Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα στο Πλαίσιο στην Πάτρα.

Σε πράσινο χρώμα. Δεν το επεξεργαστηκα πολύ (ένιωθα λίγο αβολα) . Κοίταξα μόνο την μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης. Στο χέρι μου άφησε ωραία αίσθηση. Μεγάλο συν που μεγάλωσαν την οθόνη , χωρίς να μεγαλώσουν τις διαστάσεις του τηλεφώνου.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το είδα στο Πλαίσιο στην Πάτρα.

Σε πράσινο χρώμα. Δεν το επεξεργαστηκα πολύ (ένιωθα λίγο αβολα) . Κοίταξα μόνο την μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης. Στο χέρι μου άφησε ωραία αίσθηση. Μεγάλο συν που μεγάλωσαν την οθόνη , χωρίς να μεγαλώσουν τις διαστάσεις του τηλεφώνου.

Στα Public ακόμα το φέρνουν... έλεος..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλησπερα και απο εμενα.

Εγω παιδες ειχα το z1 compact με το οποιο ειμουν πολυ ευχαριστημενος αλλα αποφασισα να το δωσω μετα απο 2 βδομαδες λογω του flash bleed. Πηρα επιτελους σημερα το z3 compact το οποιο ειναι φοβερο και στο οποιο εχουν φτιαξει τα θεματα του z1c απλως τυχαια επεσα σε ενα θεμα του στο νετ οτι σπαει μονη της η οθηνη (προφανως λογω υπερθερμανσης με την συστολη και διαστολη). Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και ειδα οτι σε παγκοσμιο επιπεδο εχει γινει τεραστιο θεμα διοτι σπαει μονο του μετα απο 3 μερες σε μερικες περιπτωσεις ενω το φορτιζεις πχ η ενω ειναι στο τραπεζι το μπροστα και σε μερικες περιπτωσεις το πισω τζαμι. Επισης δεν περναει ενα απλο drop test και σπαει πολυ ευκολα ενω το z1c το ειχαν λιωσει στα drop test και δεν καταλαβαινε.

Τωρα μετα απο μερικες ωρες που το εχω αγορασει το εχω μετανιωσει λιγακι,

ισως να ηταν καλυτερα να επιστρεψω στο z1c απλως σε μεταγενεστερη παρτιδα απο εκεινη με το flash bleed για να τελειωνουμε, εσεις τι λετε?

Καλησπερα και απο εμενα.

Εγω παιδες ειχα το z1 compact με το οποιο ειμουν πολυ ευχαριστημενος αλλα αποφασισα να το δωσω μετα απο 2 βδομαδες λογω του flash bleed. Πηρα επιτελους σημερα το z3 compact το οποιο ειναι φοβερο και στο οποιο εχουν φτιαξει τα θεματα του z1c απλως τυχαια επεσα σε ενα θεμα του στο νετ οτι σπαει μονη της η οθηνη (προφανως λογω υπερθερμανσης με την συστολη και διαστολη). Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και ειδα οτι σε παγκοσμιο επιπεδο εχει γινει τεραστιο θεμα διοτι σπαει μονο του μετα απο 3 μερες σε μερικες περιπτωσεις ενω το φορτιζεις πχ η ενω ειναι στο τραπεζι το μπροστα και σε μερικες περιπτωσεις το πισω τζαμι. Επισης δεν περναει ενα απλο drop test και σπαει πολυ ευκολα ενω το z1c το ειχαν λιωσει στα drop test και δεν καταλαβαινε.

ισως να ηταν καλυτερα να επιστρεψω στο z1c απλως σε μεταγενεστερη παρτιδα απο εκεινη με το flash bleed για να τελειωνουμε, εσεις τι λετε?

και το αι φον αν βαλεις ολη σου τη δυναμη λυγιζει..

παιδες ξεκολατε λιγο και ευχαριστηθειτε το κινητο σας..δουλεψτε το να το ευχαριστηθειτε, βουτα το νερο να δεις οτι ισχυει αυτο που σου λεει, αδιαβροχο, και η εγγυηση γιαυτο υπαρχει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα μιας και ειμαι τεχνικος και γιαυτο φοβαμαι τοσο. Τις εγγυησεις ειναι αυτες που φοβαμαι γιατι δεν βρισκεις το δικιο σου με τπτ αν γινει η στραβη.

Καθιστε και διαβαστε λιγο πριν πειτε την αποψη σας παιδες γιατι μπορει να εκπλαγητε.

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα μιας και ειμαι τεχνικος και γιαυτο φοβαμαι τοσο. Τις εγγυησεις ειναι αυτες που φοβαμαι γιατι δεν βρισκεις το δικιο σου με τπτ αν γινει η στραβη.

Καθιστε και διαβαστε λιγο πριν πειτε την αποψη σας παιδες γιατι μπορει να εκπλαγητε.

Απόλαυσε την κινηταρα που αγόρασες.. Ότι όλα χαλάνε σπάνε και οτιδήποτε ισχύει, όχι από μόνα τους όμως..δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή..

Καλησπερα και απο εμενα.

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα αυτό μόνο με φοβίζει και με κρατάει πίσω! Το ράγισμα-σπάσιμο του γυαλιού!! Έχει γίνει επίσημο θέμα και στο xda και είναι πολλοί οι παθόντες παιδιά!!! Τώρα δεν γνωρίζουμε αν φταίνε οι πρώτες παρτίδες ή είναι γενικό το κακό!! :(

Rogers

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα αυτό μόνο με φοβίζει και με κρατάει πίσω! Το ράγισμα-σπάσιμο του γυαλιού!! Έχει γίνει επίσημο θέμα και στο xda και είναι πολλοί οι παθόντες παιδιά!!! Τώρα δεν γνωρίζουμε αν φταίνε οι πρώτες παρτίδες ή είναι γενικό το κακό!! :(

Λογικα ειναι οι πρωτες παρτιδες γιατι τις υπολοιπες θα τις διορθωσουνε αλλα το θεμα ειναι μην παρουμε ενα μυδι εμεις με τις πρωτες διοτι η σονυ δεν αναγνωριζει τα λαθη της...

Ετσι την πατησα και στο z1c ρε γμτ, πηγα και το πηρα πρωτος...

Και εγώ πήρα από τα πρώτα Ζ2 παρόλο που λέγανε για κενό στην οθόνη,ότι δεν κουμπώνει σωστά.αυτά δεν ισχύουν όμως για την αγορά της Ευρώπης. Ούτε θέμα με 4κ είχα δει.μετά τα 7-8 λεπτά μόνο ( αν κ όλες οι συσκευές έχουν μικρό θέμα) Vodafone γερμανικό το Ζ2 που πήρα

Ειναι πανέμορφο, απλά πανέμορφο.

Κι αναρωτιέμαι πως ο κόσμος ψωνιζει ενα iPhone ενω υπάρχει αυτο το κινητό στην αγορά.

Αναρωτιέμαι, αυτά που είναι demo στα καταστήματα και ενώ παιζει η οθόνη ενώ είναι σε demo και φορτίζουν ταυτόχρονα και είναι πραγματικά ζεστά γιατί δεν ραγίζουν;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Αναρωτιέμαι, αυτά που είναι demo στα καταστήματα και ενώ παιζει η οθόνη ενώ είναι σε demo και φορτίζουν ταυτόχρονα και είναι πραγματικά ζεστά γιατί δεν ραγίζουν;

Δεν ειμαι ειδικος φυσικος η κατι τετοιο αλλα προφανως οσοι το επαθαν ηταν απο διαστολες συστολες σε μεγαλες διαφορες θερμοκρασιας ..π.χ εισαι εξω στην Νορβηγια -3C και μπαινεις σε εσωτερικο χωρο + 22 C και κρακ ...δεν φταινε οι πρωτες παρτιδες ουτε η Σονυ ,εικαζω ...:p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Δεν ειμαι ειδικος φυσικος η κατι τετοιο αλλα προφανως οσοι το επαθαν ηταν απο διαστολες συστολες σε μεγαλες διαφορες θερμοκρασιας ..π.χ εισαι εξω στην Νορβηγια -3C και μπαινεις σε εσωτερικο χωρο + 22 C και κρακ ...δεν φταινε οι πρωτες παρτιδες ουτε η Σονυ ,εικαζω ...:p

Δηλαδη στην νορβηγια δεν εχουν κινητα τα αλλα γιατι δεν το παθαινουν αυτο. Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.

Χωρις παρεξηγηση.

:cool:

Μόλις το είδα στο Sony Center του Golden Hall. Το είχε ανοιχτό σε αυτό το περίεργο πορτοκαλοκόκκινο και μπορώ να πω ότι είναι απίστευτη συσκευή! Πανέμορφο αυτό το χρώμα! Λάτρης του συνδυασμού μαύρο κόκκινο με την ολόμαυρη οθόνη μπροστά με γοήτευσε τρελά! Το κρατούσα και το χειριζόμουν και η αλήθεια είναι ότι στο χέρι έμοιαζε τέλειο.

Δίπλα είχε σε ρέπλικα το χρώμα της μέντας. Πολύ εντυπωσιακό και διαφορετικό αλλά νομίζω το κόκκινο είναι πολύ μπροστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είδα χτές στο public Βασικά η διαφορά με το z1compact με την πρώτη ματιά είναι η οθόνη.Ολα τα άλλα περίπου τα ίδια είναι.Δεν έχει δηλαδή τις τεράστιες διαφορές.Εγώ εχω το xperia V και στο μέγεθος είναι ακριβώς τα ίδια.Βασικά δεν έκανε την τεράστια διαφορά η sony και με αυτή την συσκευή.Ήδη η sony μιλαέι για το z4 compact http://www.xperiablog.net/2014/10/17/are-these-rumoured-xperia-z4-specs-the-real-deal/ .Εγώ πάντως θα πάρω το z1 compact μετά το xperia V που έχω.Δεν αξίζει να δώσω περίπου 200 ευρώ παραπάνω για το z3compact για τόσο ελάχιστες διαφορές. Edited by zteblade85

Το είδα χτές στο public Βασικά η διαφορά με το z1compact με την πρώτη ματιά είναι η οθόνη.Ολα τα άλλα περίπου τα ίδια είναι.Δεν έχει δηλαδή τις τεράστιες διαφορές.Εγώ εχω το xperia V και στο μέγεθος είναι ακριβώς τα ίδια.Βασικά δεν έκανε την τεράστια διαφορά η sony και με αυτή την συσκευή.Ήδη η sony μιλαέι για το z4 compact http://www.xperiablog.net/2014/10/17/are-these-rumoured-xperia-z4-specs-the-real-deal/ .Εγώ πάντως θα πάρω το z1 compact μετά το xperia V που έχω.Δεν αξίζει να δώσω περίπου 200 ευρώ παραπάνω για το z3compact για τόσο ελάχιστες διαφορές.

Δεν γράφει για Ζ4 compact παρά μόνο για Ζ4, η σονυ βγάζει compact μόνο σε περιττούς αριθμούς μέχρι στιγμής. Ζ1,Ζ3 compacts. ;)

Στα σκρουτζομάγαζα έχει ---> http://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact.html , αν περιμένεις λίγο ακόμα θα πέσει αισθητά!

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Για root υπάρχει τίποτα ή πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader όπως στο Z3 με τις γνωστές συνέπειες που ακούγονται;

Λοιπον, εγω το τσίμπησα την Δευτερα σε μια εξαιρετικη προσφορουλα που βρηκα (415) επειδη συνέπεσε με ενα 15% online discount στα γερμανικα saturn :D

Ας πω λοιπον τις πρωτες μου εντυπώσεις, στις οποιες θα πεφτει αναπόφευκτα μια σύγκριση με htc one m8, m7 και s4

- Το λειτουργικο μου αρεσει αρκετα, δεν πιανει την σουπερ ντουπερ ταχύτητα του HTC (στο ανοιγμα των εφαρμογών υστερεί λίγο απέναντι στα HTC/NEXUS), αλλα κολληματα και τετοια δεν υπαρχουν πουθενα. Τουμπανακι στα σπεκς και αυτό φαίνεται όταν κανεις multi tasking, αν και τα 3 γιγα του μεγαλου αδερφου θα τα γουσταρα :O

-Ένα ειναι το βασικο προβλημα του UI της Sony, το οποιο το εχει ελαφρύνει όντως αρκετα (καποια sony-apps μπορειτε να τα απεγκαταστήσετε). Έλλειψη του "MOVE TO SD CARD" για εφαρμογές. Καλη μου sony, διόρθωσε το άμεσα όπως έκανες και σε παλιότερα μοντέλα να μπορούμε να μεταφέρουμε καμια εφαρμογή στην καρτούλα όπως γίνεται με τις φωτο, τα τραγούδια. και πάει λέγοντας Σ' ένα χρονο απο τωρα θα ζοριζόμαστε αρκετα με τα 16 γιγα εσωτερική μνήμη.

-Η οθονη ειναι εξαιρετικη, αν και πεφτει ο φωτισμός λιγο "απότομα" αμα του βάλετε αυτόματο brightness. Τα χρωματα, η ποιοτητα ειναι σουπερ και παρ' ότι συμφωνω ότι το full hd φαινεται αχρείαστο για τέτοιο μέγεθος, θεωρώ ότι την διαφορά μ' ένα full hd display την νιώθεις οταν το πρωτοκοιτάξεις, ειδικα οταν εχεις συνηθίσει να βλεπεις full hd displays 1μιση χρονο.

- Η ποιότητα κατασκευής ειναι τελεια, το πλαστικο που εχει στις ακρες δεν ενοχλει καθολου, ισα ισα που το νιωθεις ωραια. Καπου ειχα διαβασει οτι "γλιστράει" στα χερια, κατι τετοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Βεβαια, μπορει να το λεω αυτο επειδη 4 μηνες τωρα ειμουν με το M8... :p:p Δεν εχω προσέξει γρατζουνιές στο πίσω μέρος όπως λεγόταν για το Ζ1 Compact, οποτε μαλλον θα το διόρθωσαν.

- Το design ειναι παιδια το κατι αλλο. Εργονομικό, αξιοποιεί ολοκληρη την συσκευή η οθόνη και επιτέλους νιώθω ότι εχω ενα ανθρώπινο κινητο στο χέρι, χωρίς να "πέσω" στις 4 ιντσες παλαιότερων iphone

- Τα μπροστινά ηχεία ειναι πολυ καλυτερα απο κατι περίεργες επιλογές του παρελθόντος που το εβαζαν στο κατω μερος (!), αλλα φυσικα δεν φτανουν ουτε για πλακα την ηχητική απόδοση των Μ7 και Μ8. Ειναι απλως δυο δυνατα ηχειάκια, τίποτα παραπάνω, τίποτα περισσότερο. Στις κλήσεις τον ακους τον αλλον καθαρα.

- Η Καμερα ειναι μια καλη καμερα η οποια αν και όλοι λενε οτι την νυχτα εχει την καλυτερη απόδοση, εγω προσωπικά εχω προσεξει το αντιθετο :p Δεν εχω βγαλει πολλες, 10-20 παιζοντας με ρυθμίσεις από εδω και απο εκει γιατι ψάχνομαι ακόμη, αλλά οι πρωινές μου φάνηκαν καλύτερες. Μην περιμένετε iPhone 5s - Galaxy S5 ή high-end Lumia ποιότητα. Ισως σηκώσω μερικες αργότερα :)

- Gaming επαιξα 2-3 light πραγματακια, Dark Lands και Fruit Ninja, όλα έτρεχαν νερακι. Τα loading times μου φάνηκαν λίγο μεγαλύτερα σε διάρκεια σε σχεση με το M8, αλλά μιλάμε για μικρες διαφορες. To Playstation 4 remote play βγαίνει τον Νοέμβριο, οποτε μεχρι τοτε... υπομονη.

- Στην μουσική με ακουστικά με ικανοποίησε σχεδον απόλυτα, αν και μου φάνηκε ένα κλικ πιο χαμηλό από το Μ8, αλλά απ' όσο ξέρω με τα noise cancelling ακουστικά της Sony πιάνει τις top επιδώσεις του. Δυστυχώς δεν τα εχω στην κατοχή μου για να σας πω τι παιζει με αυτα, αλλα με τα XBA2IP της Sony είχε έναν πολύ όμορφο και καθαρό ηχο. Το ClearAudio+ που διαβαζα σε διαφορα sites οτι ειναι εξαιρετικο, προσωπικά με απογοήτευσε σε Hip-Hop / RnB κομματια. Σαν να αφαιρούσε το μπάσο, δεν ξέρω. Την επόμενη εβδομάδα θα σας πω τι παίζει και με το equalizer

- Η μπαταρία είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ highlight. Μετά τις πρώτες 2 φορτίσεις, το κινητό κάνει "πλάκα" στον ανταγωνισμό. Και σκεφτείτε ότι προέρχομαι από το ήδη εντυπωσιακό Μ8. Δεν τελειώνει με τίποτα παιδιά.

- Η συσκευή υποστηρίζει φυσικά double tap, απλά πρέπει να την ενεργοποιήσετε στα settings

Αν ξέχασα κατι, θα το θυμηθώ αργότερα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο με οσα έγραψα. Γενικά, μιλάμε για ένα top κινητο που μου εχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τουμπανακι στα σπεκς και αυτό φαίνεται όταν κανεις multi tasking, αν και τα 3 γιγα του μεγαλου αδερφου θα τα γουσταρα :O

Και τα 2 κινητά εχουν ακριβως τις ιδιες επιδόσεις γιατι το 1gb παραπάνω μνημη που εχει το μεγαλο ουσιαστικά το τρωει η μεγαλύτερη αναλυση της οθονης. Ασε που εχω ακουσει οτι το compact βγαζει και λιγα παραπανω fps σε σχεση με το μεγάλο.

- Η ποιότητα κατασκευής ειναι τελεια, το πλαστικο που εχει στις ακρες δεν ενοχλει καθολου, ισα ισα που το νιωθεις ωραια. Καπου ειχα διαβασει οτι "γλιστράει" στα χερια, κατι τετοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Βεβαια, μπορει να το λεω αυτο επειδη 4 μηνες τωρα ειμουν με το M8... :p:p Δεν εχω προσέξει γρατζουνιές στο πίσω μέρος όπως λεγόταν για το Ζ1 Compact, οποτε μαλλον θα το διόρθωσαν.

Μια χαρα ειναι το πλαστικό που δεν ειναι ακριβώς πλαστικο αλλα σκληρή γόμα και ειδικα στο μαυρο χρωμα που εχω εγώ τεριαζει τέλεια, και εχει και καλυτερη εφαρμογή στο χερι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι παραπονιούνται γι΄αυτό.

Οσο για τις γρατζουνιές δες εδω:

Παιδια μια χαρα ειναι το κινητο .

Φουλ ταχυτητα ( να χρειαστει επαννεκινηση μετα απο 5 μερες σχεδον οπου αρχιζει να κολαει ελαχιστα βεβαια σε καποια σημεια )

Οσο για τις γρατσουνιες δεν μπορω να σας πω γιατι απο την πρωτη μερα ειναι με protector μπροστα και πισω ( το πισω εχει κανει καποιες )

Υ.Γ.

Το GPS δεν εχει κουμπι ενεργοποιησης ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αντικειμενικά το Ζ3 στα 8 mp δεν ειναι πρώτο σε κάμερα αλλα στη τριάδα έπρεπε να ειναι σίγουρα.

Αλλα διαθέτει 20.1 mp που τα αλλα κινητά δεν προσφέρουν και το υψηλότερο ISO για νυχτερινές λήψεις και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και πολλά άλλα.

Ειναι δυνατόν να γινετε σύγκριση στα 8 mp τη στιγμη που κάποιος που θα το αγοράσει θα το χρησιμοποιήσει στα 20.1 mp??

Το θεωρώ πολυ προκατειλημμένο το συγκεκριμένο review και καταλαβαίνουμε τους λόγους... και αυτοι τη δουλειά τους κανουν δεν τους παρεξηγούμε:p.

Διαβάστε και εδω ενα πολυ "αξιόπιστο" review :lol:

http://techit.gr/2014/10/auta-einai-ta-15-kalutera-smartphones-pou-kukloforoun/

Και τι να τα κάνεις τα πολλά mp όταν το αποτέλεσμά δεν αποτυπώνεται σωστά,για να έχεις φωτογραφίες με μεγάλο μέγεθος απλά?

Η τι να το κανείς το υψηλό ISO όταν θα καμαρώνεις το noise σε όλη την επιφάνειά της φωτογραφίας.

Καλύτερα να δουλεύουν λίγο το λογισμικό τους κι ύστερα να πετάνε στην αγορά ένα camera phone,παρά να δίνουν έναν καλό φακό με κακογραμμένο όμως λογισμικό.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά επειδή βλέπω αρκετό προβληματισμό για το θέμα της κάμερας, έχω ανεβάσει στο dropbox μερικές φωτογραφίες.

Το τηλέφωνο το έχω 10 μέρες οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω καταφέρει ακόμα να βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις της κάμερας για κάθε περίσταση.

Σίγουρα δεν είναι όπως το 5s που είχα κάποτε και απλά παίρνεις την φωτογραφία και είναι 9 στις 10 καλή.

Επίσης το superior Auto mode, δεν δίνει καλά αποτελέσματα. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με Manual mode σε συνεργασία με τα Scenes που έχει εκεί και αλλαγές του white ballance και HDR.

SAMPLE PHOTOS

Καλύτερα να κάνετε VIEW ORIGINAL κάτω δεξιά για να δείτε τις εικόνες σε 100% μέγεθος και χωρίς compression που κάνει το Dropbox.

:!:

Περιμένω με το Android Lolipop να κάνει επιτέλους η SONY κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση....:ninja:

αυτη την εντύπωση εχω αποκομίσει κι εγω. Παρ οτι τα περισσοτερα reviews ελεγαν "αφηστε το στο superior", προσωπικα βγαζω χειροτρες εικονες με superior, παρα οταν "παιζω" με το manual

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact