original911 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μπα αδερφε τιποτα.Στο youtube που ειδα πρεπει να κατεβασεις ενα mzAccount για να το βρεις διαφορετικα δεν μπορω να τπ βρω. Ποιά έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luffy77 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 5.1.5.0G ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 5.1.5.0G ειναι Έχω την εντύπωση πως στις global εκδόσεις έχουν αφαιρέσει την επιλογή για ρούτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luffy77 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μαλιστα με kingroot δεν εγινε καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 104.40 ευρω! https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 104.40 ευρω! https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html Και να σου έρθει σωστό το τηλ έχεις 20%... Αξιόπιστο μαγαζί που να το πουλάει ακόμα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και να σου έρθει σωστό το τηλ έχεις 20%... Αξιόπιστο μαγαζί που να το πουλάει ακόμα υπάρχει; το μαγαζί είναι αξιόπιστο?τι φάση σε αυτή τη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν έχω ψωνισει ποτέ απο το συγκεκριμένο αλλά διαβάζω τα χειρότερα. Πολλοί έχουν πάρει από εκεί μεταχειρισμένα ανακατασκευασμενα κινητά που τους τα είχαν πουλήσει για καινούργια . Οπότε μακριά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλημέρα σε ολους,θα ήθελα να προχωρησω στην αγορά του εν λόγω κινητού, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα απ'το οποίο θα μπορουσα να κάνω την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acab4life Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 εγώ πρόσφατα αγόρασα από vickmall.πολύ ευχαριστημένος και η συσκευασία έφτασε στις 20 μέρες περίπου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις είδα ότι δεν υπάρχει το mx4 στο vickmall:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλημέρα σε ολους,θα ήθελα να προχωρησω στην αγορά του εν λόγω κινητού, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα απ'το οποίο θα μπορουσα να κάνω την αγορά; Δεν λέω πολύ καλό το τηλέφωνο αλλά έχει ήδη 2 χρόνια στην αγορά.Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποιο φετινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ρε παιδιά, ο παλιός τρόπος που βαζαμε global σε κινεζικο mx4 δουλευει ακόμα και με τις καινούριες ρομ??? Flyme 5+ ?? Έχω πρόβλημα, το πουλησα τώρα με τη τελευταία Α τεστ που ειχα πανω εγώ καιρό και μετα απο φορματ δε δουλεύει το google playstore ενω παλιά ήταν κομπλέ με τη γνωστή διαδικασία με google installer.... Οπότε σκέφτομαι αν δουλευει ο παλιός τροπος να βάλω τη τελευταία Global... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis4 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ρε παιδιά, ο παλιός τρόπος που βαζαμε global σε κινεζικο mx4 δουλευει ακόμα και με τις καινούριες ρομ??? Flyme 5+ ?? Έχω πρόβλημα, το πουλησα τώρα με τη τελευταία Α τεστ που ειχα πανω εγώ καιρό και μετα απο φορματ δε δουλεύει το google playstore ενω παλιά ήταν κομπλέ με τη γνωστή διαδικασία με google installer.... Οπότε σκέφτομαι αν δουλευει ο παλιός τροπος να βάλω τη τελευταία Global... sam μήπως το έκανες; γιατί και γω θα ήθελα να παω σε global... τελικά ποια ειναι η καλύτερη ρομ;; ποια έχετε οι πιο πολλοί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 sam μήπως το έκανες; γιατί και γω θα ήθελα να παω σε global... τελικά ποια ειναι η καλύτερη ρομ;; ποια έχετε οι πιο πολλοί;; Οχι, τελικά δε το δοκίμασα και το playstore δεν παιζει αν δεν εχεις loged in flyme acount.... :lol::lol::lol: Το έμαθα με το δύσκολο τρόπο... :rolleyes: Η καλύτερη για εμένα πάντα ηταν η Α beta. Updates συχνά πυκνά και όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 ΕΧΩ ΤΟ meizu mx4 το εχω 1 χρόνο εχει Flyme 4.5.7I και σαν launcher το 91 . Κολλάει .. μου εχει σπάσει τα νευρα .λεω να το πετάξω από το παράθυρο αλλά σκέφτομαι τα χρήματα που εχω δώσει στον Γερμανό για να το πάρω Λέω από I να περάσω την Flyme 5.1.5.0G μπας και βελτιωθεί .Θα εχω πρόβλημα να το κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 ΕΧΩ ΤΟ meizu mx4 το εχω 1 χρόνο εχει Flyme 4.5.7I και σαν launcher το 91 . Κολλάει .. μου εχει σπάσει τα νευρα .λεω να το πετάξω από το παράθυρο αλλά σκέφτομαι τα χρήματα που εχω δώσει στον Γερμανό για να το πάρω Λέω από I να περάσω την Flyme 5.1.5.0G μπας και βελτιωθεί .Θα εχω πρόβλημα να το κανω ?? κατέβασέ και πέρνα την global δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 ΕΧΩ ΤΟ meizu mx4 το εχω 1 χρόνο εχει Flyme 4.5.7I και σαν launcher το 91 . Κολλάει .. μου εχει σπάσει τα νευρα .λεω να το πετάξω από το παράθυρο αλλά σκέφτομαι τα χρήματα που εχω δώσει στον Γερμανό για να το πάρω Λέω από I να περάσω την Flyme 5.1.5.0G μπας και βελτιωθεί .Θα εχω πρόβλημα να το κανω ?? Κάντο χθες. Δεν υπάρχει σύγκριση. Εγώ το έχω δυο χρόνια (τον Οκτώβρη τα κλείνω) και το κινητό πετάει. Βέβαια εγώ φοράω τις Α εκδόσεις. Αλλά και πάλι θα δεις τεράστια διαφορά. Μην ξεχάσεις όταν περάσεις το update να επιλέξεις και το clear data. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε τέτοια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Θα προτείνα να την περάσεις 2-3 φορές με clear data. Η πράξη έχει δείξει ότι κάθεται καλύτερα η ρομ. Η θεωρία βέβαια δε συμφωνεί αλλά εγώ είμαι πρακτικος περισσότερο. Το έχω δοκιμάσει σε mx4pro Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 ευχαριστω παιδια .Θα το κανω με clear data Na περασω την Flyme 5.1.5.0G ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι. Τι λέμε τόση ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ναι. Τι λέμε τόση ώρα; Παιδια εχω δωσει το κινητο στην γυναικα μου και εχω χασει επεισόδια εδω και καιρο. Μια ερωτηση μονο.... Αν περάσω την 5. Φεύγα που μου βγαζει για update OTA υπαρχουν ελληνικα η πρεπει παλι να περάσω το προγράμματα κι απο το κινεζικό store οπως παλια.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Οι global εκδόσεις έχουν ελληνικά, οι Α όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Οι global εκδόσεις έχουν ελληνικά, οι Α όχι. Ναι θυμαμαι απο παλια οτι ελληνικα ειχαν οι international εκδόσεις. Τωρα ομως που εμενα ειναι κινεζικό μπορω να περάσω global εκδοση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπορείς αλλά θέλει μια διαδικασία η οποία περιγράφεται στο παρακάτω link https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Δεν την έχω κάνει ποτέ, γιατί όλα μου τα κινητά τα έχω στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπορείς αλλά θέλει μια διαδικασία η οποία περιγράφεται στο παρακάτω link https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Δεν την έχω κάνει ποτέ, γιατί όλα μου τα κινητά τα έχω στα Αγγλικά. Α οκ....σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts