Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά. Λοιπόν είμαι κάτοχος του mx4 32gb gray το είχα παραγγέλλει στα 300 ευρώ από aliexpress. Το κινητό το έχω 2 εβδομάδες τώρα και είναι ότι πιο όμορφο έχω πιάσει στα χεριά μου. Έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, η μπαταριά μου βγάζει την ημέρα (αν και δεν είμαι power χρήστης), πάρα πολύ καλή οθόνη. Φοβόμουν λίγο στην αρχή το gps (προερχόμενος από ένα zopo zp998 με mediatec επεξεργαστή, είχε χάλια gps) αλλά το κινητό έχει άμεσο σήμα και σταθερό. Το flyme OS θέλει λίγο συνήθεια, έχει αρκετά παραμετροποιημενο android, αλλά είναι τρομερά εύκολο στην χρήση. Ειδικά η μη υπαρξη launcher... όλα είναι μπροστά στην οθόνη με λιγότερα βήματα. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την έκδοση Α του λογισμικού. Δεν μπορεί να πάρει international firmware αλλά έχει και τα καλά του πχ το stock music app του flyme μπορείς να κάνεις stream τραγούδια δωρεάν σε flac ποιότητα, και μαζί με ένα κάλο σετ ακουστικών έχει εκπληκτικό ήχο. (Μια πρόταση για τα άλλα μέλη να κοιτάξουν τα Audio-Technica ATH-IM50 τα βρήκα ψάχνοντας για ένα ζευγάρι ακουστικών αφού το mx4 δεν έχει. Είναι εκπληκτικά. Με τιμή μονο 44ευρω. Review στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772083) Νομίζω το κινητό δεν έχει να ζηλεψει το mx4 pro στο θέμα του ήχου χωρίς να το έχω ακούσει. Σίγουρα υπάρχουν και bugs στο λογισμικό πχ με την 4.0.4.1Α δεν δουλεύει κανένα sms app πέρα του stock της meizu που είναι αρκετά καλό παρεμπιπτόντως. Αλλά το ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ανεβάζουν beta rom και περίπου κάθε μήνα υπάρχει νεα stable rom δειχνει διαρκή υποστήριξη του κινητού. Σε αυτές της 2 εβδομάδες δεν μου έχει κολλήσει καθόλου και δεν μου έχει παρουσιάσει καποιο restart. Τρέχοντας το asphalt 8 και το movie tube βλέποντας stream HD ταινίες ζεσταίνεται λίγο μετά από 2 ώρες χρίσης πχ αλλά σε πολύ λογικά επίπεδα. Γενικά all around είναι ένα εκπληκτικό κινητό που κοιτάει στα μάτια ναυαρχίδες πολύ πιο ακριβές από αυτό. Και θεωρώ οτι όσο η meizu βελτιώνει και λογισμικό, η εμπειρία θα είναι ακόμα καλύτερη. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα, μολις παρελαβα το δικο μου, πολυ ωραιο, λιιγο μεγαλο μου φαινεται αν και νομιζω οτι θα το συνιθισω.

εχω δυο μικρα θεματακια το πρωτο ειναι οτι εκει στο to2c ξεχασαν να μου βαλουν τον ανταπτορα και δεν μπορω να το φορτισω

με αυτον το φορτιστη, εχω εναν παλιο απο ενα samsung που ειναι μικροτερος. Θα εχω προβλημα αν τον φορτιζω απο εκει?

δευτερον δεν μπορω να κανω εγγραφη στο flyme account, εκει που λεει registratioin by this number βαζω τον αριθμο μου

και λεει sms don't send...

αληθεια που ακριβως χρησιμευει το flyme account?

συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα ειμαι λιγο noob με το meizu

καλησπερα, μολις παρελαβα το δικο μου, πολυ ωραιο, λιιγο μεγαλο μου φαινεται αν και νομιζω οτι θα το συνιθισω.

εχω δυο μικρα θεματακια το πρωτο ειναι οτι εκει στο to2c ξεχασαν να μου βαλουν τον ανταπτορα και δεν μπορω να το φορτισω

με αυτον το φορτιστη, εχω εναν παλιο απο ενα samsung που ειναι μικροτερος. Θα εχω προβλημα αν τον φορτιζω απο εκει?

δευτερον δεν μπορω να κανω εγγραφη στο flyme account, εκει που λεει registratioin by this number βαζω τον αριθμο μου

και λεει sms don't send...

αληθεια που ακριβως χρησιμευει το flyme account?

συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα ειμαι λιγο noob με το meizu

μπορείς να το φορτίσεις με αυτόν του samsung απλά θα κάνει περισσότερη ώρα να φορτίσει,για το flyme account κάπου έχει επιλογή και για username όταν το συμπληρώσεις θα μπορείς να βάλεις και email αντί αριθμό τηλεφώνου

μπορείς να το φορτίσεις με αυτόν του samsung απλά θα κάνει περισσότερη ώρα να φορτίσει,για το flyme account κάπου έχει επιλογή και για username όταν το συμπληρώσεις θα μπορείς να βάλεις και email αντί αριθμό τηλεφώνου

thanks τελικα εκανα εναν λογαριασμο απο το pc στα meizuforums και μετα εκανα login απο το τηλεφωνο.

Παιδιά δεν κρατήθηκα τελικά...έκανα και εγώ παραγγελία στις 18 του μήνα για το 32αρι international έκδοση από Gearbest...Όσο για την αναμονή...Έχει γίνει shipped out, αλλά και του χρόνου με υγεία!!!!

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες απο μπαταρια πως παει με τα τελευταια update; σκεφτομαι να το παρω, μου αρεσει πολυ το εχω δει και απο κοντα, το μονο που με κραταει ειναι η μπαταρια καθως ειχα το xiaomi mi3 που ημουν πολυ ευχαριστημενος απο την αυτονομια

Το τελευταίο update έχει πολλή καλύτερη μετάφραση κ σε περισσότερες εφαρμογές και λειτουργίες! Εξαφανίστηκε η smartbar κ το κινητό έχει αποκτήσει μια καλύτερη "σβελτάδα" σε σχέση με την 4.1.5 Α!

1)Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν διορθώθηκε το πρόβλημα μη παράδοσης μηνυμάτων όταν έχεις εγκαταστήσει 3rd party εφαρμογή sms

2) Το widget της wind δεν λειτουργεί ούτε σε αυτή την έκδοση

ΥΓ. Ενώ έχω I τηλέφωνο έχω περάσει την Α λόγω android wear

Καλή χρονιά σε όλους!! :)

Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Αχα.. κατάλαβα..

Στο Security - > Permissions γιατι σε καποιες εφαρμογες εμφανίζει μήνυμα "suggested ban" αν τις βάλεις auto-start? π.χ Viber , messenger

Παιδιά ελληνικό μενού έχει, η' έστω γίνεται να μπει εύκολα? Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά..

ναι εχει http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/meizu-mx4-review-r443

Έχει διαβάσει πουθενά κανένας τίποτα για lollipop?

Εχει πολυ καιρό που είχαν πει κατι, πως την ετοιμάζουν...αλλα δεν εχω ακούσει κατι εδω και κανα μήνα... θαρθει...ΑΝ ειναι και προσεγμενη δε πειραζει να αργήσει λιγο...μην ειναι μεστα bugs...

Όλες οι εκδόσεις ειναι FDD-LTE; Το τηλεφωνο το έχω περίπου 2 μήνες, το έχω αγοράσει από minideal, πίσω στο κουτι αναφέρει TD-LTE και FDD-LTE, βέβαια όποτε έχω συνδεθεί με τα δεδομένα (Cosmote) δεν έχει συνδεθεί με 4g αλλά με H+. Μήπως παίζει ρόλο και η rom?

Όλες οι εκδόσεις ειναι FDD-LTE; Το τηλεφωνο το έχω περίπου 2 μήνες, το έχω αγοράσει από minideal, πίσω στο κουτι αναφέρει TD-LTE και FDD-LTE, βέβαια όποτε έχω συνδεθεί με τα δεδομένα (Cosmote) δεν έχει συνδεθεί με 4g αλλά με H+. Μήπως παίζει ρόλο και η rom?

Πρέπει να ενεργοποιησεις το 4g στη κοσμοτε. εγω πχ στη vodafone έστειλα ενα μήνυμα που έλεγε 4g NAI σε εναν αριθμο.

Έχεις δίκιο έπρεπε να ζητήσω από cosmote την ενεργοποίηση του...... τόσο καιρό νόμιζα οτι θα συνδεόταν αυτόματα....όλα καλά πλέον!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. 14-16 μέρες έκανε ο Κινέζος να το στείλει χωρίς προβλήματα από aliexpress.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση μόνο στους κατόχους του, σχετικά με τη λήψη φωτογραφιών. Χρησιμοποιώ το εργοστασιακό πρόγραμμα και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τις φωτογραφίες. Αλλάζω το μέγεθος και άλλες φορές οι 20mb είναι χειρότερες από αυτές με μικρότερο μέγεθος. Γνωρίζω πως παίζουν ρόλο πολλά, όπως ο φωτισμός και το "κούνημα", αλλά όλες οι φωτογραφίες δε φτάνουν την ποιότητα του βίντεο στα 1080P.

1) Κάνω κάτι λάθος?

2) Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα? (Camera 360, Instagram, Camera Zoom Fx).

3) To HDR να το ενεργοποιώ για τη λήψη φωτογραφιών? Διότι δε παρατήρησα μεγάλη διαφορά

4) Αν αλλάξω τη ρύθμιση του τηλεφώνου για high performance από balanced, έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Γιατί δε παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο.

Ευχαριστώ

Αυτά δεν είναι καλά νέα! :( :( Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

καλο απογευμα παιδια και χρονια πολλα...

ποσο OST φτανει πια το κινητακι με την τελευταια εκδοση;

περναμε τις 6 ωρες με wifi?

Δημήτρης

XS Max 512gb.