Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω και την συσκευη απο αλι την βρηκα αρκετα κλα στα 320$ 16αρι .

Θελω να μαθω αν εχει καθολου λαγκ εχει αναφερθει σε ενα δυο βιντεακια στο you tube ισχυει? Αποκριση οθονησ με ποια συσκευη θα τη συγκρινατε η τι βαθμο θα τησ βαζατε? Ηχεια ικανοποιητηκα καθαρα? Gps ? .

Αυτα ....συγνωμη που ζηταω τοσεσ πολλεσ απαντησεισ μαζεμενεσ...η γνωμη σας. Θα μετρησει πολυ ευχαριστω.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω και την συσκευη απο αλι την βρηκα αρκετα κλα στα 320$ 16αρι .

Θελω να μαθω αν εχει καθολου λαγκ εχει αναφερθει σε ενα δυο βιντεακια στο you tube ισχυει? Αποκριση οθονησ με ποια συσκευη θα τη συγκρινατε η τι βαθμο θα τησ βαζατε? Ηχεια ικανοποιητηκα καθαρα? Gps ? .

Αυτα ....συγνωμη που ζηταω τοσεσ πολλεσ απαντησεισ μαζεμενεσ...η γνωμη σας. Θα μετρησει πολυ ευχαριστω.

Ρίξε μια ματιά στις πιο πίσω συζητήσεις και θα πάρεις πλήρη εικόνα για τη συσκευή. Είναι προτιμότερο από το να πάρεις απάντηση από ένα ή δύο άτομα.

Επίσης στο είπα και στο άλλο θέμα... μη ρωτάς τα ίδια πράγματα σε όλα τα θέματα. Πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε απαντήσεις... μετά ρωτάμε.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Η συσκευή δίνει ρέστα την αλλάζεις όχι γιατί δεν είναι καλή αλλά για κάποια πιο καλή πχ mx pro οπότε όλοι οι potential buyers μη τη φοβάστε την αγορά

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Ρίξε μια ματιά στις πιο πίσω συζητήσεις και θα πάρεις πλήρη εικόνα για τη συσκευή. Είναι προτιμότερο από το να πάρεις απάντηση από ένα ή δύο άτομα.

Επίσης στο είπα και στο άλλο θέμα... μη ρωτάς τα ίδια πράγματα σε όλα τα θέματα. Πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε απαντήσεις... μετά ρωτάμε.

Οκ ευχαριστω

δεν καταλαβαινω ακριβως τι μου λες για τα παιχνιδια.εμενα εχει ελληνικα το κινητο.εχουμε το apk και το βαζουμε χυμα μεσα στα αρχεια.τρεχουμε το apk.μετα βαζουμε μεσα στο φακελο android obb το φακελο με τα αρχεια obb του παιχνιδιου και λογικα πρεπει να παιξει.εμενα δεν παιζει.εχει καμια λυση?αυτο το εκανα σε ενα thl t11 και τα επαιζε μια χαρα

δεν καταλαβαινω ακριβως τι μου λες για τα παιχνιδια.εμενα εχει ελληνικα το κινητο.εχουμε το apk και το βαζουμε χυμα μεσα στα αρχεια.τρεχουμε το apk.μετα βαζουμε μεσα στο φακελο android obb το φακελο με τα αρχεια obb του παιχνιδιου και λογικα πρεπει να παιξει.εμενα δεν παιζει.εχει καμια λυση?αυτο το εκανα σε ενα thl t11 και τα επαιζε μια χαρα

Καταρχήν το support ορισμένων games δεν είναι το ίδιο σε όλες τις συσκευές... Σε ΟΛΑ στο κάνει, Η μόνο σε ένα??

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

να πώ και εγώ μερικά πράγματα για το κινητό. Το έχω εδώ και 3 μέρες και έχω πάθει πλάκα , πραγματικά ... Το 1+1 το έχω ξεχάσει ήδη , το LG G3 δίπλα στο ΜΧ4 φαίνεται σαν ένας κακός κλώνος , το mx4 είναι το καλύτερο μέγεθος κατα τη γνώμη μου εκεί έξω με πάρα πολύ καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής και γενικά απο τα πιο όμορφα που μόνο αν δεν το δείς απο κοντά μπορείς να καταλάβεις αυτά που λένε οι χρήστες για το πως νιώθουν το κινητό στα χέρια τους. 'Εβλεπα στα βιντεάκια να λένε ότι αν το βάλεις στο power saving mode βλέπεις κολλήματα ... το έχω 2 μέρες τώρα σε αυτό το mode και δεν έχω δεί ούτε το παραμικρό lag. H κάμερά του είναι τέλεια , αν ειδικά σου αρέσει να πειράζεις τις ρυθμίσεις μπορείς να παίζεις όλη μέρα , και το slow motion είναι πάρα πολύ καλό . Τέλος τα ακουστικά της xiaomi (pistons 2.1) λειτουργού άψογα με το κινητό και τα κουμπιά του ρυθμίζουν την ένταση και το pause-play.

Και εγώ τα pistons πήρα! Πολύ ανώτερα από τα ep21 που είχα πάρει μαζί με το κινητό στην αρχή. Αλλά στο dirac ποιο βάζεις? Εγώ έχω βρει πως ταιριάζει καλά στο audio technica ckm500.

ναι και εγώ έτσι νομίζω ,αυτο τουλάχιστον μου φαίνεται ότι έχει την καλύτερη αναλογία μπάσο-πρίμα αν το λέω σωστά ,αλλά θέλω να δοκιμάσω και το viper4android να δω τι λέει...

να πώ και εγώ μερικά πράγματα για το κινητό. Το έχω εδώ και 3 μέρες και έχω πάθει πλάκα , πραγματικά ... Το 1+1 το έχω ξεχάσει ήδη , το LG G3 δίπλα στο ΜΧ4 φαίνεται σαν ένας κακός κλώνος , το mx4 είναι το καλύτερο μέγεθος κατα τη γνώμη μου εκεί έξω με πάρα πολύ καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής και γενικά απο τα πιο όμορφα που μόνο αν δεν το δείς απο κοντά μπορείς να καταλάβεις αυτά που λένε οι χρήστες για το πως νιώθουν το κινητό στα χέρια τους. 'Εβλεπα στα βιντεάκια να λένε ότι αν το βάλεις στο power saving mode βλέπεις κολλήματα ... το έχω 2 μέρες τώρα σε αυτό το mode και δεν έχω δεί ούτε το παραμικρό lag. H κάμερά του είναι τέλεια , αν ειδικά σου αρέσει να πειράζεις τις ρυθμίσεις μπορείς να παίζεις όλη μέρα , και το slow motion είναι πάρα πολύ καλό . Τέλος τα ακουστικά της xiaomi (pistons 2.1) λειτουργού άψογα με το κινητό και τα κουμπιά του ρυθμίζουν την ένταση και το pause-play.

Δεν χρειάζεται να το βάλεις σε power saving mode, μια χαρά λειτουργεί και στο balanced mode. Το high performance είναι καλό να το ανάβεις μόνος σου όταν ασχολείσαι με τη φωτογραφία γιατί δείχνει σαν να ανταποκρίνεται καλύτερα το κλείστρο και το digital focus. Για ακουστικά εγώ χρησιμοποιούσα τα original non-hifi της meizu (τα οποία και κάπου έχασα :cry:) ενώ τώρα κάνω χρήση κάτι ακουστικών over ear που έχω που είναι και με mic και με one button χειρισμό και λειτουργούν άψογα. Από Dirac όλα τα EP20 και EP21 επιλογές (οι οποίες εμπλουτίστηκαν με το τελευταίο update) λειτουργούν άψογα με τα όλα τα ακουστικά εκεί έξω και είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ταυτότητα ήχου των ακουστικών σου μέσα από αυτές τις επιλογές.

Και εγώ πρώην 1+1 πήρα το meizu και μου άρεσε πιο πολύ ίσως το pro να είναι ακόμα καλύτερο

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καλησπέρα, είμαι με την έκδοση 4.2.2Α και λέω να κατεβάσω το καινούργιο update που βγήκε(4.2.2.1Α). Το έχει κάνει κανείς; Δεν έχω ξανακάνει update. Κατεβάζω το αρχείο το περνάω στο root του τηλεφώνου και τί πρέπει να προσέξω πριν προχωρήσω;

"Καλησπέρα σε 15 ημέρες περίπου θα βρίσκεται κοντά σας μια γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στο firmware. Η τιμή θα είναι 359€ για το 32GB σε προσφορά μια και καταφέραμε πολύ καλή τιμή για Ελλάδα. Ελπίζω η υπομονή σας να αξίζει μια και η εταιρία ζητάει τη κατανόηση όλων σαν πρόσφατη στην Ευρώπη και τις απαιτήσεις." έγραψε η Meizu στο facebook :D

"Καλησπέρα σε 15 ημέρες περίπου θα βρίσκεται κοντά σας μια γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στο firmware. Η τιμή θα είναι 359€ για το 32GB σε προσφορά μια και καταφέραμε πολύ καλή τιμή για Ελλάδα. Ελπίζω η υπομονή σας να αξίζει μια και η εταιρία ζητάει τη κατανόηση όλων σαν πρόσφατη στην Ευρώπη και τις απαιτήσεις." έγραψε η Meizu στο facebook :D

Μακάρι να δούμε αυτή την τιμή,αν και εμένα με καλύπτουν τα 16gb!!

φοβερη τιμη!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κατεβασα το greenify στη συσκευη. Για να δουλεψει σωστα χρειαζεται το xposed framework. Το εχει δοκιμασει κανεις; Δημιουργησε καποιο προβλημα στη συσκευη;

• Administrators
Κατεβασα το greenify στη συσκευη. Για να δουλεψει σωστα χρειαζεται το xposed framework. Το εχει δοκιμασει κανεις; Δημιουργησε καποιο προβλημα στη συσκευη;

Όχι, δεν δημιουργεί πρόβλημα αρκεί να ξέρεις ποιες εφαρμογές κάνεις disable, κάποιες εφαρμογές συστήματος δεν πρέπει να τις συμπεριλάβεις.

Modpic.gif

Όχι, δεν δημιουργεί πρόβλημα αρκεί να ξέρεις ποιες εφαρμογές κάνεις disable, κάποιες εφαρμογές συστήματος δεν πρέπει να τις συμπεριλάβεις.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ρωταω γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση του framework συγκεκριμενα μου βγαζει προειδοποιηση οτι μπορει να γινει soft brick το οποιο μηνυμα το βγαζει σε ολες τις συσκευες

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να προχωρήσω στην αγορά της συσκευής την έκδοση 32gb αλλά δεν ξέρω από που να την παραγγείλω.. Κάποιο αξιόπιστο site? Και περίπου πόσες μέρες κάνει

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να προχωρήσω στην αγορά της συσκευής την έκδοση 32gb αλλά δεν ξέρω από που να την παραγγείλω.. Κάποιο αξιόπιστο site? Και περίπου πόσες μέρες κάνει

πολυ αξιοπιστο ειναι το vickmall και με καλο aftersales support, τωρα για το ποσες μερες κανει δεν ειναι στο χερι του μαγαζιου, αν εισαι τυχερος μπορει να ερθει και σε 10 μερες η μπορει να κανει και 40 μερες, υπαρχουν και ευρωπαικα μαγαζια αλλα δεν εχω αγορασει ποτε κατι απο ευρωπη ας πουνε καλυτερα τα παιδια που ξερουν

vickmall, to2c έχω ακούσει καλά λόγια. Αν δεν βιάζεσαι όμως περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα (εγώ αυτό κάνω) που λέει η meizu ότι θα είναι στο Γερμανό η οποία βέβαια ήταν ασυνεπής στο προηγούμενο deadline που είχε δώσει, αλλά τώρα τους πιστεύω. :p

πολλές ήμερες χωρίς τηλέφωνο... και είναι σίγουρο οτι θα έρθει το 32 σε αυτή την τιμή η θα έχει και έξτρα φόρους?

καλησπέρα σε όλους .

έκανα και εγώ την παραγγελία από ιταλία μεριά...

στα 354 για το 32άρι

εν αναμονή οπότε.