Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο amazon.fr μου ηρθε 330Ε+ αποστολη το 32αρι μαυρο με ακουστικα ,εκδοση international.

εχει ακριβως την ιδια οθονη με το χρυσο εκδοση κινεζικη,αρα και τα 2 εχουν sharp.

πολυ καλη τιμη δινουν και για το 16αρι,300Ε

πόσες μέρες έκανε να σου έρθει?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο amazon.fr μου ηρθε 330Ε+ αποστολη το 32αρι μαυρο με ακουστικα ,εκδοση international.

εχει ακριβως την ιδια οθονη με το χρυσο εκδοση κινεζικη,αρα και τα 2 εχουν sharp.

Καλόριζικο, πόσες μέρες έκανε να έρθει Ελλάδα;

Βρε παιδιά, που είναι ο task manager σε αυτή τη συσκευή; :)

Επίσης, σε δύο εφαρμογές που δοκίμασα να μπω στις ρυθμίσεις τους, μετά δεν υπήρχε κουμπάκι για επιστροφή, δεν μπόρεσα με κάποιο τρόπο να βγω απο τις ρυθμίσεις για να κάνω χρήση της εφαρμογής και αναγκαστικά έκανα επανεκκίνηση.

Υπάρχει καμία ρύθμιση για απόκρυψη ή προβολή soft κουμπιών που δεν τη βρίσκω;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ωωωω, δεν το ήξερα αυτό, το δοκίμασα και λειτουργεί. Ευχαριστώ πολύ!

Task manager υπάρχει για εναλλαγή εφαρμογών;

για εναλλαγή εφαρμογών νομίζω υπάρχουν 2 τρόποι , όπως το gesture για το πίσω απλά το κάνεις δεξιά ή αριστερά απο το κουμπί και προς τα πάνω και ο άλλος είναι να ενεργοποιήσεις το smartTouch και στην λευκή τελεία που θα σου βγάλει να κάνεις δεξια αριστερά ... ελίπζω να σου έδωσα να καταλάβεις αν όχι πες μου να βρω κανα videaki που το δείχνουν.

Ωωωω, δεν το ήξερα αυτό, το δοκίμασα και λειτουργεί. Ευχαριστώ πολύ!

Task manager υπάρχει για εναλλαγή εφαρμογών;

ΆΜΑ έχεις τεστ version πχ 4.2.2 flyme έχεις και τη τελιτσα το smartoutch που τα κάνει και αυτό όλα οπότε δύο λύσεις και για back και για task manager. Για task manager κάνεις swipe από κάτω δεξιά ή αριστερά της οθόνης προς τα πάνω.

πόσες μέρες έκανε να σου έρθει?

Καλόριζικο, πόσες μέρες έκανε να έρθει Ελλάδα;

εκανε 3 μερες απο Γαλλια για Ιταλια που μενω.

για Ελλαδα φανταζομαι να κανει 4 το πολυ.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

για εναλλαγή εφαρμογών νομίζω υπάρχουν 2 τρόποι , όπως το gesture για το πίσω απλά το κάνεις δεξιά ή αριστερά απο το κουμπί και προς τα πάνω και ο άλλος είναι να ενεργοποιήσεις το smartTouch και στην λευκή τελεία που θα σου βγάλει να κάνεις δεξια αριστερά ... ελίπζω να σου έδωσα να καταλάβεις αν όχι πες μου να βρω κανα videaki που το δείχνουν.

ΆΜΑ έχεις τεστ version πχ 4.2.2 flyme έχεις και τη τελιτσα το smartoutch που τα κάνει και αυτό όλα οπότε δύο λύσεις και για back και για task manager. Για task manager κάνεις swipe από κάτω δεξιά ή αριστερά της οθόνης προς τα πάνω.

Ευχαριστώ πολύ και για τις δύο απαντήσεις, με αριστερά ή δεξιά απο κάτω προς τα επάνω πράγματι εμφανίζονται οι εφαρμογές!

Θα κοιτάξω και το smartouch, έχω 4.2.2Α

Υπαρχει καποιος που να εχει το χρυσο και να θελει ανταλλαγη με ασπρο 32 μιλαμε παντα...και διαφορα απο εμενα...

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Έχεις πίμί

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου 32άρη γκρι,είναι δυνατό και πολύ όμορφο οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σαν τηλέφωνο ακόμα (περιμένω τους ανταπτορες για την κάρτα μου) :D

Με την τελευταία test έκδοση, δεν λειτουργεί το Android wear... Φτου γ@μωτο. Πάλι χωρίς ρολόι έμεινα, μα τι σκέφτονται στην meizu??
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Με την τελευταία test έκδοση, δεν λειτουργεί το Android wear... Φτου γ@μωτο. Πάλι χωρίς ρολόι έμεινα, μα τι σκέφτονται στην meizu??

έχω την εντύπωση πως η τελευταία test φέρνει πολλές αλλαγες απλά για εμένα μου φαίνεται πως βλέπω κολλήματα τα οποία είχα να δω απο την τεστ πολυ καιρό, ετσι ειναι αυτα τεστ ειναι,φτιάχνει 2 χαλάει ενα,το φτιάχνουν στη επόμενη και συνεχίζουν, ειναι λιγο ρίσκο απτη μια. Η 4.2.1 για εμένα ήταν η καλύτερη,απόλυτα stable γρήγορη lag-free και με τη καλύτερη αυτονομία. δεν γυρνάω μόνο και μονο γιατι βαριέμαι και γιατι θα τη φτιάξουν λογικά απο τρίτη. υπομονή :p προς το παρόν βλέπε την ώρα μονο η downgrade με clear data

Η 4.2.1 για εμένα ήταν η καλύτερη,απόλυτα stable γρήγορη lag-free και με τη καλύτερη αυτονομία. δεν γυρνάω μόνο και μονο γιατι βαριέμαι και γιατι θα τη φτιάξουν λογικά απο τρίτη.

Ακριβώς αυτό. Λες και είσαι στο μυαλό μου.:)

ποσοι το εχετε το κινητο χωρις screenprotector?

αφου χαλασα 3 για να βαλω,τους εβγαλα και το χρησιμοποιω ετσι χυμα.

Απολαυση εχει μαγικο αγγιγμα και πραγματικα ολεοφοβικη επιστρωση.

επισης εχει πολυ καλυτερο σημα απο το One+1 που ειχα,καμμια σχεση.

και εγω πστευω ηταν ανωτερη η 4.2.1

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εγώ είχα αγοράσει εξαρχής tempered glass και δεν το έβαλα ποτέ!!:lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ποτέ δεν έβαλα, έχω ένα τζάμι αλλά δεν νομίζω να το βάλω σωστά. Έλεγα γοριλας είναι δε θα πάθει τίποτα αλλά πλάκα πλάκα μια μικρή γρατζουνια την είδα και ξενέρωσα λίγο. Ευτυχώς πρέπει να κοιτάς επίμονα να τη βρεις οπότε μικρό το κακό και συνεχίζω να το έχω έτσι. Ούτε θήκη του έχω αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου. Περιμένω μια πολύ λεπτή σιλικόνης ίσως την αφήσω αυτήν... Είναι πανέμορφο δε μου πάει η καρδιά να το ντυσω...

Και εγώ χωρίς είμαι... Με τεράστια προσοχή πάντα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα παιδια ειμαι πραγματικα πολυ επικίνδυνο, οότι κινητό είχα χωρίς προστασία πήγε βόλτα πέρα στο μπαξε τσιφλικη.. Οπότε από την πρώτη στιγμή φουλ προστασία.. Μόνογια καθλητισμό βγαίνει από κει..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

δεν ξερω γιατι αλλα ειναι το μονο τηλεφωνο που δεν μου εχει καθησει σωστα tempered glass, 2 εχω χαλασει και τιποτα, και στα 2 αερας στις γωνιες, και εχω περασει αρκετα σε αλλα τηλεφωνα δεν ειναι οτι το εκανα πρωτη φορα :(

δεν ξερω γιατι αλλα ειναι το μονο τηλεφωνο που δεν μου εχει καθησει σωστα tempered glass, 2 εχω χαλασει και τιποτα, και στα 2 αερας στις γωνιες, και εχω περασει αρκετα σε αλλα τηλεφωνα δεν ειναι οτι το εκανα πρωτη φορα :(

τι μάρκα ?