Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, το έχω ξαναγράψει υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσουμε το κινητό με την τηλεόραση;; κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται γνωρίζει κάποιος κάτι;

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι λίγο ανυπόμονος έλεγα να το αγοράσω απο Ευρώπη και είδα αυτό το κατάστημα σε προηγούμενα σχόλια : topreseller.it όμως παρατήρησα ότι στο .it έχει το 32gb 377 ευρώ ενώ στο .com που είναι το ίδιο κατάστημα το έχει 354 ευρώ.

Είναι το ίδιο κατάστημα ή εγώ κάνω κάποιο λάθος; και αν έχει κάποιος εμπειρία απο το συσκεκριμένο κατάτημα θα ήθελα να την ακούσω...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι λίγο ανυπόμονος έλεγα να το αγοράσω απο Ευρώπη και είδα αυτό το κατάστημα σε προηγούμενα σχόλια : topreseller.it όμως παρατήρησα ότι στο .it έχει το 32gb 377 ευρώ ενώ στο .com που είναι το ίδιο κατάστημα το έχει 354 ευρώ.

Είναι το ίδιο κατάστημα ή εγώ κάνω κάποιο λάθος; και αν έχει κάποιος εμπειρία απο το συσκεκριμένο κατάτημα θα ήθελα να την ακούσω...

Ευχαριστώ.

εγω στην θεση σου θα αγοραζα αυτο με τα 355Ε ,παιζει για τους Ιταλους να το εχουν πιο ακριβο λογω ΦΠΑ που εχουν μεγαλυτερο

παρε το απο .com

απο ολα πιο φθηνο ειναι το amazon.fr με τα ακουστικα του αλλα προσοχη εκει εχεις 1 χρονο εγγυηση

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μια από τα ίδια και εγώ. Ν+ της nilkin και ενώ εμένα από την πάνω μεριά έκατσε καλά από την κάτω μεριά σε δυο σημεία (δίπλα από το κεντρικό κουμπί και κάτω δεξιά γωνία) έχει αέρα. Προσπάθησα να το κάτσω κανονικά 2-3 φορές ακόμα και πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Επίσης ναι μεν το tempered glass είναι προστασία αλλά χάνεις την γαμάτη αίσθηση της οθόνης και επίσης χάνεις και λίγο σε απόκριση. Ειδικά αν τα δάχτυλα σου είναι πολύ κρύα με το tempered glass μπορεί να αργήσει να καταλάβει την αφή. Μεγάλη πουστιά αλλά μετά το ρίξιμο που του έκανα ψιλόαντέχω το χάσιμο αίσθησης για χάρη της προστασίας.

Εγώ ακόμη περιμένω την Nilkin tempered glass απο κίνα και ψάχνοντας βρήκα κάποια βιντεάκια τοποθέτησης της , έχει μια ...ιεροτελεστία βλέπω για να μην μείνει ουτε κόκος σκονης (εν τω μεταξύ δεν είχα ιδεά τι κάνουν αυτές οι μπλέ ζελατίνες σε προηγούμενες τοποθετήσεις , όχι tempered glass)

Εγώ ακόμη περιμένω την Nilkin tempered glass απο κίνα και ψάχνοντας βρήκα κάποια βιντεάκια τοποθέτησης της , έχει μια ...ιεροτελεστία βλέπω για να μην μείνει ουτε κόκος σκονης (εν τω μεταξύ δεν είχα ιδεά τι κάνουν αυτές οι μπλέ ζελατίνες σε προηγούμενες τοποθετήσεις , όχι tempered glass)

βρηκα ενα και στα ρωσικα :)

Αυτό που έχω να πω εγώ για τη συσκευή, που την πήρα και την δοκίμασα είναι οτι είναι πραγματικά πολύ καλή και απροβλημάτιστη, αλλά θα σταθώ ειδικά στο θέμα της κάμερας που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Η κάμερα, και μάλιστα στα 20mp, είναι μια απο τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη που έχω δει σε android μέχρι στιγμής, και έχω δοκιμάσει τις περισσότερες (μόνο το Note 4 & S5 δεν έχω πάρει).

Έχει πολύ καλή ανάλυση, πολύ καλή λεπτομέρεια, πολύ καλή βραδινή λήψη.

Έχω ανεβάσει φωτο βραδινές σε εντελώς σκοτάδι με κλείστρο 10-15s και πρωϊνές στην επόμενη σελίδα (σελίδες 284-285, post #4256 και #4264)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=284

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτό που έχω να πω εγώ για τη συσκευή, που την πήρα και την δοκίμασα είναι οτι είναι πραγματικά πολύ καλή και απροβλημάτιστη, αλλά θα σταθώ ειδικά στο θέμα της κάμερας που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Η κάμερα, και μάλιστα στα 20mp, είναι μια απο τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη που έχω δει σε android μέχρι στιγμής, και έχω δοκιμάσει τις περισσότερες (μόνο το Note 4 & S5 δεν έχω πάρει).

Έχει πολύ καλή ανάλυση, πολύ καλή λεπτομέρεια, πολύ καλή βραδινή λήψη.

Έχω ανεβάσει φωτο βραδινές σε εντελώς σκοτάδι με κλείστρο 10-15s και πρωϊνές στην επόμενη σελίδα (σελίδες 284-285, post #4256 και #4264)

φιλε αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε λιγο τι κανει η ρυθμιση με το κλειστρο, γιατι ειδα να το αναφερουν και αλλου και δεν πολυκαταλαβα, να φανταστω οτι ειναι σε manual mode ετσι ;

Ρίξε μια ματιά στο λινκ στο ποστ μου (το έβαλα μετά, ξεχάστηκα) να δεις. Είναι απο τις ελάχιστες συσκευές που μπορούν να το κάνουν αυτό, με σταθερή τη συσκευή, σε σκοτάδι ή εντελώς σκοτάδι και ρύθμιση κλείστρου χειροκίνητα να βγάλουν φωτογραφία σε τόσο καλή ανάλυση.

Ρίξε μια ματιά στο λινκ στο ποστ μου (το έβαλα μετά, ξεχάστηκα) να δεις. Είναι απο τις ελάχιστες συσκευές που μπορούν να το κάνουν αυτό, με σταθερή τη συσκευή, σε σκοτάδι ή εντελώς σκοτάδι και ρύθμιση κλείστρου χειροκίνητα να βγάλουν φωτογραφία σε τόσο καλή ανάλυση.

ειδα...πραγματικα απιστευτο :X να σου πω δεν εχω πολυασχοληθει με την καμερα, καποιες φωτο μονο σε auto, αλλα απο αυτα που βλεπω θα αρχισω να ασχολουμε :p

Θα σου πρότεινα να αρχίσεις, αξίζει τον κόπο, η συσκευή έχει δυνατότητες για πολύ ωραίες φωτο.

Βγηκε και stable A με 3 μετρα change log.....ΑΛΛΑ τι να τη βαλω και να αλλαζω παλι σε μια βδομαδα στην test....?Δε λεει. Ξερει κανεις-δοκιμασε, να περασει τη stable πανω στη test χωρις clear data? Aφου μονο στο downgrade νουμερου χρειάζεται το clear απαραίτητα λογικα απο 4.2.2 σε 4.2.2.1 θα παει?

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ http://www.topresellerstore.it ή http://www.topresellerstore.com ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

'Εστειλα RMA το 2ο meizu MX4 καθώς δεν αναγνωριζόταν η κάρτα SIM (όποια και αν έβαζα, ακόμα και αυτή από το 1ο Meizu MX4 το οποίο και αυτό αγοράστηκε από το topresellerstore) καθώς η απάντηση του techrepair ήταν η εξής:

"Hello,

we just received your phone, the reason why the phone doesn't recognised any sim is the broken sim card reader, accidentally by inserting the sim in the phone. We can send you picture, if you want.

we can't proceede to replace you a new phone, because it's not a lack of conformity, but we can fix it by payment.

We have to fix the motherboard, the cost normally is 180€, but we know that you are a dear customer of topresellerstore, we can make you a discount and we can fix your phone for 120€ plus shipping.

let us know "

Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για κινητό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καν και από την πρώτη στιγμή παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Και επίσης, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται ζημιά από το να.. βάζεις την κάρτα μέσα στο τηλέφωνο, την στιγμή που μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και με έναν τρόπο (και να πεις κιόλας ότι δεν είχα εμπειρία από το 1ο MX4) !!!

Θα γίνουν εγγράφως τα παράπονά μου και στο topresellerstore, αν δεν αλλάξουν ρότα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ http://www.topresellerstore.it ή http://www.topresellerstore.com ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

'Εστειλα RMA το 2ο meizu MX4 καθώς δεν αναγνωριζόταν η κάρτα SIM (όποια και αν έβαζα, ακόμα και αυτή από το 1ο Meizu MX4 το οποίο και αυτό αγοράστηκε από το topresellerstore) καθώς η απάντηση του techrepair ήταν η εξής:

"Hello,

we just received your phone, the reason why the phone doesn't recognised any sim is the broken sim card reader, accidentally by inserting the sim in the phone. We can send you picture, if you want.

we can't proceede to replace you a new phone, because it's not a lack of conformity, but we can fix it by payment.

We have to fix the motherboard, the cost normally is 180€, but we know that you are a dear customer of topresellerstore, we can make you a discount and we can fix your phone for 120€ plus shipping.

let us know "

Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για κινητό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καν και από την πρώτη στιγμή παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Και επίσης, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται ζημιά από το να.. βάζεις την κάρτα μέσα στο τηλέφωνο, την στιγμή που μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και με έναν τρόπο (και να πεις κιόλας ότι δεν είχα εμπειρία από το 1ο MX4) !!!

Θα γίνουν εγγράφως τα παράπονά μου και στο topresellerstore, αν δεν αλλάξουν ρότα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!

πεφτω απο τα συννεφα,ειχα ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτους....:worry:

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Καλά, πόσο λάθος να βάλεις την σιμ? Αφού με ένα τρόπο μπαίνει... Να το πάθεις με την θύρα φόρτισης να πω οκ... Τραγική εξυπηρέτηση από το μαγαζί πραγματικά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Απατεώνες... Απλα, κριμα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Hello,

let us know "

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση γιατί αρκετός κόσμος από ότι κατάλαβα, ανάμεσα σε αυτούς και γω, ήταν έτοιμος να αγοράσει από εκεί.

Ελπίζω να βρεις το δίκιο σου!

Κοίτα, στην τελική θα τα πληρώσω τα €120 - ΔΕΝ μπορώ αλλιώς (εκτός αν αναθεωρήσουν και μου το επιδορθώσουν τσάμπα ή το αντικαταστήσουν, ως όφειλαν καθώς ήταν ουσιαστικά DOA - dead on arrival).

Όμως θα έχουν χάσει αρκετά περισσότερα από το €120 κέρδος καθώς:

α) Υπολόγιζα να αγοραστεί από εκεί και το M1 Note όταν γίνει διαθέσιμο

β) Κολλητός μου θέλει το MX4 και του συνέστησα από το συγκεκριμένο κατάστημα

γ) Τουλάχιστον 3-4 άτομα από το myphone σκέφτονταν να αγοράσουν το MX4 από εκεί, που τώρα όμως ήδη το ξανασκέφτονται

δ) Θα μπει και post σε κεντρική σελίδα στο forum για αποφυγή αγοράς γενικώς από το συγκεκριμένο site.

Πραγματικά απαράδεκτη η αντιμετώπιση αυτή. Το πιθανότερο να έγινε ένα overvolt ή βραχυκύκλωμα στην SIM card reader, και να θεωρούν ότι φταίω εγώ που απλά έβαλα την SIM (!!). Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

αν οντως ειναι ετσι τοτε πραγματικα απαραδεκτη συμπεριφορα.

και το λεω εγω που εχω αγορασει απο αυτους 4 κινητα και μου εχουν συμπεριφερθει αψογα.

και να ξεκαθαρισω κατι...

επειδη πολλα ατομα μου στελνουν για το topresellerstore λες και εγω παιρνω ποσοστα απο αυτους...

η δουλεια μου(γιατρος) δεν εχει οπως καταλαβαινετε καμμια σχεση με αυτους,απλα ετυχε να ειχα καλη αντιμετωπιση και κανενα προβλημα.

Πελατης ειμαι,και καλος.Ως εκει.

Τωρα αν καποιος εχει θεμα καλο ειναι να το λεει να ξερουμε τι να κανουμε και οι υπολοιποι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εννοείται Δημήτρη δεν έχεις σχέση με το κατάστημα. Είσαι πολύ καλός πελάτης τους (όπως θεωρώ και εγώ μέχρι τουλάχιστον το περιστατικό), άλλωστε οι αγορές σου το αποδεικνύουν, αλλά τα στραβά τα λέμε για να ξέρουν και οι επόμενοι, όπως φαντάζομαι θα θέλαμε και εμείς να ξέραμε τί παίζει με ένα κατάστημα πριν την αγορά ενός προϊόντος - ό,τι και αν είναι αυτό.

Ευχαρίστως αν έχουμε θετική εξέλιξη επί τους θέματος, όχι μόνο να άρω το προσωπικό μου εμπάργκο από αυτούς, αλλά να παροτρύνω ξανά την αγορά διότι τότε πραγματικά θα φανούν επαγγελματίες!

Μηπως χρησιμοποίησες ανταπτορα απο nano σε micro sim μονο τοτε ενδεχεται καποια pins να στραβωσαν κατα τηνεξαγωγη της καρτας...τραβηγμενο αλλα ειναι ενα σεναριο..

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

τα παιχνιδια παιδια τα περνατε και παιζουν η θελουν καποιο κολπο?οχι αυτα που κατεβαζεται απο το play store αλλα αυτα που παιρνατε εσεις?

Μηπως χρησιμοποίησες ανταπτορα απο nano σε micro sim μονο τοτε ενδεχεται καποια pins να στραβωσαν κατα τηνεξαγωγη της καρτας...τραβηγμενο αλλα ειναι ενα σεναριο..

καθόλου τραβηγμένο,έτσι την πάτησα με ενα g3

• Administrators
Εννοείται Δημήτρη δεν έχεις σχέση με το κατάστημα. Είσαι πολύ καλός πελάτης τους (όπως θεωρώ και εγώ μέχρι τουλάχιστον το περιστατικό), άλλωστε οι αγορές σου το αποδεικνύουν, αλλά τα στραβά τα λέμε για να ξέρουν και οι επόμενοι, όπως φαντάζομαι θα θέλαμε και εμείς να ξέραμε τί παίζει με ένα κατάστημα πριν την αγορά ενός προϊόντος - ό,τι και αν είναι αυτό.

Ευχαρίστως αν έχουμε θετική εξέλιξη επί τους θέματος, όχι μόνο να άρω το προσωπικό μου εμπάργκο από αυτούς, αλλά να παροτρύνω ξανά την αγορά διότι τότε πραγματικά θα φανούν επαγγελματίες!

Ενημερωτικά και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους... όταν κάποιος σπάσει κατά λάθος τα pins της θύρας Sim δεν φταίει το εκάστοτε κατάστημα. Δεν λέω ότι έγινε κάτι με υπαιτιότητά σου γιατί δεν ξέρω τι έγινε και δεν με αφορά όπως και κανέναν εδώ. Επειδή όμως το παρόν φόρουμ δεν αποτελεί χώρο καταγγελιών και επειδή όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να έχουμε τοποθέτηση και από τις δύο πλευρές κάνουμε το εξής:

Κρατάμε την τοποθέτηση σου και το κλείνουμε εδώ. Ο κόσμος διαβάζει και καταλαβαίνει.

Αν συνεχιστεί ποιαδήποτε άλλη συζήτηση πάνω στο θέμα... ολόκληρη η συζητηση από την αρχή θα πάει στον κάδο. Δεν αρέσει σε κανέναν να του σβήνουν post, εξαρτάται λοιπόν καθαρά από εσάς τους ίδιους.

Modpic.gif

Οκ δεκτή η τοποθέτησή σου, οπότε για τα πρακτικά και μόνο και το τελειώνω εδώ δίχως επόμενο μήνυμα επί του προβλήματος, για να απαντήσω και στον συμφορουμίτη αλλά και να προτρέψω οποιοδήποτε μελλοντικό πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος:

1) Δεν χρησιμοποιήθηκε adaptor nanosim σε microsim καθώς η κάρτα ήταν ήδη microsim. Καταλαβαίνω ότι ο αντάπτορας θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα για αυτό μόνο καθαρή microsim.

2) Τοποθετήθηκε σωστά, κατευθείαν με την φορά που δείχνουν οι οδηγίες στο card reader, και δίχως "δύναμη" - είτε κατακόρυφη είτε οριζόντια ώστε να πάθουν κάτι τα pins. Με το που άκουσα το "κλικ" της ασφάλισης, άφησα το χέρι μου.

3) "..is the broken sim card reader, accidentally by inserting the sim in the phone". Το παραθέτω καθώς είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι χάλασα κατά λάθος τον reader τοποθετώντας την sim εκεί που έπρεπε (!!). Επομένως δεν έπρεπε να την βάλω για να μην χαλάσει (..). Δεν ξέρω αλλά προσωπικά μου φαίνεται αστεία η δικαιολογία αυτή και το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση.

4) Ποιος μου εγγυάται ότι μετά την επισκευή της συσκευής, δεν θα υπάρξει ξανά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα? Ρητορική ερώτηση..

5) Και σημαντικότερο: Πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δεxτώ να πληρώσω την οποιοδήποτε ζημιά που προκάλεσα εγώ ο ίδιος. Προφανώς όμως αυτό ήταν κάτι που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, στον οποιοδήποτε, απλά εγώ είμαι ο τυχερός-άτυχος.

Προσοχή επομένως σε μελλοντικούς αγοραστές της συσκευής (από όποιο κατάστημα επιλέξουν) αλλά και στους ήδη κατόχους αυτής, μην μπαινοβγάζουν την sim διότι απ'ότι φαίνεται υπάρχει μια.. ευαισθησία στα pins.

Και για να συνεχίσουμε την συζήτηση στα φυσιολογικά της επίπεδα:

τα παιχνιδια παιδια τα περνατε και παιζουν η θελουν καποιο κολπο?οχι αυτα που κατεβαζεται απο το play store αλλα αυτα που παιρνατε εσεις?

Τα βάζεις χύμα στο root directory και μετά από το εικονίδιο "document" μπαίνεις στα αρχεία της συσκευής σου και επιλέγεις απλά να τρέξεις το αρχείο .apk , σε καθοδηγεί μετά το κινητό. Πρέπει όμως να έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα για εγκατάσταση προγραμμάτων από τρίτους, και αυτό γίνεται από τα Settings -> Security -> Τικάρεις το "Allow to install apps from 3rd party..." κάτω από τα Permissions and Credentials. Δεν χρειάζεται να το έχεις κάνει root.