vavasi Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τον καιρο δεν το εχω βρει καπου για να το σεταρω.... Παντως η ενταση της μουσικης ειναι ενα κλικ κατω απο αυτο που περιμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ρε παιδια τι γινεται;Μαθανε οτι το φερνει ο γερμανος κ ριχνουνε την τιμη στην Κινα;Στα 235€ το 16αρι...https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html?u=163443 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 255€ το 32αρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Τον καιρο δεν το εχω βρει καπου για να το σεταρω.... Παντως η ενταση της μουσικης ειναι ενα κλικ κατω απο αυτο που περιμενα. Τον καιρό δε θα το βρεις να υποστηρίζεται πουθενα μιας και σε όλες τις εκδώσεις I το ΠΟΛΥ ωραιο widget καιρου της meizu απουσιάζει παντελώς. Η ενταση μουσικης φτιαχνει με ρουτ και mtk tools (δεν το εχω κανει αλλα ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ πως γίνεται) αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε..;;;SAΜ και κατι αλλο αν βαλω τον 1.3.1 δεν θα δουλευει λες .;;παιζει να εχει κανα θεμα... Αυτο το μαθαίνεις οταν πας να περάσεις μια καινούρια Α ρομ, απλα δε θα τη δεχτει και θα σε σταματήσει απο το flasharisma ευτυχώς υπάρχει work-around,κανεις downgrade σε μια πολυ παλια έκδοση L ή Α (δε θυμάμαι) και μετα περνάς οποια θες κανονικά και τη δέχεται, αν καποιος το χρειαστεί μπορώ να ψαξω να βρω τη σχετική λεπτομέρεια. Κατέβασε ρε βαρεμενε τη τελευταια εκδοση google installer κατι mb ειναι :p χαχαχα :lol::lol: για να βγαλαν update κατι θα ξερουν κατι θα φτιαξαν :p Edited May 10, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τον καιρό δε θα το βρεις να υποστηρίζεται πουθενα μιας και σε όλες τις εκδώσεις I το ΠΟΛΥ ωραιο widget καιρου της meizu απουσιάζει παντελώς. Η ενταση μουσικης φτιαχνει με ρουτ και mtk tools (δεν το εχω κανει αλλα ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ πως γίνεται) Αυτο το μαθαίνεις οταν πας να περάσεις μια καινούρια Α ρομ, απλα δε θα τη δεχτει και θα σε σταματήσει απο το flasharisma ευτυχώς υπάρχει work-around,κανεις downgrade σε μια πολυ παλια έκδοση L ή Α (δε θυμάμαι) και μετα περνάς οποια θες κανονικά και τη δέχεται, αν καποιος το χρειαστεί μπορώ να ψαξω να βρω τη σχετική λεπτομέρεια. Κατέβασε ρε βαρεμενε τη τελευταια εκδοση google installer κατι mb ειναι :p χαχαχα :lol::lol: για να βγαλαν update κατι θα ξερουν κατι θα φτιαξαν :p καλημερα χαχαχαχαχχα.....εχω μια βαρεμαρα να το κανω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο !!!:lol::lol: Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Υπαρχει καποιος παιδια που να εχει προβλημα με το 3g 4g,το τηλεφωνο αγοραστηκε απο Κινα αλλα υποστηριζη 3g wcdma 4g-lte,εστειλα μηνυμα στην Q για τις ρυθμισεις internet και η απαντηση ηταν, Q CARD η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τα ελληνικά εφτιαξαν στις ρυθμισεις στην τελευταια αναβαθμιση; πρεπει να κανουμε clear data? Ειμαι με την τελευταια τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μόλις το παρηγγηλα απο chinavasion το 16GB σε χρυσό για να δούμε στα 248 ευρω...και λέει είναι international version! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα επειδή το έδωσα το κινητό μου έχουν μείνει κάτι θήκες (3) και καπάκια (2) για την μπαταρία τα οποία τα πουλάω,όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μόλις το παρηγγηλα απο chinavasion το 16GB σε χρυσό για να δούμε στα 248 ευρω...και λέει είναι international version! Από chinavasion πήρα και το δικό μου(32gb) και όντως είναι το international.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πως μερες εκανε να σου ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ένα μήνα σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Βγήκε leaked firmware με lollipop. Θα πάρω backup και θα το δοκιμάσω το βράδυ μετά το CL.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 beta όνομα και πράγμα. Χοντρά προβλήματα δεν έχω αλλά δεν δουλεύουν καθόλου οι σένσορες μπροστά. Οπότε ούτε η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει ούτε η οθόνη σβήνει όταν βάζω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 beta όνομα και πράγμα. Χοντρά προβλήματα δεν έχω αλλά δεν δουλεύουν καθόλου οι σένσορες μπροστά. Οπότε ούτε η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει ούτε η οθόνη σβήνει όταν βάζω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω.:O Δεν θα τη δοκιμάσω καν...θα περιμενω για καμια leak της προκοπής...Τιποτα σε θεμα μπαταριας ειδες ή δεν προλαβες? :p κανα antutu ετρεξες? ειδα σε γενικες γραμμες λενε πως ειναι αρκετα ποιο γρήγορη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδε μια βοηθεια... Σκεφτομαι να αγορασω τι κινητο μεταχειτισμενο κ εχω βγαλει τα ματια μου απο το πρωι να διαβαζω εδω μεσα αποψεις και προβληματα... Επειδη ομως ειμαι δουλεια και στο τελος θα με απολυσουν μηπως μπορει να μου πει καποιος συνοπτικα τις παθογενειες της συσκευης που εχουν εντοπιστει μεχρι τωρα;Γενικα αξιζει τα λεφτα του;Ειστε ευχαριστημενοι σαν κατοχοι του; Τι πρεπει να προσεξω πριν το παρω;Διαβασα πιο πισω για τις 2 εκδοσεις του κινητου..τι διαφορες εχουν πρακτικα; Συγγνωμη για το βομβαρδισμο αλλα διαβαζωντας περισσοτερες αποριες μου δημιουργηθηκαν παρα που καταλαβα.. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsakia Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΕΙΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδια μια βοηθεια,οταν παταω εγκατασταση και αποδοχη για οπιαδηποτε εφαρμογη απο το play store μου βγαζει. Σφαλμα, δεν ηταν δυνατη η ληψη της εφαρμογης ταδε λογω καποιου σφαλματος(Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη) αυτο γινετε και με wifi και με δεδομενα τη μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν θα τη δοκιμάσω καν...θα περιμενω για καμια leak της προκοπής...Τιποτα σε θεμα μπαταριας ειδες ή δεν προλαβες? :p κανα antutu ετρεξες? ειδα σε γενικες γραμμες λενε πως ειναι αρκετα ποιο γρήγορη... Νεράκι τρέχει. Δεν παρατήρησα τίποτα κομπιάσματα πουθενά. Από μπαταρία δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα ακόμα, μισή μέρα το έχω άλλωστε. Πάντως φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά. Ενδεικτικά: από χθες το βράδυ περίπου στις 21:30 που το πέρασα (δεν κρατιόμουν να περιμένω να τελειώσει το CL :lol:) με 2 ώρες οθόνη, με αρκετό σκάλισμα (λογικό, καινουριο firmware πέρασα), με λίγο παίδεμα να περάσω google services και παρελκόμενα, κατέβασμα εφαρμογών, στήσιμο γενικά του κινητού κλπ και είμαι στο 60% κυρίως με wifi αλλά και αρκετές δοκιμές με 3G (H+). Πρέπει να αδειάσω τη μπαταρία, να φορτίσω και να ξανα-αδιάσει με τυπική χρήση (το στήσιμο δεν είναι τυπική χρήση) για να βγει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα. Antutu κλπ δεν τρέχω, δεν έχω τρέξει ποτέ και τα θεωρώ λίγο πολύ αδιάφορα. Τι σημασία έχει αν βγάζω σκορ 51.000 ή 50.500 ή 51.500 από τη στιγμή που τα πάντα τρέχουν νεράκι. Η μόνη ένσταση είναι αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο post μου για τους μπροστινούς σένσορες (auto brightness & proximity). ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδε μια βοηθεια... Σκεφτομαι να αγορασω τι κινητο μεταχειτισμενο κ εχω βγαλει τα ματια μου απο το πρωι να διαβαζω εδω μεσα αποψεις και προβληματα... Επειδη ομως ειμαι δουλεια και στο τελος θα με απολυσουν μηπως μπορει να μου πει καποιος συνοπτικα τις παθογενειες της συσκευης που εχουν εντοπιστει μεχρι τωρα;Γενικα αξιζει τα λεφτα του;Ειστε ευχαριστημενοι σαν κατοχοι του; Τι πρεπει να προσεξω πριν το παρω;Διαβασα πιο πισω για τις 2 εκδοσεις του κινητου..τι διαφορες εχουν πρακτικα; Συγγνωμη για το βομβαρδισμο αλλα διαβαζωντας περισσοτερες αποριες μου δημιουργηθηκαν παρα που καταλαβα.. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.. Δεν έχω εντοπίσει καμία σοβαρή παθογένεια. Το μόνο που μπορεί να μπει σε αυτή την κατηγορία είναι η πτώση της μπαταρίας όταν είναι σε αναμονή. Πχ το βράδυ με κλειστά τα πάντα σε ένα 8ωρο μπορεί να σου φάει 4-5%. Κλάιν μάιν. Από εκεί και πέρα έχει κάποιες ελλείψεις όπως NFC, optical image stabilization στην κάμερα και ότι δεν παίρνει custom roms. Αν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά go for it. Δε θα το μετανιώσεις. Αν εννοείς τα firmware, υπάρχουν τα εξής: 1. το I (international) που έρχεται με προεγκατεστημένα τα google services. 2. το U (unicom) 3. το Α universal chinese. To U άστο είναι για τους Κινέζους που έχουν ως πάροχο την unicom. To I είναι το international και μπορείς να του περάσεις όποια έκδοση firmware θέλεις. Είτε Ι είτε U είτε Α. Στο U και στο Α μπορείς να βάλεις όποια από τις 2 (Α/U) θέλεις. Η Α έκδοση παίρνει τα συχνότερα updates. Σχεδόν κάθε βδομάδα βγαίνει test version και κάθε μήνα περίπου stable. Γι αυτό και πολλοί χρήστες που έχουν το international μοντέλο περνάνε την Α. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να πας από Α σε Ι και τούμπαλιν (αρκεί να έχεις το international μοντέλο βέβαια). Διαφορές της Α με την Ι; Η Ι έχει προεγκατεστημένα τα google services/apps, τα οποία περνάς με 2 κλικ και στην Α. Και η Α έχει 4-5 κινέζικες εφαρμογές που μπορείς να κάνεις uninstall (χωρίς να χρειάζεται καν root). Μη σε προβληματίζουν αυτά όμως. Γνώμη μου είναι ότι και το international να πάρεις, πάλι την Α θα περάσεις.:D Αυτά. Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΕΙΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Settings > Sound > System Sound και ανοιγοκλείνεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 beta όνομα και πράγμα. Χοντρά προβλήματα δεν έχω αλλά δεν δουλεύουν καθόλου οι σένσορες μπροστά. Οπότε ούτε η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει ούτε η οθόνη σβήνει όταν βάζω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω.:O ειδες καμια αλλαγη στην καμερα; καμια νεα ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μόλις παρέλαβα και το δικό μου από γερμανό και δεν έχει ακουστικά,παρόλο που στο κατάλογο γράφει ότι περιέχονται.Το πήρε κανένας άλλος από γερμανό??Είχε ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ειδες καμια αλλαγη στην καμερα; καμια νεα ρυθμιση; Όχι. Μάλιστα βγάλανε και στο swipe down που σου έβγαζε τη λίστα με όλα τα modes (auto, manual, panorama κλπ). Μόνο με swipe αριστερά δεξιά μπορείς να αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπερα.Κατοχος εδω και μερικες μερες ενος 32 gb international.Φοραω την 4.2.2. Το κινητο ειναι φοβερο.Προερχομενος απο lg g3 μου λειπουν καποια πραγματακια.Θα ηθελα να εχει λειτουργια εξυπνης οθονης,δηλαδη να μην κλεινει η οθονη οταν την κοιτας.Υπαρχει τροπος να την προσθεσω;Επισης δεν μπορω με τιποτα να συνχρωνισω τις επαφες του facebook με αυτες της συσκευης και δεν βρισκω επιλογη για να συνδεσω δυο επαφες σε μια.Υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδες ειμαι νεος κατοχος της συσκευης..ακομα προσπαθω να εκοικιωθω με τα μενου κτλ... Παρατηρησα κατι που με ανησυχει ομως..σαν να ανεβαζει θερμοκρασια το κινητο παραπανω απο το κανονικο και χωρις καμια βαρια χρηση...απλα περιηγηση στα μενου κανω για να δω που ειναι τι και καμια εφαρμογουλα κατεβαζω..πανω αριστερα ζεστενεται.. Εχει παρατηρηθει απο αλλους;Μπορω να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 4:30 ώρες οθόνη στο meizu mx3 μς φωτεινότητα στη μέση και Wi-Fi συνέχεια ανοιχτό.. Για 2300 mah μπαταρία,δεν ειναι άσχημα! Με τα τελευταία updates, ποσες ωρες οθόνης βγάζει το mx4? Το σκέφτομαι για την αλλαγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το αποχωρίστηκα το κινητάκι μας παρόλο που το είχα αγαπήσει τόσο πολύ για να κινηθώ για το mx4pro ή το g flex2 (λόγω προσφοράς). Παρόλο που είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα του φυσικού πλήκτρου του pro από θέμα εμφάνισης που στην αρχή με χαλούσε μόλις το είδα από κοντά χθες δεν μου άρεσε πάλι. :wacko: Όσο αφορά στο πανέμορφο g flex2 (κατά την αποψή μου) ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του αλλά τα πάρα πολλά παράπονα για το πρόβλημα με την οθόνη με έκαναν να μην το αγοράσω.Ίσως στο μέλλον. :( :cry: Τώρα έμεινα με το 4s και έτσι μου έρχεται να το πετάξω από το παράθυρο και να πάω στο Γερμανό να πάρω πάλι το mx4. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts