joe-4 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Πιστεύω αν ήταν full aluminium-glass και 3gb ram η τιμή του θα ξεκινούσε στα επίπεδα του z3 στάνταρ. Και πιστεύω σε αυτό το εύρος τιμής του z3 οι περισσότεροι θα επέλεγαν το μεγάλο,διότι για 4.6 συσκευή σχεδόν κανένας δεν θα έδινε 500-600 η 700 ευρω σε android(αλλο φρούτο το iPhone). Ενώ τώρα με μια μικρή παραχώρηση που όμως παραμένει το πληρέστερο "μικρό" και σε αυτήν την ελκυστική τιμολογιακή τιμή θα προσελκύσει/ουςε πολύ παραπάνω κόσμο. Τo 1 Gb παραπάνω που εχει το μεγάλο το τρώει η μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης κατι που δεν χρειάζεται στις 4,6 ίντσες του compact γι' αυτό και εχει 2gb. Άμα είχε 3gb θα ξεπερνούσε σε επιδόσεις το μεγάλο Z3. Και επίσης το πλαστικό δεν αφήνει σημάδια στα χτυπήματα ενώ χρησιμεύει πχ αμα αθλείσαι γιατι δεν σου γλιστράει η συσκευή απο το χερι. Αμα κάνεις τρέξιμο και ιδρώσει το χερι σου με το αλουμίνιο θα σου γλιστρήσει αμέσως το κινητό απο το χερι σου ενω με το πλαστικό οχι. Εχω κάνει τρέξιμο με το κινητό και ξέρω. Πιστεύω ήξερε πολυ καλά η Sony τι έκανε γι΄αυτο και το compact εμένα προσωπικά με βόλεψε περισσότερο απο το μεγάλο παρόλο που η διαφορά στη τιμή τους τώρα δεν ειναι και μεγάλη. Edited November 9, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γινεται καπως να παρω backup το στησιμο της αρχικης οθονης ? (Χρησιμοποιω τον Xperia launcher ) Η και γενικα backup και των εφαρμογων ? Χωρις root παντα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τo 1 Gb παραπάνω που εχει το μεγάλο το τρώει η μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης κατι που δεν χρειάζεται στις 4,6 ίντσες του compact γι' αυτό και εχει 2gb. Άμα είχε 3gb θα ξεπερνούσε σε επιδόσεις το μεγάλο Z3. Και επίσης το πλαστικό δεν αφήνει σημάδια στα χτυπήματα ενώ χρησιμεύει πχ αμα αθλείσαι γιατι δεν σου γλιστράει η συσκευή απο το χερι. Αμα κάνεις τρέξιμο και ιδρώσει το χερι σου με το αλουμίνιο θα σου γλιστρήσει αμέσως το κινητό απο το χερι σου ενω με το πλαστικό οχι. Εχω κάνει τρέξιμο με το κινητό και ξέρω. Πιστεύω ήξερε πολυ καλά η Sony τι έκανε γι΄αυτο και το compact εμένα προσωπικά με βόλεψε περισσότερο απο το μεγάλο παρόλο που η διαφορά στη τιμή τους τώρα δεν ειναι και μεγάλη. Εγώ δεν έχω θέμα με το πλαινό πλαστικό..Με ενοχλούσε όμως που στο Ζ1 η πλάτη ήταν πλαστική!!!!! Ενώ στο Ζ3 η πλάτη είναι άψογη με το γυαλί της!!! ;) Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Γινεται καπως να παρω backup το στησιμο της αρχικης οθονης ? (Χρησιμοποιω τον Xperia launcher ) Η και γενικα backup και των εφαρμογων ? Χωρις root παντα Δες εδώ: http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=gr&product=xperia-z3-compact#Backing-up-and-restoring-content-on-a-device.html ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν έχω θέμα με το πλαινό πλαστικό..Με ενοχλούσε όμως που στο Ζ1 η πλάτη ήταν πλαστική!!!!! Ενώ στο Ζ3 η πλάτη είναι άψογη με το γυαλί της!!! ;) Ναι το γυαλί έχει ωραία αίσθηση και δεν γλιστράει πολυ σε σχέση με άλλα κινητά.:) Edited November 9, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τo 1 Gb παραπάνω που εχει το μεγάλο το τρώει η μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης κατι που δεν χρειάζεται στις 4,6 ίντσες του compact γι' αυτό και εχει 2gb. Άμα είχε 3gb θα ξεπερνούσε σε επιδόσεις το μεγάλο Z3. Και επίσης το πλαστικό δεν αφήνει σημάδια στα χτυπήματα ενώ χρησιμεύει πχ αμα αθλείσαι γιατι δεν σου γλιστράει η συσκευή απο το χερι. Αμα κάνεις τρέξιμο και ιδρώσει το χερι σου με το αλουμίνιο θα σου γλιστρήσει αμέσως το κινητό απο το χερι σου ενω με το πλαστικό οχι. Εχω κάνει τρέξιμο με το κινητό και ξέρω. Πιστεύω ήξερε πολυ καλά η Sony τι έκανε γι΄αυτο και το compact εμένα προσωπικά με βόλεψε περισσότερο απο το μεγάλο παρόλο που η διαφορά στη τιμή τους τώρα δεν ειναι και μεγάλη. σιγουρα το 1gb παραπανω θα εκανε διαφορα ως προς το Ζ3, ομως δε θεωρω οτι ειναι τοσο η οθονη που το ζηταει...δεν ξερω κιολας αλλα κανοντας την ιδια χρηση με το Ζ1 που ειχα πριν το Z1c, ιδια χρηση ραμ βλεπω.. Απο εκει και περα, το πλαστικο γυρω γυρω, δεν σπαει πχ αν πεσει? αποροφαει? οταν το επιασα δε μου εδωσε αισθηση μαλακου ρε παιδια..αλλα θα το ξαναδω.. Οσο αφορα το πρακτικο κομματι, σιγουρα καπου χανεις,καπου κερδιζεις..εγω ολη την ημερα το εχω σε σιλικονη, ετσι λειτουργω χωρις αγχος..το ιδιο οταν παω ποδηλατο, σε πορτοφολακι θηκη ολο μεσα, και ΒΤ για χειρισμο, και ας ηταν το πιο ανθεκτικο υλικο..ΑΛΛΑ οταν βγαινω εξω ευχαριστιεμαι την premium αισθηση που αφηνει, τοσο στο ματι οσο και στο χερι..και δε νομιζω να μετραει η πλατη πιο πολυ απο το πλαινο που και φαινεται και κραταμε πιο πολυ.. Μια ερωτηση λοιπον, αν καποιος ειχε το Ζ1c, μπορει να μας πει το φλας αν ειναι πιο δυνατο..το μικρο Ζ1 ειχε πιο αδυναμο φλας απο Ζ1 και απο Ζ (και το Ζ αδυναμο ηταν) και ηθελα να δω αν το εχουν βελτιωσει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σιγουρα το 1gb παραπανω θα εκανε διαφορα ως προς το Ζ3, ομως δε θεωρω οτι ειναι τοσο η οθονη που το ζηταει...δεν ξερω κιολας αλλα κανοντας την ιδια χρηση με το Ζ1 που ειχα πριν το Z1c, ιδια χρηση ραμ βλεπω.. Απο εκει και περα, το πλαστικο γυρω γυρω, δεν σπαει πχ αν πεσει? αποροφαει? οταν το επιασα δε μου εδωσε αισθηση μαλακου ρε παιδια..αλλα θα το ξαναδω.. Οσο αφορα το πρακτικο κομματι, σιγουρα καπου χανεις,καπου κερδιζεις..εγω ολη την ημερα το εχω σε σιλικονη, ετσι λειτουργω χωρις αγχος..το ιδιο οταν παω ποδηλατο, σε πορτοφολακι θηκη ολο μεσα, και ΒΤ για χειρισμο, και ας ηταν το πιο ανθεκτικο υλικο..ΑΛΛΑ οταν βγαινω εξω ευχαριστιεμαι την premium αισθηση που αφηνει, τοσο στο ματι οσο και στο χερι..και δε νομιζω να μετραει η πλατη πιο πολυ απο το πλαινο που και φαινεται και κραταμε πιο πολυ.. Μια ερωτηση λοιπον, αν καποιος ειχε το Ζ1c, μπορει να μας πει το φλας αν ειναι πιο δυνατο..το μικρο Ζ1 ειχε πιο αδυναμο φλας απο Ζ1 και απο Ζ (και το Ζ αδυναμο ηταν) και ηθελα να δω αν το εχουν βελτιωσει.. Βρήκα ενα πολυ καλό συγκριτικό των 2 συσκευών και για το πλαίσιο λεει οτι προτιμάει το γομοδες πλαστικό απο το αλουμίνιο: "The Z3 also has an aluminium frame while the Z3 Compact has pearlescent, rubberised plastic. We don't think this detracts from the Z3 Compact, though, as we actually prefer it to the aluminium frame of the Z3. The Z3 Compact's more angular design also helps it feel much sturdier and makes it easier to grip." Αναλυτικα το review εδω: http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1401320/sony-xperia-z3-compact-vs-sony-xperia-z3-which-is-best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Βρήκα ενα πολυ καλό συγκριτικό των 2 συσκευών και για το πλαίσιο λεει οτι προτιμάει το γομοδες πλαστικό απο το αλουμίνιο: "The Z3 also has an aluminium frame while the Z3 Compact has pearlescent, rubberised plastic. We don't think this detracts from the Z3 Compact, though, as we actually prefer it to the aluminium frame of the Z3. The Z3 Compact's more angular design also helps it feel much sturdier and makes it easier to grip." Αναλυτικα το review εδω: http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1401320/sony-xperia-z3-compact-vs-sony-xperia-z3-which-is-best ναι δε διαφωνω, αν και τα reviews δε μου λενε τιποτα, αν τα εχουν παρει απο τη σονυ να λενε οτι εχει καλυτερη αισθηση, τελος..ή αν αυτο ειναι το προσωπικο τους γουστο..δε χρειαζεται να το ζαλιζουμε αλλο, θα προσπαθησω να παω σε ενα μαγαζι οταν θα ανεβω αθηνα να το δω, εδω μονο dummies της κακιας ωρας. εξαλλου και εδω παλι μιλαει για το grip, ενω εγω για την εμφανισιακη ομορφια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μπορεί κάποιος κάτοχος του Ζ3 να μας πει αν επιτρέπεται η εγκατάσταση app & games στην SD κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μπορεί κάποιος κάτοχος του Ζ3 να μας πει αν επιτρέπεται η εγκατάσταση app & games στην SD κάρτα? Όχι apps μπαίνουν μόνο στη 16gb μνήμη του κινητού που στην ουσία ειναι 11gb χωρις το λειτουργικό. Στην SD κάρτα βάζεις μόνο multimedia ή και για να κάνεις backup της συσκευής και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Αν με το Lollipop αλλάξει αυτό δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όχι apps μπαίνουν μόνο στη 16gb μνήμη του κινητού που στην ουσία ειναι 11gb χωρις το λειτουργικό. Στην SD κάρτα βάζεις μόνο multimedia ή και για να κάνεις backup της συσκευής και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Αν με το Lollipop αλλάξει αυτό δεν ξέρω. Λεγεται οτι στην Lollipop θα επιστρεψει αυτο το χαρακτηριστικο η αποθηκευση δεδομενων στην sd απευθειας... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 3rd party apps που να σου δίνουν τη δυνατότητα αυτή χωρίς να χρειαστεί να ρουτάρω το κινητό υπάρχουν? Αν ναι μπορείτε να αναφέρετε κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σκέφτομαι να δώσω το nexus 5 που έχω και να πάω στο z3 compact. Έχω ήδη βρει αγοραστή για το nexus. Αξίζει η μετάβαση; Η αλήθεια είναι ότι μία μικρότερη οθόνη θα με βόλευε και μία καλύτερη μπαταρία, απλά θέλω να ξέρω εάν το compact έχει καλή ποιότητα συναρμογής συνολικά. Το ότι είναι και αδιάβροχο είναι ένα προτέρημα καθότι δουλεύω εκτεθιμένος σε εξωτερικές συνθήκες. Ποια η γνώμη σας, να προχωρήσω στην αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Στη θεση σου θα προχωρουσα χθες στην αλλαγη! Το compact ειναι καλυτερο σε ολα.. (Περαν των αναβαθμισεων) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπερα παίδες! Σήμερα είδα και εγω το Z3C στα MediaMarkt και παρόλο που σαν συσκευή μου άρεσε πολύ, όσο φορτιζε ήταν αρκετά ζεστό κάτι που διέκρινα και σε άλλα Sony. Κάνα στοιχείο σε αυτό το θέμα έχουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ναι δε διαφωνω, αν και τα reviews δε μου λενε τιποτα, αν τα εχουν παρει απο τη σονυ να λενε οτι εχει καλυτερη αισθηση, τελος..ή αν αυτο ειναι το προσωπικο τους γουστο..δε χρειαζεται να το ζαλιζουμε αλλο, θα προσπαθησω να παω σε ενα μαγαζι οταν θα ανεβω αθηνα να το δω, εδω μονο dummies της κακιας ωρας. εξαλλου και εδω παλι μιλαει για το grip, ενω εγω για την εμφανισιακη ομορφια. Δηλαδή θεωρείς εμφανισιακή ομορφιά το περιμετρικό υλικό και όχι την πλάτη? Αν το κοιτάξεις απο απόσταση και δεν είσαι γνώστης,δεν ξεχωρίζεις αν είναι πλαστικό ή μεταλλικό.. Θα μου πεις βέβαια ότι το ίδιο ισχύει και για την πλάτη.. Η πλαστική πλάτη του Ζ1 όμως γεμίζει γρατζουνιές σε χρόνο dt!! Εκεί είναι που υπερέχει το Ζ3!! Αυτό θεωρώ προσωπικά εμφανισιακή ομορφιά! :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παίδες! Σήμερα είδα και εγω το Z3C στα MediaMarkt και παρόλο που σαν συσκευή μου άρεσε πολύ, όσο φορτιζε ήταν αρκετά ζεστό κάτι που διέκρινα και σε άλλα Sony. Κάνα στοιχείο σε αυτό το θέμα έχουμε? Όχι,δεν παίζει τέτοιο θέμα..τουλάχιστον σε 'μένα.. Μην ξεχνάς ότι αυτά είναι εκθεσιακά κομμάτια και περνάνε τα πάνδεινα! Το συγκεκριμένο μπορεί να ήταν όλη μέρα στο ρεύμα και να φόρτιζε αβέρτα!! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δηλαδή θεωρείς εμφανισιακή ομορφιά το περιμετρικό υλικό και όχι την πλάτη? Αν το κοιτάξεις απο απόσταση και δεν είσαι γνώστης,δεν ξεχωρίζεις αν είναι πλαστικό ή μεταλλικό.. Θα μου πεις βέβαια ότι το ίδιο ισχύει και για την πλάτη.. Η πλαστική πλάτη του Ζ1 όμως γεμίζει γρατζουνιές σε χρόνο dt!! Εκεί είναι που υπερέχει το Ζ3!! Αυτό θεωρώ προσωπικά εμφανισιακή ομορφιά! :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι,δεν παίζει τέτοιο θέμα..τουλάχιστον σε 'μένα.. Μην ξεχνάς ότι αυτά είναι εκθεσιακά κομμάτια και περνάνε τα πάνδεινα! Το συγκεκριμένο μπορεί να ήταν όλη μέρα στο ρεύμα και να φόρτιζε αβέρτα!! για τον φιλο που ρωταει για τη φορτιση, τοσα σονυ που ειχα δεν ειδα ποτε θερμοκρασιες, σε τιποτα,οχι φορτιση,ουτε καν σε σκληρη χρηση, λιγο ζεσταμα σε φυσιολογικα επιπεδα μονο. Οσο για την εμφανιση, αν το παρκαρεις με την πλατη προφανως και φαινεται περισσοτερο, παρολα αυτα θες να μου πεις οτι η μαυρη πλατη του Z1c εχει διαφορα απο την μαυρη πλατη του Ζ3c οταν τα κοιτας απο μακρυα? αμφιβαλλω. Οπως και να εχει, εγω την πλατη δεν την βλεπω ποτε γιατι πολυ απλα το παρκαρω με αυτη, αρα βλεπω οθονη (και γιαυτο με χαλασε το λευκο στο καινουριο,ηθελα μαυρο μπεζελ για να κανει ομοιομορφια με την σβηστη οθονη). Οσο για το γυρω γυρω, ειναι το μονο που βλεπεις παντα και ναι εχει διαφορα το αλουμινιο που φαινεται στο Ζ1c απο το..ο,τι φαινεται στο Ζ3c..μιας και δε μπορεις να βγαλεις ακρη με την πρωτη τι ειναι, αλλα σιγουρα φαινεται οτι ειναι πλαστικο.Τελος παντων, το κινητο μια χαρα δε θα σκασουμε τωρα,απλα ειναι μια λεπτομερεια που ισως με χαλαει λιγο.. Τα εβαλα κατω για την αλλαγη και σκεφτομαι να την κανω τα χριστουγεννα, που 1ον το Ζ1c δε θα εχει χασει πολυ ακομα (ελπιζω-ποσο πιο κατω να παει?) και το Ζ3c αν ειναι να χασει οπως ολα τα προηγουμενα, θα εχει χασει. Δε θελω να δωσω πανω απο 70-80 ευρω διαφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Πάρε το κόκκινο η το γαλαζοπράσινο που μπροστά είναι μαύρο πάνω κάτω από την οθόνη. Μαύρο δεν θ έπαιρνα ούτε λευκό λόγω του λευκού πάνω κάτω της οθόνης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Πάρε το κόκκινο η το γαλαζοπράσινο που μπροστά είναι μαύρο πάνω κάτω από την οθόνη. Μαύρο δεν θ έπαιρνα ούτε λευκό λόγω του λευκού πάνω κάτω της οθόνης. φιλε αλεξ, γιαυτο σκεφτομαι το κοκκινο, το πρασινο δε μου αρεσει, αλλα επειδη ξερω οτι δε θα το κρατησω πολυ καιρο και αυτο, σκεφτομαι το μαυρο σαν πιο ευκολο στη μεταπωληση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σκέφτομαι να δώσω το nexus 5 που έχω και να πάω στο z3 compact. Έχω ήδη βρει αγοραστή για το nexus. Αξίζει η μετάβαση; Η αλήθεια είναι ότι μία μικρότερη οθόνη θα με βόλευε και μία καλύτερη μπαταρία, απλά θέλω να ξέρω εάν το compact έχει καλή ποιότητα συναρμογής συνολικά. Το ότι είναι και αδιάβροχο είναι ένα προτέρημα καθότι δουλεύω εκτεθιμένος σε εξωτερικές συνθήκες. Ποια η γνώμη σας, να προχωρήσω στην αλλαγή; Το Ζ3 compact είναι ανώτερο από το nexus 5 και εκτός από αυτά που ανέφερες είναι και ανθεκτικό στη σκόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ένα πολύ καλό άρθρο για το Z3 Compact: http://www.visiblebanking.com/top-reviews-sony-xperia-z3-compact-bests-apple-iphone6-15207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σχετικά με την αναβάθμιση στο γλυφιτζούρι ξέρει κανείς αν το compsct συγκαταλέγεται στα πρώτα που θα την πάρουν από τη sony ή μήπως τα μεγάλα του αδερφάκια (βλέπε Z2 kai Z3) προηγούνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 background defocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 To Z3 βγάζει πιο καθαρές και καλύτερες εικόνες από το note 4 όπως δείχνει και στο βίντεο . Επίσης το Ζ3 είναι φθηνότερο και έχει πιο βολικό μέγεθος από το Note 4 Δεν ισχύει ούτε στο 50% αυτό που δείχνει το βίντεο αγαπητέ φίλε. Τις φωτογραφίες που βγάζει το Noteli 4 δεν μπορεί να τις φτάσει το z3... Τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα και γι αυτό το λέω... Επίσης συμφωνώ ότι στις διαστάσεις 5.0 το z3 είναι το κορυφαίο τηλέφωνο εκεί έξω μέχρι τώρα, αλλά σε θέμα φωτογραφιών πολύ κάτω του ανταγωνισμού όχι μόνο από το Noteli 4 αλλά και από πολλά άλλα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Να ρωτήσω κάτι παιδιά? Έχετε συναντήσει ως τώρα κάποιο θέμα με την κάμερα? Εννοώ κάτι ανάλογο με το Z1 compact που καμιά φορά κολλάει η κάμερα (βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη) και πρέπει να πατήσεις το on/of για να ξεκολλήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν ισχύει ούτε στο 50% αυτό που δείχνει το βίντεο αγαπητέ φίλε. Τις φωτογραφίες που βγάζει το Noteli 4 δεν μπορεί να τις φτάσει το z3... Τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα και γι αυτό το λέω... Επίσης συμφωνώ ότι στις διαστάσεις 5.0 το z3 είναι το κορυφαίο τηλέφωνο εκεί έξω μέχρι τώρα, αλλά σε θέμα φωτογραφιών πολύ κάτω του ανταγωνισμού όχι μόνο από το Noteli 4 αλλά και από πολλά άλλα. Στο Auto Mode μπορεί, αλλα στο manual mode το Ζ3 ειναι πολυ καλύτερο του Note 4. Γι' αυτο και η Samsung θέλει στο Note 5 να βάλει τον ιδιο αισθητήρα που εχει τώρα το Ζ3 & Z3c. Και επίσης βλέπω οτι μετά απο τις αναβαθμίσεις που παίρνω στο Ζ3c αρχίζει να βελτιώνεται και στο Auto Mode. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω κάτι παιδιά? Έχετε συναντήσει ως τώρα κάποιο θέμα με την κάμερα? Εννοώ κάτι ανάλογο με το Z1 compact που καμιά φορά κολλάει η κάμερα (βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη) και πρέπει να πατήσεις το on/of για να ξεκολλήσει! Όχι κανένα απολύτως μήνυμά μέχρι στιγμής. Βέβαια χρησιμοποιώ Class 10 Micro SD με μεγάλη ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts