DjTony Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 οριστε https://www.flickr.com/gp/130696663@N03/Pqm56H root κανεις ξανα μεσα απο την συσκευη, οσο για το αν αξιζει το θεμα ειναι οτι θα εχεις καλυτερη μπαταρια αλλα εχει χαλασει τελειως η μεταφραση των ελληνικων Τον εννοείς ποια μετάφραση; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι τόσο smooth το κινητό όταν είναι σε high performance... Με lollipop είναι πιο γρήγορο; τα ελληνικά είναι εντάξει με την lollipop;; αν ναι δώστε ένα link στο λαό να την φλασαρω από την αρχή με clean install να ισιωσει λίγο το τηλεφωνάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια εσας μπαινει κανονικα το 4G ή εγω εχω προβλημα εχω what's up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά κάτι άκρως σημαντικό. Το flyme account είναι δεμένο με τη συσκευή όσα flash και να κάνεις, αν δε γίνει log out δε μπαίνει άλλο. Είναι θέμα ασφαλείας. Με το λογαριασμό αυτό και flash να γίνει μπορείς να κάνεις απομακρυσμενες κινήσεις στο κινητό όπως wipe, GPS location, φωτογραφίες κλπ. ΜΗΝ πληρώνετε κινητό που δεν παίρνει το flyme σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το δικό πάλι απ τον Γερμανό ενώ υπάρχει νέα έκδοση δεν την εμφανίζει μέσω OTA παρόλο που έχει βγει ήδη καινούργια. Η έκδοση που έχω είναι η ιντερνάσιοναλ I αλλά το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζω την κινέζικη Α. Τι συμβαίνει; Κανείς δε γνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χθες βραδυ το φόρτισα ειχε 100% μπαταρία και σημερα που ξυπνησα ειχε 80% είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χθες βραδυ το φόρτισα ειχε 100% μπαταρία και σημερα που ξυπνησα ειχε 80% είναι φυσιολογικό? οχι δεν ειναι, δες τι εφαγε τη μπαταρια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χθες βραδυ το φόρτισα ειχε 100% μπαταρία και σημερα που ξυπνησα ειχε 80% είναι φυσιολογικό? Όχι φυσικά, σε ποια φόρτιση είσαι; Στις 2-3 πρώτες μπορεί να συμβεί. Επίσης δες αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ετρεχε στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Όχι φυσικά, σε ποια φόρτιση είσαι; Στις 2-3 πρώτες μπορεί να συμβεί. Επίσης δες αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ετρεχε στο παρασκήνιο. Τρίτη φόρτιση είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τον εννοείς ποια μετάφραση; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι τόσο smooth το κινητό όταν είναι σε high performance... Με lollipop είναι πιο γρήγορο; τα ελληνικά είναι εντάξει με την lollipop;; αν ναι δώστε ένα link στο λαό να την φλασαρω από την αρχή με clean install να ισιωσει λίγο το τηλεφωνάκι Αυτό είναι λίγο περίεργο ( να κολλάει σε high performance) ,βάλε την 4.2.8.1 η καλύτερη πρέπει να είναι... Παιδια εσας μπαινει κανονικα το 4G ή εγω εχω προβλημα εχω what's up... έχεις ενεργοποιήσει το 4G ? το υποστηρίζει η κάρτα σου κανονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτό είναι λίγο περίεργο ( να κολλάει σε high performance) ,βάλε την 4.2.8.1 η καλύτερη πρέπει να είναι... έχεις ενεργοποιήσει το 4G ? το υποστηρίζει η κάρτα σου κανονικά ? Ναι το εχω ενεργοποίηση..κανω κιολας αναζήτηση δικτύων μου βγάζει 4G Cosmote πατάω πάνω τπτ με βάζει πάλι 3G η κάρτα γράφει πάνω 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χθες βραδυ το φόρτισα ειχε 100% μπαταρία και σημερα που ξυπνησα ειχε 80% είναι φυσιολογικό? Φυσικά και όχι. Παρά αυτά δες μήπως κατέβαζε updates κατά τη διάρκεια και ήταν μόνιμα σε λειτουργία wi-fi ή αν έχεις ανοιχτό το GPS. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εφαρμογές που αν τις "ξεχάσεις" ανοιχτές θα σου φάνε τη μπαταρία σε χρόνο DT (facebook, messenger και μερικές ακόμα είναι οι συνήθης ύποπτοι). Πήγαινε στη μπαταρία και δες τι είναι αυτό που στην τρώει. Αν σου δείχνει ότι δουλεύει το android γενικά τότε είναι απλά μια (ή όλες) από τις εφαρμογές που σου είπα μαζί με τα google services που ειδικά αν έχεις νέα συσκευή θα σε σκίσει στο update μέχρι να σταθεροποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπέρα. Μετά από ψάξιμο μηνός, από χτες και γω κάτοχος του ΜΧ4. Εχει την version 4.2.2.2Ι και βγάζει ότι είναι η νεότερη. Γενικά εκτός από την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, οποιαδήποτε νέα έκδοση έχει κάτι ουσιαστικό που να διορθώνει πχ ένα "πρόβλημα" που δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμη? (Αν κάποιος είναι κάτοχος ενός 2ου tempered glass και θέλει να το διαθέσει, ας μου στείλει pm, φοβάμαι να περιμένω 1 μήνα από Κίνα ή 10 και πλέον μέρες από Ευρώπη) Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτό είναι λίγο περίεργο ( να κολλάει σε high performance) ,βάλε την 4.2.8.1 η καλύτερη πρέπει να είναι... έχεις ενεργοποιήσει το 4G ? το υποστηρίζει η κάρτα σου κανονικά ? Που θα την βρω την 4.2.8.1 φίλε μου και υπάρχει κάπου οδηγός πως την φλασαρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Φυσικά και όχι. Παρά αυτά δες μήπως κατέβαζε updates κατά τη διάρκεια και ήταν μόνιμα σε λειτουργία wi-fi ή αν έχεις ανοιχτό το GPS. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εφαρμογές που αν τις "ξεχάσεις" ανοιχτές θα σου φάνε τη μπαταρία σε χρόνο DT (facebook, messenger και μερικές ακόμα είναι οι συνήθης ύποπτοι). Πήγαινε στη μπαταρία και δες τι είναι αυτό που στην τρώει. Αν σου δείχνει ότι δουλεύει το android γενικά τότε είναι απλά μια (ή όλες) από τις εφαρμογές που σου είπα μαζί με τα google services που ειδικά αν έχεις νέα συσκευή θα σε σκίσει στο update μέχρι να σταθεροποιηθεί. Και πως μπορω να τις κλεισω τις εφαρμογές ? τωρα το πήρα και για δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια υπάρχει έυκολος και όχι πολυ ακριβός τρόπος να αλλαχτεί το ηχείο σε meizu mx4? Διαβασα οτι του παιδιου του ειχε πεσει κατω και τωρα το πουλαει..αν το αγοράσω θα βγαλω καμιά άκρη λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια υπάρχει έυκολος και όχι πολυ ακριβός τρόπος να αλλαχτεί το ηχείο σε meizu mx4? Διαβασα οτι του παιδιου του ειχε πεσει κατω και τωρα το πουλαει..αν το αγοράσω θα βγαλω καμιά άκρη λέτε? Πάρε ένα τηλέφωνο στην cellcom να τους ρωτήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπέρα. Μετά από ψάξιμο μηνός, από χτες και γω κάτοχος του ΜΧ4. Εχει την version 4.2.2.2Ι και βγάζει ότι είναι η νεότερη. Γενικά εκτός από την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, οποιαδήποτε νέα έκδοση έχει κάτι ουσιαστικό που να διορθώνει πχ ένα "πρόβλημα" που δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμη? (Αν κάποιος είναι κάτοχος ενός 2ου tempered glass και θέλει να το διαθέσει, ας μου στείλει pm, φοβάμαι να περιμένω 1 μήνα από Κίνα ή 10 και πλέον μέρες από Ευρώπη) καλησπερα, το πηρες τελικα :) αντε καλοριζικο :D μεινε με αυτην που εισαι, εκτος της μπαταριας δεν αλλαζει κατι στην 4.2.8.2Ι που ειναι και αυτη stable, ελαχιστα πραγματα, οχι κατι ουσιαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 καλησπερα, το πηρες τελικα :) αντε καλοριζικο :D μεινε με αυτην που εισαι, εκτος της μπαταριας δεν αλλαζει κατι στην 4.2.8.2Ι που ειναι και αυτη stable, ελαχιστα πραγματα, οχι κατι ουσιαστικο Ναι τελικά αμάρτησα ελέω κάμερας :p. Μέχρι στιγμής όμως δεν κατάφερα (στο auto) να βγάλω τον μικρό κάποια της προκοπής. Λίγο κούνημα του μικρού, τσουπ θολή. Παίρνω βαθιές ανάσες (μην κουνηθώ) μήπως και βγάλω καμιά αντίστοιχη δικών σου.... Κάπου διάβασα ότι δεν βγαίνει η Αθήνα/Ελλάδα στα widgets. Ετσι μου κάνει και μένα με πχ. τo beautifulwidgets. Δεν πρόσεξα, υπάρχει λύση με αυτή την έκδοση που έχω? ένα ναι ή όχι θέλω και θα το ψάξω εγώ, μην επαναλαμβάνεστε κάθε τόσο... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) γενικά εδώ: http://www.flyme.cn/firmware μπορείτε να βλέπετε τι νέες και τις παλιές rom απλά είναι απο κίνα και όσο να πεις δεν κατεβάζει με τρελές ταχύτητες. Οπότε μπορείτε απο το meizufans: http://meizufans.eu/forum/category-meizu-mx4-firmware να τις κατεβάζεται (ίσως) γρηγορότερα Edited May 28, 2015 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ξέρει κανείς πώς κλείνουμε τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ξέρει κανείς πώς κλείνουμε τις εφαρμογές? Σερνεις αριστερα ή δεξια απο το home button προς τα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εχω το Update.zip της 4.2.8.1 στο κινητο.. πως θα κανω clean install ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Και πως μπορω να τις κλεισω τις εφαρμογές ? τωρα το πήρα και για δεν ξερω... Να τις "σκοτώσεις" εννοείς; Πας στα settings στο application management και μπορείς να δεις τι τρέχει και τι είναι ανοιχτό και να το κάνεις force stop από εκεί. Εμένα που το έχω καιρό έχει σταθεροποιηθεί αρκετά και οι εφαρμογές πλέον δεν μου "χάνουν" μπαταρία. Γνώμη μου είναι να το δουλέψεις λίγο καιρό, να μπορέσει να κάνει όλα τα update σωστά, να μπει μια γραμμή στο πως θα λειτουργεί η συσκευή και θα είσαι μια χαρά μετά από κάποιο διάστημα. Τις πρώτες φορές φόρτισης επίσης να αδειάζεις τη μπαταρία πριν την βάλεις για φόρτιση και από εκεί και έπειτα φόρτιζε τη μπαταρία όταν πέφτει κάτω από το 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια custom rom στυλ pure android; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια custom rom στυλ pure android; ; όχι (10 χαρακτήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts