georgemvg Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το home button μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν back? πχ με παρατεταμμένο πάτημα να πηγαίνει στην αρχική και με ελαφρύ να κάνει back? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 μπρε παιδια άμα πάρω αυτό το μοντέλο: https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html τι λέτε?προχωρώ? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το home button μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν back? πχ με παρατεταμμένο πάτημα να πηγαίνει στην αρχική και με ελαφρύ να κάνει back? απο πάντα έχει και back. Αλλα είναι με gesture , δλδ ακουμπάς το κουμπί και σέρνεις το δάχτυλό σου προς τα επάνω (προς την οθόνη). Αυτό είναι το back! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 καλησπέρα, έβαλα πολλές φορές λάθος τον κωδικό μου και τώρα μου βγαζει μια οθόνη που λέει "phone is locked" και απο κατω γραφει το username@flyme.cn και απο μου ζηταει τον κψδικό. Τον βάζω αλλά δεν κάνει τίποτα, τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μπρε παιδια άμα πάρω αυτό το μοντέλο: https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html τι λέτε?προχωρώ? καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanki77 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ναι εντάξει είναι,αυτο εχω πάρει και εγω και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Ttt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ναι εντάξει είναι,αυτο εχω πάρει και εγω και δουλεύει μια χαρά. Ποια έκδοση θυμάσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τι λέει αυτό το site? Φθηνό το έχει το 32άρι, μόνο 190$! Εϊναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanki77 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ποια έκδοση θυμάσαι; Tην Retail edition Παράθεση Ttt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Tην Retail edition Εχει διαφορα αν παρεις το contract version?? Παλι δεν μπορεις να βαλεις αλλη ρομ κ να βγαλεις τις κινεζιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Τι λέει αυτό το site? Φθηνό το έχει το 32άρι, μόνο 190$! Εϊναι αξιόπιστο; hit n run εχω παρει καποια ''ακριβα'' κινητα απο κει.. jiayu g5s 2gb ram το χα παρει 150δολ απο κει οταν παντού αλλου ειχε ελάχιστο 250,τελευταια αγορα, όλα καλά δεν ελπιζω σε αφτερ σειλ.. γνωστός πήρε προ βδομαδας κάποιο μειζου απο κει εμαθα απο συναδελφο του, δεν ξερω ποιο ακομα,αλλα του ρθε μια χαρα λεει, θα ρωτήσω να μάθω ποιο ακριβως!χε να τσιμπησομεν κιεμεις! δειτε και g3 και g3 dual sim τιμουλες να λαλησετε μαζι με μενα.. Edited November 17, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 To 32ari to mx4 σε γνωστά sites έχει περίπου 270 ευρώ, τεράστια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanki77 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εχει διαφορα αν παρεις το contract version?? Παλι δεν μπορεις να βαλεις αλλη ρομ κ να βγαλεις τις κινεζιες? Η contract version έχει στην αρχή το logo της china mobile ενώ η άλλη οχι και στης δυο κανείς flyme account κανονικά. Εμενα μου ηρθε με c rom εβαλα την a rom και προχτές εβαλα την internacional rom με την γνωστή διαδικασία,έχω ελληνικά παντού και το τηλεφωνώ παει σφαίρα.Στην c kai a rom εχει κινεζικές εφαρμογές δεν σβήνουν όλες, αλλα περνάς ευκολα την Ι rom και εισαι οκ. Παράθεση Ttt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 πηγαν ολα καλα με την παραγγελία απο το fastcardtech; ηρθε γρηγορα η παραγγελία; ήταν εύκολη η διαδικασία να φορτώσεις την international έκδοση; σου εστειλα και pm. επικοινώνησε μαζι μου αν μπορέσεις Η contract version έχει στην αρχή το logo της china mobile ενώ η άλλη οχι και στης δυο κανείς flyme account κανονικά. Εμενα μου ηρθε με c rom εβαλα την a rom και προχτές εβαλα την internacional rom με την γνωστή διαδικασία,έχω ελληνικά παντού και το τηλεφωνώ παει σφαίρα.Στην c kai a rom εχει κινεζικές εφαρμογές δεν σβήνουν όλες, αλλα περνάς ευκολα την Ι rom και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς από εσάς κανένα σκηνικό που να τρελένεται το touch της οθόνης αν αφήσετε τη συσκευή σας κοντά σε μέρος με σχετικά ισχυρά μαγνητικά ή/και ηλεκτρικά παιδία; Μόλις παρατήρησα ότι στο πατρικό μου σπίτι αν αφήσω τη συσκευή μέσα στο μπάνιο (να παίζει μουσική παράδειγμα) ότι μετά η οθόνη κυριολεκτικά τρελένεται και κάνει ότι γουστάρει. Μετά από κάποια ώρα πάλι επανέρχεται στα καλά της. Τώρα μόλις παράδειγμα η οθόνη λειτουργεί μια χαρά. Τι διάολο μπορεί να σημαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς από εσάς κανένα σκηνικό που να τρελένεται το touch της οθόνης αν αφήσετε τη συσκευή σας κοντά σε μέρος με σχετικά ισχυρά μαγνητικά ή/και ηλεκτρικά παιδία; Μόλις παρατήρησα ότι στο πατρικό μου σπίτι αν αφήσω τη συσκευή μέσα στο μπάνιο (να παίζει μουσική παράδειγμα) ότι μετά η οθόνη κυριολεκτικά τρελένεται και κάνει ότι γουστάρει. Μετά από κάποια ώρα πάλι επανέρχεται στα καλά της. Τώρα μόλις παράδειγμα η οθόνη λειτουργεί μια χαρά. Τι διάολο μπορεί να σημαίνει αυτό; Η υγρασία ευθύνεται γι αυτό (απορώ τι μαγνητικά πεδία έχεις στο μπάνιο). Αν αφήνεις το κινητό στο μπάνιο ενώ πλένεσαι, θα καταστρέψεις το touch panel. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis4 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 εχει αλλαξει κανεις θεματα απο την την εφαρμογη ¨προσαρμογη¨;.....γιατι εμενα μου βγαζει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Έχω αλλάξει εγώ. Αρκετά κιόλας. Μήπως φοράς international έκδοση flyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Η υγρασία ευθύνεται γι αυτό (απορώ τι μαγνητικά πεδία έχεις στο μπάνιο). Αν αφήνεις το κινητό στο μπάνιο ενώ πλένεσαι, θα καταστρέψεις το touch panel. Εχεις απόλυτο δίκιο. Τα ίδια ακριβώς κάνει και το Redmi 2 note όταν το έβαλα στο μπάνιο και μετά προσπάθησα να το δουλέψω... Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις. Ιδού η ερώτηση, οι συσκευές που έχουν IP67 ή 68 ή τέλος πάντων είναι αδιάβροχες αυτό το πρόβλημα το παρακάμπτουν ή είναι απλά βόμβα έτοιμη να εκραγεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εχεις απόλυτο δίκιο. Τα ίδια ακριβώς κάνει και το Redmi 2 note όταν το έβαλα στο μπάνιο και μετά προσπάθησα να το δουλέψω... Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις. Ιδού η ερώτηση, οι συσκευές που έχουν IP67 ή 68 ή τέλος πάντων είναι αδιάβροχες αυτό το πρόβλημα το παρακάμπτουν ή είναι απλά βόμβα έτοιμη να εκραγεί; Οι αδιάβροχες συσκευές δεν έχουνε πρόβλημα καθώς έχουν απόλυτα στεγανό το touch panel και δε μπαίνει υγρασία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Προσπαθω να εγκαταστησω στο κινητο την εφαρμογη Fundo ( εχει σχεση με επικοινωνια smartwatch με κινητο για να παρακολουθεις πληροφοριες τυπου fitness ) αλλα απο το Play Store ενω κατεβενει οταν παει να γινει εγκατασταση εμφανιζει μηνυμα οτι η εγκατασταση δεν εγινε κωδικος σφαλματος 505 . Προσπαθησα να βρω πληροφοριες με googlαρισμα αλλα δεν εβγαλα ακρη , εχει κανεις ιδεα απο αναλογη περίπτωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οι αδιάβροχες συσκευές δεν έχουνε πρόβλημα καθώς έχουν απόλυτα στεγανό το touch panel και δε μπαίνει υγρασία. Παιδιά τελικά τίποτα από αυτά δεν ήταν. Ξαναπερασα το firmware και ως δια μαγείας έφτιαξε εντελώς. Άμα πιάνουν μωρά τα τηλέφωνα στα χέρια τους μπορούν πραγματικά να τρελάνουν τη συσκευή. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) νομιζω εχω προβλημα με την οθονη λιγο πιο δυνατα να αγγιξω την οθονη το τζαμακι ακουμπαει πανω στην οθονη και κανει μια θολουρα στη μεση περιπου της οθονης το εχει και καποιος αλλος αυτο? ακριβως σαν και αυτο. Edited November 21, 2015 by antonis86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πως είπαμε παιδιά ότι κάνουμε downgrade το firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts