Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει χρησημοποιησει κανεις το system app remover. διαγραφει τις κινεζικες εφαρμογες διεγραψα μονο την εφαρμογη με το φλιτζανι. Υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα λειτουργειας αν διαγραψω αλλες κινεζικες εφαρμογες??

Παιδιά μου έχει χαλάσει το τατσ της οθόνης σε ένα σημείο τι κάνω τώρα πάει μαζί με την οθόνη η δεν χρειάζεται να αγοράζω και οθόνη.... Βοηθήστε με έχω αγανάκτησει

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Black-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Tools-for-Meizu-MX4-4G-LTE-UQLT868-/191540396064?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2c98b28020

Με παρεξήγησες, ίσως ήταν λίγο αδιάφορο το ύφος μου, σορρυ :)

Εννοώ, οτι με τη συνήθη χρήση που κάνω κατά μέσο όρο, και τις συσκευές που έχω αλλάξει, κρίνω οτι είναι μια χαρά η μπαταρία (φυσικά εννοείται οτι όλοι επιδιώκουμε βελτίωση) με τα δεδομένα της full HD οθόνης που καταναλώνει ως γνωστόν ενέργεια. Υπάρχουν συσκευές (όπως το G3) που έχουν πραγματικά θέμα ενέργειας λόγω αυτής της οθόνης. Νομίζω οτι το ΜΧ4 τα πάει μια χαρά και σε κάθε περίπτωση, το οτι βλέπουμε αναβαθμίσεις συχνές, είναι αισιόδοξο για κάποιον που ίσως περιμένει περισσότερα.

το G3 σε σχέση με το MX4 καθε πότε το φόρτιζες με τη χρήση που κάνεις?

Εγώ έχω ήδη αναφερθεί πολλές φορές φορές στο πόσο μου κρατάει η μπαταρία. Με μόνιμα ανοιχτά τα πάντα όλα (αν και δεν έχω mobile internet) όπως GPS, 3G, Wi-Fi, φωτεινότητα οθόνης μεταξύ 70 - 100% (ανάλογα με το που βρίσκομαι) και με χρήση σε wi-fi με viber, τηλέφωνα, facebook, σέρφινγκ, μουσική μπόλικη, navigator - here maps και αρκετά ακόμα το OST μου βρίσκεται περίπου στις 5 ώρες με μια μέρα αναμονή.

Βάλε και στην εξίσωση ότι υπάρχουν εφαρμογές που κυριολεκτικά στραγγίζουν την μπαταρία ανεξαρτήτως συσκευής (facebook-messenger) και καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη αυτονομία αν το τηλέφωνο είναι σε χρήση. Στην αναμονή μας τα χαλάει μόνο αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ τη συσκευή την δουλεύω κάθε μέρα για να με απασχολεί αυτό το πράγμα. Απλά μπαίνεις στο τρυπάκι ότι θα τη φορτίζεις το πολύ ανά δυο μέρες.

οπως τα γράφεις ειναι μια χαρα τα πραγματα αν με φωτεινοτητα απο 70-100% και με ολα ανοικτα πιάνεις κοντά στις 5 ωρες είσαι αρχοντας!!! τα μονα θα ήθελα είναι το nfs , το ir και τα ραδιο τα οποία τα θεωρω οτι πολυ κακως απουσιαζουν. Εντάξει η μη επεκταση μνημης τριπλάρεται κάπως τα αλλα όμως...

Έχω ποστάρει screenshot πριν κανα 2-3 σελίδες με το πόσο SOT μου έβγαλε.

Το ξαναβάζω να το δεις http://stash.reaper.fm/23683/S50319-154301.jpg

Αυτό με wifi πάντα ανοιχτό (όταν είμαι σπίτι) και 3G data ανοιχτά όταν είμαι έξω. Φωτεινότητα στο αυτόματο (γύρω στο 60%).

Χρήση τα κλασσικά 2 mail accounts/fb/messenger/viber/twitter/instagram/camera/τηλς/sms κλπ

Συνήθως είμαι γύρω στις 5 ώρες και 15 λεπτά αν χρησιμοποιήσω και λίγο here maps.

Με λελογισμένη χρήση 5ωρο πιστεύω το βγάζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ. Όλα αυτά σε balanced mode, χωρίς greenify και παρόμοιες εφαρμογές.

Τώρα αν παίζεις 2-3 ώρες την ημέρα βαριά παιχνίδια και τέτοια ιστορίες σίγουρα θα κρατήσει λιγότερο.

Νομίζω ότι με τις τελευταίες εκδόσεις του flyme είμαστε ΟΚ από πλευράς μπαταρίας. Ειδικά αν ενεργοποιείς το βράδυ το power saving μέσα από την εφαρμογή security δεν τρώει πολύ και σε αναμονή. Εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πάντως.

One question: I want to buy a meizu phone from Fastcardtech.com and i would be very grateful if you could tell me if they are legit. I see that they offer Meizu phones for very low prices compared to other online shops. Could i have your opinion?

Thank you very much and (please) continue the fantastic work.

Απάντηση της meizu:

Dear Customer

Thank you for contacting us.

Fastcardtech.com is not our authorized reseller . You won't get the warranty if you buy MEIZU phones from them.

Have a nice day

Το εννοούν ή το κάνουν απλά για να σε ωθησουν να αγορασεις απο meizumart? Κριμα γιατι απο εκει θα επαιρνα ειτε το μχ3 ειτε το μχ4..

Edited by aggeloszog

Leaked roadmap shows when Lollipop will come to Meizu phones, including MX2 and MX3

http://www.gizchina.com/2015/03/23/leaked-roadmap-shows-when-lollipop-will-come-to-meizu-phones-including-mx2-and-mx3/

28 Απριλίου για το MX4.

One question: I want to buy a meizu phone from Fastcardtech.com and i would be very grateful if you could tell me if they are legit. I see that they offer Meizu phones for very low prices compared to other online shops. Could i have your opinion?

Thank you very much and (please) continue the fantastic work.

Απάντηση της meizu:

Dear Customer

Thank you for contacting us.

Fastcardtech.com is not our authorized reseller . You won't get the warranty if you buy MEIZU phones from them.

Have a nice day

Το εννοούν ή το κάνουν απλά για να σε ωθησουν να αγορασεις απο meizumart? Κριμα γιατι απο εκει θα επαιρνα ειτε το μχ3 ειτε το μχ4..

Εχω την εντυπωση πως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ authorized resseler που εχουν στη κινα ειναι το gearbest για meizu (εκτος απο το δικο τους site).... Τα συμπερασματα δικα σου. Δε σου ειπαν κατι λαθος αλλα ουτε και ολο το story. Εγγυηση σου ειπαν πως δε θα εχεις απο αυτους κατι που και παλι δε νομιζω να ισχυει στη πραξη.

Εχω την εντυπωση πως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ authorized resseler που εχουν στη κινα ειναι το gearbest για meizu (εκτος απο το δικο τους site).... Τα συμπερασματα δικα σου. Δε σου ειπαν κατι λαθος αλλα ουτε και ολο το story. Εγγυηση σου ειπαν πως δε θα εχεις απο αυτους κατι που και παλι δε νομιζω να ισχυει στη πραξη.

Δηλαδή αυτος που θα το αγοράσει απο το πιο αξιόπιστο vickmall ουτε αυτος θα εχει την εγγύηση τους? Μέσα στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται κατι σαν warranty card σε ολους εσας που το αγοράσατε?

Κριμα γιατι σημερα το FCT ανεβασε την τιμη του μχ3, και μολις τους ρωτησα γιατι, μου ειπαν οτι η αλλαγη εγινε απο την meizu και οχι απο αυτους..οπότε περιμενα οτι fastcardtech και meizu θα εχουν καποια επικοινωνια.

Δηλαδή αυτος που θα το αγοράσει απο το πιο αξιόπιστο vickmall ουτε αυτος θα εχει την εγγύηση τους? Μέσα στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται κατι σαν warranty card σε ολους εσας που το αγοράσατε?

Κριμα γιατι σημερα το FCT ανεβασε την τιμη του μχ3, και μολις τους ρωτησα γιατι, μου ειπαν οτι η αλλαγη εγινε απο την meizu και οχι απο αυτους..οπότε περιμενα οτι fastcardtech και meizu θα εχουν καποια επικοινωνια.

ολοι κανουν το κινεζο μου φενεται εκει στη κινα... :lol: Ναι, έχουμε warranty card! Και οταν με το κακο χρειαστεί εγγυηση απο καποιο αξιόπιστο site τυπου vickmall το στέλνεις σε αυτους και πανε αυτοι στη meizu σαν αγοραστής της συσκευής = εγγυηση εντος κινας , σε κινεζο το πούλησαν κινεζος τους το εφερε... Τα μη αξιοπιστα μαγαζια ουτε σε αυτο το κοπο δε θα μπουν, αυτη ειναι η διαφορά. Επίσης,θεωρητικά αν πεις εσυ απο εδω στη meizu για εγγυηση θα σου πουν πως δε σε καλύπτουν αφου δεν εχεις το ευρωπαϊκό που πουλαν στο site τους, αλλα δεν ισχυει απόλυτα αυτο, το ξαναλεω, ειχα διαβασει περιπτώσεις που επερναν κινητα εκτος κινας απο resselers κατευθείαν η meizu,απλά σε τρώνε τα μεταφορικά και οι φόροι, αν καποιος εχει καποια αντίθετη εμπειρία ας τη μοιραστεί :)

ολοι κανουν το κινεζο μου φενεται εκει στη κινα... :lol: Ναι, έχουμε warranty card! Και οταν με το κακο χρειαστεί εγγυηση απο καποιο αξιόπιστο site τυπου vickmall το στέλνεις σε αυτους και πανε αυτοι στη meizu σαν αγοραστής της συσκευής = εγγυηση εντος κινας , σε κινεζο το πούλησαν κινεζος τους το εφερε... Τα μη αξιοπιστα μαγαζια ουτε σε αυτο το κοπο δε θα μπουν, αυτη ειναι η διαφορά. Επίσης,θεωρητικά αν πεις εσυ απο εδω στη meizu για εγγυηση θα σου πουν πως δε σε καλύπτουν αφου δεν εχεις το ευρωπαϊκό που πουλαν στο site τους, αλλα δεν ισχυει απόλυτα αυτο, το ξαναλεω, ειχα διαβασει περιπτώσεις που επερναν κινητα εκτος κινας απο resselers κατευθείαν η meizu,απλά σε τρώνε τα μεταφορικά και οι φόροι, αν καποιος εχει καποια αντίθετη εμπειρία ας τη μοιραστεί :)

Οπότε με λιγα λογια το μονο που εχω να φοβαμαι από Fastcardtech είναι μηπως δε μου δωσουν warranty card, μηπως δηλαδη με τα τηλεφωνα τους κατι δεν παει καλα, πχ μεταχειρισμένα, reburfished κτλπ κτλπ...Με κάλυψες (που ησουν πριν λιγο καιρο που πουλουσες το mx4??? :lol: :confused: ), να σαι καλά!

Οπότε με λιγα λογια το μονο που εχω να φοβαμαι από Fastcardtech είναι μηπως δε μου δωσουν warranty card, μηπως δηλαδη με τα τηλεφωνα τους κατι δεν παει καλα, πχ μεταχειρισμένα, reburfished κτλπ κτλπ...Με κάλυψες (που ησουν πριν λιγο καιρο που πουλουσες το mx4??? :lol: :confused: ), να σαι καλά!

Κοιτα, δε ξερω αν σε καλυψα, οτι σου λεω ειναι δικα μου συμπερισματα απο αυτα που διαβαζω απο δω και απο κει!!! warranty card δινουν σε ολα! δεν ξερω αν σημαίνει πως εχεις εγγυηση, ειναι περίεργο, αστο!! :lol: θα σου δωσω ενα λινκ να διαβασεις επι του θεματος : http://forum.meizu.com/viewthread.php?tid=10513&extra=page%3D1 ΔΗΛΑΔΗ στο λενε και οι ιδιοι αν το εχεις παρει απο resseler βρες τα με αυτον γιατι δε προκειτε να κατσουμε να ασχοληθουμε με το πως να στο βαλουμε κινα τσαμπα και να σου πληρωσουμε εμεις μεταφορικα... ΑΝ δεν τα βρεις με τον resseler ναι θα στο φτιαξουμε σα να εχει κανονικη εγγυηση σε κατι που δεν φταις εσυ δηλαδη αλλα θα πληρωσεις οτι αφορα μεταφορα τελωνεια handling etc....

Αν πάτε στο τηλέφωνο και πληκτρολογήσετε *#*#159357#*#* σας βγάζει ένα νέο υπομενού μέσα στην προσβασιμότητα που λέγεται Flyme Labs εκεί μπορείτε να αλλάξετε την συμπεριφορά του κεντρικού κουμπιού και να πηγαίνει πίσω αντί να γυρνάει στην κεντρική οθόνη.Εγώ έχω την 4.2.7Α αλλά το κάνει από την 4.2.5Α αν δεν κάνω λάθος.Με τον ίδιο τρὸπο αφαιρείτε.

Το mx4 αξίζει τα επιπλεον 100 ευρω σε σχεση με το note?

Η εμπειρια χρήσης φανταζομαι ειναι ίδια. Το μεταλλικό frame και η καμερα αξίζουν τα επιπλεον λεφτα? ή υπαρχει και που μου ξεφεύγει? εντάξει υπαρχει διαφορα λίγο σε επιδοσεις λογω του επεξεργαστή αλλα κακα τα ψέμματα και οι 2 συσκευές ρολαρουν το ίδιο ανεξάρτητα απο το αν η μια πιάνει 40.000 και η αλλη 50.000.

Το mx4 αξίζει τα επιπλεον 100 ευρω σε σχεση με το note?

Η εμπειρια χρήσης φανταζομαι ειναι ίδια. Το μεταλλικό frame και η καμερα αξίζουν τα επιπλεον λεφτα? ή υπαρχει και που μου ξεφεύγει? εντάξει υπαρχει διαφορα λίγο σε επιδοσεις λογω του επεξεργαστή αλλα κακα τα ψέμματα και οι 2 συσκευές ρολαρουν το ίδιο ανεξάρτητα απο το αν η μια πιάνει 40.000 και η αλλη 50.000.

sound chip,soc,dual channel ddr3 ram,camera,bezels,faster updates. Αυτα ειναι τα υπερ του mx4 σε σχεση με το note. Aυτα μου ερχονται δηλαδη με μια γρηγορη σκεψη. Το αν αξιζουν τα 100 ευρω ειναι υποκειμενικό και αλλος ενας παραγοντας ειναι το εστω ελαχιστα μικροτερο μεγεθος με την ελαχιστα μικροτερη οθονη που για εμενα ειναι ιδανικο στο χερι.

sound chip,soc,dual channel ddr3 ram,camera,bezels,faster updates. Αυτα ειναι τα υπερ του mx4 σε σχεση με το note. Aυτα μου ερχονται δηλαδη με μια γρηγορη σκεψη. Το αν αξιζουν τα 100 ευρω ειναι υποκειμενικό και αλλος ενας παραγοντας ειναι το εστω ελαχιστα μικροτερο μεγεθος με την ελαχιστα μικροτερη οθονη που για εμενα ειναι ιδανικο στο χερι.

Ο ενισχυτής ήχου, η κάμερα και η τετράγωνη οθόνη από μόνα τους αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω αν και έχει και άλλα έξτρα όπως είπες. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα θεωρεί κάποιος σημαντικά ή όχι. Εγώ και μόνο για τον ενισχυτή ήχου θα τα έδινα, είναι όμως εξαιρετικά καλό το ότι πήρα πολλά περισσότερα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ακόμα και σήμερα οι συσκευές με ενισχυτή ήχου + software ενίσχυσης hardware δεν υπάρχουν πολλές. Για την ακρίβεια συνεχίζουν να υπάρχουν συσκευές μετρημένες στα δάχτυλα από το ένα χέρι. Για audiophiles και γενικά τους λάτρεις του καλού ήχου είναι σίγουρα ένα μεγάλο ατού. Αν δεν κάνω λάθος και το ΜΧ3 διαθέτει το ίδιο τσιπάκι ήχου.

Ο ενισχυτής ήχου, η κάμερα και η τετράγωνη οθόνη από μόνα τους αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω αν και έχει και άλλα έξτρα όπως είπες. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα θεωρεί κάποιος σημαντικά ή όχι. Εγώ και μόνο για τον ενισχυτή ήχου θα τα έδινα, είναι όμως εξαιρετικά καλό το ότι πήρα πολλά περισσότερα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ακόμα και σήμερα οι συσκευές με ενισχυτή ήχου + software ενίσχυσης hardware δεν υπάρχουν πολλές. Για την ακρίβεια συνεχίζουν να υπάρχουν συσκευές μετρημένες στα δάχτυλα από το ένα χέρι. Για audiophiles και γενικά τους λάτρεις του καλού ήχου είναι σίγουρα ένα μεγάλο ατού. Αν δεν κάνω λάθος και το ΜΧ3 διαθέτει το ίδιο τσιπάκι ήχου.

To MX3 και το Mx4 Pro εχουν ακομα ανωτερα chip ηχου απο το Mx4....

και ηδη το mx4 ειναι κορυφαιο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Βγαλανε και το pro προσφορα για λιγο.. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html?u=163443

Οποτε η διαφορα μικραινει πολυ...

Edited by pater_79

Γνωρίζει κάποιος που εχει αγοράσει απο Amazon.fr πόση εγγύηση δινουν 1 ή 2 χρονια? εχουν καποια check box που σε χρεώνουν κανά + 30 για επιπλεον εγγύηση αλλα δεν κατάλαβα αν αυτο αφορά αςφαλεια για την μεταφορά ή κατι σαν επέκταση εγγύηση.

Επισης Google play ερχεται προεγκατεστημενο απο εκει ? απο Κίνα το ζητάς ή ερχεται προεγκατεστημενο?

Γνωρίζει κάποιος που εχει αγοράσει απο Amazon.fr πόση εγγύηση δινουν 1 ή 2 χρονια? εχουν καποια check box που σε χρεώνουν κανά + 30 για επιπλεον εγγύηση αλλα δεν κατάλαβα αν αυτο αφορά αςφαλεια για την μεταφορά ή κατι σαν επέκταση εγγύηση.

Επισης Google play ερχεται προεγκατεστημενο απο εκει ? απο Κίνα το ζητάς ή ερχεται προεγκατεστημενο?

Το play store το βάζεις με τον installer που θα βρεις στο μάρκετ της meizu... Οπότε no worries.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εχεις 1 χρονο εγγυηση,την επεκταση την αγοραζεις 30κατι ευρω οπως πολυ σωστα ειπες.

τα κινητα εχουν 30 μερες DOA με δικαιωμα να το γυρισεις πισω αν δεν σου αρεσει.

εχει ηδη playstore ,φερει την εκδοση I και εχει και τα αυθεντικα ακουστικα μεσα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Βγαλανε και το pro προσφορα για λιγο.. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html?u=163443

Οποτε η διαφορα μικραινει πολυ...

τωρα είναι 329, πριν που το πόσταρες πόσο ηταν>

Στο power saving menu στο security application, αν ας πουμε δεν εχω την εφαρμογή here maps στο να επιτρεπεται να μενει ανοιχτή στο stand by. Αυτο σημαινει οτι αν εχω ανοιχτό το here maps και εχω βαλει μια διαδρομή και το αφησω για 5 λεπτα μεσα στην τσέπη μου, θα μου κλείσει την εφαρμογή?

Δεύτερον, στον browser της meizu, σας κραταει κωδικούς κλπ? Π.χ εδω στο myphone μου ζηταει καθε φορα να κανω login.

Παιδιά δεν μου έχει σπάσει η οθόνη αλλά ένα σημείο του τατσ δεν δουλεύει το έχω πάρει από Κίνα το κινητό και δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.... Αυτό το επίσημο σερβις λέτε να μου το φτιάξει? Πόσο μαζί με το άλλο εννοώ την Αθήνα εεεεεε?