Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα..Εχθες το πηρα απο γερμανό.

Μπορεί να μου απαντησει καποιος φιλος εαν υπαρχει για το κινητό

Pc suite ??Τα updates που τα βρίσκουμε?....σορρυ

Ερχομαι απο sony xperia kai LG G3 ΕΙΝΑΙ διαφορετικα κινητα

Ευχαριστώ προκαταβολικα

καλημερα φιλε καλως ηρθες στην meizu...για το pc suite δεν ξερω τι ακριβως ειχε το lg ,εγω δουλευω το android transfer .με ενα απλο googlarisma το βρισκεις..τα updates τα βγαζει αυτοματα αλλα μπορεις να μπεις και στα εργαλεια ———>αναβαθμισης———>το εικονιδιο το μπλε με το βελακι πανω...τωρα αν θες να κανεις δοκιμες υπαρχει το φορουμ meizufans ,ολα υπαρχουν ρκει...ελπιζω να βοηθησα. Αν θες γραψε ποια εκδοση φορας;; και τι ακριβως θελεις να κανεις..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντος με αυτή την τιμή που έχει φέρει ο Γερμανός το 32αρι δεν αξίζει να το φέρεις απ' έξω.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Πάντος με αυτή την τιμή που έχει φέρει ο Γερμανός το 32αρι δεν αξίζει να το φέρεις απ' έξω.

Εντάξει 100 ευρώ διάφορα δεν τα λες και λιγα,εεξάλλου εγω εχω καταλαβει οτι αν πρόκειται να χρειαστείς την εγγύηση ,τοτε θα την χρειαστείς μονο στις πρώτες μέρες, αν ειναι ελλατωματικη η συσκευή σου.αν δεν ειναι, μετα μικρη η πιθανότητα να σου εμφανίσει πρόβλημα, την οποία πιθανότητα προσωπικα τουλάχιστον δεν την κοστολογω 100 ευρω.. Βέβαια αν το πάρεις απο Γερμανό το εχεις κατευθείαν στα χερια σου και γουστάρεις και φυσικα εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο εστω και για την παραμικρή πιθανότητα. Απλα επισημαίνω οτι 100 ευρω δεν ειναι και λιγα για να μην τα σκεφτει καποιος και να τρεξει να το παρει απο τον Γερμανό.

Από chinavasion πήρα το δικό μου και είχε ελληνικά.

ποσες μερες εκανε να σου ερθει;;

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Εντάξει 100 ευρώ διάφορα δεν τα λες και λιγα,εεξάλλου εγω εχω καταλαβει οτι αν πρόκειται να χρειαστείς την εγγύηση ,τοτε θα την χρειαστείς μονο στις πρώτες μέρες, αν ειναι ελλατωματικη η συσκευή σου.αν δεν ειναι, μετα μικρη η πιθανότητα να σου εμφανίσει πρόβλημα, την οποία πιθανότητα προσωπικα τουλάχιστον δεν την κοστολογω 100 ευρω.. Βέβαια αν το πάρεις απο Γερμανό το εχεις κατευθείαν στα χερια σου και γουστάρεις και φυσικα εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο εστω και για την παραμικρή πιθανότητα. Απλα επισημαίνω οτι 100 ευρω δεν ειναι και λιγα για να μην τα σκεφτει καποιος και να τρεξει να το παρει απο τον Γερμανό.

100€? Που βρήκες 260€ το 32αρι? Έχω ψάξει όλα τα αξιόπιστα κινεζομαγαζα, ebay, aliexpress και δεν το έχω βρει στην τιμή που λες. 270-300€ πουλάνε το 16αρι που δεν με καλύπτει. :blink:

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

100€? Που βρήκες 260€ το 32αρι? Έχω ψάξει όλα τα αξιόπιστα κινεζομαγαζα, ebay, aliexpress και δεν το έχω βρει στην τιμή που λες. 270-300€ πουλάνε το 16αρι που δεν με καλύπτει. :blink:

Έχεις απόλυτο δίκιο..Δεν πρόσεξα την διαφορά των GB.. Τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία να το παραγγείλεις από εξω.. :)

καλημερα φιλε καλως ηρθες στην meizu...για το pc suite δεν ξερω τι ακριβως ειχε το lg ,εγω δουλευω το android transfer .με ενα απλο googlarisma το βρισκεις..τα updates τα βγαζει αυτοματα αλλα μπορεις να μπεις και στα εργαλεια ———>αναβαθμισης———>το εικονιδιο το μπλε με το βελακι πανω...τωρα αν θες να κανεις δοκιμες υπαρχει το φορουμ meizufans ,ολα υπαρχουν ρκει...ελπιζω να βοηθησα. Αν θες γραψε ποια εκδοση φορας;; και τι ακριβως θελεις να κανεις..

Ευχαριστώ θα επανέλθω Μετά απο hands on .

pit mykonos

Παιδα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο απο γερμανο αν το βρω.προερχομαι απο g2 αλλα επεσε νερο και παει.αξιζει το μειζου;καμερα μπαταρια ειναι οκ;εβλεπα κατι βιντεακια ελληνικα στο νετ και ελεγαν για κατι κολληματα του κινητου ωρες ωρες,ισχυει αυτο;γενικα σαν κινητο πια συν εχει και πια κατα.θα παρει λολλιπο η θα μεινει με κιτ κατ;ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο ποστ.

Παιδα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο απο γερμανο αν το βρω.προερχομαι απο g2 αλλα επεσε νερο και παει.αξιζει το μειζου;καμερα μπαταρια ειναι οκ;εβλεπα κατι βιντεακια ελληνικα στο νετ και ελεγαν για κατι κολληματα του κινητου ωρες ωρες,ισχυει αυτο;γενικα σαν κινητο πια συν εχει και πια κατα.θα παρει λολλιπο η θα μεινει με κιτ κατ;ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο ποστ.

Κάμερα πολύ παραπάνω από οκ, καλύτερη απο του G2.

Μπαταρία καλή, εμένα μου έβγαζε το λιγότερο 4 ώρες οθόνη ενώ έχω δει μέχρι 6 ώρες (εξαίρεση στον κανόνα όμως).

Κολλήματα δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερα. Νομίζω βέβαια ότι δεν είναι το καλύτερο κινητό για να παίζεις 3D παιχνίδια, όχι ότι υστερεί στον τομέα αυτό όμως.

Στα συν του κινητού είναι η κάμερα, η οθόνη και η ποιότητα κατασκευής (παρόλο που 3 που έχω δει το καπάκι πίσω σε κάποια σημεία άφηνε ένα κενό, μιλάμε για χιλιοστό του χιλιοστού όμως, το έχει δει και ο Βλαχάκης στο hands on που είχε κάνει).

Λόλλιποπ αν δεν πάρει μέχρι το τέλος του μήνα, θα πάρει μέσα στο Ιούνη.

Ευχαριστώ για ρην απάντηση.Σε γενικές γραμμές πιστεύεις οτι είναι απροβληματιστο οπωςωτα high end άλλως εταιριών?

Τα μείον του πια είναι?

Edited by Manosvasilakis

Φιλε Μανο εχω λιγες μερες το κινητο στην κατοχη μου οποτε ισως δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησει..παντως στις 3 μερες που το εχω κ το δουλευω δεν εχει κολλησει καθολου...η μπαταρια μου βγαζει ανετα τη μερα με δεδομενα ανοικτα και με 4 μιση ωρες οθονης οπου και εκλεισε γυρω στις 12 το βραδυ..γενικα ειναι πολυ γρηγορο και ποιοτικο στην κατασκευη του..η καμερα του ειναι καλη αν και οταν ακους 20.7 μεγαπιξελ εχεις την αισθηση οτι θα βγει το αντικειμενο απο την οθονη αλλα δεν ειναι ετσι...το κινητο βγαζει απλα πολυ ωραιες φωτογραφιες..Ελπιζω να σε βοηθησα..

Φιλε Μανο εχω λιγες μερες το κινητο στην κατοχη μου οποτε ισως δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησει..παντως στις 3 μερες που το εχω κ το δουλευω δεν εχει κολλησει καθολου...η μπαταρια μου βγαζει ανετα τη μερα με δεδομενα ανοικτα και με 4 μιση ωρες οθονης οπου και εκλεισε γυρω στις 12 το βραδυ..γενικα ειναι πολυ γρηγορο και ποιοτικο στην κατασκευη του..η καμερα του ειναι καλη αν και οταν ακους 20.7 μεγαπιξελ εχεις την αισθηση οτι θα βγει το αντικειμενο απο την οθονη αλλα δεν ειναι ετσι...το κινητο βγαζει απλα πολυ ωραιες φωτογραφιες..Ελπιζω να σε βοηθησα..

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Η αλήθεια είναι οτι έχω διαβάσει όλο το νήμα και δε μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβως παιζει αλλά με τις βοήθειες σας καταλαβαίνω οτι το κινητό παει σφαίρα.

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-16GB-Internal-Memory-MTK6595-Octa-Core-CPU-2GB-RAM-5.4-Inch-Display-Golden/

Thank you for your email.

We are sorry the Meizu MX4 does not support greek language.

It support languages:

Simplified Chinese, Chinese Traditional, Deutsch, English, Spanish, French, Italian, Hebrew, Portuguese, Russian

αυτο μου απαντησε το chinavasion...

Έχεις απόλυτο δίκιο..Δεν πρόσεξα την διαφορά των GB.. Τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία να το παραγγείλεις από εξω.. :)

Θα συμφωνησω με τον avadonmod.100€ δεν ειναι λιγα.Απο δω εχω παρει 2 και τωρα παιζει το 16αρι σ τα 230€ και το 32αρι στα 250€..

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html?u=163443

Και μαλιστα πεφτει συνεχως λογω ισοτιμιας.Εξαλλου στα 360 που το εχει ο γερμανος πας σε αλλη κατηγορια...

Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ την leaked lollipop έκδοση και μόλις χθες παρατήρησα ότι δεν υπάρχει πλέον αυτό το battery drain που είχαμε σε deep sleep mode με την kit kat.

Κοιμήθηκα το βράδυ με 10% μπαταρία και το πρωί μετά από 6-7 ώρες δεν είχε πέσει ούτε 1%, ήταν στο 10%.

Λογικά την άλλη βδομάδα, αν ισχύσει το χρονοδιάγραμμα, θα έχουμε public test version.. Για να δούμε...

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Meizu-MX4-4G-Smartphone-16GB-Internal-Memory-MTK6595-Octa-Core-CPU-2GB-RAM-5.4-Inch-Display-Golden/

Thank you for your email.

We are sorry the Meizu MX4 does not support greek language.

It support languages:

Simplified Chinese, Chinese Traditional, Deutsch, English, Spanish, French, Italian, Hebrew, Portuguese, Russian

αυτο μου απαντησε το chinavasion...

Έχει ελληνικά μέσα το κινητό. Απλά στις τελευταίες εκδόσεις Α και U είναι χάλια. Οι I έχουν και είναι μια χαρά.

Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ την leaked lollipop έκδοση και μόλις χθες παρατήρησα ότι δεν υπάρχει πλέον αυτό το battery drain που είχαμε σε deep sleep mode με την kit kat.

Κοιμήθηκα το βράδυ με 10% μπαταρία και το πρωί μετά από 6-7 ώρες δεν είχε πέσει ούτε 1%, ήταν στο 10%.

Λογικά την άλλη βδομάδα, αν ισχύσει το χρονοδιάγραμμα, θα έχουμε public test version.. Για να δούμε...

καλημερα με εφτιαξες τωρα προχθες περασα την την τελευταια 2.8.2Α και δεν χαιρομαι και παραπολυ ..για στειλε μου πμ η εδω το αρχειο να πεσω σε βαθια νερα !!!!!!να βαλω το γλυφιντζουρι

Και ποιο google installer εβαλες..;;;

Edited by panagiotisspu

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Έχω το pro αλλά είπα να γράψω και εδώ μιας που έχουν ίδιο λειτουργικό. Έχω ένα θεματακι με το ξυπνητήρι, ίσως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει. Λειτουργεί αλλά δεν έχει ήχο. Δεν το χω σε σιγαση εννοείται. Εμφανίζεται μόνο το εικονίδιο αλλά δεν ακούγεται και σαν αποτέλεσμα δεν ξύπνησα σήμερα :O Edited by sakis88888

Για το ξυπνητηρι, αν εχεται παγωσει την εφαρμογη καιρου που εχει μαμα συμβαινει αυτο. Δοκιμαστε το.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το ξυπνητηρι, αν εχεται παγωσει την εφαρμογη καιρου που εχει μαμα συμβαινει αυτο. Δοκιμαστε το. Εγω στην leak lolipop δεν γινοταν root με τον γνωστο τροπο οποτε δεν μπορουσα να βαλω το google installer.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μια ερώτηση όσον αφορά την φωτογραφία, όταν βγάζετε νύχτα φώτο στο αυτόματο το κλειστρο δεν μπορεί να παραμηνει ανοιχτό πάνω από 1/5 sec στο lumia 1020 στο αυτόματο μένει όσο χρειαστεί για να βγει φωτεινό αποτέλεσμα.

βασικά το είχαν πεί και τα παιδία πριν καιρό , ότι πρέπει και αξίζει να μάθεις να παίζεις με το manual mode λόγο του ότι εκεί το κλείστρο μένει ανοιχτό απο 1/8000s μέχρι και 20s , και με κανα μικρό τριποδάκι θα βγάζεις τέλειες φωτό ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι (που λέει ο λόγος :D )

για το battery drain δοκιμάστε αν δεν το έχετε κάνει ακόμα το super mode και βάλτε το να μπαίνει αυτόματα , εγώ π.χ. το έχω βάλει να ενεργοποιείται στις 12 το βράδυ και βγαίνει στις 8 το πρωί ...

Edited by iobelika