Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα δοκιμασα κ αυτα ακομα να γινει τιποτα..καρτοκινητο εχω.μεθαυριο θα παω απο κειι..ειναι ενα περιργο πραγμα ν τρελενεσαι...ολα αυτα εγιναν μετα απο το ροοτ...παρολλου που επεστρεψα στην αρχικη του μορφη.

Φίλε μου.. Θα πω κάτι παιδιαστικο άλλα πιστεύω αυτό είναι γιατί έψαχνα και εγώ τρεις μέρες... Δεξιά από το apn βάζεις τικ και επιλέγεις.... Έχει αόρατο κουτάκι....! Αν δεν επιλέξεις κανένα δε θα μπει.... Τα είχε έτοιμα αλλά δεν είχε κανένα επιλεγμένο....

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου.. Θα πω κάτι παιδιαστικο άλλα πιστεύω αυτό είναι γιατί έψαχνα και εγώ τρεις μέρες... Δεξιά από το apn βάζεις τικ και επιλέγεις.... Έχει αόρατο κουτάκι....! Αν δεν επιλέξεις κανένα δε θα μπει.... Τα είχε έτοιμα αλλά δεν είχε κανένα επιλεγμένο....

sam respect respect respect.....οδα κ να γραψω θα ειναι λιγα κοντεψα να παθω εμφραγμα..αυτο ειναι εχει αορατη επιλογη ..ελεος βρε κινεζοπουλα ελεος.......σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια...Sammmmmmmm μπταβο ρε φιλε αυτο το παιδιαστικο με εσωσε...σε χιλιο ευχαριστω....

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

sam respect respect respect.....οδα κ να γραψω θα ειναι λιγα κοντεψα να παθω εμφραγμα..αυτο ειναι εχει αορατη επιλογη ..ελεος βρε κινεζοπουλα ελεος.......σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια...Sammmmmmmm μπταβο ρε φιλε αυτο το παιδιαστικο με εσωσε...σε χιλιο ευχαριστω....

:lol: χαχαχαχαχ Νάσαι καλά φίλε μου. Τοχα πάθει και εγώ και ντρεπομουν να ρωτήσω γιατί έλεγα αποκλείεται να μη μπαίνει εγώ κάτι κάνω λάθος :P

Με την 4.1.2Α παρατηρώ ότι χαμήλωσαν την ένταση του μεγαφώνου.

Παλιά το είχα ένα κλικ χαμηλότερα από το mute και ακουγόταν αρκετά σε ήσυχα μέρη.

ayτες οι rom δεν ειναι stable οποτε μην τρεχετε να τις βαζετε με την μια...

Εγω εχω μεινει με την 4.0.4Α ακομα...

κατα τα αλλα το κινητο για τα χρηματα του και σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης την υποστηριξη και τις δυνατοτητες ειναι κορυφαιο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ayτες οι rom δεν ειναι stable οποτε μην τρεχετε να τις βαζετε με την μια...

Εγω εχω μεινει με την 4.0.4Α ακομα...

κατα τα αλλα το κινητο για τα χρηματα του και σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης την υποστηριξη και τις δυνατοτητες ειναι κορυφαιο.

Καιρό έχω να ακούσω νέα βρε Δημήτρη!! Έχεις κάνα ευχάριστο μαντάτο για το κινεζάκι?? :D

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τελικά μια τρύπα στο νερό έκαναν οι Κινέζοι με το θέμα του "default SMS app" σε 4.1.1 και 4.1.2

Και εξηγούμαι. Ενώ μπορείς να θέσεις ως προεπιλογή οποιοδήποτε πρόγραμμα, δεν παίρνεις τα SMS.

Μπορείς να στείλεις όμως κανονικά.

Δοκίμασα Textra και goSMS και με τα 2 το ίδιο πρόβλημα.

Στο μεν textra δεν βγάζει καν κάποια ειδοποίηση και δεν εμφανίζει το μήνυμα, σα να μη σου έστειλαν ποτέ.

Στο δε goSMS όταν έρχεται το sms βγάζει επάνω στη notification bar το σήμα του άπειρου. Κάνοντας swipe down έχει μια ειδοποίηση "go sms processing the message" (κάτι τέτοιο), το οποίο εξαφανίζεται μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Και φυσικά μήνυμα δε φαίνεται πουθενά.

Το μόνο που φαίνεται να δουλεύει σωστά είναι το hangouts αλλά πρώτο και βασικό (που με αναγκάζει να ψάχνω τρίτες εφαρμογές) δεν υποστηρίζει αποστολή 160 χαρακτήρων στα ελληνικά και δεύτερον δεν έχει popup window για quick reply.

Οπότε είμαστε κολλημένοι στη μαμά εφαρμογή SMS και ελπίζουμε αν και πότε θα φιλοτιμηθούν οι Κινέζοι να κάνουν μια σωστή δουλειά.:mad:

Τελικά μια τρύπα στο νερό έκαναν οι Κινέζοι με το θέμα του "default SMS app" σε 4.1.1 και 4.1.2

Και εξηγούμαι. Ενώ μπορείς να θέσεις ως προεπιλογή οποιοδήποτε πρόγραμμα, δεν παίρνεις τα SMS.

Μπορείς να στείλεις όμως κανονικά.

Δοκίμασα Textra και goSMS και με τα 2 το ίδιο πρόβλημα.

Στο μεν textra δεν βγάζει καν κάποια ειδοποίηση και δεν εμφανίζει το μήνυμα, σα να μη σου έστειλαν ποτέ.

Στο δε goSMS όταν έρχεται το sms βγάζει επάνω στη notification bar το σήμα του άπειρου. Κάνοντας swipe down έχει μια ειδοποίηση "go sms processing the message" (κάτι τέτοιο), το οποίο εξαφανίζεται μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Και φυσικά μήνυμα δε φαίνεται πουθενά.

Το μόνο που φαίνεται να δουλεύει σωστά είναι το hangouts αλλά πρώτο και βασικό (που με αναγκάζει να ψάχνω τρίτες εφαρμογές) δεν υποστηρίζει αποστολή 160 χαρακτήρων στα ελληνικά και δεύτερον δεν έχει popup window για quick reply.

Οπότε είμαστε κολλημένοι στη μαμά εφαρμογή SMS και ελπίζουμε αν και πότε θα φιλοτιμηθούν οι Κινέζοι να κάνουν μια σωστή δουλειά.:mad:

Εμένα πάντως τα SMS με textra λειτουργούν άψογα. Μήπως να το ξαναπερασεις;

http://i1026.photobucket.com/albums/y322/panagiotis8787/S41204-201431_zpsuijckfsr.jpg

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Εμένα πάντως τα SMS με textra λειτουργούν άψογα. Μήπως να το ξαναπερασεις;

Το ξαναπέρασα. Στην αρχή είχε ίδια συμπεριφορα. Τελικά πήγα απο τις ρυθμίσεις και ενεργοποίησα το auto launch για το textra και τώρα δουλεύει μια χαρά.

Thanx.

Καλημέρα παιδιά είναι κανείς που το χρησιμοποιεί μαζί με moto 360 να μου πει εντυπώσεις για τη μπαταρία; Έχω την εντύπωση πως είναι bug η μεγάλη κατανάλωση με το Bluetooth ανοιχτό και νομίζω πως επηρεάζει και το ρολόι.

Το είχα εγώ το ρολόι και δεν μπορώ να πω πως έπεφτε πολύ γρήγορα η μπαταρία του τηλεφώνου σε σχέση με όταν ήταν σβησμένο . Άντε να έπεφτε ένα 5-10% παραπάνω.

Πολύ ησυχία έπεσε εδώ τι έγινε?

Περιμένουμε κανένα τρελό firmware update που θα φέρει τα πάνω κάτω για να φουντώσουν τα αίματα :p

καλησπερα παιδια , λεω να γινω και εγω μελος στην παρεα σας με τα μχ4, πρωτη φορα αγοραζω κινητο απο κινα!

το εχει το to2c weekend offer στα 370 δολαρια το 32αρι, καλη τιμη ετσι?

Πολύ ησυχία έπεσε εδώ τι έγινε?

Μας τελείωσε η μπαταρία και δε μπαίνουμε.... Χαχαχαχαχ το 4.0.4.1Α το έβαλε κάνεις? Είναι το τελευταίο stable και βγήκε εχτές. Το 4.1.2 μου έκανε νερά σαν beta αλλά μετά από ένα restart όλα καλα

Καλησπερα σε ολους...αυτο το gps το here....προχθες με εχασε......υπαρχει κατι ποιο ενημερωμενο κ καλο???

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Καλησπερα σε ολους...αυτο το gps το here....προχθες με εχασε......υπαρχει κατι ποιο ενημερωμενο κ καλο???

http://here.com/beta/android/?lang=en αυτό ? της Νοκια δεν είναι ?

Εγώ χρησιμοποιώ το igo primo το καλύτερο!!!

http://here.com/beta/android/?lang=en αυτό ? της Νοκια δεν είναι ?

Θα σε γελασω δεν ξερω...καποι μελος μου το προτινε..ακομα λιγο μεσα στην λιμνη της κερκινης θα με εβαζε

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ χρησιμοποιώ το igo primo το καλύτερο!!!

εχεις καποιο λινκ γιαυτο...?

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb