Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα ρε παιδιά, κανείς δεν ξέρει πως;

Περνάς τη rom που θες και κανείς ακριβώς την ίδια διαδικασία με το upgrade. Αλλά σε downgrade κάνουμε πάντα clear data.

Σας ευχαριστω όλους για τις πληροφοριες.

περιμένω να μου έρθει το κινητο....

nano ή micro SIM παιρνει; εγω εχω standrard SIM οπότε πρέπει να αλλάξω. Σωστα;

Notification led εχει το κινητο; μπορεις να αλλαζεις το χρωμα οπως ειδα σε καποια κινητα και να εχεις αλλο χρωμα για μηνυματα και αλλα για χαμενες κλησεις;

Μπορεις να μου στειλετε link για 2.5d temperred glass και για την θηκη που εχετε;

Παντως μυστηριο ειναι οτι ανοιχτο το κινητο φορτιζει πιο γρηγορα.

Εχετε την 4.5.7i εκδοση flyme; Πότε θα πάρουμε την 5 εκδοση;

Εμενα θα μου ερθει με την C εκδοση ή την Α. Εχετε καπου προχειρο το link που δειχνει την διαδικασια να βαλουμε την International εκδοση; θυμαμαι οτι εχει 2 μεθοδους; με terminal και μεσω υπολογιστη.

Ποια να προτιμησω;;; Είναι ασφαλές;

Να ειστε ολοι καλα

Παιδια καλημερα σας...Μια ερωτηση θελω να κανω..

Επειδη ηδη οι περισσοτεροι το εχετε καμποσο καιρο και σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του mx5 για αλλαγη του nexus 5 μου..

Ειστε ευχαριστημενοι απο θεμα αναβαθμισεων?

Ειδα οτι στο mx5 βγηκε και το flyme 5 που δινει αλλη χαρη πλεον στο λειτουργικο..

Το vickmall το εβαλε στα 250 και ειναι μια αρκετα καλη τιμουλα πλεον.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παιδια καλημερα σας...Μια ερωτηση θελω να κανω..

Επειδη ηδη οι περισσοτεροι το εχετε καμποσο καιρο και σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του mx5 για αλλαγη του nexus 5 μου..

Ειστε ευχαριστημενοι απο θεμα αναβαθμισεων?

Ειδα οτι στο mx5 βγηκε και το flyme 5 που δινει αλλη χαρη πλεον στο λειτουργικο..

Το vickmall το εβαλε στα 250 και ειναι μια αρκετα καλη τιμουλα πλεον.

Άν είσαι αναβαθμισιοθήρας δεν θα σε καλύψει νομίζω.(αν θες δηλαδη την τελευταία έκδοση με το που βγεί)

Άν είσαι αναβαθμισιοθήρας δεν θα σε καλύψει νομίζω.(αν θες δηλαδη την τελευταία έκδοση με το που βγεί)

Οχι δεν ειμαι τετοιος τυπος..

και το πειραγμα στο nexus ηταν για να εχω 2-3 διευκολυνσεις και ενα κερνελ για καλυτερη μπαταρια.

αυτο που θελω ειναι να ειναι smooth καλη αποκριση στο ανοιγμα των εφαρμογων, καλη μπαταριαουλα (σιγουρα σε σχεση με το nexus μου) και να υπαρχει μια υποτυπωδη υποστηριξη απο την εταιρεια..πχ ειδα εσεις πηρατε λολιποπ δηλαδη το mx5 μελλοντικα να παρει marshmallow πχ..

Μολις παρηγγειλα απο vickmall λογω καλυτερης τιμης blackfriday..και της εθπα να μου μην μου περασει την i εκδοση ωστε να μπορω να περασω το flyme 5 ..αλλωστε τα ελληνικα δεν με ενδιαφερουν ως γλωσσα στη συσκευη, παντα αγγλικα εχω ολες τις συσκευες.

καλα εκανα?

''Ipad mini 2''

ποιο θέμα είναι αυτό και είναι δωρεάν;;;

Δε ξέρω πως να το γράψω. Έχει 2 κινεζικούς χαρακτήρες και μετά λέει pro.

Βάζω εικόνα να σε βοηθήσω.

Και ναι είναι free.

26151f8d397aad1d47321b589556510b.jpg

Δε ξέρω πως να το γράψω. Έχει 2 κινεζικούς χαρακτήρες και μετά λέει pro.

Βάζω εικόνα να σε βοηθήσω.

Και ναι είναι free.

26151f8d397aad1d47321b589556510b.jpg

Ρε τους απατεώνες.... Εμένα στο personal του mx5 μου ζητάει χρήματα 4,99Υ χαχααχα :p :eek:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως...

Περνάς τη rom που θες και κανείς ακριβώς την ίδια διαδικασία με το upgrade. Αλλά σε downgrade κάνουμε πάντα clear data.

Σε ευχαριστώ, αν σε περίπτωση κάνεις hard reset δεν θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο; Το back up που θα κάνεις παραμένει όμως ακόμα και από hard reset ή όχι;

Ρε τους απατεώνες.... Εμένα στο personal του mx5 μου ζητάει χρήματα 4,99Υ χαχααχα :p :eek:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως...

μάλλον άλλο κοιτάς, γιατί και σε m2 note δωρεάν είναι, μολις το τσέκαρα

μάλλον άλλο κοιτάς, γιατί και σε m2 note δωρεάν είναι, μολις το τσέκαρα

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/26/933b535d81c9c938ad54dd224471ffef.jpg

Κι όμως... Αυτό στην μέση.. :mad:

Οχι δεν ειμαι τετοιος τυπος..

και το πειραγμα στο nexus ηταν για να εχω 2-3 διευκολυνσεις και ενα κερνελ για καλυτερη μπαταρια.

αυτο που θελω ειναι να ειναι smooth καλη αποκριση στο ανοιγμα των εφαρμογων, καλη μπαταριαουλα (σιγουρα σε σχεση με το nexus μου) και να υπαρχει μια υποτυπωδη υποστηριξη απο την εταιρεια..πχ ειδα εσεις πηρατε λολιποπ δηλαδη το mx5 μελλοντικα να παρει marshmallow πχ..

Μολις παρηγγειλα απο vickmall λογω καλυτερης τιμης blackfriday..και της εθπα να μου μην μου περασει την i εκδοση ωστε να μπορω να περασω το flyme 5 ..αλλωστε τα ελληνικα δεν με ενδιαφερουν ως γλωσσα στη συσκευη, παντα αγγλικα εχω ολες τις συσκευες.

καλα εκανα?

Έχω την εντύπωση πως ναί, οι i εκδόσεις έχουν ελληνικά ,οι cn είναι που δεν έχουν.:)

Συγνωμη παιδιά αν επανερχομαι αλλά είναι βασικό αυτο και πρεπει να γινει αντιληπτο από ολους μας.

επειδη υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει το κινητο με την C (Chinese) version πειτε μου τις διαφορές μεταξύ

C, A and I version

C και Α περιέχουν κινεζικες εφαρμογές που είναι αχρηστες σε εμας και δεν εχουν μενου στα Ελληνικα;

Ι international εκδοση περιλαμβανει πλήρη υποστηριξη στα Ελληνικα;

απο την C στην Α απλά κατεβαζουμε το update.zip (4.5.7Α) από εδω

https://meizufans.eu/forum/topic/3158/flyme-os-4-5-7-stable-mx4

και μετά απλα το τρεχουμε

ή πρέπει να το κάνουμε μεσω recovery και πως γίνεται;

Ενω από την Α έκδοση στην Ι πρέπει να ακολουθησουμε όλη την παρακάτω διαδικασία:

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

δηλαδη η Α και η Ι διαφερουν ΜΟΝΟ στην υποστηριξη γλωσσων ή και κάπου αλλού;

υπάρχει περιπτωση να γίνει brick το κινητό και να χασουμε την εγγυηση κατα την μεταβαση απο την Α στην Ι έκδοση;

Σας παρακαλω πολύ υπεύθυνες απαντησεις και σας ευχαριστω όλους σας εκ των προτέρων ..

Edited by bbtp

Συγνωμη παιδιά αν επανερχομαι αλλά είναι βασικό αυτο και πρεπει να γινει αντιληπτο από ολους μας.

επειδη υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει το κινητο με την C (Chinese) version πειτε μου τις διαφορές μεταξύ

C, A and I version

C και Α περιέχουν κινεζικες εφαρμογές που είναι αχρηστες σε εμας και δεν εχουν μενου στα Ελληνικα;

Ι international εκδοση περιλαμβανει πλήρη υποστηριξη στα Ελληνικα;

απο την C στην Α απλά κατεβαζουμε το update.zip (4.5.7Α) από εδω

https://meizufans.eu/forum/topic/3158/flyme-os-4-5-7-stable-mx4

και μετά απλα το τρεχουμε

ή πρέπει να το κάνουμε μεσω recovery και πως γίνεται;

Ενω από την Α έκδοση στην Ι πρέπει να ακολουθησουμε όλη την παρακάτω διαδικασία:

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

δηλαδη η Α και η Ι διαφερουν ΜΟΝΟ στην υποστηριξη γλωσσων ή και κάπου αλλού;

υπάρχει περιπτωση να γίνει brick το κινητό και να χασουμε την εγγυηση κατα την μεταβαση απο την Α στην Ι έκδοση;

Σας παρακαλω πολύ υπεύθυνες απαντησεις και σας ευχαριστω όλους σας εκ των προτέρων ..

Φιλε μου άκου με απλα λογια.

Ολες οι κινεζικές απλα κατεβάζουμε το update.zip στο κινητό και πατάμε αν θελουμε καθαρη το clear install και μετα οκ η αν θελουμε update δεν τικ άρουμε το clear install.

Στην I κανουμε αυτο που ανεφερες αν εχεις κινεζική συσκευή.αν εχεις αγοράσει με I κανεις τον ιδιο τροπο που κανεις στις κινεζικές κατεβάζοντας την I εκδοση.

Οσο αφορα τις κινεζικές δεν χάνεις καμια εγγύηση αλλα δεν ξερω αν θα περάσεις I σε κινεζική συσκευή τι γινεται.

Στην εκδοση την κινεζική ειναι αυτα που λες ενω στην I εχει ελληνικα αλλα και google play store που δεν εχει στις κινεζικές.

Αυτα τα ολιγα....

Οποτε φιλε μου θα προτιμησω να βαλω την Α εκδοση ευκολα κατεβαζοντας το αντιστοιχο 4.5.7Α update.zip και απλα θα το τρεξω τικαροντας clear install...

Απλα θα εχω το flyme με Αγγλικο μενου. Σωστα;;;

Το Google play store πως θα το κατεβασω και θα το εγκαταστησω;

Μετα θα μπορω να παιρνω τα επομενα updates μεσω ΟΤΑ ή θα ξανακανω την ιδια διαδικασια με το να κατεβασω παλι το αντιστοιχο update.zip αρχειο;

Φιλε μου άκου με απλα λογια.

Ολες οι κινεζικές απλα κατεβάζουμε το update.zip στο κινητό και πατάμε αν θελουμε καθαρη το clear install και μετα οκ η αν θελουμε update δεν τικ άρουμε το clear install.

Στην I κανουμε αυτο που ανεφερες αν εχεις κινεζική συσκευή.αν εχεις αγοράσει με I κανεις τον ιδιο τροπο που κανεις στις κινεζικές κατεβάζοντας την I εκδοση.

Οσο αφορα τις κινεζικές δεν χάνεις καμια εγγύηση αλλα δεν ξερω αν θα περάσεις I σε κινεζική συσκευή τι γινεται.

Στην εκδοση την κινεζική ειναι αυτα που λες ενω στην I εχει ελληνικα αλλα και google play store που δεν εχει στις κινεζικές.

Αυτα τα ολιγα....

Οποτε φιλε μου θα προτιμησω να βαλω την Α εκδοση ευκολα κατεβαζοντας το αντιστοιχο 4.5.7Α update.zip και απλα θα το τρεξω τικαροντας clear install...

Απλα θα εχω το flyme με Αγγλικο μενου. Σωστα;;;

Το Google play store πως θα το κατεβασω και θα το εγκαταστησω;

Μετα θα μπορω να παιρνω τα επομενα updates μεσω ΟΤΑ ή θα ξανακανω την ιδια διαδικασια με το να κατεβασω παλι το αντιστοιχο update.zip αρχειο;

1. Ναι οι καινούριες A rom δεν έχουν ελληνικά

2. Κατεβάζεις το google installer από το app store της meizu ,και έτσι έχεις gapps.

3. Θα σου έρχονται μέσω OTA μετά οι ενημερώσεις.

Καλησπερα στην παρεα..αυτο που θα γραψω ισως εχει απαντηθει αλλα στις αρκετες σελιδες που διαβασα δεν το βρηκα..

Αντιμετοπιζω το το εξης:με βγαζει συνεχως τικαρισμενο την υψηλη αποδοση.οτι και να κανω,μου το ξαναβαζει υψηλη αποδοση οποτε καταναλωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια

παιδια η σουμα απο οσα διαβαζω ειναι οτι το λογισμικο της μειζου δεν εχει βελτιωθει απο περυσι, σωστα?
All it takes is a swipe...

παιδια η σουμα απο οσα διαβαζω ειναι οτι το λογισμικο της μειζου δεν εχει βελτιωθει απο περυσι, σωστα?

Τι εννοείς δεν έχει βελτιωθεί...λολιποπ έκδοση και πλέον με flyme 5 ήδη σε κάποιες συσκευες

''Ipad mini 2''

το αφησα με τραγελαφικη μεταφραση στα ελληνικα, με υψηλο battery drain, και λαγκαρισματα τρελα σε εφαρμογες πχ twitter. Γενικα, ΒΕΤΑ φαση. Ρωταω για την συγκεκριμενη συσκευη, εχει βελτιωθει η κατασταση γενικοτα?
All it takes is a swipe...

το αφησα με τραγελαφικη μεταφραση στα ελληνικα, με υψηλο battery drain, και λαγκαρισματα τρελα σε εφαρμογες πχ twitter. Γενικα, ΒΕΤΑ φαση. Ρωταω για την συγκεκριμενη συσκευη, εχει βελτιωθει η κατασταση γενικοτα?

Σαν να κατέβηκες από κάρο και να μπήκες σε λιμουζίνα.

android 6 Θα παρει παιδες?

και τωρα αν εχουμε international δεν θα εχουμε themes?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Η Meizu είναι super αργή σε αναβαθμίσεις και κάτι μου λέει ότι έχει κάκιστο software team.

Μια σοβαρή εταιρεία,αυτη τη στιγμή θα είχαν όλα της τα κινητά flyme 5,ολα της τα κινητά lollipop 5.1, και τα μοντέλα της τα φετινά θα είχαν, δηλαδή pro 5,mx5,m2,m2 note lollipop 6.