Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βεβαιως και να το πεις φιλε μου, απλα αν τις θεωρεις τοσο σημαντικες τις ελλειψεις του mx4 και δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτες μην το παρεις, τα λεφτα σου δινεις και πρεπει να εισαι καλυμμενος, αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει υπερπληρες τηλεφωνο ακομα και στα 1000 ευρω (ονοματα δεν λεμε :p) παντα κατι θα λειπει, οποτε παιρνεις αυτο που σε καλυπτει περισσοτερο

Αυτό ξανά πες το. Ολα τα τηλέφωνα ανεξαρτήτου τιμής κάτι τους λείπει, ψάχνεις λοιπόν πρώτα τι ζητάς από μια συσκευή και οτιδήποτε άλλο είναι απλά "εξτραδάκι" πάνω σε αυτά που σε καλύπτει η συσκευή. Θεωρώ ανούσιο (και παράλογο) να ψάχνεις συσκευή που έχει τα πάντα όλα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.

Κατά τα άλλα, ρε παιδιά, τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα, είναι δυνατόν να λειτουργεί το S-view μόνο για κλήσεις; Αφού λειτουργεί γενικά το touch εκεί τότε απλά φαντάζομαι ότι είναι θέμα ρύθμισης widget για να βάλεις πάνω στη lock screen και να το ελέγχεις από εκεί για ορισμένες εφαρμογές. Αποκλείεται να μην λειτουργεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από κλήσεις, στάνταρ θέμα ρύθμισης που δεν έχω βρει ακόμα. Θα το ψάξω λίγο πάντως.

Λοιπόν το έψαξα λιγάκι ακόμα και τελικά το θέμα χειρισμού μέσω S-view για διάφορες εφαρμογές (και όχι μόνο κλήσεων) είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Για κάποιο λόγο πρέπει να κάνεις κάποιες μικρές αλχημίες μέσα από το τα app της μουσικής και του καιρού για να μπορείς να τα ξανατοποθετήσεις στο lock screen του S-view.

Δεν έχω ιδέα αν κάποιο τρίτο lock screen λειτουργεί καλά ως S-view. Θα πρέπει να το τσεκάρω και αυτό.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν και βρισκομαι κοντα στην αποκτηση του, για την ακρίβεια περιμένω τον αργοκίνητο Γερμανο να το φέρει, υπάρχουν κάποια σημεία που με χαλάνε από λιγο αλλά όλα μαζί σχετικά αρκετα!

Πρόκειται για την έλλειψη ραδιοφώνου, του NFC και του ir blaster . Eπίσης ενώ η καμερα και το βιντεο είναι κορυφαία το κινητο δεν κάνει λήψη 1080p 60fps που είναι must στις ναυαρχίδες και κάνει λήψη 4Κ στα 30fps!! Την να την κάνω και που να την δω ρε παλικάρια την 4Κ λήψη? Οπώς είπα το καθένα από αυτά ενοχλεί λίγο αλλα που πας χωρίς όλα αυτά μαζί?!

Το ραδιοφωνο είναι διαχρονικα καλό και η λογικη τι να το κανεις στο 2015 με βρίσκει κάθετα αρνητικο. Δεν έχεις παντου wifi και πρόσβαση σε data. Το ραδιοφωνάκι σώζει!

Το NFC μέχρι τωρα στα κινητά μου που το είχα δεν το χρειαζομουν αλλά με το σύστημα των ανέπαφων πληρωμών που θα επεκταθεί και εδώ την διετία 2015-16 θεωρώ την έλλειψη θα την βρουμε μπροστά μας.

Το ir ειναι λίγο κλαιν αλλά γιατί να το έχουν κινητά των 200-250 και αυτό όχι?

Εγώ τελικά πήγα στο g3 δεν άντεξα την αναμονή...

To G3 έχει το πακετο που θελω, και στο 16gb εχει και ακτύπητη τιμη, αλλα με χαλα η τραγική μπαταρια, καθως το θελω και για επαγγελματικό τηλέφωνο, αλλα και οτι λογω της αχρείαστης υψηλής ανάλυσης το κινητο δεν ειναι το smooth και αλαγκαριστο οσο θα μπορούσε...δλδ δεν θα αντέχω να βλέπω το κινητο της γυναίκας αγορασμενο με τα μισα ακριβώς λεφτα να τα καταφέρνει καλυτερα! Θα μου πεις γιατι δεν παίρνεις ενα ακομα s3 ? η απαντηςη ειναι οτι ψάχνω μια ποικιλία! Και γιατι φοβάμαι μη στο δεύτερο Jiayu ειμαι άτυχος και πέσω σε κανά προβληματικό κομμάτι.

• Administrators
Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο, το G3 όπως και όλα τα υπόλοιπα έχουν δικά τους θέματα όπου μπορείτε να απευθυνθείτε. Συνεχίζουμε εντός θέματος, δε νομίζω να αρέσει σε κάποιον να σβήνονται post του.

Modpic.gif

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από το παρακάτω site:

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html

Το 32αρι βγαίνει 320$ (πιο φτηνό απο 16αρι απο αλλα site)

1) είναι αξιόπιστο;

2)παρέχεται εγγύηση σε περίπτωση ελλαττωματικού προιόντος;

3)τι ακριβώς είναι η επιλογή Root Phone;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από το παρακάτω site:

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html

Το 32αρι βγαίνει 320$ (πιο φτηνό απο 16αρι απο αλλα site)

1) είναι αξιόπιστο;

2)παρέχεται εγγύηση σε περίπτωση ελλαττωματικού προιόντος;

3)τι ακριβώς είναι η επιλογή Root Phone;

Ευχαριστώ!

Μακριά από το fast card tech ρε παιδια, το λέμε τόσο καιρό. Μην το κοιτάτε καν, είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εκει καταληγω και εγω τελικά...

οι ελλειψεις σε radio, ir , nfc , sd card, μπαταριας που δεν αφαιρείται βάρυναν πολυ στην αποφαση. Οπως ειπα μεμονωμένες οι ελλειψεις αντεχονται αλλα όλες μαζι ταυτοχρονα σε κινητο +350 για εμενα ήταν πολλες. Στο versus που τα "ετρεξα" εβρισκε 28 ή 38 λόγους για να παρω g3 και μονο 6 για το meizu και απο τους 6 οι μισοι ηταν διαστασιολογικοι...

Edited by THANKIN

Εκανε κανενας update σε 4.2.7Α τι λεει?

Tragic :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tragic :wacko:

Και ξανα στην προηγουμενη......:)

οι ελλειψεις σε radio, ir , nfc , sd card, μπαταριας που δεν αφαιρείται βάρυναν πολυ στην αποφαση. Οπως ειπα μεμονωμένες οι ελλειψεις αντεχονται αλλα όλες μαζι ταυτοχρονα σε κινητο +350 για εμενα ήταν πολλες. Στο versus που τα "ετρεξα" εβρισκε 28 ή 38 λόγους για να παρω g3 και μονο 6 για το meizu και απο τους 6 οι μισοι ηταν διαστασιολογικοι...

μολις διαβασα το versus και ειναι απλα αστειο χαχαχαχα

Καλά με το VS γελάνε και τα κάγκελα της βεράντας μου. 5000 λόγους να έχει παραπάνω μια συσκευή έναντι μιας άλλης δεν σημαίνει τίποτα. Και εγώ ήμουν πριν το ΜΧ4 υπέρ του G3 αλλά τελικά το ΜΧ4 μου πρόσφερε πράγματα που -πραγματικά- θέλω και χρειάζομαι σε αντίθεση με το G3 που ότι έχει πάνω του είναι απλά "έλα μωρέ καλό είναι που τα έχει και ας μην χρειαστώ ποτέ". Βοήθησε φυσικά και η εμφάνιση του ΜΧ4 για την τελική μου επιλογή. Το μόνο πράγμα που θα μου άρεσε να έχει και το ΜΧ4 είναι OIS στην κάμερα. Από την άλλη ο κανονικός ενισχυτής ήχου του ΜΧ4 ήταν από μόνος του λόγος για να πάω σε αυτό γιατί είμαι κάπως μουσικόβιος και τη συσκευή πάντα τη φορτώνω με 3-4 giga μουσικής.

Καλά με το VS γελάνε και τα κάγκελα της βεράντας μου. 5000 λόγους να έχει παραπάνω μια συσκευή έναντι μιας άλλης δεν σημαίνει τίποτα. Και εγώ ήμουν πριν το ΜΧ4 υπέρ του G3 αλλά τελικά το ΜΧ4 μου πρόσφερε πράγματα που -πραγματικά- θέλω και χρειάζομαι σε αντίθεση με το G3 που ότι έχει πάνω του είναι απλά "έλα μωρέ καλό είναι που τα έχει και ας μην χρειαστώ ποτέ". Βοήθησε φυσικά και η εμφάνιση του ΜΧ4 για την τελική μου επιλογή. Το μόνο πράγμα που θα μου άρεσε να έχει και το ΜΧ4 είναι OIS στην κάμερα. Από την άλλη ο κανονικός ενισχυτής ήχου του ΜΧ4 ήταν από μόνος του λόγος για να πάω σε αυτό γιατί είμαι κάπως μουσικόβιος και τη συσκευή πάντα τη φορτώνω με 3-4 giga μουσικής.

Σιγουρα ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

Απλα μιας και είσαι μουσικοβιος και αν πχ εχεις την 16 αρα εκδοση την εξής 10gb ελευθερα χωρίς να φορτωσεις τιποτα δεν χαλιεσαι που δεν εχεις επεκταση μνημης? Γιατι αν πας στην 32 αρα και 64 αρα ειναι πολλα τα λεφτα περνας χαλαρα τα +400 ευρω και πλεον οι επιλογες σου είναι πολλες .

Ο ενισχυτης του mx4 ειναι πραγματι αβανταζ δυνατο, αλλα και οι ελλειψεις ελλειψεις . Τωρα σε κάποιον μπορει να ειναι αμελητεες και να τις ξεπερνα σε αλλους σημαντικες (ειδικα συσσωρευτικα, η μια δεν ενοχλει αλλα 5-6 ελλειψεις που τις εχει ο ανταγωνισμος είναι πολλες , για μενα παντα).

SOS εκανα μια βλακεια και χαθηκε τo playstore δεν μπαινει στις κλησεις (γραφει εξαναγκασμενη διακοπη και οτι δεν λειτουργει η εφαρμογη)τι κάνω τώρα?

SOS εκανα μια βλακεια και χαθηκε τo playstore δεν μπαινει στις κλησεις (γραφει εξαναγκασμενη διακοπη και οτι δεν λειτουργει η εφαρμογη)τι κάνω τώρα?

τι εκανες δηλαδη; για το playstore κατεβασε το και ξαναπερνα το http://downloads.meizufans.eu/mx4/apps/googleinstaller/Google%20Installer%201.4.2.apk, για τις κλησεις μπες ρυθμισεις/εφαρμογες, βρες του τηλεφωνου και κανε ενα clear μπας και στρωσει

Συνεπώς οι επιλογές είναι οι εξής τρεις: α) να περιμένω να το πάρω από την cosmote με 360, β) να το βρω στο bestprice την στιγμή που θα το έχει βγάλει ηδη η cosmote -λογικά- σε ακόμη χαμηλότερη τιμή η γ) να χτυπήσω το 16αρι τώρα απο εδω και να τελειώνει :) ! http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MX4-1920-1152-4G-MTK6595-Octa-Core-5-36-Inch-Smartphone-2GB-RAM-20-70MP-Flyme-4-0-Android-4-4-FHD--Corning-Gorilla-Glass-3---Gray-332854.html

τι εκανες δηλαδη; για το playstore κατεβασε το και ξαναπερνα το http://downloads.meizufans.eu/mx4/apps/googleinstaller/Google%20Installer%201.4.2.apk, για τις κλησεις μπες ρυθμισεις/εφαρμογες, βρες του τηλεφωνου και κανε ενα clear μπας και στρωσει

Πήγα να επαναψέρω την 4.2.6Α και την πατησα!

Μακριά από το fast card tech ρε παιδια, το λέμε τόσο καιρό. Μην το κοιτάτε καν, είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.

Συνεπώς οι επιλογές είναι οι εξής τρεις: α) να περιμένω να το πάρω από την cosmote με 360, β) να το βρω στο bestprice την στιγμή που θα το έχει βγάλει ηδη η cosmote -λογικά- σε ακόμη χαμηλότερη τιμή η γ) να χτυπήσω το 16αρι τώρα απο εδω και να τελειώνει :) ! http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MX4-1920-1152-4G-MTK6595-Octa-Core-5-36-Inch-Smartphone-2GB-RAM-20-70MP-Flyme-4-0-Android-4-4-FHD--Corning-Gorilla-Glass-3---Gray-332854.html

Σιγουρα ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

Απλα μιας και είσαι μουσικοβιος και αν πχ εχεις την 16 αρα εκδοση την εξής 10gb ελευθερα χωρίς να φορτωσεις τιποτα δεν χαλιεσαι που δεν εχεις επεκταση μνημης? Γιατι αν πας στην 32 αρα και 64 αρα ειναι πολλα τα λεφτα περνας χαλαρα τα +400 ευρω και πλεον οι επιλογες σου είναι πολλες .

Ο ενισχυτης του mx4 ειναι πραγματι αβανταζ δυνατο, αλλα και οι ελλειψεις ελλειψεις . Τωρα σε κάποιον μπορει να ειναι αμελητεες και να τις ξεπερνα σε αλλους σημαντικες (ειδικα συσσωρευτικα, η μια δεν ενοχλει αλλα 5-6 ελλειψεις που τις εχει ο ανταγωνισμος είναι πολλες , για μενα παντα).

Ναι γι αυτό λέω ότι έχει σημασία τι ψάχνεις πρώτα, τα σοβαρά θέλω σου και δεν σε νοιάζει για τα υπόλοιπα. Μουσική μου φτάνει ο χώρος μια χαρά και αν ποτέ θέλω κανένα ταινιακι η κάτι τέτοιο έχω και ένα mini otg να μου κάνει τη δουλειά μου.

Δεν με απασχολεί ραδιόφωνο, ir, κάρτα μνήμης, nfc γιατί είναι στοιχεία που δεν θα χρησιμοποιήσω πάνω από μια φορά το χρόνο.

Mε 4.2.7:(

ωραια κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και περνα παλι playstore και εφαρμογες