konstantinoslp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ε βεβαια..χαλια ειναι! Και τα τεχνολογικα (ορισμενα) σαιτ καθολου καθοδηγουμενα! :-P Καλά ποιος ασχολείται εν έτη 2014 με τα διάφορα sites;; Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς απίστευτες ανακρίβειες.. Τα ματάκια σας εμπιστευτείτε παιδιά..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Etsi σωστά.... Το έρμο το Ζ έχει "ακούσει" τόσα και τόσα και με την 4.4.4 πάει μπάλα, πετάει δίχως το παραμικρό lag και από κάμερα τελείως αξιοπρεπεστατη και για τα σημερινά δεδομένα, πόσο δε το, Z3c.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Η καμερα ειναι απιστευτη.Αυτην την εβγαλα με την Open camera...γιατι η stock camera της Sony ειναι για σφαλιαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δεν γίνεται αυτό. Αφού ως γνωστόν "όλα τα Sοny έχουν χάλια κάμερα". Έτσι δεν είναι; :rolleyes: :shifty: Άμα πιστεύαμε τους δημοσιογράφους που παίρνουν διαφημίσεις και δωράκια από αντίπαλες εταιρίες για να γράφουν τέτοιες ανακρίβειες σε λίγο θα ξεχνάγαμε και το όνομα μας. Ευτυχώς που ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) @paok4270: Έχεις παρατηρήσει ότι σε καμία third-party camera app δεν υπάρχει επιλογή ISO; Ισχύει και για την εφαρμογή που παραθέτεις, αλλά και για άλλες που έχω δοκιμάσει στο Z1c μου. Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτό: http://stackoverflow.com/questions/19759068/xperia-z1-camera-parameters-iso-values Καταπληκτικά πράγματα κυρία Sony... :rtfm: Edited November 1, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) @paok4270: Έχεις παρατηρήσει ότι σε καμία third-party camera app δεν υπάρχει επιλογή ISO; Ισχύει και για την εφαρμογή που παραθέτεις, αλλά και για άλλες που έχω δοκιμάσει στο Z1c μου. Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτό: http://stackoverflow.com/questions/19759068/xperia-z1-camera-parameters-iso-values Καταπληκτικά πράγματα κυρία Sony... :rtfm: To Camera FV-5 εχει επιλογή για ISO αλλά αμα θες ISO 12800 τοτε θα βγάζεις μονο σε Superior Auto της Sony. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καμερα ειναι απιστευτη.Αυτην την εβγαλα με την Open camera...γιατι η stock camera της Sony ειναι για σφαλιαρες Καλή ή φώτο αλλά αμα μεγάλωνες το ISO θα γινόταν ακόμα καλύτερη. Edited November 1, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 @paok4270: Έχεις παρατηρήσει ότι σε καμία third-party camera app δεν υπάρχει επιλογή ISO; Ισχύει και για την εφαρμογή που παραθέτεις, αλλά και για άλλες που έχω δοκιμάσει στο Z1c μου. Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτό: http://stackoverflow.com/questions/19759068/xperia-z1-camera-parameters-iso-values Καταπληκτικά πράγματα κυρία Sony... :rtfm: Οντως δεν υπαρχει...σε third-party εφαρμογες το iso καθοριζεται απο το exposure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 To Camera FV-5 εχει επιλογή για ISO αλλά αμα θες ISO 12800 τοτε θα βγάζεις μονο σε Superior Auto της Sony. Οντως δεν υπαρχει...σε third-party εφαρμογες το iso καθοριζεται απο το exposure Επιβεβαιώνω ότι το Camera FV-5 έχει ρυθμίσεις ISO. Άρα τι παίζει; Άλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο ISO, άλλες όχι; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Επιβεβαιώνω ότι το Camera FV-5 έχει ρυθμίσεις ISO. Άρα τι παίζει; Άλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο ISO, άλλες όχι; :what: Αυτή την ερώτηση μόνο οι Developers μπορούν να την απαντήσουν.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Επιβεβαιώνω ότι το Camera FV-5 έχει ρυθμίσεις ISO. Άρα τι παίζει; Άλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο ISO, άλλες όχι; :what: Εχει iso αλλα οταν πας να το αλλαξεις, σου πεταει μηνυμα " this device does not seem to support iso settings" ....οποτε σαν να ειναι νεκρο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εχει iso αλλα οταν πας να το αλλαξεις, σου πεταει μηνυμα " this device does not seem to support iso settings" ....οποτε σαν να ειναι νεκρο ειναι. Εντάξει, κάτι έχει κάνει εδώ η Sony, δεν εξηγείται αλλιώς, για να τραβάμε φωτογραφίες μόνο με τη δική της εφαρμογή. Επομένως άκυρη η FV-5, θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την εργοστασιακή και την Snap Camera HDR. :wacko: Πάντως περιμένω από σένα που είσαι φανατικός με τη φωτογραφία, κι έχουν περάσει από τα χέρια σου ένα σωρό φωτογραφικά, να μας υποδείξεις την πιο σωστή third-party εφαρμογή που out-of-the-box αλλά και με εκτεταμένες ρυθμίσεις βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με την εργοστασιακή. Δεν έχω το Z3c βέβαια, αλλά το Z1c, αλλά οι αισθητήρες και οι φακοί είναι πάνω-κάτω παραπλήσιοι, οπότε εικάζω ότι θα βγάζουν και παραπλήσιο αποτέλεσμα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ωραία η φώτο φίλε ΠΑΟΚτσή , αλλά ρε συ το γραφείο τελετών βρήκες να μας βγάλεις?? :frog: Πάνε σε καμιά καφετέρια με όμορφες κορασίδες την άλλη φορά... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Για όσους ενδιαφέρονται για την διάρκεια της μπαταρίας.... Με stamina mode = ON από όταν έφυγε από τον φορτιστή προχθές το πρωί....:ninja: http://s8.postimg.org/n7c0v4d8x/Screenshot_2014_11_02_11_55_23.jpg και SOT http://s8.postimg.org/s79h32ivl/Screenshot_2014_11_02_11_55_35.jpg Θα προσθέσω στατιστικά με stamina mode = OFF άλλη μέρα Μια σημείωση είναι ότι έχω κάνει περίπου 10 φορτίσεις και τώρα αρχίζω και βλέπω καλύτερη απόδοση σε σχέση με τις πρώτες 2-3 μέρες, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω :wacko: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τελικά το Camera FV-5 έχει όντως ρυθμίσεις ISO, και στο δικό μου λειτουργούν (δε βγάζει warning ότι δε λειτουργεί η ρύθμιση με τη συσκευή μου). Οπότε φίλε paok4270 θα ήθελα να μας δώσεις τα φώτα σου, ποιες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει στη φωτογραφία που πόσταρες, μπας και βγάλουμε άκρη με τη φωτογραφική που έχει βάλει η Sony στα τελευταία Xperia, να βγάζουμε φωτος της προκοπής, να μη μας κουνιούνται οι Samsungάκηδες και οι LGάκηδες (πλάκα κάνω). :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή , θα την γνώμη κάποιου που το έχει να μου πει τα αρνητικά βασικά κ τα θετικά σε καθημερινή χρήση. Από παιδικές ασθένειες αστοχίες υλικού κλπ τι υπαρχει; Ευχαριστώ όποιον κάτσει να ασχοληθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δείτε αυτό το βίντεο. Στις περισσότερες περιπτώσεις το Ζ3 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το μεγαλύτερο και ακριβότερο Note 4: To Z3 βγάζει πιο καθαρές και καλύτερες εικόνες από το note 4 όπως δείχνει και στο βίντεο . Επίσης το Ζ3 είναι φθηνότερο και έχει πιο βολικό μέγεθος από το Note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 To Z3 βγάζει πιο καθαρές και καλύτερες εικόνες από το note 4 όπως δείχνει και στο βίντεο . Επίσης το Ζ3 είναι φθηνότερο και έχει πιο βολικό μέγεθος από το Note 4 Το Note 4 δεν αξιζει με τίποτα τα παραπάνω λεφτά που κάνει πολυ απλά, ενω αντίθετά οι σειρές Ζ3 κάνουν πραγματικά οτι υπόσχονται και δεν νιώθεις οτι τα λεφτά σου πήγαν χαμένα. Αυτη την αίσθηση εχω οσο χρησιμοποιώ το Z3 Compact. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή , θα την γνώμη κάποιου που το έχει να μου πει τα αρνητικά βασικά κ τα θετικά σε καθημερινή χρήση. Από παιδικές ασθένειες αστοχίες υλικού κλπ τι υπαρχει; Ευχαριστώ όποιον κάτσει να ασχοληθεί.. Φιλε οσο το χρησιμοποιώ δεν εχω αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα και καθημερινά βλέπω οτι οι αναβαθμίσεις που μπαίνουν κάνουν τη συσκευή ακόμα καλύτερη ειδικά η κάμερα στο Superior Auto μετα απο τις αναβαθμίσεις βγάζει ακόμα καλύτερες φωτογραφίες. Βλέπω πολύ καλή υποστήριξή απο τη Sony στις αναβαθμίσεις και αυτο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 χθες επιτελους ειδα και εγω το μικρο εργαλειο της σονυ.. Μπορω να πω οτι σε σχεση με το Ζ1c Που εχω δεν τρελαθηκα,καθως το πλαστικο γυρω γυρω τελικα δε μου αρεσε καθολου..Αρχικα απο την IFA ειχα γραφει για rubber πλαστικο, δηλαδη μαλακο κατα καποιο τροπο, αλλα ηταν ενα συνηθισμενο σκληρο πλαστικο. Κατα τα αλλα, τα μπεζελ, το παχος και η οθονη με μαγνητισαν με την πρωτη και αν δεν ειχα το Ζ1c σιγουρα θα πηγαινα για Ζ3c. Τωρα η μεταβαση δεν αξιζει, αρκει να παρουμε ολοι καλυτερο λογισμικο για καμερα, που ειναι ο μονος τομεας θεωρω που θελει και παιρνει βελτιωση με καλα Updates. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πάρτε και ένα review από το αξιόλογο techmaniacs.gr Πραγματικά αξίζει να δείτε όλο το βίντεο.. το κινητό εξυμνείται πραγματικά και ως προς τις επιδόσεις του στην αυτονομία αλλά και γενικότερα σε θέματα hardware! Επίσης εξυμνούνται οι φώτος που βγάζει. Όλα τα άλλα reviews σε διάφορα άλλα site σε φωτος και βίντεο τα ακούω βερεσέ και μουφέ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 χθες επιτελους ειδα και εγω το μικρο εργαλειο της σονυ.. Μπορω να πω οτι σε σχεση με το Ζ1c Που εχω δεν τρελαθηκα,καθως το πλαστικο γυρω γυρω τελικα δε μου αρεσε καθολου..Αρχικα απο την IFA ειχα γραφει για rubber πλαστικο, δηλαδη μαλακο κατα καποιο τροπο, αλλα ηταν ενα συνηθισμενο σκληρο πλαστικο. Κατα τα αλλα, τα μπεζελ, το παχος και η οθονη με μαγνητισαν με την πρωτη και αν δεν ειχα το Ζ1c σιγουρα θα πηγαινα για Ζ3c. Τωρα η μεταβαση δεν αξιζει, αρκει να παρουμε ολοι καλυτερο λογισμικο για καμερα, που ειναι ο μονος τομεας θεωρω που θελει και παιρνει βελτιωση με καλα Updates. Αμα το αγγίξεις πολύ δυνατά θα δεις οτι δεν ειναι φθηνό πλαστικό αλλα rubber πλαστικό καλης ποιότητας οπως λέει. Εγω προσωπικά το προτιμώ σε rubber πλαστικό απο μεταλλικό γιατι εχει καλύτερο κράτημα στο χερι και σε περίπτωση πτώσης δεν αφήνει σημάδι όπως το μέταλλο. Το μεγάλο Ζ3 που ειναι σε μέταλλο γυρω-γυρω οταν το έπιασα δεν το ένιωθα τοσο άνετα στα πλαϊνά οσο με το Ζ3c. Επίσης τα μικρά μπεζελ παλι προστατεύουν την οθόνη σε περίπτωση πλάγιας πτώσης, ενω αφήνουν τα μεγάφωνα στο μπροστινό μέρος και οχι στα πλαϊνά οπου δεν ακούγονται κιόλας. Τελος πάντων γούστα ειναι αυτά. Πάντως τη στιγμή που το Z1 compact θα αναβαθμιστεί σε android 5 το Γενάρη πιστεύω οτι μπορείς να περιμένεις ακόμα 1 χρόνο μεχρι παρεις το επόμενο compact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πάρτε και ένα review από το αξιόλογο techmaniacs.gr Πραγματικά αξίζει να δείτε όλο το βίντεο.. το κινητό εξυμνείται πραγματικά και ως προς τις επιδόσεις του στην αυτονομία αλλά και γενικότερα σε θέματα hardware! Επίσης εξυμνούνται οι φώτος που βγάζει. Όλα τα άλλα reviews σε διάφορα άλλα site σε φωτος και βίντεο τα ακούω βερεσέ και μουφέ! Πολύ καλό το βίντεο .Είναι πολύ δυνατό το Ζ3 compact . Έχει μέχρι tempered glass για να είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές . Μπαταρία , οθόνη , κάμερα έχει πολύ καλές επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αυτα μας κανετε και δεν κρατιομαστε να το παρουμε.. Λεω στις γιορτες αν με παιρνει να το τσιμπισω μεταχειρισμενο.. Πλακα πλακα ποσο παιζει τωρα σε μεταχειρα?Κατοχος Ζ εδω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αυτα μας κανετε και δεν κρατιομαστε να το παρουμε.. Λεω στις γιορτες αν με παιρνει να το τσιμπισω μεταχειρισμενο.. Πλακα πλακα ποσο παιζει τωρα σε μεταχειρα?Κατοχος Ζ εδω...:D Τώρα στο σκρουτζ το βρίσκεις 420.Μέχρι τις γιορτές ίσως να έχει πέσει 350-370.Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο.Έχει φοβερή τιμή.Τσίμπα το καινούργιο καλύτερα! :happy: Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τώρα στο σκρουτζ το βρίσκεις 420.Μέχρι τις γιορτές ίσως να έχει πέσει 350-370.Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο.Έχει φοβερή τιμή.Τσίμπα το καινούργιο καλύτερα! :happy: Σκοπος μου ειναι να δωσω το Ζ κανα 180 (εχω βρει ατομο) οποτε συμπληρώνω... Βεβαια κατι με πιανει και λεω οτι αφου το κινητο μου ειναι μια χαρα γιατι να παρω αλλο.. Αλλα μετα έρχεται το μικρόβιο που εχουμε ολοι εμεις εδω μεσα και τα....ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ίδια φάση είμαι κι εγώ με το Ζ μου, σήμερα έβγαλα και την θήκη του και το ευχαριστήθηκα, τρομερή η σειρά Ζ, χαραμίζεται με τις θηκες.Εγώ δεν γυρίζω πίσω σε ίντσες, Ζ3 μονόδρομος ή lg g3 λόγω οθόνης Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts