Leftezog Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Η λυση βρεθηκε χαρη στον Leftezog..ευχαριστω ..διεγραψα οποια εφαρμογη δεν δουλευε σταματηδα της αναβαθμισεις απο το κινεζικο στορε κ μολις της ξανα περασα ολες δουλευουν απροβληματιστα.. Παρακαλώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ρε παιδια που θα βρω την 4.1.1i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ρε παιδια που θα βρω την 4.1.1i πουθενα, ακομα δεν υπαρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Για οσουν ειναι iphone(ακιδες). One+ launcher για το mx4 λειτουργει πολυ ωραια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδια μια βοηθεια !! Προσπαθω να συνδεσω το moto 360 και δεν μπρω υπαρχει καμια λυση ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδια μια βοηθεια !! Προσπαθω να συνδεσω το moto 360 και δεν μπρω υπαρχει καμια λυση ?? Είσαι με την 4.1.1 Α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 οχι 4.0.4ι ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 οχι 4.0.4ι ειμαι Βάλε την 4.1 με clear data και δες. Δεν εγγυουμε κάτι άλλα νομίζω πως κάπου διάβασα ότι λύθηκε το θέμα με τα wearable στην 4.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 4.1.2A μου εβγαλε αναβαθμηση. Το δοκιμασε κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 xmmm..κ εμενα μου την εβγαλε λεω να την περασω....δεν εχουμε να χασουμε κατι.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Στη σελιδα του flyme την 4.1.1 έχει. Δε θα τη βγάλουν στο site? Μόνο ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 δεν παιζει α την βγαλουν. Ρε παιδια θελω να περασω τωρα την καινουργια..αλλα ειμαι ροοτ παιζει θεμα...??το clean install πως γινεται...? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 δεν παιζει α την βγαλουν. Ρε παιδια θελω να περασω τωρα την καινουργια..αλλα ειμαι ροοτ παιζει θεμα...??το clean install πως γινεται...? instal χωρις clean και μετα ξανα κανε το root Εγω δεν ειχα ποτε θεμα με το ρουτ απλα μετα απο καθε update ηθελε παλι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Ναι η ερωτηση μου ειναι πως γινεται το clean install...απο safe mode. Γινεται.??χμμμ τελικα το βρηκα πως γινεται ευχαριστω.. Edited December 2, 2014 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ψαχνω την εφαρμογη bcmonitor...κσι δεν μπορω να την βρω πουθενα που να δουλευει..αν γνωριζει κανεις κατι ας μου στειλει ενα πμ..ευχαριστω Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Βγήκε κανονικά και στο site του flyme η 4.1.2Α. Downloading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Παιδιά έγινε το ΟΤΑ update και όλα κομπλε. Το καλό είναι πως τα gapps δουλεύουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται reinstall Edited December 2, 2014 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά έγινε το ΟΤΑ update και όλα κομπλε. Το καλό είναι πως τα gapps δουλεύουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται reinstall καμια εμφανη διαφορα βλεπεις φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδια μια ερωτηση..ισως εχει απαντηθει καπου εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να το βρω...καποιοσ που ειχε oneplus one sandstone black και πειρε το μειζου...οταν το ποιανεις στο χερι ποιο αφηνει την καλυτερη αισθηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Λοιπον κατεβασα και εγω την τελευταια εκδοση και ετρεξα ενα αντουτου με το τελευταιο firmware. Δεν προλαβα να επεξεργαστω αλλες αλλαγες ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) σε καμια ωριτσα θα ειμαι κ εγω ετοιμος!!!μετα απο το τρελο brick που επαθα κανοντας το κινητο μου root.... Edited December 2, 2014 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδια μια ερωτηση..ισως εχει απαντηθει καπου εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να το βρω...καποιοσ που ειχε oneplus one sandstone black και πειρε το μειζου...οταν το ποιανεις στο χερι ποιο αφηνει την καλυτερη αισθηση?? 2 απαντήσεις του pik. που είχα κρατήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5768905#post5768905 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5770487#post5770487 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 2 απαντήσεις του pik. που είχα κρατήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5768905#post5768905 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5770487#post5770487 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καμια εμφανη διαφορα βλεπεις φιλε; Πέρα από τη τελιτσα τίποτα άλλο... Είμαι και δουλειά τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πέρα από τη τελιτσα τίποτα άλλο... Είμαι και δουλειά τώρα.... Ποια τελίτσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts