donkyxotis Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) Ποτέ αναβαθμίστηκε; εγώ έχω βάλει την 4.5.7l και δεν έχω κανένα πρόβλημα Εγω να σου πω την αλήθεια δεν κατεβάζω από music apps καθώς η ποιότητα δεν είναι αυτή που ψάχνω. Παρά αυτά θα δοκιμάσω να κατεβάσω μόνο και μόνο για να γράψω αν γίνετε. Εδιτ: λοιπόν δεν δουλεύει καν το streaming στο app και συνεπώς δεν δουλεύει ούτε το download. Έκατσα και το είδα λίγο το θέμα και λέγεται ότι απλά είναι θέμα Κίνας και γίνεται ένας αχταρμας με τις αλλαγές στις υπηρεσίες παροχής. Επίσης το νέο music app είναι μέρος του flyme 5 και το dirac θα ξαναενεργοποιηθει με το update που θα πάρουμε κάποια στιγμή σε flyme 5 καθως χρησιμοποιεί διαφορετικούς αλγόριθμος από το flyme 4. Edited November 7, 2015 by donkyxotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 ^Thanks! Εχουν πει τιποτα για ημερομηνια για το flyme 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Τίποτα αλλά φυσιολογικά μεταξύ 3-6 μήνες θα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πως μπορω να κανω downgrade το music ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πως μπορω να κανω downgrade το music ? Πας στο app center της meizu και πατάς κάτω δεξιά την φιγούρα ,μετά πας στο installed βρίσκεις την εφαρμογή music και το κάνεις uninstall. Κάνε μετά μία restart το κινητό σου και είσαι έτοιμος. Μην φοβάσαι δεν διαγράφει το πρόγραμμα της μουσικής αλλά μόνο την ενημέρωση από εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123456789 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδιά ποια έκδοση είναι καλύτερη ή προτειμοτερη???international ή το κινέζικο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πας στο app center της meizu και πατάς κάτω δεξιά την φιγούρα ,μετά πας στο installed βρίσκεις την εφαρμογή music και το κάνεις uninstall. Κάνε μετά μία restart το κινητό σου και είσαι έτοιμος. Μην φοβάσαι δεν διαγράφει το πρόγραμμα της μουσικής αλλά μόνο την ενημέρωση από εκεί. :) Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgavriil Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ΜΧ4. Με κάρτα cosmote μου δούλευε μια χαρά, όμως με vodafone δεν βλέπει καν τη SIM. Το έχω αγοράσει από Κίνα, από κατάστημα της MEIZU. Είχε το C, και του έχω βάλει τα πάντα εκτός του U (Α, Ι) και όλες τις εκδόσεις. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ γιατί πάω να σκάσω... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ΜΧ4. Με κάρτα cosmote μου δούλευε μια χαρά, όμως με vodafone δεν βλέπει καν τη SIM. Το έχω αγοράσει από Κίνα, από κατάστημα της MEIZU. Είχε το C, και του έχω βάλει τα πάντα εκτός του U (Α, Ι) και όλες τις εκδόσεις. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ γιατί πάω να σκάσω... Ευχαριστώ. Ξαναδοκιμασες καμια αλλη καρτα? Την βλεπει? Αν την βλεπει τοτε ισως εχει προβλημα η καρτα. Αν δεν τοτε μαλλον εχεις χασει το imei σου σε καποιο φλασσαρισμα.... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgavriil Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξαναβάζω κάρτα cosmote και τη βλέπει κανονικά την κάρτα της vodafone δεν τη βλέπει με τίποτα. Το IMEI δεν έχει χαθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα πρέπει να δοκιμάσω και WIND μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλημέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο μας υποστηρίζει το chromecast η το nexus player, και αν υπάρχει κάποιο forum που μπορω να ρωτήσω λεπτομέρειες. Η αν ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτα μπορουν να streamαρουν ταινίες με υποτιτλους απο showbox με δυνατότητα να συγχρονιζουν τους υποτιτλους οπως το mxplayer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλημέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο μας υποστηρίζει το chromecast η το nexus player, και αν υπάρχει κάποιο forum που μπορω να ρωτήσω λεπτομέρειες. Η αν ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτα μπορουν να streamαρουν ταινίες με υποτιτλους απο showbox με δυνατότητα να συγχρονιζουν τους υποτιτλους οπως το mxplayer. Και γιατινδεν παίρνεις ένα tvbox να τελειωνεις; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κατέβασα και εγκατέστησα την 4.5.7Α , αλλά δεν έχει ελληνικά μέσα.Ποια έκδοση firmaware έχει μέσα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κατέβασα και εγκατέστησα την 4.5.7Α , αλλά δεν έχει ελληνικά μέσα.Ποια έκδοση firmaware έχει μέσα ελληνικά; Εγώ έχω βάλει την 4.5.7l έχει ελληνικά μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μπορώ να περάσω εγώ την 4.5.7l, και αν ναι, με ποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris207 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μπορώ να περάσω εγώ την 4.5.7l, και αν ναι, με ποιο τρόπο; Μπαίνεις στο meizu.com μετά flyme μετά download επιλέγεις το mx4 επιλέγεις την τελευταία έκδοση κάνεις download το τρέχεις και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Κατέβασα την 4.5.7l, την ετρεξα, αλλα μου λεει firmware corrupt. Τονίζω ότι πριν είχε την έκδοση 4.4.2Α. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περαστεί η 4.5.7l; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 δεν μπαινει τοσο απλα η "I" πανω σε μη ευρωπαικο κινητο ψαξε καμια 10-20 σελιδες πισω κ θα βρεις τον τροπο να περασεις την "Ι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τελικά τα κατάφερα, είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία με το m2 note: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6281608#post6281608. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα. Εχω την 4.5.5Ι. Τομόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει, (δεν το θυμάμαι με προηγούμενες) είναι να χάνονται οι drivers της φωτογραφικής, αν χρησιμοποιώ πχ 3rd party εφαρμογή πχ fx zoom, δεν ανταποκρίνεται μετά ούτε φυσικά η stock. Για να επανέλθει πρέπει να γίνει reboot. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα με την ίδια ή και κάποια άλλη εφαρμογή φωτογραφίας? Οι νεότερες (επίσημες) roms είναι καλύετρες στα σημεία από αυτή που έχω, ή να μη μπω στη διαδικασία αλλαγής ακόμη...... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislee Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπερα παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το Meizu MX4.Μπορει καποιος που το εχει αρκετο καιρο να μου εαν αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπερα παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το Meizu MX4.Μπορει καποιος που το εχει αρκετο καιρο να μου εαν αξιζει; Εξαρτάται από το πόσο το βρίσκεις και ποια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislee Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εξαρτάται από το πόσο το βρίσκεις και ποια έκδοση. Με τις εκδοσεις δεν τα παω καλα. Απο αυτο εδω το σαιτ http://olla.gr/mobile-phone/brand-phones/meizu/meizu-mx4-16gb-5.36-inch-4g-flyme-4.0-smart-phone-mediatek-6595-8-core-a17-2.2ghz-x-4-a7-1.7ghz-x-4-ram-2gb-fdd-lte-and-wcdma-and-gsm-silver-meizu/?ref=bestprice.gr, αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα.Εχεί αισθητή διαφορα η 4.5.7 απο την 4.5.5?Αξιζει ή να μείνω στην 4.5.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Με τις εκδοσεις δεν τα παω καλα. Απο αυτο εδω το σαιτ http://olla.gr/mobile-phone/brand-phones/meizu/meizu-mx4-16gb-5.36-inch-4g-flyme-4.0-smart-phone-mediatek-6595-8-core-a17-2.2ghz-x-4-a7-1.7ghz-x-4-ram-2gb-fdd-lte-and-wcdma-and-gsm-silver-meizu/?ref=bestprice.gr, αξιζει; Έχεις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts