2 εβδομάδες έχει που βγήκε όχι 3.

Και εγώ το πέρασα στο μεγάλο και με βλέπω να μένω με την Σκανδιναβική διότι είναι υπεραψογη από την αρχή που την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση πάντα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

17 μαρτίου την έβαλα άρα είμαι στην 3η εβδομάδα.Είναι καλογραμμένη η αλήθεια να λέγεται όμως περιμένω να προχωρήσει λιγο το rooting για να μπορέσεω να διαγράψω τις άχρηστες εφαρμογές της Sony γιατι με την απενεργοποίηση τους μου βγάζει ενημερώσεις στο paly store

Και εμένα ΟΤΑ ηρθε. Απο το PC Companion δεν μου την εμφάνιζε καθόλου.

Εκανα την αναβάθμιση και οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις έμειναν απείραχτες.:)

Ολα στο κινητό δουλεύουν άψογα μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε προχώρα άφοβα στην αναβάθμιση.

Και έμενα ήρθε ειδοποίηση την Δευτέρα και την πέρασα μόλις χτες με ΟΤΑ, δεν πειράχτηκε τίποτα από λογαριασμούς και ρυθμίσεις και μέχρι στιγμής δεν δείχνει κανένα πρόβλημα. Το δικό μου έχει SI Ιταλίας.

Και εγώ έχω σπαστεί που δεν έχω άμεσο τρόπο να γυρίσω σε δονήση ή silent γιατί το χρειάζομαι ως άμεση επιλογή αυτό, δεν καταλαβαίνω πως το σκέφτονται να αφαιρούν τέτοια δυνατότητα customization που στην 4.4.4 υπήρχε.... ούτε καν στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχεις κουμπί για εύκολο γύρισμα σε δόνηση ή silent..

Και έμενα ήρθε ειδοποίηση την Δευτέρα και την πέρασα μόλις χτες με ΟΤΑ, δεν πειράχτηκε τίποτα από λογαριασμούς και ρυθμίσεις και μέχρι στιγμής δεν δείχνει κανένα πρόβλημα. Το δικό μου έχει SI Ιταλίας.

Και εγώ έχω σπαστεί που δεν έχω άμεσο τρόπο να γυρίσω σε δονήση ή silent γιατί το χρειάζομαι ως άμεση επιλογή αυτό, δεν καταλαβαίνω πως το σκέφτονται να αφαιρούν τέτοια δυνατότητα customization που στην 4.4.4 υπήρχε.... ούτε καν στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχεις κουμπί για εύκολο γύρισμα σε δόνηση ή silent..

με το volume down δεν γυρναει?

Η εγκατάσταση έγινε με clean install.Απεγκατέστησα ότι εφαρμογές είχα εγκαταστήσει προσφατα και σταμάτησε όποτε δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα rom μπορει ομως και να ήταν...δεν το ξέρω.Θα δω πως θα πάει σημερα και θα σας πω.Πάντως η lollipop είναι πολύ καλή.Δουλεύει νερακι εδω και 3 βδομάδες που την έχω...

το σωστο ετσι ειναι, εγω με clean θα τη βαλω μια και καλη, αν εχω χρονο κανω ΟΤΑ ετσι για πειραμα, να δω αν θα βγαλει προβλημα, ομως τωρα δεν εχω ορεξη για πειραματα..ομως δε θα βαλω αμεσως ολες τις εφαρμογες μου. Θα βαλω βασικες, ειδικα viber/whatsapp Που επικοινωνω με παρα πολυ κοσμο και μετα απο λιγες εβδομαδες τις υπολοιπες, να ξερουμε αν εχει θεμα η ρομ ή καποια εφαρμογη λογω της αναβαθμισης οποτε να ξερουμε και αν υπαρχει λογος για επιστροφη σε 4.4.4

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

με το volume down δεν γυρναει?

δεν είναι το ίδιο με την ευκολία του toggle, το πατάς για να πάει σε δόνηση ή silent ή κανονικό ήχο... τέλος πάντων έβαλα και εγώ τα power toggles που πρότεινε φίλος πιό πάνω, και δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, γίνεται η δουλειά. Απλά είναι σπαστικό να χρειάζεται να καταφύγεις σε 3rd party εφαρμογή για αυτό, όπως κάναμε παλιά με το quick settings στο android 2.x !!!!!

δεν είναι το ίδιο με την ευκολία του toggle, το πατάς για να πάει σε δόνηση ή silent ή κανονικό ήχο... τέλος πάντων έβαλα και εγώ τα power toggles που πρότεινε φίλος πιό πάνω, και δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, γίνεται η δουλειά. Απλά είναι σπαστικό να χρειάζεται να καταφύγεις σε 3rd party εφαρμογή για αυτό, όπως κάναμε παλιά με το quick settings στο android 2.x !!!!!

Νομιζω οτι πιο ευκολο απο το volume down δεν υπαρχει! ενα κουμπι ειναι και δεν χρειαζεται καν να υπολογισεις..παει μονο του δονηση αν το κρατησεις πατημενο και αλλη μια φορα αθορυβο..τι πιο ευκολο..

Νομιζω οτι πιο ευκολο απο το volume down δεν υπαρχει! ενα κουμπι ειναι και δεν χρειαζεται καν να υπολογισεις..παει μονο του δονηση αν το κρατησεις πατημενο και αλλη μια φορα αθορυβο..τι πιο ευκολο..

Και εγω ειχα συνηθίσει με το Power Button να το βαζω στη δόνηση και σιγαση, αλλα τωρα πρεπει να πατας παρατεταμενα το Volume Down για να σου το βγαζει σε menu κατευθείαν. Καλα που το ειπες γιατι δεν το ηξερα. Εχει αλλάξει τελείως το νεο λειτουργικό, καμια σχέση με το παρελθόν.

Παντως η Sony εκανε καλη δουλειά. Κανενα bug δεν εχω μεχρι στιγμης παρόλο που κρατησα τις εφαργογες και τις ρυθμίσεις και βλεπω λιγο καλύτερη αντοχη στη μπαταρια, οχι πως δεν ειχε πριν.

Παιδια λιγο τα φωτα σας..Οταν παω να βαλω καποιον ηχο κλησης απο τα ring της sony με παει κατευθειαν στο File Commander

και απο εκει δεν βρησκω κατι να βαλω και ετσι οταν με περνουν δεν ακουω τιποτα :D Βασικα πως μπορω να βαλω να με βγαζει

στην επιλογη με της Sony τα Rings?

Παιδια λιγο τα φωτα σας..Οταν παω να βαλω καποιον ηχο κλησης απο τα ring της sony με παει κατευθειαν στο File Commander

και απο εκει δεν βρησκω κατι να βαλω και ετσι οταν με περνουν δεν ακουω τιποτα :D Βασικα πως μπορω να βαλω να με βγαζει

Άμα Πας ρυθμίσεις - εφαρμογές και το απενεργοποιησεις?λογικά όταν θα πας να διαλέξεις ρινγκτον θα σε ξανά ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα να ανοίξει.. Λογικά είχε πατήσεις άνοιγμα πάντα με file Commander..

Άμα Πας ρυθμίσεις - εφαρμογές και το απενεργοποιησεις?λογικά όταν θα πας να διαλέξεις ρινγκτον θα σε ξανά ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα να ανοίξει.. Λογικά είχε πατήσεις άνοιγμα πάντα με file Commander..

Εισαι μεγαλος :D Ολα οκ τωρα!

εκκαθαριση προεπιλογων κανε, μην το απενεργοποιησεις ομως..γιατι χρειαζεται αλλου.. αυτο εννοουσε και ο Fousekis_ θεωρω..

εκκαθαριση προεπιλογων κανε, μην το απενεργοποιησεις ομως..γιατι χρειαζεται αλλου.. αυτο εννοουσε και ο Fousekis_ θεωρω..

Ναι απλά δεν ξέρω πως γινεται η επαναφορά προεπιλογων που λες..Εγώ σκέφτηκα να την απενεργοποιησει κ μετά να την ξανά ενεργοποιησει

Αν το έπαιρνα για δεύτερη συσκευή,κάτι πολύ πιθανόν,πραγματικά δεν ξέρω σε πιο χρώμα θα το έπαιρνα.νομίζω ότι το green του πάει πολύ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν το έπαιρνα για δεύτερη συσκευή,κάτι πολύ πιθανόν,πραγματικά δεν ξέρω σε πιο χρώμα θα το έπαιρνα.νομίζω ότι το green του πάει πολύ.

Γίνεσαι Sonάκιας σιγά σιγά; :p

σε τι χρώμα έχεις το μεγάλο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact