galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αλήθεια γιατι το έδωσες? Τι δε σου άρεσε? Απλά κράτησα το μεγάλο (z3) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidias Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Προς τους κατόχους: Πόση καθαρή ελεύθερη για χρήση μνήμη έχει από τα 16gb συνολικά; Κοντά στα 12 GB. Aν θυμάμαι καλά είχε 11.8 GB. Παράθεση My app: https://play.google.com/store/apps/details?id=fidias.ioannides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Στο galaxy s4 στη διαρκεια της ημερας με μνημη ram στο 1.78 αν θυμαμαι καλα, με εφαρμογες facebook, twitter, weather και mail να τρεχουν ειχα ελευθερη μνημη γυρω στα 250 mb. Στο z3c ποση ειναι η διαθεσιμη και ποση ελευθερη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γεια σας παιδιά αγόρασα το Ζ3c απο το e-shop.gr και παρόλο που το μαγαζί γράφει στη σελίδα "SONY XPERIA Z3 COMPACT D5803 BLACK GR" μόλις άνοιξα τις οδηγιες στο start up manual ειδα οτι ειναι γραμμένες στα Σουηδικά και το κουτί πισω ειχε αυτοκόλλητο "Sony Mobile Communications AB SE-221 Lund Sweden". Παρόλα αυτα μόλις το άνοιξα το κινητο αναγνώρισε αμέσως τα ελληνικά και τις φωνητικές εντολες στα ελληνικά, και σε γενικες γραμμές ειμαι πολυ ικανοποιημένος με το κινητό, απλα με δυσκόλεψε που δεν ειχε start up manual ουτε στα ελληνικά ουτε στα αγγλικά. Μονο ενα φιλαδιακι για τον δείκτη SAR ήταν σε ολες τις γλώσσες. Θα ήθελα να σας ρωτησω: ήταν τελικα το κινητό στα ελληνικά και απλα ξεχάσαν να βάλλουν τα manuals?? Τελικα καλύπτεται απο την ελληνική αντιπροσωπεία?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γεια σας παιδιά αγόρασα το Ζ3c απο το e-shop.gr και παρόλο που το μαγαζί γράφει στη σελίδα "SONY XPERIA Z3 COMPACT D5803 BLACK GR" μόλις άνοιξα τις οδηγιες στο start up manual ειδα οτι ειναι γραμμένες στα Σουηδικά και το κουτί πισω ειχε αυτοκόλλητο "Sony Mobile Communications AB SE-221 Lund Sweden". Παρόλα αυτα μόλις το άνοιξα το κινητο αναγνώρισε αμέσως τα ελληνικά και τις φωνητικές εντολες στα ελληνικά, και σε γενικες γραμμές ειμαι πολυ ικανοποιημένος με το κινητό, απλα με δυσκόλεψε που δεν ειχε start up manual ουτε στα ελληνικά ουτε στα αγγλικά. Μονο ενα φιλαδιακι για τον δείκτη SAR ήταν σε ολες τις γλώσσες. Θα ήθελα να σας ρωτησω: ήταν τελικα το κινητό στα ελληνικά και απλα ξεχάσαν να βάλλουν τα manuals?? Τελικα καλύπτεται απο την ελληνική αντιπροσωπεία?? Ευχαριστώ! Αφού προοριζόταν για σουηδική αγορά και επομένως ευρωπαϊκή αγορά τότε ναι καλύπτεται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πιθανότατα το κινητό δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά. Η εγγύηση εννοείται ότι σε καλύπτει κανονικά από τη στιγμή που το κινητό εισάγεται επίσημα στη χώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αφού προοριζόταν για σουηδική αγορά και επομένως ευρωπαϊκή αγορά τότε ναι καλύπτεται. Πιθανότατα το κινητό δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά. Η εγγύηση εννοείται ότι σε καλύπτει κανονικά από τη στιγμή που το κινητό εισάγεται επίσημα στη χώρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το κινητό είναι πάντως τέλειο, έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του! Όσοι θέλουν να διαβάσουν το manual μέσα από τον υπολογιστή τους (υπάρχει και μέσα στο κινητό στο application Υποστήριξη) μπορούν να τον βρουν εδώ: http://www.sonymobile.com/global-en/support/phones/xperia-z3-compact/support-documents/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidias Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Στο galaxy s4 στη διαρκεια της ημερας με μνημη ram στο 1.78 αν θυμαμαι καλα, με εφαρμογες facebook, twitter, weather και mail να τρεχουν ειχα ελευθερη μνημη γυρω στα 250 mb. Στο z3c ποση ειναι η διαθεσιμη και ποση ελευθερη εχετε? Με 2 push mails, facebook messenger, viber κτλπ. έχει 25-40% ελεύθρη RAM, δηλαδή από το 1,7 GB που έχει, περίπου 350-600 MB είναι ελεύθερα. Όταν τα έχω όλα κλειστά έχει περίπου 50%+ ελεύθερη RAM. Επίσης να πω πως χθες το σύγκρινα λίγο με το S5 της κοπέλας μου. Το Ζ3c έχει περισσότερη ελεύθερη RAM και είχα και αρκετά περισσότερα apps ανοιχτά (το πήρε προχθές οπότε δεν έχει εγκαταστήσει και πολλά πράγματα ακόμα). Επίσης το S5 ζεστένεται περισσότερο και πιο εύκολα από το Ζ3c (το S5 έφτασε σχετικά εύκολα τους 50 βαθμούς ενώ το Z3c ήθελε περισσότερο ζόρισμα), αλλά στο Z3c αισθάνεσαι περισσότερο την ζέστη στο πίσω μέρος. Σε θέμα οθόνης, η AMOLED του S5 έχει καλύτερες γωνίες θέασης, αλλά του Z3c μου φάνηκε πιο φωτεινή. Σε ότι αφορά την κάμερα, το S5 είχε πιο ζωντανά χρώματα, αλλά τα χρώματα του Z3c μου φάνηκαν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε ότι αφορά λεπτομέρεια στις εικόνες, μου φάνηκαν πάνω κάτω ίσα. Από επιδόσεις και feeling στο UI μου φάνηκαν και τα δύο πάρα πολύ καλά, το S5 lagαρε λίγο στο gallery και στο magazine (το απενεργοποιήσαμε άμεσα :p). Παράθεση My app: https://play.google.com/store/apps/details?id=fidias.ioannides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δε προλαβα να το διαβασω http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δε προλαβα να το διαβασω http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7 νοτε 4 βγαινει πρωτο μετα το αιφονι και τελευταιο το Ζ3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εδώ ένα εξισου πολύ αναλυτικό φρέσκο review. Sony Xperia Z3 Compact Smartphone Review http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z3-Compact-Smartphone-Review.127925.0.html Pro + High performance + Long battery runtimes + Low power consumption during standby and idling + Good speakers + Bright and high-contrast display + Great user interface + Numerous settings + High-resolution camera + 4K video recording + 802.11ac WLAN + Supports several mobile radio bands + High-quality chassis + Waterproof and dust resistant + Low temperature development + Game streaming from PS4 Cons - Back is slippery and attracts fingerprints - Stability not perfect - Meager camera quality in bad lighting conditions - GPS module is inaccurate - Display with slight blue cast - Comparatively high price Shortcut What we like That Sony improved the predecessor and finally created a useful connection with a strong brand (streaming from PS4!). What we'd like to see The display is the only thing that the predecessor made better than the Xperia Z3 Compact: The new version has a lower brightness and even a lower contrast. Sony should have improved the panel. What surprises us How much performance Sony managed to put in such a compact case and how long the battery lasts. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 μιλαει για χειροτερη οθονη παντως, κατι που με ξενερωνει..καθως ηδη το πανελ της σονυ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο..εχω το galaxy tab S και εχω ευχαριστηθει πανελ αυτο τον καιρο, με ο,τι και να σημαινει ως προς την ακριβεια των χρωματων (ειναι σιγουρα πιο ζωντανα και πιο κορεσμενα απο την πραγματικοτητα) ομως δεν παυει να ειναι πολυ ανωτερο απο τα σονυ και να βλεπω οτι οντως ειναι ενας λογος να σε ξενερωνει.. Πιστευω οτι η καμερα και η οθονη ειναι τα 2 σημεια κλειδια για σονυ..κολλησε στα ΜΡ αλλα δεν εφτιαξε εναν καλο αλγοριθμο, εβλεπα τωρα το 5S ενος φιλου και οντως, αν και στο αυτοματο, δουλευει αψογα, εχει βιντεο slowmotion 120fps true και ειναι καλυτερο απο την go pro 3..με αισθητηρα σονυ...η σονυ λοιπον γιατι επιμενει να ειναι μετρια σε αυτο? Σιγουρα σε manual ρυθμισεις φτιαχνει αλλα πιστευω οτι πρεπει να δωσει εμφαση εκει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αν διαβάσεις τους πίνακες με φωτεινότητα και αντίθεση θα δεις οτι εχει εξαιρετικό panel. Μαλλον η ένσταση του στο τέλος μαλλον εχει σχεςη με την πιο εντυπωσιακή οθονη σε τιμές με το z3 όχι το προγενέστερο που αντικαθιστά που ειναι εξισου πολύ καλή. Ούτε και ο ανταγωνισμός προσφέρει στις ίντσες του ανώτερη οθονη. Στα της κάμερας συμφωνώ μαζί σου. Περνά αν θες λίγο απο το μεγάλο να μας πεις τη γνώμη σου σχετικά με την κάμερα στο αυτόματο και αν υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μπορείς να κανεις ετςι ώστε να αποθηκευτούν και να βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Σύγκρινε και εδώ με το z1 compact,βλέπεις οτι συνολικά ανώτερη υλοποίηςη ειναι το 3. http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Xperia-Z1-Compact-Smartphone.111595.0.html Εδώ του 3 http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z3-Compact-Smartphone-Review.127925.0.html Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά επειδή βλέπω αρκετό προβληματισμό για το θέμα της κάμερας, έχω ανεβάσει στο dropbox μερικές φωτογραφίες. Το τηλέφωνο το έχω 10 μέρες οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω καταφέρει ακόμα να βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις της κάμερας για κάθε περίσταση. Σίγουρα δεν είναι όπως το 5s που είχα κάποτε και απλά παίρνεις την φωτογραφία και είναι 9 στις 10 καλή. Επίσης το superior Auto mode, δεν δίνει καλά αποτελέσματα. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με Manual mode σε συνεργασία με τα Scenes που έχει εκεί και αλλαγές του white ballance και HDR. SAMPLE PHOTOS Καλύτερα να κάνετε VIEW ORIGINAL κάτω δεξιά για να δείτε τις εικόνες σε 100% μέγεθος και χωρίς compression που κάνει το Dropbox. :!: Περιμένω με το Android Lolipop να κάνει επιτέλους η SONY κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση....:ninja: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δε προλαβα να το διαβασω http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7 Αντικειμενικά το Ζ3 στα 8 mp δεν ειναι πρώτο σε κάμερα αλλα στη τριάδα έπρεπε να ειναι σίγουρα. Αλλα διαθέτει 20.1 mp που τα αλλα κινητά δεν προσφέρουν και το υψηλότερο ISO για νυχτερινές λήψεις και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και πολλά άλλα. Ειναι δυνατόν να γινετε σύγκριση στα 8 mp τη στιγμη που κάποιος που θα το αγοράσει θα το χρησιμοποιήσει στα 20.1 mp?? Το θεωρώ πολυ προκατειλημμένο το συγκεκριμένο review και καταλαβαίνουμε τους λόγους... και αυτοι τη δουλειά τους κανουν δεν τους παρεξηγούμε:p. Διαβάστε και εδω ενα πολυ "αξιόπιστο" review :lol: http://techit.gr/2014/10/auta-einai-ta-15-kalutera-smartphones-pou-kukloforoun/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidias Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Για όσους ζήτησαν screenshots από το battery use: Αυτό το τρίημερο έκανα λίγο πιο light χρήση (4,5 ώρες οθόνη) για αυτό και άντεξε σχεδόν 4 μέρες. Σηνύθως το φορτίζω κάθε 3 μέρες με περίπου 6 ώρες οθόνη. Επίσης να πω πως η χρήση που κάνω είναι κυρίως browsing για 30 λεπτά - 1 ώρα την μέρα, facebook messenger κάθε μέρα, διάβασμα mail, κάνα βιντεάκι στο youtube και λίγη κάμερα. Το wifi το έχω συνεχώς ανοιχτό (εκτός από το βράδυ, όταν κοιμάμαι). Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για κλήσεις, από σήμερα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ. [ATTACH]51222[/ATTACH] [ATTACH]51223[/ATTACH] [ATTACH]51224[/ATTACH] Edited October 17, 2014 by Fidias Παράθεση My app: https://play.google.com/store/apps/details?id=fidias.ioannides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σήμερα κατάφερα και είδα από κοντά το τηλέφωνο. Μου έκανε εντύπωση που στο review μιλούσε για χειρότερη και πιο σκοτεινή οθόνη. Βλέποντάς το από κοντά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που μου φάνηκε πιο φωτεινή η οθόνη του σε σχέση με το Ζ1 compact. Ειδικά στο λευκό ήταν εμφανής η διαφορά υπέρ του Ζ3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Θα ξεκινήσει και η αναβάθμιση για το Ζ3 compact και όλη την σειρά Ζ σε Android 5.0 Lollipop http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5693913#post5693913 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κι εγω το ειδα...το εβαλα διπλα με το Galaxy Alpha και το λευκο του ηταν πεντακαθαρο, ενω του Αλφα οχι τοσο εντονο... Βεβαια το Αλφα φορτωσε πιο γρηγορα ενα σαιτ που εβαλα, αλλα μπορει να φταιει το wifi του καταστηματος Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κι εγω το ειδα...το εβαλα διπλα με το Galaxy Alpha και το λευκο του ηταν πεντακαθαρο, ενω του Αλφα οχι τοσο εντονο... Βεβαια το Αλφα φορτωσε πιο γρηγορα ενα σαιτ που εβαλα, αλλα μπορει να φταιει το wifi του καταστηματος Του Alpha το λευκό, επειδή το έχω και το σύγκρινα πάρα πολύ με το Ζ3 ( το μεγάλο ) που με ενδιάφερε πάρα πολύ για να το πάρω, είναι πιο φυσιολογικό και όχι << καμένο >> όπως του Ζ3 , που για αυτό και μοιάζει πιο έντονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Του Alpha το λευκό, επειδή το έχω και το σύγκρινα πάρα πολύ με το Ζ3 ( το μεγάλο ) που με ενδιάφερε πάρα πολύ για να το πάρω, είναι πιο φυσιολογικό και όχι << καμένο >> όπως του Ζ3 , που για αυτό και μοιάζει πιο έντονο.... Μπορείς να το ρυθμίσεις παίζοντας με τις τιμές RGB σε οποίο σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Out of the box είναι αρκετά ψυχρό. Εγώ είτε θερμό είτε ψυχρό το ίδιο μου αρέσουν! Edited October 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μπορείς να το ρυθμίσεις παίζοντας με τις τιμές RGB σε οποίο σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Out of the box είναι αρκετά ψυχρό. Εγώ είτε θερμό είτε ψυχρό το ίδιο μου αρέσουν! Ισχύει απόλυτα αυτό που λες , και η αλήθεια είναι ότι μετά τη ρύθμιση γίνεται πιο ισορροπημένο, αλλά παύει να είναι τόσο έντονη η φωτεινότητά του. Είναι όμως και πάλι πολύ υψηλή και πέραν του αρκούντος ικανοποιητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ισχύει απόλυτα αυτό που λες , και η αλήθεια είναι ότι μετά τη ρύθμιση γίνεται πιο ισορροπημένο, αλλά παύει να είναι τόσο έντονη η φωτεινότητά του. Είναι όμως και πάλι πολύ υψηλή και πέραν του αρκούντος ικανοποιητική. Η κανονική τιμή για το όσο το δυνατόν πιο λευκό λευκό είναι 6500Κ ενώ στο z3 είναι 9000k. Σε tablet θα με πείραζε περισσότερο η σε οθόνη, οχι σε οθόνη κινητού όμως. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το GPS δεν εχει κουμπι ενεργοποιησης ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σήμερα κατάφερα και είδα από κοντά το τηλέφωνο. Μου έκανε εντύπωση που στο review μιλούσε για χειρότερη και πιο σκοτεινή οθόνη. Βλέποντάς το από κοντά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που μου φάνηκε πιο φωτεινή η οθόνη του σε σχέση με το Ζ1 compact. Ειδικά στο λευκό ήταν εμφανής η διαφορά υπέρ του Ζ3. Που το ειδες? Εντυπωση σου εκανε μονο η οθονη ,πως σου φανηκε σαν αίσθηση ποιότητα και σε τι χρωμα το ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts