dtsatsanis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε 4.1.1Α παρατηρώ ότι δεν μπορώ να μεγενθύνω το κείμενο ( μετα 2 δάχτυλα ,διαγώνια)που διαβάζω όταν είμαι στον Google Chrome αλλά και στον Browser του κινητού.Γνώρίζει κάποιος να με καθοδηγήσει;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 καπως πριν καταλαθος τραβηξα screenshot..αλλα δεν μπορεσα ν το ξανα κανω..πως γινεται.. vol down+power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ωραιος φιλε ευχαριστω...gps χρησημοποιεις??αν ναι ποιο κ που μπορω να τοβρω Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ωραιος φιλε ευχαριστω...gps χρησημοποιεις??αν ναι ποιο κ που μπορω να τοβρω here maps http://here.com/download/?lang=en-US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 με την καινουρια 4.1 σε deep sleep 11 ωρες απο 98% πηγε 85% με κλειστα wifi 3g, χαλι μαυρο, εκτος αν φταει κατι αλλο δεν ξερω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 οριστε και μερικες φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 με την καινουρια 4.1 σε deep sleep 11 ωρες απο 98% πηγε 85% με κλειστα wifi 3g, χαλι μαυρο, εκτος αν φταει κατι αλλο δεν ξερω :mad: Η 4.1.1 που έχουμε λέει test version. Υπομονή. Δε κάναν σχεδόν τίποτα με αυτονομία με smoothness κάναν μέχρι στιγμής. Θα φτιάξει και η αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ο τρόπος που δείχνει τα recent apps το τηλέφωνο ( και γενικά τα meizu) είναι πολύ άβολος και ολόιδιος με τα iPhone σε iOS 6. Δεν μπορούν να το αλλάξουν και να το κάνουν στυλ lollipop ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Οτι μπορούν, μπορούν. Το θέμα είναι αν θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να κ μια χριστουγεννιατικη http://i.imgur.com/zb8zHAj.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ο τρόπος που δείχνει τα recent apps το τηλέφωνο ( και γενικά τα meizu) είναι πολύ άβολος και ολόιδιος με τα iPhone σε iOS 6. Δεν μπορούν να το αλλάξουν και να το κάνουν στυλ lollipop ή κάτι τέτοιο? Αν χρησιμοποιείς Nova launcher μπορείς να ορίσεις μέσω ενός gesture να ανοίγουν τα recent apps. Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται με τον κλασσικό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 με την καινουρια 4.1 σε deep sleep 11 ωρες απο 98% πηγε 85% με κλειστα wifi 3g, χαλι μαυρο, εκτος αν φταει κατι αλλο δεν ξερω :mad: Υπομονή, beta version είναι και ναι ρουφάει αρκετά σε deep sleep mode. Σκέψου ότι εδώ και 2 μέρες που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πολύ μου έχει φτάσει τη μπαταρία στο 67% σήμερα. Οπότε ναι τρώει πάρα πολύ. Υπόψη ότι δεν έχει διαφορά αν έχεις τα πάντα ανοιχτά ή όχι. Εγώ τα έχω μόνιμα ανοιχτά και δεν παρατηρώ κάποια ουσιαστική διαφορά αν τα έχω κλειστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 παιδιά αν έχει κανείς μαύρο 32αρι και θέλει λευκό, πείτε μου Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αγορα απο που; ενδιαφερομαι πιο πολυ για λευκο η χρυσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αγορα απο που; ενδιαφερομαι πιο πολυ για λευκο η χρυσο. coolicoοll...φιλε!!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 coolicoοll...φιλε!!! δεν ειναι λιγο ακριβο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 H αληθεια ειναι οτι η τιμη πηρε λιγο την ανηφορα,αλλα αμα ψαξεις κ σε αλλα μαγαζια θα δεις τιμες αλλα δεν εχουν stock κομματια.... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) καλημετα παιδια..σημερα τ πρωι πηγα να ανοιξω την εφαρμογη του fb..και μου λεει οτι δεν υποστιριζεται απο αυτη την εκδοση..ενω μεχρι προχθες δουλευε οκ...βγηκε τιποτα καινουργιο στο android και το εχασα την 4.4.2 φοραει...εχει συμβει κ σε αλλον?? Edited November 30, 2014 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εμένα από χθες μου κάνει κόλπα το Instagram. Μόλις πάει να παίξει ένα βίντεο, crashάρει η εφαρμογή. Στην 4.0.4 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εγω στην 4.1.1Α..εχθες ολα δουλευαν ρολοι...για να παω καμια βολτα στο φορουμ .να δω τι παιζει..αν ξερει κανεις τιποτα ας μας πει Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 http://i1026.photobucket.com/albums/y322/panagiotis8787/Mobile%20Uploads/S41130-134957_zpskiare0ec.jpg Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά. Το app store της meizu κάνει κάτι περίεργα update και τα γ@ει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε τωρα...δεν ειναι μονο σε αυτη την εφαρμογη ειναι σε αλλες. Οπως κ σε παιχνιδια..για την εφαρμογη του fb διαβασα μετα τ τελευταιο update σε ολους κανει τα ιδια..κ σε αλλες συσκευες Edited November 30, 2014 by panagiotisspu Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά. Το app store της meizu κάνει κάτι περίεργα update και τα γ@ει... Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του appstore της meizu και απενεργοποιήστε το να κάνει αυτόματα updates στις εφαρμογές που έχετε.Εγώ το έχω απενεργοποιημένο και δεν έχω πρόβλημα με καμία εφαρμογή.Updates κάνω μόνο από το playstore από πουθενά αλλού.Την 4.1.1Α έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Η λυση βρεθηκε χαρη στον Leftezog..ευχαριστω ..διεγραψα οποια εφαρμογη δεν δουλευε σταματηδα της αναβαθμισεις απο το κινεζικο στορε κ μολις της ξανα περασα ολες δουλευουν απροβληματιστα.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts