pik. Δημ. March 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το πέρασα εγώ χωρίς clear data (βασικά δε μου βγαλε καν την επιλογή):O. Χάθηκε το εικονίδιο των επαφών.:mad: Στο security center έχουν βάλει extra επιλογή για power saving όπου μπορείς είτε να διαλέξεις μεταξύ 2 στανταρ προφίλ (smart mode & super mode) είτε να κάνεις το δικό σου. Έχει διάφορες επιλογές τι να κρατήσεις ανοιχτό και τι να κλείσεις και γίνεται και scheduled, να ενεργοποιείται συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. αυτο ειναι παρα πολυ καλο! μια χαρα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Απο ότι είδα στην φωτογραφική έχει και την προσθήκη τοποθεσίας δεν νομίζω να το είχε πιο πριν,δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας βέβαια :D και εμένα χάθηκε το εικονίδιο των επαφών :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 επαφες δεν βλεπω και εγω που πηγαν οεο;;μου εβγαλε ενα νεο εικονιδιο ""φλυτζανακι καφε""..τι ειναι αυτο;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 επαφες δεν βλεπω και εγω που πηγαν οεο;;μου εβγαλε ενα νεο εικονιδιο ""φλυτζανακι καφε""..τι ειναι αυτο;; Εις υγειανννν!!!!! Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 επαφες δεν βλεπω και εγω που πηγαν οεο;;μου εβγαλε ενα νεο εικονιδιο ""φλυτζανακι καφε""..τι ειναι αυτο;; Υπήρχε και πιο παλιά δεν ξέρω τι είναι την έχω φριζάρη με τιτανιουμ από όταν την είδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ftoxos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εις υγειανννν!!!!! Και σε εμένα τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 προφανως ακουσαν οτι στην Ευρωπη λεμε ᾽᾽τι αλλο θες απο ενα κινητο να σου φτιαχνει καφε;᾽᾽ και ειπαν να το κανουν και αυτο! Το κινητο εχει ολοκληρωθει πλεον. Τελειοτητα.Σε ολα. ειμαι περιεργος τι μαγεια θα κανουν με το Λολιποπ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 τι ολοκληρωθηκε ρε δημητρη,εδω χασαμε της επαφες..τωρα..παει το εικονιδιο..!!!το θεμα ειναι η μπαταρια ,να δουμε διορθωθηκε..περιμενω να δω!!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ftoxos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά μια ερώτηση.... Που βλέπω ποια έκδοση έχω (A,U) ? Kαι ποια είναι η διαδικασία αλλαγής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πατας ρυθμισεις > σχετικα με το τηλ> κατω κατω γαφει εκδοση flyme Για αλλαγη κατεβαζεις το zipακι με την εκδοση που θελεις κ το κανεις εγκατασταση Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 τι ολοκληρωθηκε ρε δημητρη,εδω χασαμε της επαφες..τωρα..παει το εικονιδιο..!!!το θεμα ειναι η μπαταρια ,να δουμε διορθωθηκε..περιμενω να δω!!! μικρο το κακο με τις επαφες, ετσι και αλλιως τις βρισκεις μεσα απο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Oπα... επειδη ΤΩΡΑ τη παιρναω και δεν μπηκα στο φορουμ, αν περασω με clear data θα εχω τις επαφες? Ή ΓΕΝΙΚΑ το βγαλαν? Καλα, δε βαριέσαι, οτι και να ισχυει δε με νοιάζει για το εικονίδιο επαφες :P πρωτη ματια φοβερο update, πριν πετούσε τωρα εγινε υπερηχητικό μαχητικό. Κάνουν δουλεια και μας κραταν να μην αλλάξουμε ποτε συσκευη. Edited March 17, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βρε παιδιά ένας στο meizufans βγάζει στο untutu 33106 μετά το update, είναι δυνατόν; Εκανε κάποιος απο εδώ τεστ; http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-2-5a-test-firmware-mx4?page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βρε παιδιά ένας στο meizufans βγάζει στο untutu 33106 μετά το update, είναι δυνατόν; Εκανε κάποιος απο εδώ τεστ; http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-2-5a-test-firmware-mx4?page=2 O τυπακος ουτε που μπηκε στο κοπο να το ξανατρεξει...προφανώς καποιο λαθος θα εγινε και θα διεκόπη καποιο τεστ... εγω σταθερα 50κ minimum είμαι ΚΑΙ σε αυτη την εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ πάντως δεν φεύγω από την stable τώρα που είμαστε τόσο κοντά στο γλυφιτζουρι. Θα περάσω απευθείας σε τεστ γλυφιτζουρι όταν με το καλό εμφανιστεί. Ιδανικά θα ήθελα να τη δω μέσα στο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με το καινουργιο update δεν δουλευουν τα θεματα υπαρχει κανα φιξακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με το καινουργιο update δεν δουλευουν τα θεματα υπαρχει κανα φιξακι Χαχα που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?? Σε topic του Nexus η του OnePlus??? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα παιδια. Θελω να παραγγειλω το τηλ και το βρηκα σε αυτο το site στα 265€ ... https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core. Ειναι εμπιστο η' θα φαμε καμμια ταπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) :OΒρε παιδιά ένας στο meizufans βγάζει στο untutu 33106 μετά το update, είναι δυνατόν; Εκανε κάποιος απο εδώ τεστ; http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-2-5a-test-firmware-mx4?page=2 http://i1026.photobucket.com/albums/y322/panagiotis8787/Mobile%20Uploads/S50317-232330_zpsivpwzlwy.jpg Καλησπερα φιλε εκανα εγω μετρηση και βρισκομαι εδω..!! Τωρα μολις εκανα ακομη ενα μετα απο ρεμποουτ της συσκευης και με πηγε στα 48918 Edited March 17, 2015 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και μια από το δικό μου!! [ATTACH]58296[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και μια από το δικό μου!! [ATTACH]58296[/ATTACH] το προηγουμενο antu εχεις;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Όχι το τελευταίο έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 και ολα αυτα ενω το κινητο δεν καιει... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Επιδόσεις που τρομάζουν :p [ATTACH]58299[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ftoxos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πατας ρυθμισεις > σχετικα με το τηλ> κατω κατω γαφει εκδοση flyme Για αλλαγη κατεβαζεις το zipακι με την εκδοση που θελεις κ το κανεις εγκατασταση Δηλαδή εγώ έχω την Α? Flyme OS 4.2.5A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts