kast1727 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 restore απο sony pc companion δοκίμασες;Οχι αυτό δεν το δοκίμασα, θα το προσπαθήσω και επανερχομαι, ευχαριστώ. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Φίλε, στην τσέπη που σου ανοίγουν τα προγράμματα δεν είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού! Απλά το έχεις στραμμένο προς το μπούτι σου :p και ... ανοίγουν μόνες τους οι εφαρμογές ή ότι άλλο! Αν το βάλεις με την οθόνη να κοιτάει προς τα έξω, τότε δεν θα σου ξανατύχει! Βάλε και κάποιο κλείδωμα οθόνης με κωδικό ή άλλον τρόπο που θες και να προσέχεις να είναι κλειδωμένο όταν το βάζεις στην τσέπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Φίλε, στην τσέπη που σου ανοίγουν τα προγράμματα δεν είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού! Απλά το έχεις στραμμένο προς το μπούτι σου :p και ... ανοίγουν μόνες τους οι εφαρμογές ή ότι άλλο! Αν το βάλεις με την οθόνη να κοιτάει προς τα έξω, τότε δεν θα σου ξανατύχει! Βάλε και κάποιο κλείδωμα οθόνης με κωδικό ή άλλον τρόπο που θες και να προσέχεις να είναι κλειδωμένο όταν το βάζεις στην τσέπη! Αν το μπούτι μου είναι τόσο αποτελεσματικό ε νομίζω μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες..., δεν πρέπει να είναι αυτό πάντως γιατί έχω ενεργοποιημένη την μικροεφαρμογη απενεργοποίησης αφής της οθόνης Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι εχεις ενεργοποιημενη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τι εχεις ενεργοποιημενη ? Το double tap θα εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αν το μπούτι μου είναι τόσο αποτελεσματικό ε νομίζω μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες..., δεν πρέπει να είναι αυτό πάντως γιατί έχω ενεργοποιημένη την μικροεφαρμογη απενεργοποίησης αφής της οθόνης Κάνε επανεγκατάσταση με pc companion και αν κανει τα ιδια στείλω πίσω διότι πολυ πολυ παράξενο αυτό που περιγράφεις που σου κανει απο μονο του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Φίλε, στην τσέπη που σου ανοίγουν τα προγράμματα δεν είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού! Απλά το έχεις στραμμένο προς το μπούτι σου :p και ... ανοίγουν μόνες τους οι εφαρμογές ή ότι άλλο! Αν το βάλεις με την οθόνη να κοιτάει προς τα έξω, τότε δεν θα σου ξανατύχει! Βάλε και κάποιο κλείδωμα οθόνης με κωδικό ή άλλον τρόπο που θες και να προσέχεις να είναι κλειδωμένο όταν το βάζεις στην τσέπη! Το παθαίνω και εγώ στο one m7. Δεν έχει να κάνει με το double tap όπως είπε κάποιος φίλος. Είναι θέμα ευαισθησίας της αφής. Την πρώτη φορά είχα πάθει πλάκα. Μέχρι και ένα ΦΕΚ κατέβασε από κάποια ιστοσελίδα. Και το κατάλαβα όταν ένιωθα ζέστη στο μπούτι... Ένα κλείδωμα οθόνης και όλα καλά. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Αν το μπούτι μου είναι τόσο αποτελεσματικό ε νομίζω μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες..., δεν πρέπει να είναι αυτό πάντως γιατί έχω ενεργοποιημένη την μικροεφαρμογη απενεργοποίησης αφής της οθόνης Αδερφέ, εγώ σου είπα τι συμβαίνει (και στο λέω όχι για να σπάσουμε πλάκα, αλλά γιατί το ΊΔΙΟ ακριβώς πέρασα/περνάω με το Z1 compact και με το Ζ3 compact) για να σε σώσω από το άγχος να κάνεις αλχημείες στο κινητό με διάφορες επανεκκινήσεις, format , κτλ.. Απλά έχει ευαισθησία η οθόνη στη αφή και οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα, ας είναι και στην τσέπη, σου ανοίγει ότι θέλει! Εγώ μια φορά έκλεισα 20(!!!) εφαρμογές , παιχνίδια, ρυθμίσεις, φωτογραφίες , κτλ κτλ που είχαν ανοίξει στην τσέπη μου και εννοείτε ζεστάθηκε με το επεξεργαστή και την μνήμη να φτάνουν στο όριό τους! Αν θες άκουσέ με, αλλιώς στείλε το στο service να στο κρατήσουν ένα μήνα και να στο στείλουν πίσω λέγοντάς σου πως δεν βρήκαν τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται με την μικροεφαρμογή που λες (απενεργοποίησης της αφής), αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ τότε που το έβαλες στην τσέπη και σου τα άνοιξε όλα, το έβαλες ανοιχτό χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το κλείδωμα! Τώρα αν το έχεις στο τραπέζι ή στο κομοδίνο και το βλέπεις από μόνο του ν' ανοίγει ότι θέλει τότε ή υπάρχει κάποια αόρατη δύναμη που στο κάνει ή όντως έχει θέμα το κινητό σου! Φιλικά... :) Edited January 3, 2015 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ξερουμε πανω κατω ποτε θα μας ερθει η Lollipop?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αν το μπούτι μου είναι τόσο αποτελεσματικό ε νομίζω μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες..., δεν πρέπει να είναι αυτό πάντως γιατί έχω ενεργοποιημένη την μικροεφαρμογη απενεργοποίησης αφής της οθόνης H συζυγος εχει καταφερει να αλλαξει ταπετσαρια με το κινητο στην τσαντα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 H συζυγος εχει καταφερει να αλλαξει ταπετσαρια με το κινητο στην τσαντα...:wacko: Το πρωτο smartphone στην ιστορια πουπαιρνει πρωτοβουλιες απο μονο του...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η μόνη λύση γι' αυτό που αναφέρετε για την ανεξέλεγκτη ενεργοποίηση της οθόνης όσο το κινητό είναι στην τσέπη, είναι θήκη τύπου πορτοφόλι ή πουγκί, ώστε να καλύπτεται η οθόνη και να αποφεύγεται οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η μόνη λύση γι' αυτό που αναφέρετε για την ανεξέλεγκτη ενεργοποίηση της οθόνης όσο το κινητό είναι στην τσέπη, είναι θήκη τύπου πορτοφόλι ή πουγκί, ώστε να καλύπτεται η οθόνη και να αποφεύγεται οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο. ;) Συγνώμη δηλαδή αλλά αν είναι έτσι να το βάλουμε και σε μια γυάλα να το πηγαινοφέρνουμε, όχι δεν μπορεί να ειναι αυτή η λύση, κάτι πρέπει να συμβαίνει γιατί ενώ όπως είπα όλα είναι ωραία και καλά, ξαφνικά ζεσταίνεται είτε ανοίξω κάποια εφαρμογή είτε όχι. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει το grennify που έχω εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει η ο apex launcher που χρησιμοποιώ, το ψάχνω ακόμα. .. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδερφέ, εγώ σου είπα τι συμβαίνει (και στο λέω όχι για να σπάσουμε πλάκα, αλλά γιατί το ΊΔΙΟ ακριβώς πέρασα/περνάω με το Z1 compact και με το Ζ3 compact) για να σε σώσω από το άγχος να κάνεις αλχημείες στο κινητό με διάφορες επανεκκινήσεις, format , κτλ.. Απλά έχει ευαισθησία η οθόνη στη αφή και οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα, ας είναι και στην τσέπη, σου ανοίγει ότι θέλει! Εγώ μια φορά έκλεισα 20(!!!) εφαρμογές , παιχνίδια, ρυθμίσεις, φωτογραφίες , κτλ κτλ που είχαν ανοίξει στην τσέπη μου και εννοείτε ζεστάθηκε με το επεξεργαστή και την μνήμη να φτάνουν στο όριό τους! Αν θες άκουσέ με, αλλιώς στείλε το στο service να στο κρατήσουν ένα μήνα και να στο στείλουν πίσω λέγοντάς σου πως δεν βρήκαν τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται με την μικροεφαρμογή που λες (απενεργοποίησης της αφής), αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ τότε που το έβαλες στην τσέπη και σου τα άνοιξε όλα, το έβαλες ανοιχτό χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το κλείδωμα! Τώρα αν το έχεις στο τραπέζι ή στο κομοδίνο και το βλέπεις από μόνο του ν' ανοίγει ότι θέλει τότε ή υπάρχει κάποια αόρατη δύναμη που στο κάνει ή όντως έχει θέμα το κινητό σου! Φιλικά... :) ας κάνουμε λίγο πλακίτσα δεν τρέχει τίποτα, όσο γι αυτό που σου λέω είναι η μικροεφαρμογη touch block και την βρίσκεις αναπτύσσοντας το δεξί capacitive πλήκτρο και πατώντας το βελάκι ^, και το θέμα μου τώρα είναι ότι και με αυτόν τον τρόπο παρατηρήθηκε το ίδιο πρόβλημα, φιλικά κι από μένα εννοείται. .. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ... το γυροσκόπιο του ας πούμε δεν είναι τόσο "έξυπνο" όσο το υπόλοιπο τηλέφωνο και πολλές φορές δεν γυρνάει πίσω στην θέση της η οθόνη, υπάρχει κάποιο μπαγκ?... απενεργοποίησε την εξυπνη περιστροφη οθονης. ρυθμίσεις/οθονη/περιστροφη οθονης/εξυπνη περιστροφη/ανενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Συγνώμη δηλαδή αλλά αν είναι έτσι να το βάλουμε και σε μια γυάλα να το πηγαινοφέρνουμε, όχι δεν μπορεί να ειναι αυτή η λύση, κάτι πρέπει να συμβαίνει γιατί ενώ όπως είπα όλα είναι ωραία και καλά, ξαφνικά ζεσταίνεται είτε ανοίξω κάποια εφαρμογή είτε όχι. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει το grennify που έχω εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει η ο apex launcher που χρησιμοποιώ, το ψάχνω ακόμα. .. Μα έτσι κι αλλιώς πρέπει να βρεις λύση στο να μην ανοίξει η οθόνη και πατηθούν αναξέλεγκτα εικονικά πλήκτρα αν σου έρθει εισερχόμενη κλήση, ή στο ενδεχόμενο να ξυπνήσει την οθόνη η οποιαδήποτε εφαρμογή. Είναι εντελώς υπαρκτά σενάρια και δεν οφείλεται σε κάποια δυσλειτουργία. Αυτό που προτείνει o φίλος μας ο hasiotis_john (να γυρίσεις το κινητό με την οθόνη προς τα έξω, και όχι προς το σώμα σου), είναι κάτι που το συζητούσαμε επί εποχής που είχε πρωτοπάρει κι εκείνος το Z1c, και πιστεύω ότι είναι η πιο απλή και εφικτή λύση, αν δε θες να καταφύγεις σε λύσεις τύπου θήκη ή πουγκί. ;) Edited January 3, 2015 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ή απλά να βάλει ένα pin ή μοτίβο ξεκλειδώματος;.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μα έτσι κι αλλιώς πρέπει να βρεις λύση στο να μην ανοίξει η οθόνη και πατηθούν αναξέλεγκτα εικονικά πλήκτρα αν σου έρθει εισερχόμενη κλήση, ή στο ενδεχόμενο να ξυπνήσει την οθόνη η οποιαδήποτε εφαρμογή. Είναι εντελώς υπαρκτά σενάρια και δεν οφείλεται σε κάποια δυσλειτουργία. Αυτό που προτείνει o φίλος μας ο hasiotis_john (να γυρίσεις το κινητό με την οθόνη προς τα έξω, και όχι προς το σώμα σου), είναι κάτι που το συζητούσαμε επί εποχής που είχε πρωτοπάρει κι εκείνος το Z1c, και πιστεύω ότι είναι η πιο απλή και εφικτή λύση, αν δε θες να καταφύγεις σε λύσεις τύπου θήκη ή πουγκί. ;) Κατάλαβα τι θέλετε να πείτε παιδιά κατάλαβα, απλώς μετά τον αρχικό ενθουσιασμό μου με το κινητό αυτό( κι όχι άδικα είναι αστέρι το μικρό), μούδιασα λίγο και ψιλοξενέρωσα οφείλω να ομολογήσω, αλλά ελπίζω σε καλύτερα :) Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 απενεργοποίησε την εξυπνη περιστροφη οθονης. ρυθμίσεις/οθονη/περιστροφη οθονης/εξυπνη περιστροφη/ανενεργο.Να μια χρήσιμη συμβουλή, νομίζω ότι αυτό βοήθησε για να δούμε, ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ή απλά να βάλει ένα pin ή μοτίβο ξεκλειδώματος;..κι αυτό δεν το 'χα σκεφτεί, μα τι αστέρια παιδιά είστε εσείς, τι αστέρια παιδιά !!!:) Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπερες και χρονια πολλα! Το χτυπησα και εγω για την γυναικα και οφειλω να ομολογησω πως με εχει ξετρελανει το μικο σονακι :p Ενα σπαστικο πραγματακι που κανει οταν πας να πατησεις πανω στην οθονη αλλα στην ουσια εισαι 1-2χλστα πριν ακουμπησεις και βγαζει ενα μωβ κυκλακι σαν να λοκαρει το δαχτυλο πως το απενεργοποιουμε? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ενα σπαστικο πραγματακι που κανει οταν πας να πατησεις πανω στην οθονη αλλα στην ουσια εισαι 1-2χλστα πριν ακουμπησεις και βγαζει ενα μωβ κυκλακι σαν να λοκαρει το δαχτυλο πως το απενεργοποιουμε? "Ρυθμίσεις" - "Οθόνη" και ξετικάρεις το "Λειτουργία χρήσης με γάντια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θενκ γιου βερυ ματς!!! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! ! Μετά από 20 ημέρες που έχω το z3c Μόνο της καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Μόνο μια μικρή (λεπτομέρεια) στο θέμα με εσωτερική μνήμη! Με 3-4 καλά παιχνίδια έχει γεμίσει! !!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια λύση ;; να μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία στη sd. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! ! Μετά από 20 ημέρες που έχω το z3c Μόνο της καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Μόνο μια μικρή (λεπτομέρεια) στο θέμα με εσωτερική μνήμη! Με 3-4 καλά παιχνίδια έχει γεμίσει! !!! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια λύση ;; να μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία στη sd. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτό είναι περιορισμός του Android 4.4.4, όχι του κινητού. Τώρα που θα γίνει η αναβάθμιση στο Android 5, πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Γενικά προτείνεται στοκ ή παίζει τίποτα πιο ψαγμένο για firmware? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Προσωπικά δεν υπάρχει λόγος για custom firmware για μένα γιατί όλα τρέχουν ομαλά και σε περίπτωση root θα χάσεις τους αλγόριθμους της Sony, xloud για τον ήχο, bravia engine για την οθόνη, και bionz για την κάμερα. Επίσης το stamina κάνει καλή δουλίτσα. (αν έχεις PS4 θα χάσεις και το remote play). Περίμενε να βάλεις και το lollipop και βλέπεις, btw το ενοχλητικό sony select που έβγαινε μαζί με το Google Now στο drag του home button έχει πλέον εξαφανιστεί με το τελευταίο update (στο Z3 που έχω τουλάχιστον).. Edited January 4, 2015 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts