Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μας ξέχασαν εμάς όσον αφορά το flyme 5. ;)

Μας ξέχασαν εμάς όσον αφορά το flyme 5. ;)

Δεν το περιμένουμε πριν από τα τέλη του Νοέμβρη.

Προηγούνται άλλες συσκευές.:O

ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ!!!! Η προηγούμενη stable ειχε τρελο θέμα με το wifi, πρακτικά ηταν άχρηστο(δυο φορες clear data δεν ειχε φτιάξει) , σταματούσε ανα 1 λεπτο πεισματικα να κατεβάζει δεδομενα, στη σημερινή stable την οποια περασα με clear data το έφτιαξαν, το wifi πεταει, σεταρω τα παντα και τι να δω, δε μου δουλεύει σωστα το facebook messenger, ουτε bubbles μου δείχνει στη κεντρικη οθονη ουτε τιποτα...!!! Ε τι θα γινει?!?! μια ρομ χωρις bug στο πρωτο 10λεπτο θα βγάλουν??? εννοείτε πως εκανα reinstall facebook ΚΑΙ messenger απο 3 φορες το καθενα. Αν προσπαθουν να με στείλουν σε ποιο καινούριο meizu το μονο που καταφέρνουν ειναι να με στείλουν σε αλλη μαρκα.

Με το wifi ποτέ δεν είχα πρόβλημα. κι έχω βάλει ότι stable, beta και leaked έκδοση έχει βγει.

bubbles δεν χρησιμοποιώ. Notifications πάντως έρχονται κανονικά από fb/messenger

Με το wifi ποτέ δεν είχα πρόβλημα. κι έχω βάλει ότι stable, beta και leaked έκδοση έχει βγει.

bubbles δεν χρησιμοποιώ. Notifications πάντως έρχονται κανονικά από fb/messenger

Με του messenger τα bubbles (οι φουσκάλες στην κεντρικη οθονη) ειχα θεμα και παλια σε κάποιες leaked, με το wifi στη 4.5.5Α ΚΑΙ στη 4.5.5I ειχα πρόβλημα με 2 clear data στη καθε μια... Διάβασα κι αλλους που το ειχαν αλλα έφτιαξε τωρα στη 4.5.6. Το ρημάδι το messenger γιατι δε νιώθει? Δε ψηνομαι να ξανα κανω clear τωρα γιατι αν δε φτιάξει απλα θα ξενερώσω απίστευτα.

Με του messenger τα bubbles (οι φουσκάλες στην κεντρικη οθονη) ειχα θεμα και παλια σε κάποιες leaked, με το wifi στη 4.5.5Α ΚΑΙ στη 4.5.5I ειχα πρόβλημα με 2 clear data στη καθε μια... Διάβασα κι αλλους που το ειχαν αλλα έφτιαξε τωρα στη 4.5.6. Το ρημάδι το messenger γιατι δε νιώθει? Δε ψηνομαι να ξανα κανω clear τωρα γιατι αν δε φτιάξει απλα θα ξενερώσω απίστευτα.

Περίεργα θέματα, έχω και εγώ 4.5.6Α και δεν αντιμετωπίζω κάποιο τέτοιο θέμα. Και πριν λειτουργούσε κανονικά και τώρα λειτουργεί κανονικά. Σιγουρέψου ότι δεν δημιουργεί το πρόβλημα κάποια άλλη τρίτη (ή πειρατική) εφαρμογή που έχεις. Ειδικά αν έχεις ελληνικές εφαρμογές (τύπου WPA finder ή και άλλες κακογραμμένες) καλά κρασιά, βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου.

Περίεργα θέματα, έχω και εγώ 4.5.6Α και δεν αντιμετωπίζω κάποιο τέτοιο θέμα. Και πριν λειτουργούσε κανονικά και τώρα λειτουργεί κανονικά. Σιγουρέψου ότι δεν δημιουργεί το πρόβλημα κάποια άλλη τρίτη (ή πειρατική) εφαρμογή που έχεις. Ειδικά αν έχεις ελληνικές εφαρμογές (τύπου WPA finder ή και άλλες κακογραμμένες) καλά κρασιά, βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου.

Καλημερα, αμ δεν εχω τιποτα τετοιο, ουτε ρουτ εχω κανει, social , benchmarks και κανα excel και μερικα games και video player, αλλα ΤΙΠΟΤΑ που να μην το ειχα και πριν... Θα ξανακανω clear data οταν γυρισω απτη δουλεια...

Ουτε εγω ειχα κανενα προβλημα με αυτες τις εφαρμογές.

Δεν εχω αντιμετωπίσει κανενα θεμα με καμια εκδοση πραγματικα εκτος απο μερικα Λάγκος σε καποιες.

Λογικά καποιο προγραμμα επειρεαζει και θελει ψάξιμο απο σας....

θεωρειτε απαραιτητο να μπει tempered glass? Kai αν ναι ποιο?

2) και σαν leather case?

Απαραίτητο ειναι οτι θεωρεις εσυ ανάλογα την χρήση την προσοχή που του δινεις η αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση και πολλα αλλα.

Αρα η απαντηση ειναι εντελως υποκειμενική απο οποιονδήποτε.

καλησπέρα σε ολους!

Μολις εκανα αναβαθμιση σε 4.5.6A στο MX4 ενος φιλου. Δε βλεπω ομως να εχει επιλογη για Ελληνικα στο μενου. Εχω κανει κατι λάθος; Το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη Κινα και δεν ειναι International.

Ευχαριστω!

παιδες κατεβασα την 4.5.5Ι .Το αρχειο γραφει update.zip .To παταω και μου ζητα να το ανοιξει με extract , view , file manager.Τι παταω και τη κανω μετα?Ευχαριστω.

καλησπέρα σε ολους!

Μολις εκανα αναβαθμιση σε 4.5.6A στο MX4 ενος φιλου. Δε βλεπω ομως να εχει επιλογη για Ελληνικα στο μενου. Εχω κανει κατι λάθος; Το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη Κινα και δεν ειναι International.

Ευχαριστω!

μετά από κάποιο update στις Α rom άφησαν 4-5 βασικές γλώσσες αν θες ελληνικά πρέπει να βάλεις την international με ότι αυτό συνεπάγεται

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδες κατεβασα την 4.5.5Ι .Το αρχειο γραφει update.zip .To παταω και μου ζητα να το ανοιξει με extract , view , file manager.Τι παταω και τη κανω μετα?Ευχαριστω.

το κινητό είναι international?

μετά από κάποιο update στις Α rom άφησαν 4-5 βασικές γλώσσες αν θες ελληνικά πρέπει να βάλεις την international με ότι αυτό συνεπάγεται

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κινητό είναι international?

ναι απο tccm

Edited by bd0718

Μου βγάζει το εικονίδιο του flyme και γράφει system upgrade, upgrade needs to reboot your phone και από κάτω αν θέλω να το κάνω clear user data too. Τι κάνω?

Μου βγάζει το εικονίδιο του flyme και γράφει system upgrade, upgrade needs to reboot your phone και από κάτω αν θέλω να το κάνω clear user data too. Τι κάνω?

αν θες να σβηστουν όλα και να κανείς ένα σωστό update κανείς clear data

αν θες να σβηστουν όλα και να κανείς ένα σωστό update κανείς clear data

Εάν θυμάμαι καλά μουσική και εικόνες τουλάχιστον δεν διαγράφονται με clear data.

Το προβλημα με το messenger δεν λυθηκε ουτε με δευτερο clear data. Ε δε ξερω τι να κανω πλεον, το μονο που εμεινε νομιζω ειναι να περασω 4.5.5 με clear και απο πανω τη 4.5.6 χωρις clear... Πειραματα τα οποια πλεον βαριεμαι. Για σιγουρια κιολας δεν εβαλα ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Clear-> playstore,update google services->facebook messenger και ξανα FAIL.

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις; Δε σου εμφανίζει τα chat bubbles στην κεντρική σελίδα;

Και οχι μονο, γενικα, το messenger δουλευει στο αορατο. Παταω πανω σε chat notification , μαλλον ΓΕΝΙΚΑ σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ notification του messenger και απλα δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ. Παταω στο app του facebook να μου ανοίξει καποια συζήτηση και ξανα δε γινεται ΤΙΠΟΤΑ (επειδή κανονικα σου ανοίγει bubble). Γενικα για να δω καποια συζήτηση πρεπει να μπω απτο εικονίδιο του messenger και να κανω οτι θελω απο κει.

Δες μήπως είναι αποκλεισμένη η εφαρμογή του messenger από το από το security από το power management κτλ.

Εμένα οποία εφαρμογή δεν μου έβγαζε ειδοποιήσεις ήταν για Αυτό το λόγο..

Δες μήπως είναι αποκλεισμένη η εφαρμογή του messenger από το από το security από το power management κτλ.

Εμένα οποία εφαρμογή δεν μου έβγαζε ειδοποιήσεις ήταν για Αυτό το λόγο..

To ειδα... Ειδοποιήσεις ερχονται κανονικα....Απλα η εφαρμογη δε δουλεύει σωστα...