gerstavros2 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Υπάρχει σύνδεσμος για πλήρη οδηγό μετατροπής μερικά μηνύματα πιο πίσω. Εγώ το έχω κάνει και λειτουργεί κανονικά Πού είδες κάτι τέτοιο; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μέθοδος για flyme 5 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Πού είδες κάτι τέτοιο; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μέθοδος για flyme 5 https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Με ενα απλο search στο google στο βγαζει πρωτο πρωτο. πόσο δυσκολο είναι να googlαρεις; εγω εχω την 5.1.11.0G δεν ξερω αν εχει βγει αλλη, απλά το εκανα για δοκιμη μηπως και το πουλησω Edited February 4, 2017 by Simply_crystal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Με ενα απλο search στο google στο βγαζει πρωτο πρωτο. πόσο δυσκολο είναι να googlαρεις; δε δουλεύει στο flyme 5 αυτό , το χω δοκιμάσει πολλές φορές. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 δε δουλεύει στο flyme 5 αυτό , το χω δοκιμάσει πολλές φορές. το 5.1.11.0G τι flyme είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 το 5.1.11.0G τι flyme είναι; 5. Σου δούλεψε στην 5.1.11.0G; Με το converter_system; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 5. Σου δούλεψε στην 5.1.11.0G; Με το converter_system; ναι μου δουλεψε κανονικα και με την πρωτη προσπαθεια δε χρειαστηκε καν να προσπαθησω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπέρα σήμερα το πρωί ενώ είχα κλειστό το mx4 μου το άνοιξα και μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό flyme το έκανα και δεν το δεχόταν μπήκα στην σελίδα του flyme στο internet βάζω εκεί τον κωδικό και δεν τον δέχτηκε αλλάζω κωδικό και τον δέχτηκε στην κεντρική σελίδα μπορεί να μου πει κάποιος το κινητό γιατί δεν τον δέχεται είχα την 5.1.12.1G και τώρα έβαλα την 5.1.12.0G για να δω μήπως φταίει κάτι άλλο και διορθώσω το πρόβλημα αλλά μάταια δεν τον δέχεται με τίποτα μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 παιδια sos ! εκανα αναβαθμηση σε flyme 6 beta να την δοκιμασω αλλα τελικα ηταν τραγικη με πολλα bugs κλπ κλπ και ειπα να γυρισω παλι σε 5.1.12.0G που ειχα πρωτα! την αναβαθμηση την κανω παντα απο το αρχειο update μεσα απο το κινητο! μολις λοιπον τελειωσε η διαδικασια και εκανε επανεκινηση το κινητο ανοιξε κανονικα δειχνει το εικονιδιο flyme αλλα μετα κολλαει δεν προχοραει παρακατω και αναβοσβηνει η οθονη! μπορω να κανω επανακινηση και τερματισμο λειτουργιας αλλα παλι το ιδιο!! την Γ@μησα??? πως μπορω να ξαναπερασω το λογισμικο αφου δεν μπορω να μπω στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το έπαθα και εγώ στο μ3 νοτε το ίδιο ακριβώς. Μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά Κλειστό το κινητό πατάς power button + volume up. Μπαίνει σε recovery. Το συνδεεις στον υπολογιστή και βάζεις μέσα στον φάκελο recovery , στο "ο υπολογιστής μου", την αναβάθμιση. Βγάλε το καλώδιο από τον υπολογιστή και πάτα update. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) ευχαριστω φιλε δουλεψε! ολα μια χαρα! υγ. μην βαλετε την flyme 6 beta περιμενετε για stable εκδοση που θα ειναι βελτιωμενη και σταθερη! πολλα προβληματα το κινητο σερνοταν πραγματικα! λες και ειχα αλλο κινητο! Edited March 7, 2017 by speroplas_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Βγήκε σήμερα stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 δει ειναι G εκδοση μονο κινεζικη! κατι για απριλιο διαβασα οτι θα βγει η G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios3d Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Ειναι Α.Δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σε μενα που το χω αγορασμενο απο Γερμανο θα δουλεψει;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Σημερα παρελαβα την συσκευη μου απο το σερβις του Γερμανου ειχε δυο πολυ μικρα σημαδακια σε ασπρο φοντο και εκαναν αντικατασταση οθονης παραλληλα με αναβαθμιση λογισμικου σε 5.1.12.0G Προσπαθοντας να βαλω τον λογαριασμο flyme που εχω και βαζοντας το κωδικο βγαζει το μυνημα οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος και για να χρησιμοποιησω αλλο λογαριασμο πρεπει πρωτα να κανω εξοδο απο αυτο το λογαριασμο.Το τηλ δεν ειναι συνδεδεμενο ουτε μπορω να αποσυνδεθω τι μπορει να συμβαινει?Πριν το δωσω για ελεγχο ειχα αποσυνδεσει το λογαριασμο flyme που εχω.:(Πως ειναι δυνατο να λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος οταν δεν δειχνει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Το έπαθα και εγώ στο μ3 νοτε το ίδιο ακριβώς. Μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά Κλειστό το κινητό πατάς power button + volume up. Μπαίνει σε recovery. Το συνδεεις στον υπολογιστή και βάζεις μέσα στον φάκελο recovery , στο "ο υπολογιστής μου", την αναβάθμιση. Βγάλε το καλώδιο από τον υπολογιστή και πάτα update. SOS Το κινητό δεν μπορεί να μπει μετά την τελευταία αναβάθμιση και ανοιγει μόνο την recovery οθόνη. Ποιό και που μπορώ να βρω το κατάλληλο update.zip? ΜΕΙΖU MX4 Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 SOS Το κινητό δεν μπορεί να μπει μετά την τελευταία αναβάθμιση και ανοιγει μόνο την recovery οθόνη. Ποιό και που μπορώ να βρω το κατάλληλο update.zip? ΜΕΙΖU MX4 το ιδιο ειχα παθει και εγω ! βαλε το τελευταιο update flyme 5 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=5&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σημερα παρελαβα την συσκευη μου απο το σερβις του Γερμανου ειχε δυο πολυ μικρα σημαδακια σε ασπρο φοντο και εκαναν αντικατασταση οθονης παραλληλα με αναβαθμιση λογισμικου σε 5.1.12.0G Προσπαθοντας να βαλω τον λογαριασμο flyme που εχω και βαζοντας το κωδικο βγαζει το μυνημα οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος και για να χρησιμοποιησω αλλο λογαριασμο πρεπει πρωτα να κανω εξοδο απο αυτο το λογαριασμο.Το τηλ δεν ειναι συνδεδεμενο ουτε μπορω να αποσυνδεθω τι μπορει να συμβαινει?Πριν το δωσω για ελεγχο ειχα αποσυνδεσει το λογαριασμο flyme που εχω.:(Πως ειναι δυνατο να λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος οταν δεν δειχνει να ειναι? Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; και πως το έλυσε; Στο σέρβις του Γερμανού δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Μου εβγαλε ενημερωση για 6.1.0.0G την εχει κανει κανεις η΄θα μπλεξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Θα μπλέξουμε... Στην αρχή φαίνεται οκ, αλλά μετά που και που κάνει κολλήματα σε Facebook Kai Instagram, και βαράει και restart. Εγώ την κρατάω προς το παρών γιατί βαριέμαι να ξαναπεράσω την παλιά. Μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα δλδ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Θα μπλέξουμε... Στην αρχή φαίνεται οκ, αλλά μετά που και που κάνει κολλήματα σε Facebook Kai Instagram, και βαράει και restart. Εγώ την κρατάω προς το παρών γιατί βαριέμαι να ξαναπεράσω την παλιά. Μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα δλδ. Aυτη που φοραω τωρα η προτελευταια μου κανει κολπα και δε συνδεεται καθολου στο flyme αλλιως δεν εχω καποιο θεμα γι αυτο το σκεφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) HELP Εντάξει έγινε η βλακεία ο μικρός πατησε καταλαθος την αυτόματη ενημέρωση που έβγαλε και έγινε το βράδυ μόνη της. Αναβοσβήνει συνεχώς τα εικονίδια των εφαρμογών αλλιώς δεν έχει άλλο θέμα. Θα κοιτάξω να την ξαναπεράσω και βλέπω. Ξέρει κανένας την διαδικασία για downgrade? Edited August 21, 2017 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων έστρωσε. Ωραία μέχρι στιγμής η 6αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλησπερα παιδιά,βοηθεια παρακαλω... απο χθες το κινητο εκανε τα δικα του,με πληρη φορτιση το πρωι ξαφνικα χωρις να το αγγιξω εφτασε σε διαδικασια απενεργοποιησης σημερα προσπαθω να το φορτισω ,το λαμπακι ειδοποησεων αναβοσβηνει ,ρευμα δεν παιρνει το τηλεφωνο... καμια ιδεα??? εχω τη τελευταια εκδοση Flyme 6.1.0.0G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πλακέτα. Πάμε για άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts