ThanosR92 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδια καλησπερα πρωτη μερα με την κηινηταρα...Γενικα ασχολουμε παρα πολυ με το κινητο συνεχεια sms κανα Candy crus τηλεφωνα αντε και λιγα data..εδω πως το βλεπετε ? Το φορτιζα απο τις 3 ως τις 8:30 το πρωι και ως τωρα εχουμε φτασει εδω http://imageshack.com/a/img661/1540/AsPwUn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πάτησε εκεί που γράφει "οθόνη" και πες μας πόσες ώρες οθόνης γράφει, Επίσης και πού είχες τη φωτεινότητα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πάτησε εκεί που γράφει "οθόνη" και πες μας πόσες ώρες οθόνης γράφει, Επίσης και πού είχες τη φωτεινότητα Λεει 2ω 44λ 51δ το εχω στο τερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Θανο (thanosDUREX??? :shock::shock: ) ειναι πολυ νωρις να βγαλεις συμπερασματα..εγω την 1η εβδομαδα ειπα, καλα μονο τοσο κραταει? (σε σχεση με το Ζ1 compact Που εχει καλη μπαταρια αλλα που λεγανε οτι αυτο εδω ειναι πολυ καλυτερο..) Μετα ομως που πηρε 2-3 φορτισεις και που δεν το σκαλιζα καθε 5 λεπτα και που το εστησα και σωστα ειδα ποσο καλα τα παει. Με χαλαρη-προσεκτικη χρηση βγαζω 3 ημερες, δηλαδη αν κλεινω 3G Οταν δεν το χρειαζομαι ή αν δεν χαζευω μονο απο το κινητο στο ιντερνετ αλλα και απο τον υπολογιστη..τοτε ξεχνας να το φορτισεις..Γιαυτο και μου εχει τυχει να ξεχαστω να το φορτισω το βραδυ με 30%, και να μην αγχωθω για το αν θα βγαλει ολη τη μερα, την εβγαλε με οικονομια ανετα.. Αν το λιωσεις, πολυ, μια μερα θα στην βγαλει υπερανετα..Πηγα ΣΚ Πατρα, και με ποδηλατο περασα Ναυπακτο με παρεα, απο τη γεφυρα.. απο το πρωι στις 8 ανοιχτο με 100%, με sportstracker Και runkeeper, με 3G ανοιχτο και wifi, με εγγραφη 4Κ βιντεο και πολλες φωτο, με ανοιχτες τις παραπανω εφαρμογες για πανω απο 6 ωρες και με χρηση μεχρι τη 1 το βραδυ λογω καρναβαλιου με πολλες φωτο, και εφτασε 20%..αψογα για τοση χρηση. α! και με ΒΤ ανοιχτο γιατι το ειχα συνδεσει ολη τη μερα με ΒΤ handsfree (το οποιο τραβαει μπαταρια γιατι στελνει λιστα κλησεων σμσ κτλ απο το κινητο στο Βτ και η επικοινωνια ειναι πιο συχνη και πιο ενεργοβορος απο ενα απλο ΒΤ handsfree.) Οποτε ακομα εχεις χρονο.. Οσο για τα ποσοστα παραπνω, δεν μας λενε τιποτα αν δεν ξερουμε και τους χρονους, τις ωρες δηλαδη που εχεις γραψει οθονη και ομιλια..το οτι σου καταναλωσε 47% δεν σημαινει κατι, μπορει ναναι λιγο μπορει και πολυ ομως..αναλογως και το ποσο δυνατα την εχεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ξέχασα να γράψω πριν, και πόση διάρκεια κλήσεων έχεις ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις..Ο χρονος που μιλαω ειναι παρα πολυ (βλ φοιτητικό πακετο :lol: ) Δηλαδη μια κληση μπορει να ειναι και πανω απο 1 ωρα...Το 4G δεν το εχω ανοιχτο αν δεν το χρειαζομαι.. Κυριες κινησεις που κανω ειναι SMS αρκετα και κλήσεις...Αντε να παιξω και κανενα Candy Crush οπως ειπα.. οταν ειμαι σπιτι ειμαι απο το PC εννοειται και οχι απο το κινητο στο νετ...Χρονος οθονης οπως ειπα ειναι 2ω 44λ 51δ στο τερμα για να το χαρω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Επιτέλους και ένα ....γλυκό τεστ!! :confused::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Από μπαταρία εντάξει, σκίζει το κινητό παιδιά. Χωρίς να το φορτίσω όταν το πήρα (ήταν στα 65% η μπαταρία) μετά από 1d 09h 25m είμαι στα 6%, με οθόνη (στα 60% φωτεινότητα χωρίς light sensor), 2 ώρες και 29 λεπτά. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Παιδια παιζει ρολο που το φορτιζω με τον φορτιστη του Z ?B :blink: Καλημερα..Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τα χαζο προγραμματα της sony απο μεσα?Root?Η μπορω και αλλιως? Edited February 28, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημερα..Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τα χαζο προγραμματα της sony απο μεσα?Root?Η μπορω και αλλιως? Ό,τι δεν σε αφήνει να απεγκαταστήσεις, μόνο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ό,τι δεν σε αφήνει να απεγκαταστήσεις, μόνο με root. Εχει βγει one click ? Η ειναι μεγαλη ιστορια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εχει βγει one click ? Η ειναι μεγαλη ιστορια ? οχι δεν έχει βγει one click και βασικά αν εισαι στην Α.5.77 θα πρεπει να κανεις downgrade για να κανεις root. Αν τώρα το θέμα σου ειναι αποκλειστικά το ξήλωμα εφαρμογών της sony εναλλακτικά μπορείς να αλλάξεις launcher και να βάλεις τον google now launcher με τον οποίο μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση μερικές εφαρμογές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια παιζει ρολο που το φορτιζω με τον φορτιστη του Z ?B :blink: οχι δε νομιζω οτι εχουν διαφορα.. κοιτα output κτλ, ποσα volt Και mha δουλευει.. λογικα ειναι στο 1,5v με 1500Mha.. Καμια φορα διναν φορτιστες στα 850Mha οποτε οποιο και να εχεις απο τους 2 εισαι οκ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστω για τον φορτιστη..Ρε παιδια οταν παιζω candy crush εχω δει οτι καποιες φορες lagαρει.. Ενω στο Z ποτε...Το κινητο φυσαει και δεν εχω κανενα παραπονο...Μηπως φταινε η χαζομαρες της SONY ? Μου την σπανε πολυ ολα αυτα τα αχρηστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστω για τον φορτιστη..Ρε παιδια οταν παιζω candy crush εχω δει οτι καποιες φορες lagαρει.. Ενω στο Z ποτε...Το κινητο φυσαει και δεν εχω κανενα παραπονο...Μηπως φταινε η χαζομαρες της SONY ? Μου την σπανε πολυ ολα αυτα τα αχρηστα! κατι αλλο φταιει, αποκλειεται να το κωλωνουν 5 εφαρμογες της σονυ..μηπως εχεις βαλει μειωμενη αποδοση επεξεργαστη στο stamina Και φταιει αυτο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Νομίζω πως είναι η καλύτερη μπαταρία EVER. Μετά την πρώτη φόρτιση χθες, ένα εικοσιτετράωρο μετά έχω αυτές τις μετρήσεις με φωτεινότητα στο 90% και ανοιχτό Wifi & 4G να εναλλάσσονται γιατί ήμουν έξω σήμερα... http://i59.tinypic.com/27yx0tc.jpg http://i59.tinypic.com/2cr3bk8.jpg Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κατι αλλο φταιει, αποκλειεται να το κωλωνουν 5 εφαρμογες της σονυ..μηπως εχεις βαλει μειωμενη αποδοση επεξεργαστη στο stamina Και φταιει αυτο? Εχω βαλει Stamina σκετο φιλε μου καλε!Γενικα και σημερα ειδα οτι αυτο το ξανα εκανε οταν ανοιξα το 4G βασικα το LTE πανω σωστα? Δεν γραφει 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. 1. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες για το κινητό τηλέφωνο και είμαι έτοιμος για να το αγοράσω αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς, όχι για το τηλέφωνο, διότι έχω διαβάσει τόσα καλά λόγια, αλλά για τα υπόλοιπα. και εξηγούμαι. Είμαι ακόμη χρήστης του Nokia N8 και ψάχνω πρόγραμμα για να μεταφέρω τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου, τα sms και τις διάφορες υποχρεώσεις μου από το ημερολόγιο, από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο. Για τις επαφές είδα ότι μπορώ να τις μεταφέρω με το Sony PC Companion 2.1, αλλά για τα υπόλοιπα τι θα κάνω; 2. Θα ήθελα την βοήθεια σας, τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσω (θήκη, φορτιστή -μαγνητικό- και εάν πρέπει να του βάλω προστατευτική ζελατίνα εμπρός και πίσω ή Tempered Glass Screen Protector. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή Καθαρά Δευτέρα να έχετε. Καλησπέρα στην παρέα και Εγω στην Ιδια μοιρα βρισκομαι..εχω ενα nokia n8 εδω και 5 χρονια του εχω κανει τα παντα πανω του ...αλλα λογω microsoft ουτε στο skype δεν μπαινεις ποια....απλα ακομα δεν εχω πειστει για το επομενο κινητο μου... θελω κατι ανταξιο σαν το ηρωικο κινητο που εχω..που ακομα παλευει ανετα και γρηγορα...ειδικα στην καμερα...και σε αλλα πολλα... Edited February 27, 2015 by NAYPLI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλημέρα NAYPLI. εγώ έχω καταλήξη στο Sony xperia z3 compact. άλλωστε μην ξεχνάς, ότι το τηλέφωνο μας είναι πενταετίας και φαίνονται τα σημάδια του χρόνου στο λειτουργικό του. αυτά και ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ρε παιδια οποτε παιζω Candy Crush σέρνεται το παιχνιδι αν ειναι δυνατον ειναι λογικο αυτο ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ρε παιδια οποτε παιζω Candy Crush σέρνεται το παιχνιδι αν ειναι δυνατον ειναι λογικο αυτο ? :blink: Λεω εγω τωρα...... μηπως εχει ενεργο το stamina και το επηρεαζει ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Λεω εγω τωρα...... μηπως εχει ενεργο το stamina και το επηρεαζει ? Το εχω ενεργο ναι..αλλα δεν παει ετσι..γιατι και στο Z το ειχα και επαιζα αστερι..εδω και στο Xperia E3 που εχω το stamina παιζει χαρτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το εχω ενεργο ναι..αλλα δεν παει ετσι..γιατι και στο Z το ειχα και επαιζα αστερι..εδω και στο Xperia E3 που εχω το stamina παιζει χαρτι! Δεν ξέρω τι επιλογές έχεις αλλά σίγουρα με μια επαναφορά θα δεις αν θα στρώσει, αν όχι τότε ίσως θες και σέρβις. Μπορεί να έχεις προβληματικό επεξεργαστή. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ρε παιδια οποτε παιζω Candy Crush σέρνεται το παιχνιδι αν ειναι δυνατον ειναι λογικο αυτο ? :blink: Αδερφέ, ΜΗΝ τρελαίνεσαι ρε συ! Έτσι είναι το Android ... Άλλες εφαρμογές/παιχνίδια παίζουν νεράκι και άλλες σέρνονται ακόμα και σε ""τούμπανα"" κινητά ή τάμπλετ! Είναι καθαρά θέμα του προγραμματιστή και κάθε πότε αναβαθμίζει την εφαρμογή του. Δεν είναι σαν την Apple που έχουν λίγες συσκευές για να κάνουν παιχνίδι, εδώ στο android μιλάμε για ...χιλιάδες συσκευές! ΑΝ στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε απλά μην δίνεις σημασία και περίμενε αναβάθμιση! Στείλε και ένα mail στο προγραμματιστή να του το πεις! Αν στο κάνει και σε άλλα, τότε να το κοιτάξεις περαιτέρω με πρώτη κίνηση μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή! Βγάλε και προγράμματα που "τρέχουν" συνέχεια στο προσκήνιο και εποπτεύουν συνεχώς το σύστημα (πχ master cleaner) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αδερφέ, ΜΗΝ τρελαίνεσαι ρε συ! Έτσι είναι το Android ... Άλλες εφαρμογές/παιχνίδια παίζουν νεράκι και άλλες σέρνονται ακόμα και σε ""τούμπανα"" κινητά ή τάμπλετ! Είναι καθαρά θέμα του προγραμματιστή και κάθε πότε αναβαθμίζει την εφαρμογή του. Δεν είναι σαν την Apple που έχουν λίγες συσκευές για να κάνουν παιχνίδι, εδώ στο android μιλάμε για ...χιλιάδες συσκευές! ΑΝ στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε απλά μην δίνεις σημασία και περίμενε αναβάθμιση! Στείλε και ένα mail στο προγραμματιστή να του το πεις! Αν στο κάνει και σε άλλα, τότε να το κοιτάξεις περαιτέρω με πρώτη κίνηση μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή! Βγάλε και προγράμματα που "τρέχουν" συνέχεια στο προσκήνιο και εποπτεύουν συνεχώς το σύστημα (πχ master cleaner) Γενικα θελω να τα βγαλω οτι μακακια υπαρχει μεσα και δεν την θελω...Μπορειτε να με βοηθησετε να το κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts