Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος ενός MX4 και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος.Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι στο whatsapp.Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος ενός MX4 και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος.Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι στο whatsapp.Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

Θα πας στο security θα επιλέξεις την επιλογή δικαιώματα και μετά θα ενεργοποιησεις την εφαρμογή που θέλεις.. Έτσι το έκανα στο viber και είμαι κύριος τώρα..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Ευχαριστώ για την απάντηση.Είναι ενεργοποιημένη ήδη η εφαρμογή στο security.Όπως και στο gmail.Στο gmail λαμβάνω όμως κανονικά τις ειδοποιήσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Είναι ενεργοποιημένη ήδη η εφαρμογή στο security.Όπως και στο gmail.Στο gmail λαμβάνω όμως κανονικά τις ειδοποιήσεις.

Παρακάτω δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω κάποιος που ξέρει καλύτερα θα το κάνει...

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Carbon τότε...είσαι Αθήνα? Να σου τα δείξω προτού τα αγοράσεις! ;)

Αθήνα Πειραιά...ενοειτε αν σου είναι εύκολο

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αθήνα Πειραιά...ενοειτε αν σου είναι εύκολο

Ναι βρε! Στείλε μου ένα pm να κανονίσουμε!

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Καμιά ιδέα κανείς παιδιά?

Εμένα που είναι γαλλικό το κινητό έχει ακουστικά! Είναι υποχρεωτικά στην Γαλλία!

Τι χρώμα είναι το κινητό σου vip3r?

Τα δοκίμασες τα ακουστικά; Αν ναι πως σου φαίνονται;

καλησπερα παιδια! θελω βοηθεια και ελπιζω να την βρω εδω.

εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες για το mx-4 και μπαινω σχεδον καθημερινα απο τον οκτωβριο για να διαβασω τα παντα για το κινητο.

ο λογος? εμφανισιακα και μονο το εχω ερωτευτει και πιστευω οτι εχει ερθει το πληρωμα του χρονου για να αλλαξω το sony ericsson xperia neo v που εχω ακομα και μου σπαει τα νευρα....:O

το προβλημα ειναι τα λεφτα και κανω υπομονη αλλα δεν πεφτει η τιμη.δεν ξερω τον λογο αλλα πανω κατω ειναι οι ιδιες τιμες απο το φθινοπωρο..

επειδη ειμαι ο μεσος χρηστης για να μην πω οτι ειμαι απο τους ελαχιστα απαιτητητικους,θελω να ρωτησω εαν παρω το 16αρι αντι του 32αρι που εχω βαλει στο ματι,μακροπροθεσμα θα εχω προβλημα χωρητικοτητας? υποψιν οτι αλλαζω κινητο καθε τρια χρονια νορμαλ...

η αλλη ερωτηση ειναι εαν ειναι επιφοβο να το παρω απο κινεζικο μαγαζι με εγγυηση ενος ετους και οτι αυτη συνεπαγεται σε συγκριση με 50-60 ευρω παραπανω με παραγγελια ας πουμε απο ιταλια που εχει βαλει φιλος εδω και με εγγυηση φυσικα 2 ετων....

ειμαι σε φαση παραγγελιας,κλεινω προς ιταλια αλλα σκεφτομαι οτι με ακουστικα και θηκη θα πιασουμε τα 400 που για μενα ειναι παρα πολλα γιατι δεν τα εχω δωσει ακομα για κανενα κινητο....

ξερω οτι ειναι ερωτηματα πιο πολυ υποκειμενικα αλλα καθε βοηθεια δεκτη γιατι θελω να κανω την καλυτερη επιλογη και οι γνωμες σας -κυριως αυτων που "πειραματιστηκαν" με κινεζικη παραγγελια απο διαφορα sites -θα ηταν πολυτιμη.

ευχαριστω εκ των προτερων!

εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες για το mx-4 και μπαινω σχεδον καθημερινα απο τον οκτωβριο για να διαβασω τα παντα για το κινητο.

ο λογος? εμφανισιακα και μονο το εχω ερωτευτει και πιστευω οτι εχει ερθει το πληρωμα του χρονου για να αλλαξω το sony ericsson xperia neo v που εχω ακομα και μου σπαει τα νευρα....:O

το προβλημα ειναι τα λεφτα και κανω υπομονη αλλα δεν πεφτει η τιμη.δεν ξερω τον λογο αλλα πανω κατω ειναι οι ιδιες τιμες απο το φθινοπωρο..

επειδη ειμαι ο μεσος χρηστης για να μην πω οτι ειμαι απο τους ελαχιστα απαιτητητικους,θελω να ρωτησω εαν παρω το 16αρι αντι του 32αρι που εχω βαλει στο ματι,μακροπροθεσμα θα εχω προβλημα χωρητικοτητας? υποψιν οτι αλλαζω κινητο καθε τρια χρονια νορμαλ...

η αλλη ερωτηση ειναι εαν ειναι επιφοβο να το παρω απο κινεζικο μαγαζι με εγγυηση ενος ετους και οτι αυτη συνεπαγεται σε συγκριση με 50-60 ευρω παραπανω με παραγγελια ας πουμε απο ιταλια που εχει βαλει φιλος εδω και με εγγυηση φυσικα 2 ετων....

ειμαι σε φαση παραγγελιας,κλεινω προς ιταλια αλλα σκεφτομαι οτι με ακουστικα και θηκη θα πιασουμε τα 400 που για μενα ειναι παρα πολλα γιατι δεν τα εχω δωσει ακομα για κανενα κινητο....

ξερω οτι ειναι ερωτηματα πιο πολυ υποκειμενικα αλλα καθε βοηθεια δεκτη γιατι θελω να κανω την καλυτερη επιλογη και οι γνωμες σας -κυριως αυτων που "πειραματιστηκαν" με κινεζικη παραγγελια απο διαφορα sites -θα ηταν πολυτιμη.

Για το πρώτο κομμάτι με την τιμή, φταίει που ανέβηκε το δολλάριο. Τα κινεζομάγαζα έχουν ρίξει τις τιμές τους, αλλά αφού αλλάζει η ισοτιμία καθημερινά και μάλιστα εις βάρος μας...

Για την μνήμη είναι δική σου επιλογή ξεκάθαρα. Εγώ είχα πάρει αρχικά το 16αρι, αλλά μετά πήγα στα 32. Πιέστηκα :P. Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Υπάρχουν τρόποι για να τη βγάλεις και με το 16αρι ακόμα και αν είσαι απαιτητικός χρήστης. Cloud-OTG-Μεταφορά αρχείων στο pc-Μουσική απο Spotify... Οπότε είναι απο τη μία οι διάφορες λύσεις και από την άλλη η προσωπική σου χρήση.

Για την εγγυήση πάλι δική σου είναι η επιλογή. Η γνώμη μου είναι ότι αμα είσαι άτυχος, θα είσαι από την αρχή και δεν θα έχεις προβλημα μετα απο 1-1.5 χρόνο.

Αν θες διάβασε και εδώ

Τα δοκίμασες τα ακουστικά; Αν ναι πως σου φαίνονται;

Ούτε που τα άνοιξα! Είναι σε συσκευασία σούπερ και μοιάζουν πολύ με τα ακουστικά του μήλου, αλλά έχοντας τα pistοns, θεώρησα ότι δεν θα είναι καλύτερα!! :):)

Εγώ έχω το 16gb και όποτε χρειαστώ χρησιμοποιώ φλασάκια dual και είμαι πολύ άνετος! :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

ξεκινα απο τα βασικα, καμια απεγκατασταση εγκατασταση της εφαρμογης, κανα restart, κανα καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογης

Ανοιξε την εφαρμογη security και πατα permission. Βρες το whatsapp και ενεργοποιησε το. Μετα κατω δεξια στα 4 τετραγωνακια και βρες παλι το whatsapp. Σιγουρεψου οτι ειναι ενεργοποιημενα και το auto launch και το notification.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

περιμενε λιγες μερες που θα μου ερθει απο amazon.fr το 32αρι στα 340Ε περιπου και τοτε θα σου πω τι παιζει,να γλυτωσεις και χρηματα και να παρεις και το 32αρι και να εχεις και την εκδοση την international ,αν μου στειλουν αυτην.

Υπεμονη :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@pik ειχα ψαξει στο γαλλικο amazon αλλα η τιμη και εκει ξεφευγε...ειδα και οτι εαν επιλεξεις 2 χρονια εγγυηση,η τιμη ανεβαινε κι αλλο....

τεσπα,θα ειμαι σε αναμονη και φυσικα θα σας παρακολουθω απο εδω.για οτι νεοτερο απλα μοιραστειτε το εδω...

ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν!

την international επειδη το εψαξα δε νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικο ςλογος να την παρεις η να μην παρεις την Κινεζικη (εκτος την LCD) και τα 2 χρονια warranty Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Βρε παιδιά διαβάζω για τα ακουστικά xiaomi pistons που λέτε πιο πάνω, έχω πάρει και τις δύο εκδόσεις, και τα δύο μου χάλασαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, έχασε εντελώς τον ήχο-απόδοση από το ένα ακουστικό και στα δύο! Δεν μπορώ να το εξηγήσω!

Βρε παιδιά διαβάζω για τα ακουστικά xiaomi pistons που λέτε πιο πάνω, έχω πάρει και τις δύο εκδόσεις, και τα δύο μου χάλασαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, έχασε εντελώς τον ήχο-απόδοση από το ένα ακουστικό και στα δύο! Δεν μπορώ να το εξηγήσω!

τα τυλίγεις μήπως ? γύρω γύρω απο το κινητό ή κάπως αλλίως αλλά σχετικά σφιχτά ? έτσι μου είχαν χαλάσει 2 apple ακουστικά και όταν τα πήγα πίσω μου είπαν ότι ήταν απο αυτό , χωρίς να ξέρουν ή να έχω πει οτι το κάνω ....

Επίσης μου ήρθε και αυτή η θήκη - bumper-σε ασημί, http://m.aliexpress.com/item/32219682099.html δυστυχώς ήρθε αρκετά γρατζουνισμενη, δεν το είχαν συσκευασει καθόλου καλά, πολύ όμορφη φορεμένη αλλά κακή ποιότητα η συγκεκριμένη. Έχει και καλύτερες αν ψάξεις λιγάκι στο aliexpress.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, iobelika χύμα εννοείται τα πετάω, και τυλιγμενα στο κινητό, και μπλεγμενα μόνα τους, δεν τα βάζω σε θήκη. Αν φταίει αυτό τι να πω. Πάντως αλλά ακουστικά που είχα με παρόμοια χρήση για χρόνια δεν έπαθαν τίποτα.

Επίσης μου ήρθε και αυτή η θήκη - bumper-σε ασημί, http://m.aliexpress.com/item/32219682099.html δυστυχώς ήρθε αρκετά γρατζουνισμενη, δεν το είχαν συσκευασει καθόλου καλά, πολύ όμορφη φορεμένη αλλά κακή ποιότητα η συγκεκριμένη. Έχει και καλύτερες αν ψάξεις λιγάκι στο aliexpress.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, iobelika χύμα εννοείται τα πετάω, και τυλιγμενα στο κινητό, και μπλεγμενα μόνα τους, δεν τα βάζω σε θήκη. Αν φταίει αυτό τι να πω. Πάντως αλλά ακουστικά που είχα με παρόμοια χρήση για χρόνια δεν έπαθαν τίποτα.

ναι μου είχαν πει (για της apple τουλάχιστον ) ότι ήταν απο την πολύ ένταση στο τύλιγμα , σε θήκη λογικό είναι να μην τα βάζει κανένας νομίζω.

Για πές μας όμως καμιά λεπτομέρια για το bumper, το σκέφτομαι και εγώ για να μην χαθεί η αίσθηση του τηλεφώνου να πάρω ένα τέτοιο σε χρυσό ή ασημί. Πως κάθεται στο κινητό, εφαρμόζει καλά ? επηρεάζει το σήμα καθόλου ? θα το προστατέψει λές σε πτώση ?

απο που τα αγορασες?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι μου είχαν πει (για της apple τουλάχιστον ) ότι ήταν απο την πολύ ένταση στο τύλιγμα , σε θήκη λογικό είναι να μην τα βάζει κανένας νομίζω.

Για πές μας όμως καμιά λεπτομέρια για το bumper, το σκέφτομαι και εγώ για να μην χαθεί η αίσθηση του τηλεφώνου να πάρω ένα τέτοιο σε χρυσό ή ασημί. Πως κάθεται στο κινητό, εφαρμόζει καλά ? επηρεάζει το σήμα καθόλου ? θα το προστατέψει λές σε πτώση ?

μην εμπιστευεσαι πολυ τα bumpers

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Πρέπει να τα τυλιγεις σωστά τα ακουστικά... Σε εμένα στην αρχή που δεν προσεχα χαλαγανε όλα με τον τρόπο που περιγραφείς... Το ότι δεν σου χαλασαν κάποια παλιότερα απλά εισουν τυχερός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τα δύο pistons τα αγόρασα από ibuygou, αυθεντικά σίγουρα.

Όσο για το bumper εφαρμόζει πολύ καλά, και το ομορφαινει νομίζω.

Δεν βλέπω διαφορά στο σήμα, το προστατεύει από γρατζουνιες στο πλαίσιο, για οθόνη θα του βάλω tempered glass της nilkin και μαζί με μια flipcase επίσης nilkin που περιμένω θα το δώσω στη γυναίκα ώστε να επιβιώσει μέσα στην τσάντα της. Εγώ θα κρατήσω το mi4, αν και τελικά ίσως εκτός κάμερας το mx4 είναι overall καλύτερο κινητό και τα updates τελευταία το έχουν απογειώσει. Επίσης διάβασα στο gizchina πως Μάρτη θα πάρει lollipop. Τι να κάνω όμως που της αρέσει περισσότερο...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Δεν βλέπω διαφορά στο σήμα, το προστατεύει από γρατζουνιες στο πλαίσιο, για οθόνη θα του βάλω tempered glass της nilkin και μαζί με μια flipcase επίσης nilkin που περιμένω θα το δώσω στη γυναίκα ώστε να επιβιώσει μέσα στην τσάντα της. Εγώ θα κρατήσω το mi4, αν και τελικά ίσως εκτός κάμερας το mx4 είναι overall καλύτερο κινητό και τα updates τελευταία το έχουν απογειώσει. Επίσης διάβασα στο gizchina πως Μάρτη θα πάρει lollipop. Τι να κάνω όμως που της αρέσει περισσότερο...

Έτσι πάνε αυτά φίλε μου... Όντως ισχύει για το lolli update

[sIGPIC][/sIGPIC]

ερωτηση.

ενω εχω αναπαντηση η sms τα οποια φαινονται στην οθονη κλειδωματος δεν εχω ειδοποιηση πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης

τι ενεργειες πρεπει να κανω στις ρυθμισεις?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me