Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει σύνδεσμος για πλήρη οδηγό μετατροπής μερικά μηνύματα πιο πίσω. Εγώ το έχω κάνει και λειτουργεί κανονικά

Πού είδες κάτι τέτοιο; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μέθοδος για flyme 5

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πού είδες κάτι τέτοιο; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μέθοδος για flyme 5

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Με ενα απλο search στο google στο βγαζει πρωτο πρωτο. πόσο δυσκολο είναι να googlαρεις; εγω εχω την 5.1.11.0G δεν ξερω αν εχει βγει αλλη, απλά το εκανα για δοκιμη μηπως και το πουλησω

Edited by Simply_crystal

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Με ενα απλο search στο google στο βγαζει πρωτο πρωτο. πόσο δυσκολο είναι να googlαρεις;

δε δουλεύει στο flyme 5 αυτό , το χω δοκιμάσει πολλές φορές.

το 5.1.11.0G τι flyme είναι;

5. Σου δούλεψε στην 5.1.11.0G; Με το converter_system;

5. Σου δούλεψε στην 5.1.11.0G; Με το converter_system;

ναι μου δουλεψε κανονικα και με την πρωτη προσπαθεια δε χρειαστηκε καν να προσπαθησω ξανα

• 3 weeks later...
Καλησπέρα σήμερα το πρωί ενώ είχα κλειστό το mx4 μου το άνοιξα και μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό flyme το έκανα και δεν το δεχόταν μπήκα στην σελίδα του flyme στο internet βάζω εκεί τον κωδικό και δεν τον δέχτηκε αλλάζω κωδικό και τον δέχτηκε στην κεντρική σελίδα μπορεί να μου πει κάποιος το κινητό γιατί δεν τον δέχεται είχα την 5.1.12.1G και τώρα έβαλα την 5.1.12.0G για να δω μήπως φταίει κάτι άλλο και διορθώσω το πρόβλημα αλλά μάταια δεν τον δέχεται με τίποτα μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα

• 2 weeks later...
παιδια sos ! εκανα αναβαθμηση σε flyme 6 beta να την δοκιμασω αλλα τελικα ηταν τραγικη με πολλα bugs κλπ κλπ και ειπα να γυρισω παλι σε 5.1.12.0G που ειχα πρωτα! την αναβαθμηση την κανω παντα απο το αρχειο update μεσα απο το κινητο! μολις λοιπον τελειωσε η διαδικασια και εκανε επανεκινηση το κινητο ανοιξε κανονικα δειχνει το εικονιδιο flyme αλλα μετα κολλαει δεν προχοραει παρακατω και αναβοσβηνει η οθονη! μπορω να κανω επανακινηση και τερματισμο λειτουργιας αλλα παλι το ιδιο!! την Γ@μησα??? πως μπορω να ξαναπερασω το λογισμικο αφου δεν μπορω να μπω στο κινητο??

Το έπαθα και εγώ στο μ3 νοτε το ίδιο ακριβώς. Μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά

Κλειστό το κινητό πατάς power button + volume up. Μπαίνει σε recovery. Το συνδεεις στον υπολογιστή και βάζεις μέσα στον φάκελο recovery , στο "ο υπολογιστής μου", την αναβάθμιση. Βγάλε το καλώδιο από τον υπολογιστή και πάτα update.

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

ευχαριστω φιλε δουλεψε! ολα μια χαρα!

υγ. μην βαλετε την flyme 6 beta περιμενετε για stable εκδοση που θα ειναι βελτιωμενη και σταθερη! πολλα προβληματα το κινητο σερνοταν πραγματικα! λες και ειχα αλλο κινητο!

Edited by speroplas_1

Σημερα παρελαβα την συσκευη μου απο το σερβις του Γερμανου ειχε δυο πολυ μικρα σημαδακια σε ασπρο φοντο και εκαναν αντικατασταση οθονης παραλληλα με αναβαθμιση λογισμικου σε 5.1.12.0G

Προσπαθοντας να βαλω τον λογαριασμο flyme που εχω και βαζοντας το κωδικο βγαζει το μυνημα οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος και για να χρησιμοποιησω αλλο λογαριασμο πρεπει πρωτα να κανω εξοδο απο αυτο το λογαριασμο.Το τηλ δεν ειναι συνδεδεμενο ουτε μπορω να αποσυνδεθω τι μπορει να συμβαινει?Πριν το δωσω για ελεγχο ειχα αποσυνδεσει το λογαριασμο flyme που εχω.:(Πως ειναι δυνατο να λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος οταν δεν δειχνει να ειναι?

• 3 weeks later...
Το έπαθα και εγώ στο μ3 νοτε το ίδιο ακριβώς. Μάλλον κάτι δεν έκατσε καλά

Κλειστό το κινητό πατάς power button + volume up. Μπαίνει σε recovery. Το συνδεεις στον υπολογιστή και βάζεις μέσα στον φάκελο recovery , στο "ο υπολογιστής μου", την αναβάθμιση. Βγάλε το καλώδιο από τον υπολογιστή και πάτα update.

SOS Το κινητό δεν μπορεί να μπει μετά την τελευταία αναβάθμιση και ανοιγει μόνο την recovery οθόνη. Ποιό και που μπορώ να βρω το κατάλληλο update.zip? ΜΕΙΖU MX4

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

SOS Το κινητό δεν μπορεί να μπει μετά την τελευταία αναβάθμιση και ανοιγει μόνο την recovery οθόνη. Ποιό και που μπορώ να βρω το κατάλληλο update.zip? ΜΕΙΖU MX4

το ιδιο ειχα παθει και εγω ! βαλε το τελευταιο update flyme 5 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=5&type=1

• 4 weeks later...
Σημερα παρελαβα την συσκευη μου απο το σερβις του Γερμανου ειχε δυο πολυ μικρα σημαδακια σε ασπρο φοντο και εκαναν αντικατασταση οθονης παραλληλα με αναβαθμιση λογισμικου σε 5.1.12.0G

Προσπαθοντας να βαλω τον λογαριασμο flyme που εχω και βαζοντας το κωδικο βγαζει το μυνημα οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος και για να χρησιμοποιησω αλλο λογαριασμο πρεπει πρωτα να κανω εξοδο απο αυτο το λογαριασμο.Το τηλ δεν ειναι συνδεδεμενο ουτε μπορω να αποσυνδεθω τι μπορει να συμβαινει?Πριν το δωσω για ελεγχο ειχα αποσυνδεσει το λογαριασμο flyme που εχω.:(Πως ειναι δυνατο να λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος οταν δεν δειχνει να ειναι?

Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; και πως το έλυσε; Στο σέρβις του Γερμανού δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Θα μπλέξουμε...

Στην αρχή φαίνεται οκ, αλλά μετά που και που κάνει κολλήματα σε Facebook Kai Instagram, και βαράει και restart. Εγώ την κρατάω προς το παρών γιατί βαριέμαι να ξαναπεράσω την παλιά. Μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα δλδ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα μπλέξουμε...

Στην αρχή φαίνεται οκ, αλλά μετά που και που κάνει κολλήματα σε Facebook Kai Instagram, και βαράει και restart. Εγώ την κρατάω προς το παρών γιατί βαριέμαι να ξαναπεράσω την παλιά. Μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα δλδ.

Aυτη που φοραω τωρα η προτελευταια μου κανει κολπα και δε συνδεεται καθολου στο flyme αλλιως δεν εχω καποιο θεμα γι αυτο το σκεφτομαι.

HELP

Εντάξει έγινε η βλακεία ο μικρός πατησε καταλαθος την αυτόματη ενημέρωση που έβγαλε και έγινε το βράδυ μόνη της.

Αναβοσβήνει συνεχώς τα εικονίδια των εφαρμογών αλλιώς δεν έχει άλλο θέμα. Θα κοιτάξω να την ξαναπεράσω και βλέπω.

Ξέρει κανένας την διαδικασία για downgrade?

Edited by johndrama

• 4 weeks later...

Καλησπερα παιδιά,βοηθεια παρακαλω...

απο χθες το κινητο εκανε τα δικα του,με πληρη φορτιση το πρωι ξαφνικα χωρις να το αγγιξω εφτασε σε διαδικασια απενεργοποιησης

σημερα προσπαθω να το φορτισω ,το λαμπακι ειδοποησεων αναβοσβηνει ,ρευμα δεν παιρνει το τηλεφωνο...

καμια ιδεα???

εχω τη τελευταια εκδοση Flyme 6.1.0.0G