Teris207 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) παιδια εχουμε καμια ενημερωση αν θα βγει αναβαθμιση σε international rom? εχουμε και εμεις ψυχη... Καλησπέρα από ότι διάβασα στο forum της meizu λένε για τέλη Μαΐου αρχές Απριλίου με κάθε επιφύλαξη πάντα Edited May 13, 2016 by Teris207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Την 5.6.3.22beta πως την κάνουμε ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα από ότι διάβασα στο forum της meizu λένε για τέλη Μαΐου αρχές Απριλίου με κάθε επιφύλαξη πάντα τελη Μαιου αρχες Ιουνιου θες να πεις... :p τι να πω μακαρι μην μπλεξουμε τωρα με διαδικασιες τωρα να βαλουμε την Α , γιατι ολο προβληματα βγαινουν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά ή a έχει πρόβλημα με της ειδοποιήσεις σίγουρα.. δεν ξέρω πως φτιάχνεται αλλα ούτε στο Instagram παίρνω ειδοποιήσεις... εντάξει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. ...ότι και να κάνεις κάτι θα έχει πρόβλημα... τραγικό... Sent from my MX4 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά ή a έχει πρόβλημα με της ειδοποιήσεις σίγουρα.. δεν ξέρω πως φτιάχνεται αλλα ούτε στο Instagram παίρνω ειδοποιήσεις... εντάξει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. ...ότι και να κάνεις κάτι θα έχει πρόβλημα... τραγικό... Sent from my MX4 using Tapatalk Η Α θέλει παίξιμο το security center η αλλιώς froze το security center για να παίξουν σωστά. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 τελη Μαιου αρχες Ιουνιου θες να πεις... :p τι να πω μακαρι μην μπλεξουμε τωρα με διαδικασιες τωρα να βαλουμε την Α , γιατι ολο προβληματα βγαινουν βλεπω Ουπςς sorry !!!! Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι κάνω υπομονή και περιμένω την l αν και μου έχει βγάλει κάποια θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδια είναι ασφαλές να καταργησω mzsync service, cloud service and phone located service να μην τρέχουν συνέχεια αφού δεν τα χρησιμοποιώ;;; Δεν χρειάζομαι συγχρονισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά πέρασα την 5.6.3.22beta και είχα από την παλιά με το titanium backup ένα backup και τώρα ενώ τα βλέπει δεν μπορεί να μου κάνει επαναφορά και ένα ένα και όλα μαζί, κολλάει και μένει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Από χτες ψιλοσερνεται και γενικά δεν αποκρινεται γρήγορα χωρίς να έχω κάνει κάτι ,ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Να το πάω στο Γερμανό να το δουν ;ή να κάνω κάτι μόνος μου ;Είμαι με international. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 παιδια ειμαι με την 5.1.5.0 και μοιλις παω να βαλω την 5.6.3.22 μου λεει firmware corrupted ....καμια ιδεα τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Από χτες ψιλοσερνεται και γενικά δεν αποκρινεται γρήγορα χωρίς να έχω κάνει κάτι ,ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Να το πάω στο Γερμανό να το δουν ;ή να κάνω κάτι μόνος μου ;Είμαι με international. Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το tempered glass για τα κολληματα?Στο σερβις του γερμανου μου ειπαν θα το κανουν επανοφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δε στρωσει θα το στειλουν στα κεντρικα.Ευτυχως παιζει εγγυηση ακομα.Το περιεργο ειναι οτι απο χτες τα κολληματα εκοψαν στην αφη και μονο ψιλοαργει να ανοιξει καποιες επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στην 5.6.3.22 που έχω βάλει το κεντρικό κουμπί το στρογγυλό όταν το πατάς σου κάνει πίσω και όχι επιστροφή στην επιφάνεια την αρχική. Ξέρετε πως αλλάζει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στην 5.6.3.22 που έχω βάλει το κεντρικό κουμπί το στρογγυλό όταν το πατάς σου κάνει πίσω και όχι επιστροφή στην επιφάνεια την αρχική. Ξέρετε πως αλλάζει αυτό? Δεν αλλάζει πλέον. Ετσι θα είναι. Για να πας στο home κάνεις slide up τον κύκλο. Αντιστρέψανε δηλαδή το back με το home. Αυτό για να είναι στο ίδιο στυλ όλα τα τηλέφωνα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ελα και Flyme 5 global παιδια http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=5&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ελα και Flyme 5 global παιδια http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=5&type=1 Την έβαλε κανείς τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ το βράδυ θα την περάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ το βράδυ θα την περάσω... Εγώ τώρα ξεκινάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Όλα καλα όλα τέλεια προς το παρών Flyme 5 G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ναι ειναι πολυ καλη....αλλα αυτο ηταν? την 6 δεν θα την παρουμε? lenovo k3 note την φοραει ηδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy_Best Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδια συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το θεμα. Δεν ειχα ποτε θεμα με τις ενημερωσεις. Ποτέ δε χρειαζόταν να περασω την παλια ενημερωση ως βαση για να βάλω καποια αλλη. δοκιμασα να βαλω την 5.1.5.0Α stable. Από τη στιγμη που την έβαλα το κινητο μου αρχισε να κολλαει απιστευτα, δεν εκανε καλο συγχρονισμο και μαλιστα κολλουσε οταν συγχρόνιζε το call log από το flyme account μου. Πατούσα να μπω κάπου στο μενού καθυστερούσε πάρα πολύ, μαυριζε η οθόνη και μετά απο λίγο έμπαινε. Το κατέβασα ξανα στην 4.5.7Α που είχα πριν και έγινε ακόμα χειρότερο. δε με συγχρόνιζε τις επαφές από το gmail μου. προσπάθησα να βάλω την 5.6.3.22Α για την οποία διάβασα καλά σχόλια από δω και με έγγραψε πρωτη φορά firmware corrupted! το γύρισα στην 4.0.4Α (μπήκε μετά απο 4 προσπαθειες με κολλημένο το κινητο στο εικονιδιο του flyme) και από κει πάω να περάσω την 5.6.3.22Α και πάλι με λέει firmware corrupted. Μπορεί να με εξηγήσει κανείς για ποιο λόγο έφαγα αυτά τα κολληματα με την απόδοση και τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ναι ειναι πολυ καλη....αλλα αυτο ηταν? την 6 δεν θα την παρουμε? lenovo k3 note την φοραει ηδη.... Κάποια στιγμή θα την πάρουμε αλλά είναι αλήθεια ότι αργήσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το tempered glass για τα κολληματα?Στο σερβις του γερμανου μου ειπαν θα το κανουν επανοφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δε στρωσει θα το στειλουν στα κεντρικα.Ευτυχως παιζει εγγυηση ακομα.Το περιεργο ειναι οτι απο χτες τα κολληματα εκοψαν στην αφη και μονο ψιλοαργει να ανοιξει καποιες επαφες. Δεν ξέρω αν βρήκα την λύση αλλά αν σε κάποιον παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα ας δοκιμάσει log out το flume account και μετά επανασύνδεση. Το τηλέφωνο πετάει από τότε που το έκανα και είναι σαν να έχω άλλη συσκευή. Απλά το άφησα λίγες ώρες εκτός flume. Από χτες δεν μου χει παρουσιάσει ξανά κάτι. Δοκίμασα και έναν φορτιστή 0.15Α Samsung και αυξήθηκε πολύ η αυτονομία μού είμαι στο 20% και έχω ήδη 4 ώρες οθόνη. Ελπίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 παιδια εκανα την αναβαθμιση απο 4.5.7Ι σε 5.1.5.0G αλλα εχει προβλημα το play store. δεν μπαινει βγαζει το μυνημα, σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη(RH-01)! παιζει να χει κανεις ιδεα τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 παιδια εκανα την αναβαθμιση απο 4.5.7Ι σε 5.1.5.0G αλλα εχει προβλημα το play store. δεν μπαινει βγαζει το μυνημα, σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη(RH-01)! παιζει να χει κανεις ιδεα τι γινεται... σε μενα δεν εχει προβλημα...πεταει με την 5.1.5.0! δοκιμασε να κανεις update to play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) σε μενα δεν εχει προβλημα...πεταει με την 5.1.5.0! δοκιμασε να κανεις update to play store εκανα update το play store αλλα παλι τα ιδια! ουτε viber ανοιγει με πεταει... πφφφ τι στον π@@@ Edited May 18, 2016 by speroplas_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts