Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Επειγον χρειαζομαι βοηθεια με την συσκευη μου.

Εκανα ΟΤΑ την αναβαθμιση του 4.042Α που μου ηρθε αλλα μετα εβγαλε ενα μηνυμα οτι το firmware ειναι corrupted και τωρα οταν εκανε επανακινηση η συσκευη μου συνεχως κανει reboot ξεκιναει ξανα και ξανα μεχρι την πρωτη εικονα που δινεις το pin.μετα κολλαει και ξανακανει reboot.

ΒΟΗΘΕΙΑ δεν ξερω τι να κανω,υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων????

μαυρη η ωρα και η στιγμη που εκανα την αναβαθμιση η συσκευη δουλευε μια χαρα...βοηθηστε με παρακαλω.....

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.

Επειγον χρειαζομαι βοηθεια με την συσκευη μου.

Εκανα ΟΤΑ την αναβαθμιση του 4.042Α που μου ηρθε αλλα μετα εβγαλε ενα μηνυμα οτι το firmware ειναι corrupted και τωρα οταν εκανε επανακινηση η συσκευη μου συνεχως κανει reboot ξεκιναει ξανα και ξανα μεχρι την πρωτη εικονα που δινεις το pin.μετα κολλαει και ξανακανει reboot.

ΒΟΗΘΕΙΑ δεν ξερω τι να κανω,υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων????

μαυρη η ωρα και η στιγμη που εκανα την αναβαθμιση η συσκευη δουλευε μια χαρα...βοηθηστε με παρακαλω.....

Δηλαδή δεν μπορείς να περάσεις το αρχείο ενός firmware στην μνήμη και να το κάνεις εγκατάσταση από εκεί??

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Καλησπέρα παιδιά επειδή μου αρέσει πολυ το κινητό και το βρησκω μια πολυ ενδιαφέρουσα συσκευή έχω απόφασιση να γίνω κάτοχος της. Επειδή δεν ξέρω που αλλου να ψάξω στο σιτε και στης αγγελειες δεν μπορώ να μπω αν κοποιος θέλει να το ανταλλάξουμε με ένα Lumia 930 ελληνικό 15 ημερών που έχω στην κατοχή μου ας μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν το έγραψα σε λάθος topic

παιδια ξερει κανενας τι ειναι αυτο το εικονιδιο που ειναι σαν κασετα και εμφανιζεται διπλα απο το σημα 3g πανω ψηλα ;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

πάω να διαγράψω μια επαφή και λέει οτι ειναι μονο για ανάγνωση και οταν κανω κλίση ειναι ανοιχτή και η ηχογράφηση τι παίζει? Edited by Karpoutzidis

πάω να διαγράψω μια επαφή και λέει οτι ειναι μονο για ανάγνωση και οταν κανω κλίση ειναι ανοιχτή και η ηχογράφηση τι παίζει?

πηγαινε setting - accounts - απενεργοποιήσε τον συγχρονισμό εκει που ειναι ο αριθμός του τηλεφώνου σου... διέγραψε την επαφη... Αν θυμαμαι καλα, κατι τέτοιο εκανα..

1ος κύκλος φόρτισης άψογος... 1 μέρα και 20 ώρες stand by, με 4 ώρες και 15 λεπτά Sot... Και πήγα μέχρι 20%. Το ερώτημα τώρα είναι άλλο, από 20% μέχρι 100% έκανε μόνο 2 ώρες να φορτίσει.. Είναι φυσιολογικό???

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

1ος κύκλος φόρτισης άψογος... 1 μέρα και 20 ώρες stand by, με 4 ώρες και 15 λεπτά Sot... Και πήγα μέχρι 20%. Το ερώτημα τώρα είναι άλλο, από 20% μέχρι 100% έκανε μόνο 2 ώρες να φορτίσει.. Είναι φυσιολογικό???

ναι μια χαρα ειναι !

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του mx4.Θα κάνω κάποιες ερωτήσεις μαζεμένες παρόλο που ξέρω οτι έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ.Οποιος εχει λίγο χρόνο να κατσει να απαντήσει τον ευχαριστώ καθώς καλό ειναι να υπάρχουν μαζεμένες κάποιες πληροφορίες γιατι χάνονται διάσπαρτες στα τόσα ποστ.

1)Συμφέρει η αγορά της έκδοσης 16GB;

2)Ποιο μαγαζί είναι πιο φθηνό αλλά και πιο συνεπής στην παράδοση;

3)υπαρχουν προβληματα σοβαρά ;

4)οι τελευταία έκδοση έχει bugs που να ενοχλούν αρκετά;

5)η κάμερα του σε σχέση με το galaxy s5 ας πούμε πως τα πάει;

6)Υπάρχει κάποιος που να είχε θεμα με τελωνείο;

Αυτά, ευχαριστώ παρα πολύ όποιον εχει την υπομονή να απαντήσει

Ορίστε αν σε βοηθάει.

1)Συμφέρει η αγορά της έκδοσης 16GB; - Αν βάζεις μόνο apps και μουσική μέσα ναι, μια χαρά. Αλλιώς αγοράζεις ξεχωριστά OTG.

2)Ποιο μαγαζί είναι πιο φθηνό αλλά και πιο συνεπής στην παράδοση; - Vickmall, to2c, Coolicool πολύ αξιόπιστα μαγαζιά.

3)υπαρχουν προβληματα σοβαρά ; - Οχι.

4)οι τελευταία έκδοση έχει bugs που να ενοχλούν αρκετά; - Ανάλογα τη χρήση του καθένα. Εγώ δεν βρήκα κανένα ενοχλητικό bug.

5)η κάμερα του σε σχέση με το galaxy s5 ας πούμε πως τα πάει; - Σε σχέση με S5 δεν ξέρω αλλά γενικά είναι κορυφαία.

6)Υπάρχει κάποιος που να είχε θεμα με τελωνείο; - Πάντα υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο αλλά ελάχιστος, αν φοβάσαι τόσο πολύ ασφάλησε το κατά την παραγγελία σου και ΑΝ σε πιάσουν το κατάστημα σου πληρώνει το ποσό που σου χρέωσαν.

Και άλλο θέμα έχω! Από το Dropbox πάω να κατεβάσω κάτι στην συσκευή και με πάει σε μια άσπρη σελίδα οι Σε είναι η ρυθμίσεις μάλλον για να διαλέξω που να το βάλω αλλά είναι κενό και η αποθήκευση είσαι σβηστεί και δεν με αφήνει να προχωρήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Και άλλο θέμα έχω! Από το Dropbox πάω να κατεβάσω κάτι στην συσκευή και με πάει σε μια άσπρη σελίδα οι Σε είναι η ρυθμίσεις μάλλον για να διαλέξω που να το βάλω αλλά είναι κενό και η αποθήκευση είσαι σβηστεί και δεν με αφήνει να προχωρήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Στο dropbox μπηκες μεσω broswer ή απο την εφαρμογη; Δοκιμασε και τα 2 και αν εχεις προβλημα μεσω browser, πατα κατω δεξια στις κουκιδες->"request desktop site".

Ενημερωσε μας για οτι κανεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

λοιπόν παιδιά ήρθε και η ώρα μου!

-αυτονομία μια μέρα χρίσης σίγουρα είμαι υπερ ευχαριστημένος προερχόμενος απο iphone 5s που με άφηνε το απόγευμα

-κάμερα πίσω αρκετά καλή!δεν φτάνει την κάμερα του note 4 αλλα οκ λογικό...η μπροστά ειναι κλαφτα με λίγο φως ο θόρυβος ειναι απερίγραπτος.

-μικρα bug που δεν με ενοχλούν προσωπικά

-πολυ γρήγορο και αρκετά καλή εμπειρία χρίσης

-οπως θα έχετε δει πιο πάνω εχω καποια θέματα με το λογισμικό τα οποία ειναι μικρά άλλα γίνονται ενα μεγάλο όσων άφορα την καθημερινή χρίσης(κρασαρει το instagram, εφαρμογές οπως viber,facebook dropbox,chrome δεν δουλεύουν καλά οπως σε άλλα Android.

ειμαι σε φάση που αρχίζω να σκέφτομαι να το δωσω και να παρω κατι επώνυμο για την ευρωπαϊκή αγορά δίνοντας κατι παραπάνω για να μην εχω ολη αυτη την μανούρα.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο dropbox μπηκες μεσω broswer ή απο την εφαρμογη; Δοκιμασε και τα 2 και αν εχεις προβλημα μεσω browser, πατα κατω δεξια στις κουκιδες->"request desktop site".

Ενημερωσε μας για οτι κανεις!

απο την εφαρμογή μπήκα

-οπως θα έχετε δει πιο πάνω εχω καποια θέματα με το λογισμικό τα οποία ειναι μικρά άλλα γίνονται ενα μεγάλο όσων άφορα την καθημερινή χρίσης(κρασαρει το instagram, εφαρμογές οπως viber,facebook dropbox,chrome δεν δουλεύουν καλά οπως σε άλλα Android.

instagram , clean master κρασαρουν σε μενα . clean master εβαλα το x64 και λειτουργει μια χαρα. battery doctor ψηλοκρασαρει.

οντως chrom κρασαρει οπως αρκετους browser που δοκιμασα. κατα τα αλλα πολυ καλο.

Δε μπορώ να καταλάβω, εμένα όλες οι εφαρμογές μου μια χαρά δουλεύουν δεν έχω θέματα το μοναδικό θέμα δηλαδή είναι ένα crash του Chrome ΜΟΝΌ και ΠΆΝΤΑ στη σελίδα του aliexpress... Δοκιμάστε όσοι έχετε θέματα ένα clean install τη τελευταία 4.1.8 test και πείτε μας αν αλλάξει κάτι ή όχι

Δε μπορώ να καταλάβω, εμένα όλες οι εφαρμογές μου μια χαρά δουλεύουν δεν έχω θέματα το μοναδικό θέμα δηλαδή είναι ένα crash του Chrome ΜΟΝΌ και ΠΆΝΤΑ στη σελίδα του aliexpress... Δοκιμάστε όσοι έχετε θέματα ένα clean install τη τελευταία 4.1.8 test και πείτε μας αν αλλάξει κάτι ή όχι

clean install εχω φιλε στην 4.1.8

Όλες οι εφαρμογές δουλεύουν υπέροχα Χωρίς κανένα θέμα,καμία φορά το Chrome. Τρώεικκάνα σκαλωμα αλλά με ένα κλείσιμο της εφαρμογής έρχεται στα κέντρα του

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Στο επομενο update θα κανω κλιν. Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι μου εμφανιζει συνεχως στην οθονη οτι εχω φωτηνοτητα αυτοματη και 60% ενταση.

δεν ξέρω αν βγάζετε καθόλου βραδινές φωτογραφίες αλλά είδα αυτές http://blog.meizu.it/nuove-fotografie-scattate-con-meizu-mx4-da-un-utente-cinese/ και μου φαίνονται πραγματικά πάρα πολύ καλές !!!

Την ώρα που μπήκα να πω τις εντυπώσεις μου για τη μπαταρία με την 4.1.8Α τσουπ, να και η 4.1.9Α που μου κάνει τώρα update.

Anyway δηλώνω εντυπωσιασμένος από την μπαταρία με το τελευταίο update. Wait time 1 μέρα και 16 ώρες, SOT 1 ώρα και 42 λεπτά και μπαταρία που απομένει = 56%. Υπόψη ότι έχω τη φωτεινότητα της οθόνης από 80% μέχρι και 100% αυτές τις 2 μέρες γιατί δουλεύω πολύ έξω.

Ελπίζω με την 4.1.9Α τώρα να είναι ακόμα καλύτερα!

Την ώρα που μπήκα να πω τις εντυπώσεις μου για τη μπαταρία με την 4.1.8Α τσουπ, να και η 4.1.9Α που μου κάνει τώρα update.

Anyway δηλώνω εντυπωσιασμένος από την μπαταρία με το τελευταίο update. Wait time 1 μέρα και 16 ώρες, SOT 1 ώρα και 42 λεπτά και μπαταρία που απομένει = 56%. Υπόψη ότι έχω τη φωτεινότητα της οθόνης από 80% μέχρι και 100% αυτές τις 2 μέρες γιατί δουλεύω πολύ έξω.

Ελπίζω με την 4.1.9Α τώρα να είναι ακόμα καλύτερα!

Σωπα ρε!!! :blink: Και εγώ είδα επιτέλους φως με τη 1.8 αλλά εσύ ξέφυγες. Μπας και τρέχεις κανα battery saver πχ greenify?? Συνέχεια στο power-saving ή στο balance???μεχρι εκει που λες το SOT ελεγα καλα ειναι για μια φορτηση με τοσο stand by αλλά οταν διάβασα οτι απομενει και 56% με έστειλες...

ναι παιδιά επιβεβαιώνω και εγώ πως έχει βελτιωθεί η μπαταρία με την 4.1.8Α , δεν ξέρω πως το μετράτε όπως παραπάνω, απλά το λέω σαν αίσθηση , ενώ πριν με τη χ΄ρηση που κάνω μέχρι το βράδυ έμενα με 20-30% τώρα μένω με 40-50%.

Πέρασα και την 4.1.9 πριν λίγο.

Γενικά πάντως το κινητό έχει βελτιωθεί αισθήτα μέσα σε ένα μήνα και ειδικά στο θέμα smoothness το οποίο ειναι σε άλλο επίπεδο.

Κολλήματα δεν έχω εντοπίσει πουθενά ή ανάγκη για restart εκτός απο μία φορά μετά απο το πέρασμα της 4.1.8Α. και όλες οι γνωστές εφαρμογές μου δουλέυουν απροβλημάτιστα.

Τελικά νομίζω οτι πρόκειται για κορυφαία επιλογη η συγκεκριμένη συσκευή.

(Σήμερα παρέλαβα και το mi4 σε μάυρο που το είχα καημό , και τώρα είμαι σε δίλλημα ποιο να κρατήσω και ποιό να δώσω στη γυναίκα μου.)