sam28 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Με τι χρήση; Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι, το φορτίζω ανά δυο μέρες και η χρήση μου είναι γύρω στις 3 ώρες OST, καμιά ώρα κλήσεις, μπόλικες ώρες Wi-Fi που συμπεριλαμβάνουν βίντεο κλήσεις με skype και ενημερώσεις που λαμβάνω συνέχεια, πλοήγηση και γενικότερο σερφάρισμα. sam μηπως πρεπει να κανεις κανα clean install? ειδα μεγαλη διαφορα σε μπαταρια ετσι βρε λες...??? Και σε εσένα σου τρωει 1% κάθε ωρα οτι και να γίνει στο stand by? εχω τρελαθεί...μου βγαζει 2 μέρες αλλα χωρίς game,χωρις gps, χωρίς κατι βαρυ,μονο chrome και λιγο fb πάντα στο power saving με 2.30 ώρες SOT... Με παλιότερες εκδώσεις στην ιδια χρηση θα πήγαινα και για τριτη μέρα... κατεβασα την τελευταια 1.4.2 και ολα καλα,τωρα θελω να κατεβασω την 4.2.8.2α αλλα ενω κατεβαινει μολις τελειωσει το κατεβασμα δεν ανοιγει οπως στην 4.2.8.1α τι δεν κανω καλα? το google installer θα λες με το 1.4.2. Η 4.2.8.2Α μπαίνει με ακριβώς τον ιδιο τροπο, τι εννοείς δεν ανοίγει? πήγες στο file manager του κινητού και το πάτησες και δεν κανει τιποτα? Ξανακατεβασε το αρχειο μπας και εγινε τιποτα εκει. Edited May 8, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) βρε λες...??? Και σε εσένα σου τρωει 1% κάθε ωρα οτι και να γίνει στο stand by? εχω τρελαθεί...μου βγαζει 2 μέρες αλλα χωρίς game,χωρις gps, χωρίς κατι βαρυ,μονο chrome και λιγο fb πάντα στο power saving με 2.30 ώρες SOT... Με παλιότερες εκδώσεις στην ιδια χρηση θα πήγαινα και για τριτη μέρα... Και εγώ κάπου εκεί βρίσκομαι σε μπαταρία αλλά δεν έκανα clean install. Το φορτίζω κάθε μέρα βέβαια αλλά πάνω από 4,5 ώρες sot δεν έχω δει ποτέ. Επίσης έκανα ένα τεστ και απενεργοποίησα τα lockscreen gestures. Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία στο standby. Από 8% μπαταρία που μου έτρωγε στο 8 ωρο πήγε στο 3 %. Αλλά ρε μαμώτο τα έχω συνηθίσει τα lockscreen gestures και δεν τα βγάζω με τίποτα. Επίσης είμαι πάντα στο performance mode. Πάρτε και ένα screenshot από την homescreen μου :-P http://i.imgur.com/sozy0xy.jpg Edited May 8, 2015 by Leftezog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Σήμερα έκανα παραγγελία μέσω γερμανού και με πήραν και τηλέφωνο θα το έχουν την τετάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 βρε λες...??? Και σε εσένα σου τρωει 1% κάθε ωρα οτι και να γίνει στο stand by? εχω τρελαθεί...μου βγαζει 2 μέρες αλλα χωρίς game,χωρις gps, χωρίς κατι βαρυ,μονο chrome και λιγο fb πάντα στο power saving με 2.30 ώρες SOT... Με παλιότερες εκδώσεις στην ιδια χρηση θα πήγαινα και για τριτη μέρα... το google installer θα λες με το 1.4.2. Η 4.2.8.2Α μπαίνει με ακριβώς τον ιδιο τροπο, τι εννοείς δεν ανοίγει? πήγες στο file manager του κινητού και το πάτησες και δεν κανει τιποτα? Ξανακατεβασε το αρχειο μπας και εγινε τιποτα εκει. Ναι το Google installer λέω, κατέβασα την 4282α αλλά όταν πάω να ανοίξω το φάκελο ανοίγουν καμιά δεκαριά φακελάκια από κάτω και εκεί κολλάω δεν ξέρω τη να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Ναι το Google installer λέω, κατέβασα την 4282α αλλά όταν πάω να ανοίξω το φάκελο ανοίγουν καμιά δεκαριά φακελάκια από κάτω και εκεί κολλάω δεν ξέρω τη να κάνω. ΛΟΙΠΟΝ, ειναι πολυ απλο, κατεβαζεις το αρχειο που ναι μεν ειναι .zip αλλα δεν το πειραζεις καθολου, copy-paste χυμα μεσα στο κινητο και το ανοιγεις απο το file manager της meizu. Δε μπορω να καταλαβω τι σου πηγε στραβα. ΔΕΝ ανοιγουν φακελακια με αυτον τον τροπο. MHN το κανεις unzip. Edited May 8, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ΛΟΙΠΟΝ, ειναι πολυ απλο, κατεβαζεις το αρχειο που ναι μεν ειναι .zip αλλα δεν το πειραζεις καθολου, copy-paste χυμα μεσα στο κινητο και το ανοιγεις απο το file manager της meizu. Δε μπορω να καταλαβω τι σου πηγε στραβα. ΔΕΝ ανοιγουν φακελακια με αυτον τον τροπο. MHN το κανεις unzip. Το κατέβασα κατευθείαν στο κινητό, έτσι έκανα και μετάβαση από U σε 4281α χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση. Πρόκειται να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο mx4. Από ότι μου λέει το παιδί που μου το δίνει είναι η international έκδοση. Υπάρχει τρόπος να το καταλάβω όταν έχω την συσκευή στα χέρια μου. Έχουν άλλο κωδικό στο όνομα τα κινέζικα όπως π.χ. τα lg που έχουν άλλο κωδικό για usa άλλο για Ευρώπη και άλλο για Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 το update 4.2.8.2Α ποτε σας το εδωσε? στη συσκευη και εμενα μου λεει το 8.1Α ειναι το νεοτερο?? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση. Πρόκειται να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο mx4. Από ότι μου λέει το παιδί που μου το δίνει είναι η international έκδοση. Υπάρχει τρόπος να το καταλάβω όταν έχω την συσκευή στα χέρια μου. Έχουν άλλο κωδικό στο όνομα τα κινέζικα όπως π.χ. τα lg που έχουν άλλο κωδικό για usa άλλο για Ευρώπη και άλλο για Κίνα; Settings_ info τερμα κατω το εικονιδιο με το (i) και κοιτας εκδοση flyme να τελειωνει σε I . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 το update 4.2.8.2Α ποτε σας το εδωσε? στη συσκευη και εμενα μου λεει το 8.1Α ειναι το νεοτερο?? ειναι stable γιαυτο δε σου το βγαζει ο updater στην test που εχεις. Εγω τη περασα πανω στην 8.1Α χωρις clear data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 βρε λες...??? Και σε εσένα σου τρωει 1% κάθε ωρα οτι και να γίνει στο stand by? εχω τρελαθεί...μου βγαζει 2 μέρες αλλα χωρίς game,χωρις gps, χωρίς κατι βαρυ,μονο chrome και λιγο fb πάντα στο power saving με 2.30 ώρες SOT... Με παλιότερες εκδώσεις στην ιδια χρηση θα πήγαινα και για τριτη μέρα... ξερω γω καμια φορα, απο test σε stable και απο stable σε test παιζει να χρειαζεται κανα clear για πιο σωστη εγκατασταση, εμενα τωρα σε 8 ωρες standby μου καταναλαωνει 3-4% και σε μιαμιση δυο μερες που μου βγαζει εχω 4 με 4:30 οθονη. αυτα μετα απο καθαρη εγκατασταση και ενω ημουν πανω κατω στα ιδια που λες εσυ, δεν εβλεπα πανω απο 3 ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ειναι stable γιαυτο δε σου το βγαζει ο updater στην test που εχεις. Εγω τη περασα πανω στην 8.1Α χωρις clear data Τελικά την πέρασα, μόλις διεγραψα την 1α μου έδωσε update την 2α και την εγκατέστησα παρατήρησα όμως ότι και στις 2 κάτι δεν πάει καλά με την μετάφραση στις ρυθμίσεις, και κάτι άλλο παιδιά, χρησιμοποιεί κανένας καρτοκινητη Q για να μου πει τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα? Ενώ στο άλλο μου τηλέφωνο( kolina 100+)τις πέρασα αμέσως με to flyme δεν μπορώ να βγάλω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 ειναι stable γιαυτο δε σου το βγαζει ο updater στην test που εχεις. Εγω τη περασα πανω στην 8.1Α χωρις clear data Λεω να την περασω ..αλλα θα το κανω με clear..την εχει στην αρχη της σελιδας; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λεω να την περασω ..αλλα θα το κανω με clear..την εχει στην αρχη της σελιδας; πρεπει να αλλαξω και τον google instaler τον 1.3.1 εχω Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Λεω να την περασω ..αλλα θα το κανω με clear..την εχει στην αρχη της σελιδας; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρεπει να αλλαξω και τον google instaler τον 1.3.1 εχω Αφου θα κανεις clear install απλα κατεβασε το τελευταιο μετα το install. Εγω ολα τα firmwares κλπ απο το meizufans τα βρίσκω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 σε κανα καταστημα το ειδε κανεις διαθεσιμο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παντως στα 245€ το 16αρι με την τωρινη ισοτιμια δεν το λες και ασχημα απο Κινα..εγω οταν τα παρηγγειλα ειχε 265€ ρε γμτ...https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html?u=163443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 σε κανα καταστημα το ειδε κανεις διαθεσιμο? Πέρασα από ένα Γερμανό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χθες και δεν είχαν ιδέα. Μου είπαν να πάρω το 800-11-40000 για να δω για διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Με γεια μου ! Μόλις το παρέλαβα από Γερμανο , μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι στην συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά .... Διαθεσιμοτητα υπαρχει παιδια κανονικα οποιος το παραγγηλει σε 1-2 μερες το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Με γεια μου ! Μόλις το παρέλαβα από Γερμανο , μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι στην συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά .... Διαθεσιμοτητα υπαρχει παιδια κανονικα οποιος το παραγγηλει σε 1-2 μερες το εχει. καλησπερα καλοριζικο ..το εργαλειο!!απο ποιον γερμανο το πηρες??ποσα GB ειναι?? τι τιμη το πηρες?? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Απο Γερμανο στην περιφερεια της Θεσσαλονικης ( Περαια ) , ειναι το 32αρι και η τιμη ειναι 359. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Απο Γερμανο στην περιφερεια της Θεσσαλονικης ( Περαια ) , ειναι το 32αρι και η τιμη ειναι 359. Εγω κατι αλλο θέλω να μάθω, το φέρνει με την international της TCCM που ειναι κλειδωμένη για να παίρνει μονο τα δικα της firmware? Καλορίζικο κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγω κατι αλλο θέλω να μάθω, το φέρνει με την international της TCCM που ειναι κλειδωμένη για να παίρνει μονο τα δικα της firmware? Καλορίζικο κιόλας! αυτο πως μπορουμε να το μαθουμε..;;;SAΜ και κατι αλλο αν βαλω τον 1.3.1 δεν θα δουλευει λες .;;παιζει να εχει κανα θεμα... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγω κατι αλλο θέλω να μάθω, το φέρνει με την international της TCCM που ειναι κλειδωμένη για να παίρνει μονο τα δικα της firmware? Καλορίζικο κιόλας! Η εκδοση flyme που εχει ειναι η 4.2.2.2I αν λεει κατι ως προς αυτο. Φοβερη συσκευη και μαγεια τα gestures που εχει για συντομευσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Η εκδοση flyme που εχει ειναι η 4.2.2.2I αν λεει κατι ως προς αυτο. Φοβερη συσκευη και μαγεια τα gestures που εχει για συντομευσεις.. μαγεια δεν λες τιποτα , εχω ενα note 4 αυτες τις μερες δεν μπορω να το δουλεψω χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Η εκδοση flyme που εχει ειναι η 4.2.2.2I αν λεει κατι ως προς αυτο. Φοβερη συσκευη και μαγεια τα gestures που εχει για συντομευσεις.. το καιρο τον εμφανιζει στα ελληνικα, εχει ελληνικες πολεις? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts