panagiotisspu Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Βγήκε σήμερα public test firmware A. http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/MX4/4.5.2/cn/20150525201544/7ea60113/update.zip copy paste το url σε νέο tab και κατεβαίνει. Θα τη δοκιμάσω το βράδυ. Aυτο θα ειναι το τελευταιο ;;..εβαλα το προηγουμενο εγω λεω να το δοκιμασω κι αυτο...μολις βρω χρονο..:cool: Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μόλις παρέλαβα το κινητό σήμερα είναι φοβερό απλα...μόνο που ενόχλησε είναι τα Ελληνικά του είναι εντελώς λάθος ειδικά στις ρυθμίσεις με την τελευταία ενημέρωση που έκανα την 4.2.8.2I...για παράδειγμα αντι να λέει Wi-Fi μου λεει Αποθήκευση (save)...:p αλλα κατα τα αλλα είναι τρομέρο φοβερες φωτογραφιες καλη μπαταρια κραταει ανετα μια μερα...:) αυτό το προβλημα με τα Ελληνικα το εχει κανενας αλλος? Έτσι είναι σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μόλις παρέλαβα το κινητό σήμερα είναι φοβερό απλα...μόνο που ενόχλησε είναι τα Ελληνικά του είναι εντελώς λάθος ειδικά στις ρυθμίσεις με την τελευταία ενημέρωση που έκανα την 4.2.8.2I...για παράδειγμα αντι να λέει Wi-Fi μου λεει Αποθήκευση (save)...:p αλλα κατα τα αλλα είναι τρομέρο φοβερες φωτογραφιες καλη μπαταρια κραταει ανετα μια μερα...:) αυτό το προβλημα με τα Ελληνικα το εχει κανενας αλλος? Είναι προβλημα της έκδοσης. Αν σε πειραζει γύρνα σε 4.2.2.2 και περίμενε να δουμε αν στρώσει στην lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Είναι προβλημα της έκδοσης. Αν σε πειραζει γύρνα σε 4.2.2.2 και περίμενε να δουμε αν στρώσει στην lollipop Τα φτιάξανε τα ελληνικά στη λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ανεβασε μια και το μεγαλο αρχειο των 20μπχ. Με ποιό τρόπο εννοείς : P50524-162905 by Kostas Krith, on Flickr Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τα φτιάξανε τα ελληνικά στη λολιποπ Την περασες;εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Την περασες;εντυπωσεις; Μέτριες, σε κανενα τομεα δεν ειδα ακομα κατι τρομερό, μου την εβγαλε ΟΤΑ σε update απο την leaked (!!) που ειχα. Προβλήματα δεν βρηκα, εχει πολυ γρήγορο UI αλλα παρατήρησα μερικα κοληματακια. Νταξει, πρωτη λολιποπ ειναι, πιστευω οτι θα τη συμμαζέψουν κιαλλο και θα τη βελτιώσουν, άλλωστε βιαστικά τη βγάλανε ισα ισα για να μη φανε ξυλο επειδη ειχαν δωσει χρονοδιαγραμμα.(ετσι πιστευω) Δυστυχώς δε βρίσκω το color tempeture νομιζω το αφαίρεσαν ή ξεχασαν να το βαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μέτριες, σε κανενα τομεα δεν ειδα ακομα κατι τρομερό, μου την εβγαλε ΟΤΑ σε update απο την leaked (!!) που ειχα. Προβλήματα δεν βρηκα, εχει πολυ γρήγορο UI αλλα παρατήρησα μερικα κοληματακια. Νταξει, πρωτη λολιποπ ειναι, πιστευω οτι θα τη συμμαζέψουν κιαλλο και θα τη βελτιώσουν, άλλωστε βιαστικά τη βγάλανε ισα ισα για να μη φανε ξυλο επειδη ειχαν δωσει χρονοδιαγραμμα.(ετσι πιστευω) Δυστυχώς δε βρίσκω το color tempeture νομιζω το αφαίρεσαν ή ξεχασαν να το βαλουν. Καλησπερα εμενα δεν μου την εδωσε ακομα....αλλα το color χαθηκε...δεν το βρηκα πουιενα.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μέτριες, σε κανενα τομεα δεν ειδα ακομα κατι τρομερό, μου την εβγαλε ΟΤΑ σε update απο την leaked (!!) που ειχα. Προβλήματα δεν βρηκα, εχει πολυ γρήγορο UI αλλα παρατήρησα μερικα κοληματακια. Νταξει, πρωτη λολιποπ ειναι, πιστευω οτι θα τη συμμαζέψουν κιαλλο και θα τη βελτιώσουν, άλλωστε βιαστικά τη βγάλανε ισα ισα για να μη φανε ξυλο επειδη ειχαν δωσει χρονοδιαγραμμα.(ετσι πιστευω) Δυστυχώς δε βρίσκω το color tempeture νομιζω το αφαίρεσαν ή ξεχασαν να το βαλουν. Έχω την 4.2.8.2Ι. Αξίζει ή να περιμένουμε την stable ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 ήμουν σε 4.2.8.1 για αυτό και μου την έβγαλε σε update , αλλά όντως έχει κολληματάκια , όχι τραγικά , αλλά π.χ. πριν έκανε 4 sec μέχρι να κλείσει το wifi, θέλει αρκετό φτιάξιμο ακόμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έχω την 4.2.8.2Ι. Αξίζει ή να περιμένουμε την stable ; Δε θα κερδίσεις κατι τραγικο, ισως καλυτερη αυτονομια και ποιο γρηγορο UI αλλα θα ειναι αργοτερο σε αλλα. Δε ξερω, ισως καλυτερα να περιμενεις, κανε backup και δοκιμασε την αν δε σου αρεσει downgrade και επαναφορα, παντα clear data σε αλλαγη απο κιτκατ-λολιποπ λολιποπ-κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μολις πηρα το τηλ με 4.4.2 μου ειπε αυτος που το πηρα να μη το rootarw γιατι θα γινει ΚΙΝΕΖΙΚΟ ολο το τηλ... παιζει κατι τετοιο ? εγω στα αγγλικα το θελω και χρειαζομαι το root για πολλες εφαρμογες... αν μπορω να ρουταρω κανονικα ΠΩΣ ρουταρω ? ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μολις πηρα το τηλ με 4.4.2 μου ειπε αυτος που το πηρα να μη το rootarw γιατι θα γινει ΚΙΝΕΖΙΚΟ ολο το τηλ... παιζει κατι τετοιο ? εγω στα αγγλικα το θελω και χρειαζομαι το root για πολλες εφαρμογες... αν μπορω να ρουταρω κανονικα ΠΩΣ ρουταρω ? ευχαριστω για το χρονο σας Τι βλακείες λένε θεε μου.:lol: Μια χαρά μπορείς να το ρουτάρεις φίλε. Και μάλιστα πολύ εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις. Πας Settings --> Accounts --> *your Flyme account* Πατάς Open system privileges. Μετά ΟΚ εκεί στο προειδοποιητικό που θα σου βγάλει και βάζεις τον κωδικό που έχεις στο flyme (αν δεν έχεις κάνε μια εγγραφή). Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό και μόλις ανοίξει είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τι βλακείες λένε θεε μου.:lol: Μια χαρά μπορείς να το ρουτάρεις φίλε. Και μάλιστα πολύ εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις. Πας Settings --> Accounts --> *your Flyme account* Πατάς Open system privileges. Μετά ΟΚ εκεί στο προειδοποιητικό που θα σου βγάλει και βάζεις τον κωδικό που έχεις στο flyme (αν δεν έχεις κάνε μια εγγραφή). Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό και μόλις ανοίξει είσαι έτοιμος. Xposed βαζω κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Xposed βαζω κανονικα; Σε lollipop θέλει τρικ (υπάρχει αναλυτικός οδηγός στο meizufans.eu) Σε kitkat μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σε lollipop θέλει τρικ (υπάρχει αναλυτικός οδηγός στο meizufans.eu) Σε kitkat μπαίνει κανονικά. Kit kat εχει. αξιζει να βαλω lollipop;; μια χαρα παει και με κιτ κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Kit kat εχει. αξιζει να βαλω lollipop;; μια χαρα παει και με κιτ κατ H μόνη σοβαρή διαφορά που παρατήρησα εγώ είναι ότι δεν τρώει πολλή μπαταρία όταν είναι σε αναμονή. Από εκεί και πέρα δε βλέπω τίποτα δραματικό. Μια χαρά είναι το κινητό και με Kit Kat. Όταν βγει stable lollipop τη δοκιμάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Sorry για το off topic. Τι είναι το xposed? Εχω to meizu mx3 και πριν λίγο εκανα root το κινητό, οπότε άμα είναι κάτι καλό να το βάλω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τελικά επειδή με έτρωγε πηγα από 4.2.8.2Ι σε lollipop. Δεν μπορω με τιποτα να περασω το play store και να δουλευει. Βοηθήστε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Sorry για το off topic. Τι είναι το xposed? Εχω to meizu mx3 και πριν λίγο εκανα root το κινητό, οπότε άμα είναι κάτι καλό να το βάλω και εγώ Ριξε μια ματια εδω [αλλα με προσοχη] http://meizufans.eu/forum/thread-xposed-framework-for-flyme-mx2-mx3 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τελικά επειδή με έτρωγε πηγα από 4.2.8.2Ι σε lollipop. Δεν μπορω με τιποτα να περασω το play store και να δουλευει. Βοηθήστε παρακαλώ. μπες στο store της meizu και γραψε google installer, θα σου βγαλει την εκδοση 1.4.3, την εβαλα και δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Bayern7;6143615]H μόνη σοβαρή διαφορά που παρατήρησα εγώ είναι ότι δεν τρώει πολλή μπαταρία όταν είναι σε αναμονή. Από εκεί και πέρα δε βλέπω τίποτα δραματικό. Μια χαρά είναι το κινητό και με Kit Kat. Όταν βγει stable lollipop τη δοκιμάζεις. γιατι μου βγαζει τα apk αρχεια που προσπαθω να κατεβασω απο 2 διαφορετικους browser σαν .bin ? Edited May 26, 2015 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Επισης πως θα ρουταρω χωρις flyme account ? εχω δοκιμασει ΤΟΣΑ και δε λειτουργει τιποτα. αυτος που αγορασα το κινητο δε θυμαται το flyme account του και δε μπορω να βαλω δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 γιατι μου βγαζει τα apk αρχεια που προσπαθω να κατεβασω απο 2 διαφορετικους browser σαν .bin ? τι εκδοση εβαλες;;;κατεβασε τον installer απο το κινεζικο store.. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης πως θα ρουταρω χωρις flyme account ? εχω δοκιμασει ΤΟΣΑ και δε λειτουργει τιποτα. αυτος που αγορασα το κινητο δε θυμαται το flyme account του και δε μπορω να βαλω δικο μου Κανε καινουργιο flyme δικο σου,για ποιο λογο δεν μπιρεις να βαλεις; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Όλα οκ με το ρουτ... Navigation bar μπορώ να βάλω; με βολεύει πάρα πολύ. Επίσης τα recent πως τα ανοίγω να καθαρίσω τις εφαρμογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts